GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell a logot lecserelni kepre, ha mar mindenki ezzel kuzd😊)
Nekem igy is ugyanaz 😊)
MI a fuckot nezzek itt?
mirced vagy virced sincs?
mi a szent szar ? XP mindent tamogat, hogy hogy nincs fenn java? Lite-osan raktad fel ? 😊)
"Sajnos a böngészõd nem támogatja a java-t... enélkül persze nem megy a Chat."
hehe ezt irta ki a gyaloglo 😊
na most tölthetek le java-t , baszki mi ez a windows
hehe ezt irta ki a gyaloglo 😊
na most tölthetek le java-t , baszki mi ez a windows
hehe, ezert kell ezt cegesen csinalni 😊)
hat akkor menjunk gyaloglo.hu-n a chatre
azok most nem kellenek, de ha van kedved a [email protected] elkuldheteted, oda barmekkora fajl mehet.
akkor kilepek nem varok ott feleslegesen 😊)
linuxon vagy?
a faszom ezen a k..va gepen nincs egy acrobat reader....grrrrrrr
gyere akkor csinaltam egy konzol szobat
a GC-t könnyebb programozni
de fennáll a veszély hogy lesz emulator mac-ra meg amiga-ra
mivel ugyanaz a proci van bennük
de fennáll a veszély hogy lesz emulator mac-ra meg amiga-ra
mivel ugyanaz a proci van bennük
Nekem nincs meg sonym se, haveromnak van jatekterme tole kerek gepet. Szerintem kabelt is tud hozni ha nagyon kell, majd meglatjuk. Gyere mar be valahova csetelni mert igy nem lehet megbeszelni semmit se normalisan.
elküldtem a GS leirását is
annyira azért nem kell sok minden
a chip gondolom ugyis megvan
a szoftverek ingyen letölthetök
egyedül az usb kábel a rizikos mert itthon az nem nagyon van
annyira azért nem kell sok minden
a chip gondolom ugyis megvan
a szoftverek ingyen letölthetök
egyedül az usb kábel a rizikos mert itthon az nem nagyon van
Figyelj, en is szivesen fejlesztenek konzolokra, sot! De hat sajnos valamibol elnem is kell. Munka mellett, mint ismeretes nem igen lehet komolyan fejleszteni. Azert jol el lehetsz eresztve ha te ilyet megengedhetsz magadnak, vagy nagyon bizol magadban es fanatikus vagy. Azert remelem tenyleg lesz is valami eredmenye es meg latjuk is ebben az eletben. Nah mechekkolom a cuccot amit kuldtel
Oke nezem. Jah van masik cimem oda korlatlanul kuldhetsz cuccot. Ahh tulsok minden ez nekem. Ennyi cuccot nem fogok venni sonyhoz.
ja meg kell egy speciális usb kábel , amit ausztriában vettem mert magyarországon nincs ilyen
megértem hogy nem sok hobby fejlesztö van ps2-re mer baromi sok dolog kell ahhoz hogy menjen a dolog
de ha már megy is akkor is kibaszott nehéz..
megértem hogy nem sok hobby fejlesztö van ps2-re mer baromi sok dolog kell ahhoz hogy menjen a dolog
de ha már megy is akkor is kibaszott nehéz..
ahhoz hogy elindulj elég sok minden kell
a doksi 2000 oldal, és ez még nem minden
kell egy ps2, plusz neo chip
+actionreplay,+ a naplink szoftvere amivel lehet a pc - ps2 között kommunikálni
plusz kell egy asm fordito, vagy gcc
elég nehéz programozni, föleg az elején , remélem azért belejövök
ilyen bonyolult géppel még nem volt dolgom
a gba-ra flash-el töltöm fel a progikat
ezt koreábol lehet rendelni
de emulator alatt is jol mennek a progik a legjobb a VisualboyAdvance
nézd meg a mailod !
a doksi 2000 oldal, és ez még nem minden
kell egy ps2, plusz neo chip
+actionreplay,+ a naplink szoftvere amivel lehet a pc - ps2 között kommunikálni
plusz kell egy asm fordito, vagy gcc
elég nehéz programozni, föleg az elején , remélem azért belejövök
ilyen bonyolult géppel még nem volt dolgom
a gba-ra flash-el töltöm fel a progikat
ezt koreábol lehet rendelni
de emulator alatt is jol mennek a progik a legjobb a VisualboyAdvance
nézd meg a mailod !
hat vegul is arrol hogy leeht elindulni egy primko ps2-es program kodolasaban, jah amugy gba-ra hogy toltod fel a progit?
Persze, programoztam asm-ben, de regebben. Mondjuk nem nagyon van kedvem megint azzal szuttyogni, de azert kivancsisagbol megneznem
Gyertek mar be ircre valami csatira. En most #pengen vagyok cage neven. Gyertek beeeee!!!
Nem 90e lessz.Hanem 61e.
\"Life is around you and in you.\"
Version ne mondja hulyeseget, te is megvetted sonydat. Ez itt most letkerdes 😊 Amugy rad haragszom mert nem kuldted el ps2 fejlesztoi kornyezetet pedig megiegerted!! Mondjuk ugy se nagyon lenne idom most vele foglalkozni 😞. A dreamcastet letoltottem de arra sincs idom 😞(.
Faszom kuldtem egy rovid benyomast azt ez a szar nemtom hova tuntette. Szoval csak azt mondtam hogy en kicsit mast vartam. Jah 2 napja GC-zek. Talan valami olyasmit mind amikor Mario64-et meglattam a snes utan. Itt ez elmaradt, de mindenkepp veszek akkor is. A rogue nagyon bejon, de nagyon sok helyen beszaggat. Az is igaz, hogy tenyleg nem zavaro mert nem sokaig tart, de semmikeppen nem eszrevehetetlen. Luigi is zoral csak szinhibas az a geci tv amin jatszunk azt idegesito. A super smash melee vagy mi a tokom egy hatar szar, latszik hogy az amcsiknak ehhez van eszuk 😊). En Donkey Kong Racinget varom az lesz a gyonyorek gyonyore 😊). Jah es a toltesi ido, hat az beszaras a leghosszabb rouge leadernel volt es max 5 mp. Hihetetlen es a lila kocka egyszeruen gyonyoru, a joy orgazmus. Elso benyomasom 93% koruli. Jah GC szereztunk egy GT3 kormanyt, hat az se semmi azzal WRC-ni meg GT3-ni kib...ott nagy feeling. De most hogy ott a Gamecube szarunk ra 😊)))
Sztem menjünk a Media Markt-ba.
\"Life is around you and in you.\"
kisorsoljuk kié lesz az első😊 okay?😊) huzd mindenki egy számot és amig sorsoltok addig megevszem az elsőt...
😊)
de tuti hogy én az első 3 ban akarok lenni😊))))))
akko mi legyen??? elektro world??? martn mondj már valami mi mennyibe fog kerülni?😊
😊)
de tuti hogy én az első 3 ban akarok lenni😊))))))
akko mi legyen??? elektro world??? martn mondj már valami mi mennyibe fog kerülni?😊
Jah 576 k.va draga en megyek Bazsiekhoz azt szerzek egyet. 😊)))
Van itt meg valaki?
Nem hiszem hogy az 576 elottt fogok allni, tul dragak a dragak😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu