7610
-
gyuree #2647 Bocsika de én még csak ott ismerkedtem vele. -
#2646 Amúgy se lassú! -
gyuree #2645 Láttad a GC-s sztárfox grafikáját na attól leülsz.De még a kamera kezelést is .Urva jól megoldották -
#2644 Ha eredetit veszel, mindhez kb. annyi a cucc.
X-nél ne feledd, hogy fel tudod pakolni a cuccot vincsire, akkor sokkal gyorsabb lesz... :) -
gyuree #2643 Nekünk még csak nintendo remekek voltak, a superN-től a GC-ig. A multkor a Média Markt-ban kipróbáltam egy X-et. Hát a gc hez képest egy örökké valóság volt amíg betöltött. A Ps-ről meg annyit hogy 10 játékból 7 szemét. A GC szoftvereknek csak az árukkal van bajom. -
#2642 Az emu/guminő összefüggést olvashatod a "pc-s játékoknak leáldozott" topicban... :p
Most látom, írtál új okosat: Szerinted a hw-szinten melyik a leggyengébb? Segítek: nem az iksz... :p -
#2641 Nem tudom, azért annyi X-only-t nem találtam, mint pl. GC only-t... Bár X-et nemrég vettem, tény, hogy nem ismerek mindent rá, de nekem ne hozd fel a Halo 2-t... :P
Szemetet pedig mindenhol lehet találni, igazad van, pontosabb lett volna azt írnom, szinte nincs szemét... de tényleg, ha belegondolsz a játék/fos arány GC-n a legkisebb... :) -
#2640 én sem értek 1et... GCnek szar a hardvere(jah RE remakenél csak kb 200Xor kellett visszaragasztanom az állkapcsomat)
meg xbox LOL! iszonyat sok jó játék van rá... -
#2639 ha nem vetted volna észre a szmájlit ;)
és én Konzolokról beszéltem... a többi már Emu kateg... olyan hardvert nem veszek ami emu kateg -
#2638 hmm, Anubys papa, azért nem értek veled teljesen egyet
'szal:
Az X-re igen sok kurva jó exkluzív játék van!
Az igaz, amit Ps2-vel kapcs. mondtál.
Azért GC-n is van szemét!(ha csak az exkluzívokra értetted, akkor sry) -
#2637 Hát, mindre vannak nagyon jó cuccok, mindnek vannak jó és rissz tulajdonságai... Hardverként az X a legjobb, de arra igen kevés igazán jó játék van, jatékkínálat legjobb a ps2-re van (minden stílust találsz), de sajnos nagyon sok a szemét közte, viszont a leghangulatosabb a GC, de annak a hardvere igen gyenge, kevés játék van rá, viszont szemetet nem találsz közte... -
#2636 Hogy hozzád jérok PS2-zni, az kicsit túlzás, kb. 10 percet nyomtam a Resi Outbrake-et, jó, ps2-m per pillanat tényleg nincs, de egyel több Dreamcast-em, kettővel több GBA-m, egyel több Atari 2600-om (még működik!), egyel több Megadrive-om, egyel több SNES-em van, és most fogok venni a közeljövőben N64-et is... :p
Ehhez képest egy csóró ps2 mi? :D -
gyuree #2635 Szerinted melyik a legsirályabb? -
#2634 ne futtasd magad... hozzám jársz át ps2özni meg eddig Boxozni is jó volt, mi? -
#2633 Jaja, van szinte mindenem... :)
Konzolból is, számítógépből is... -
gyuree #2632 Amúgy több konzolon is űzöd az ipart? -
#2631 Az a baj, hogy most kölcsön van adva a kockám, nem tudom megnézni... :( -
gyuree #2630 Az az igazság, hogy 3/4 év óta most vettem elő a segítséged után. Ugyhogy fingom sincs ,hogy részletesen miket csináltam meg. De most elszántam magam és elkezdtem újra a "Lobeltó"-tól. De úgy emlékszem valahol már fölvettem a kék szobrot. -
#2629 Írd le, eddig mit csináltál meg ebben a chapter-ben, akkor pontosan le tudom írni, hogy mit hagytál ki. -
gyuree #2628 Na ez nekem magas. De ha bele döglök is megoldom. (Én a jó játékokat szeretem: Kalandos, varázslós, Zimbeszombis .... szerintem....) -
#2627 a teleszkopos puzzle-t megcsináltad? ha jól emlékszem, az nyitja a kút tetejét, amin keresztül le tudsz menni az als részre... Már, ha azt nevezed rácsos ajtónak...
