7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CHEAPBOY
    hát probald ki, nosza. ugyse fog menni
  • hzx
    Egyébként mi az a Nintendo Advanced? Mert ha a Game Boy Advance -re gondoltál, az bizony nem egyszerű memóriakártya, ami a warezhez kell.
  • hzx
    Figy, Jokka, ha _ennyire_ érdekel, miért nem szánsz rá TE 200 forintot? Ennyire ne legyél már kisstílű tolvaj, hogy még ezt is másra akarod hárítani! Egyébként pedig: a GC lemezek nem DVD-k. Ha warezra vágysz, vegyél egy Xbox -ot vagy PS2-t.
  • Banyapapa
    Nem hiszem hogy sok közevan a vareznak a széleskörben valo terjedéshez.
  • Jokka TR
    Hááát nem tudom én csak most hallottam először róla, hogy kiadtak
    8 cm-es DVD-t eddig sehol nem láttam nem hallotam róla (pedig tényleg kerestem :) ) Most öszintén én tuti nem építenék be egy gépbe + kölcségen másolásvédelmet amihez NEM létezik médium...
    Akik meg azt mondják, hogy milyen király, hogy nem törték fel
    eddig a kockát, hát akkor azon gondolkodjanak el miért nem terjedt el széles körben...
    Pl.: akkor miért lehet a Nintendo Advenced-et egy egyszerű
    mem kártyával kicselezni :) ????
    VALAKI probálja ki könyörgök...
  • rnd
    Hmmm.... ti tényle ennyire kezdőnek gondoljátok a Nintendo-t?
    Nem, nem fog menni a dolog. Ha ilyen eccerű lenne már
    évek óta mindenki csak másolgatná a játékokat. (mert a most
    megjelent 8cm-es DVD+-R(W) már évek óta létezik)
    A kockát olyan védelemmel látták el, hogy még modchip-et se
    lehet hozzá csinálni. Pont.

_rnd_

Ui: a GC lemezek nem 4.2, hanem 1.4 gigásak, akárcsak a 8cm DVD
    lemezek mindegyike... tehát ez nem lenne akadály...
  • Jinchuu
    Lehet, hogy menne a dolog! :D
    Mivel a GC lemezeire csupán 1.5 giga fér fel!
  • Kaplan
    1.4 giga szart se ér a gamecube asszem 4.2 és a REmake is 2 dvd-re fért rá szóval felejtős Jokka.
  • Jokka TR
    Hali!

Az lenne a kérdésem a most kiadott <b>8cm</b>-es DVD amire 1.4GB-t lehet írni valaki kiprobálta már, hogy kiír rá egy GC játékot???
    Hátha viszi 200 Ft-tmegérne nem ???

Kérlek VALAKI tegye meg!!!
    Örök hála

Jokka
  • kiskami
    modchip
  • CHEAPBOY
    November ége, december eeje 14500 körül lesz. (mint a paper mario 2)
  • CHEAPBOY
    :)))
  • guardian hero
    Van egy egy eladó feket Gamecube-om megkímélt állapotban (a barátnőm használta :)), eredeti kontrollerrel és két 56 blokkos memóriakártyával. 19e Ft-ért adnám.

Szintén eladó egy alig használt Harvest Moon játék, sajna nincs időm tolni :( Ezt 9e-ért lehet vinni.
  • ikszboksz
    Híí fanok.Vennék GC-re Mario Sunshine-t 5000. ft-ig.
  • Sephi
    Ehh a GBA-s uj Zeldaban benne van a kis taknyos gyerek aki a TWW-be is szerepelt Link szigeten :DDDd

tok edi :DD
  • Jinchuu
    Az jó! :D
    Köszi!
  • CrucifX
    20 nap kb.
  • Jinchuu
    Hali!
    A Metroid Prime - Echoes mikor jön ki nállunk? Nemsokára meg kellene jelennie nem?
  • CrucifX
    Szvsz még kéz sem kell hozzá :)
  • KillYou
    A pilota vizsgát kifelejteted!!!
    Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hogy kis hazánkban hányan probálták ki és játszotak igy minimum egy orácskát.
  • CrucifX
    Ha már van pár eredeti játékod akkor miért akarsz warezolni? Szerencsére a kockát még nem sikerült hatékonyan feltörni - van egy megoldás backupok futtatására de körülményes ráadásul sokszor baromi lassú (ethernetkártya, hálókábel és egyéb nyalánkságok kellenek hozzá).
  • Pepper
    Sziasztok.
    Tudom hogy baromságot kérdezek, de áruljátok már el, hogy most mi van a GC-s fronton. Ott porosodik szegényke a sarokban, van pár eredeti játékom hozzá, és fogalmam sincs hogy lehet e már tört játékokkal játszani vele, mert folyamatosan jönnek ki rá a jó kis játékok. Vagy lesz megoldás a közeljövőben, vagy bármi kilátás a töréssel kapcsolatban. Előre is köszi.
  • KillYou
    Létezik emu. De nem fogsz vele játszani. Herodes összes pénzét ráköltheted és nem fogsz még 5% ba se olyan játék élményt kapni mint ha vennél egy 20asért egy gépet. Amugy vannak emuk GC-re is. De ha ilyen kérdés felmerült benned akkor valoszinüleg nem a te technikai szinvonalad ezek futatása.
  • CHEAPBOY
    Vegyé kockát, emu nincs:)ű

MOndjuk ha lenne is, mivel jarsz jobban, egy bika gep ara ami leemulalja a GCt vagy egy olcso kocka?
  • CHEAPBOY
    Vannak akik szerint igen, persze:)
  • guardian hero
    Nem létezik működő GC emulátor.
  • pharao
    Hy all!
    Lenne egy kérdésem, nem tud valaki a fejemhezvágni egy gcn emulátort?
    Lehetőleg olyat, ami működik is please!!!!!!
    Nagyon fontos lenne! Üdvözlettel: pharao
  • CrucifX
    A Capcom egy ribanc. Nem értem ,hogy miért mindig a legjobb konzolok alól húzzák ki a leggyorsabban és legundorítóbb módon a szőnyeget (lsd. Dreamcast, ott a Namco játszotta el pontosan ugyanezt).
  • CHEAPBOY
    Mier szopik a GC minden heten egy ujabb rossz hirrel is lehetne a Topic alcime:)

A nagy N-nél aztan marhara figyelik a third parti jatekok alakulasat...
  • mb66
    Hehe :))

Btw. ma kölcsönkaptam egy Viewtiful Joe t (Thx to DAE)
    És nagyon teccik igy elsőre a game, tök egyedi hangulata van...
  • hzx
    "Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r!"

Az, hogy ilyen lúzereknek nincs :)
  • Lammer
    a feeling! pedig van, béna vagy:P,pedig tényleg jó:)
  • CSOCSO
    keves jatek...
    kb ugyan annyi jon mint Xboxra.. szar jatekok?:) eki konyit a konzolokhoz az nem mond ilyen hulyesegeket....
  • Microcosmos
    Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r!
  • KillYou
    chip nélkül ezek az ezközök nem müködnek. Látál már mechanikus konzolt ami TV re köthető nem csak spárgával?
    GC meg csak arra jó a játék letöltés hogy megnézd megveszed e a botban. Nem az idegállapot kimélésére van optimalizálva az eljárás. Viszont jó sokba kerül és utána jó sok játékot fogsz venni.
  • guardian hero
    Annál sokkal bonyolultabb apparátus kell, és még csak nem is lesz tökéletes az eredmény...
  • Ramires
    Ha netröl tölt le valaki GC játékot, akkor kell a játszásához chip (mint PS2-höz)?
  • CSOCSO
    akkor regi pj-t hasznalsz vagy nemtom... esetleg szarok a beallitasaid.. vagy rossz plugint hasznalsz vagy mit
  • Sephi
    En igazabol a Zeldakat , Paper Mario , Conker , Mario Partyk , Perfekt Dark es meg egy kettot tltam vegig emulatorral es itt ott volt egy ket kicsi aprobb grafikai bug de semmmi mas!
  • guardian hero
    Nekem meg pj64-el az általam próbált játékok 80%-a produkált valami olyan bugot, ami számomra játszhatatlanná tette az egészet.