7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• gyuree
    Bocsika de én még csak ott ismerkedtem vele.
  • balumaci
    Amúgy se lassú!
  • gyuree
    Láttad a GC-s sztárfox grafikáját na attól leülsz.De még a kamera kezelést is .Urva jól megoldották
  • Anubys
    Ha eredetit veszel, mindhez kb. annyi a cucc.
    X-nél ne feledd, hogy fel tudod pakolni a cuccot vincsire, akkor sokkal gyorsabb lesz... :)
  • gyuree
    Nekünk még csak nintendo remekek voltak, a superN-től a GC-ig. A multkor a Média Markt-ban kipróbáltam egy X-et. Hát a gc hez képest egy örökké valóság volt amíg betöltött. A Ps-ről meg annyit hogy 10 játékból 7 szemét. A GC szoftvereknek csak az árukkal van bajom.
  • Anubys
    Az emu/guminő összefüggést olvashatod a "pc-s játékoknak leáldozott" topicban... :p

Most látom, írtál új okosat: Szerinted a hw-szinten melyik a leggyengébb? Segítek: nem az iksz... :p
  • Anubys
    Nem tudom, azért annyi X-only-t nem találtam, mint pl. GC only-t... Bár X-et nemrég vettem, tény, hogy nem ismerek mindent rá, de nekem ne hozd fel a Halo 2-t... :P

Szemetet pedig mindenhol lehet találni, igazad van, pontosabb lett volna azt írnom, szinte nincs szemét... de tényleg, ha belegondolsz a játék/fos arány GC-n a legkisebb... :)
  • Lammer
    én sem értek 1et... GCnek szar a hardvere(jah RE remakenél csak kb 200Xor kellett visszaragasztanom az állkapcsomat)
    meg xbox LOL! iszonyat sok jó játék van rá...
  • Lammer
    ha nem vetted volna észre a szmájlit ;)
    és én Konzolokról beszéltem... a többi már Emu kateg... olyan hardvert nem veszek ami emu kateg
  • balumaci
    hmm, Anubys papa, azért nem értek veled teljesen egyet
    'szal:
    Az X-re igen sok kurva jó exkluzív játék van!
    Az igaz, amit Ps2-vel kapcs. mondtál.
    Azért GC-n is van szemét!(ha csak az exkluzívokra értetted, akkor sry)
  • Anubys
    Hát, mindre vannak nagyon jó cuccok, mindnek vannak jó és rissz tulajdonságai... Hardverként az X a legjobb, de arra igen kevés igazán jó játék van, jatékkínálat legjobb a ps2-re van (minden stílust találsz), de sajnos nagyon sok a szemét közte, viszont a leghangulatosabb a GC, de annak a hardvere igen gyenge, kevés játék van rá, viszont szemetet nem találsz közte...
  • Anubys
    Hogy hozzád jérok PS2-zni, az kicsit túlzás, kb. 10 percet nyomtam a Resi Outbrake-et, jó, ps2-m per pillanat tényleg nincs, de egyel több Dreamcast-em, kettővel több GBA-m, egyel több Atari 2600-om (még működik!), egyel több Megadrive-om, egyel több SNES-em van, és most fogok venni a közeljövőben N64-et is... :p
    Ehhez képest egy csóró ps2 mi? :D
  • gyuree
    Szerinted melyik a legsirályabb?
  • Lammer
    ne futtasd magad... hozzám jársz át ps2özni meg eddig Boxozni is jó volt, mi?
  • Anubys
    Jaja, van szinte mindenem... :)
    Konzolból is, számítógépből is...
  • gyuree
    Amúgy több konzolon is űzöd az ipart?
  • Anubys
    Az a baj, hogy most kölcsön van adva a kockám, nem tudom megnézni... :(
  • gyuree
    Az az igazság, hogy 3/4 év óta most vettem elő a segítséged után. Ugyhogy fingom sincs ,hogy részletesen miket csináltam meg. De most elszántam magam és elkezdtem újra a "Lobeltó"-tól. De úgy emlékszem valahol már fölvettem a kék szobrot.
  • Anubys
    Írd le, eddig mit csináltál meg ebben a chapter-ben, akkor pontosan le tudom írni, hogy mit hagytál ki.
  • gyuree
    Na ez nekem magas. De ha bele döglök is megoldom. (Én a jó játékokat szeretem: Kalandos, varázslós, Zimbeszombis .... szerintem....)
  • Anubys
    a teleszkopos puzzle-t megcsináltad? ha jól emlékszem, az nyitja a kút tetejét, amin keresztül le tudsz menni az als részre... Már, ha azt nevezed rácsos ajtónak...
    Ezeket kell csinálnod:

-teleszkópos puzzle
    -bejárati ajtónál kollekt a cuccokat
    -pince, létrán le
    -7-es dispel magic a damage field-re
    -felveszed a két Pedestal Fragment-et, mix, és enchant item, majd használod a törött tartón
    -használod az essential-okat a tartóknál
    -jön a varázslat, meg kell idézned a csúnya-rossz-gonosz monsztát, aki megeszi a másik csúnya-rossz gonosz monsztát...
    -főmonszta, kongratulésönz meg endsequence
  • CSOCSO
    "Lobelto" :))))))))
  • gyuree
    De Valami akkor se jó mert a csajt nem engedi a pincében át a rácsos ajtón akár mit varázsolok
  • Anubys
    Viszont azon gondolkodom, hogy lehet, hogy ha nem veszed fel Roberto-val két chapter-rel korábban, akkor nem kapod meg -ez logikus is lenne-... Szóval, ha tényleg a kék hiányzik, akkor lehet, hogy újra kell kezdened onnan (vagy többet szívsz a főellennel - aki azért annyira nem veszélyes, és is írtottam már ki enchanted blade nélkül... :)
  • Anubys
    Mármint a zöldet, nem? A kéket alapból megkapod... :)
    Van egy szakadék, ilyen férgekkel, ott a harmadik szobor, csak egy 5-ös dispel magicet kell rá nyomni...
  • gyuree
    Tele van a tököm, nem találom a kék szobrot!!!!!!!
  • CSOCSO
    lesz... hasonlo modon fog kinezni mint ami a regi tokyo game show on volt.. tudod.. az ubergrafikas zelda...
    nah az fog kijonni.. majd.. 2005-2006 kozott
  • gyuree
    Hallott valaki valamit lesz-e új ZELDA?
  • gyuree
    Köszi most már játszok is egy kicsit nem csak titeket háborgatlak.
  • Banyapapa
    Azokat ha jol tom meg kell lönni, figyeld a fáklyák szinét is (lángon keresztül kell meglönni a gömböket , ugy emlékszem).
  • gyuree
    A lávás templomban ugyan meg van a kövem és az ajtót is ki tudom nyitni de azt a kék és zöld gömböt nem tudom leszedni.
  • CHEAPBOY
    Micsoda elmenyek:)
  • Banyapapa
    hun?
  • CHEAPBOY
    Sokmindenre kepes az ED:)))
  • gyuree
    Amúgy a Star foxba is elakadtunk
  • gyuree
    Köszi Anubys megfogadom a tanácsaid.
  • Anubys
    Ja, mégegy apróság, amivel én szívtam pár napig -megtalálod majd, hogy mit kell felrobbantani, elég egyértelmű lesz- amikor robbantani akarsz, nyomj el egy 7-es enchant item-et a bombára, különben nem fogod tudni használni... utána rohanáááááááááááááááááás, ne törődj a zombi-haddal, mert repülsz...
  • Anubys
    Az már a vége nagyon...
    Elvileg három szobrot kellene összeszedned, ellenkező esetben a főszörny ellen gyengébb fegyverrel indulsz (ami elég szopás). Ha megvan a 3., akkor van egy terem, ahol portrék vannak (harcos, varázsló, meg még valami -régen játszottam :), oda kell berakni a szobrokat, hogy megkapd a mágikus pallost -enélkül is továbbmehetsz, de nem ajánlom-

Ami a detonátort illeti, abban a szobában, ahol volt az az izé, amit elteleportáltattál, van egy ajtó, csak éppen nem látod (de emlékezhetsz rá az előző korokból)... Innentől ugye nem kell mondanom, hogy mit kell varázsolnod? :)
  • gyuree
    Házi mozira kapcsolva játszott vele a barátnő késő éjjel egyedül a lakásban. Alexandra Roivassal mászkált a kastélyba és a kopogások hatására kétszer ment ki ajtót nyitni. Amikor én is meghallottam őket illetve a gyereksírást és a
    sikolyokat, kikapcsoltam ugy beparáztam. De már megedződtünk.
  • gyuree
    Végre egy olyan oldal ahonnan nem hajtanak el a halál f....ra a bajommal.
    Nem tudom hogy hányadik pálya,de egy feka tűzoltó csókát kell irányítani. Meg van két szobrom illetve a plasztik bombám de nem találom a detonátor és, hogy mit kell felrobbantani.