Ezeket kell csinálnod:
-teleszkópos puzzle
-bejárati ajtónál kollekt a cuccokat
-pince, létrán le
-7-es dispel magic a damage field-re
-felveszed a két Pedestal Fragment-et, mix, és enchant item, majd használod a törött tartón
-használod az essential-okat a tartóknál
-jön a varázslat, meg kell idézned a csúnya-rossz-gonosz monsztát, aki megeszi a másik csúnya-rossz gonosz monsztát...
-főmonszta, kongratulésönz meg endsequence -
#2626 "Lobelto" :)))))))) -
gyuree #2625 De Valami akkor se jó mert a csajt nem engedi a pincében át a rácsos ajtón akár mit varázsolok -
#2624 Viszont azon gondolkodom, hogy lehet, hogy ha nem veszed fel Roberto-val két chapter-rel korábban, akkor nem kapod meg -ez logikus is lenne-... Szóval, ha tényleg a kék hiányzik, akkor lehet, hogy újra kell kezdened onnan (vagy többet szívsz a főellennel - aki azért annyira nem veszélyes, és is írtottam már ki enchanted blade nélkül... :) -
#2623 Mármint a zöldet, nem? A kéket alapból megkapod... :)
Van egy szakadék, ilyen férgekkel, ott a harmadik szobor, csak egy 5-ös dispel magicet kell rá nyomni... -
gyuree #2622 Tele van a tököm, nem találom a kék szobrot!!!!!!! -
#2621 lesz... hasonlo modon fog kinezni mint ami a regi tokyo game show on volt.. tudod.. az ubergrafikas zelda...
nah az fog kijonni.. majd.. 2005-2006 kozott -
gyuree #2620 Hallott valaki valamit lesz-e új ZELDA? -
gyuree #2619 Köszi most már játszok is egy kicsit nem csak titeket háborgatlak. -
#2618 Azokat ha jol tom meg kell lönni, figyeld a fáklyák szinét is (lángon keresztül kell meglönni a gömböket , ugy emlékszem). -
gyuree #2617 A lávás templomban ugyan meg van a kövem és az ajtót is ki tudom nyitni de azt a kék és zöld gömböt nem tudom leszedni.
-
#2616 Micsoda elmenyek:) -
#2615 hun? -
#2614 Sokmindenre kepes az ED:))) -
gyuree #2613 Amúgy a Star foxba is elakadtunk -
gyuree #2612 Köszi Anubys megfogadom a tanácsaid. -
#2611 Ja, mégegy apróság, amivel én szívtam pár napig -megtalálod majd, hogy mit kell felrobbantani, elég egyértelmű lesz- amikor robbantani akarsz, nyomj el egy 7-es enchant item-et a bombára, különben nem fogod tudni használni... utána rohanáááááááááááááááááás, ne törődj a zombi-haddal, mert repülsz... -
#2610 Az már a vége nagyon...
Elvileg három szobrot kellene összeszedned, ellenkező esetben a főszörny ellen gyengébb fegyverrel indulsz (ami elég szopás). Ha megvan a 3., akkor van egy terem, ahol portrék vannak (harcos, varázsló, meg még valami -régen játszottam :), oda kell berakni a szobrokat, hogy megkapd a mágikus pallost -enélkül is továbbmehetsz, de nem ajánlom-
Ami a detonátort illeti, abban a szobában, ahol volt az az izé, amit elteleportáltattál, van egy ajtó, csak éppen nem látod (de emlékezhetsz rá az előző korokból)... Innentől ugye nem kell mondanom, hogy mit kell varázsolnod? :) -
gyuree #2609 Házi mozira kapcsolva játszott vele a barátnő késő éjjel egyedül a lakásban. Alexandra Roivassal mászkált a kastélyba és a kopogások hatására kétszer ment ki ajtót nyitni. Amikor én is meghallottam őket illetve a gyereksírást és a
sikolyokat, kikapcsoltam ugy beparáztam. De már megedződtünk. -
gyuree #2608 Végre egy olyan oldal ahonnan nem hajtanak el a halál f....ra a bajommal.
Nem tudom hogy hányadik pálya,de egy feka tűzoltó csókát kell irányítani. Meg van két szobrom illetve a plasztik bombám de nem találom a detonátor és, hogy mit kell felrobbantani.