7610
-
#2567 hát probald ki, nosza. ugyse fog menni -
hzx #2566 Egyébként mi az a Nintendo Advanced? Mert ha a Game Boy Advance -re gondoltál, az bizony nem egyszerű memóriakártya, ami a warezhez kell. -
hzx #2565 Figy, Jokka, ha _ennyire_ érdekel, miért nem szánsz rá TE 200 forintot? Ennyire ne legyél már kisstílű tolvaj, hogy még ezt is másra akarod hárítani! Egyébként pedig: a GC lemezek nem DVD-k. Ha warezra vágysz, vegyél egy Xbox -ot vagy PS2-t. -
#2564 Nem hiszem hogy sok közevan a vareznak a széleskörben valo terjedéshez. -
Jokka TR #2563 Hááát nem tudom én csak most hallottam először róla, hogy kiadtak
8 cm-es DVD-t eddig sehol nem láttam nem hallotam róla (pedig tényleg kerestem :) ) Most öszintén én tuti nem építenék be egy gépbe + kölcségen másolásvédelmet amihez NEM létezik médium...
Akik meg azt mondják, hogy milyen király, hogy nem törték fel
eddig a kockát, hát akkor azon gondolkodjanak el miért nem terjedt el széles körben...
Pl.: akkor miért lehet a Nintendo Advenced-et egy egyszerű
mem kártyával kicselezni :) ????
VALAKI probálja ki könyörgök... -
rnd #2562 Hmmm.... ti tényle ennyire kezdőnek gondoljátok a Nintendo-t?
Nem, nem fog menni a dolog. Ha ilyen eccerű lenne már
évek óta mindenki csak másolgatná a játékokat. (mert a most
megjelent 8cm-es DVD+-R(W) már évek óta létezik)
A kockát olyan védelemmel látták el, hogy még modchip-et se
lehet hozzá csinálni. Pont.
_rnd_
Ui: a GC lemezek nem 4.2, hanem 1.4 gigásak, akárcsak a 8cm DVD
lemezek mindegyike... tehát ez nem lenne akadály...
-
Jinchuu #2561 Lehet, hogy menne a dolog! :D
Mivel a GC lemezeire csupán 1.5 giga fér fel! -
#2560 1.4 giga szart se ér a gamecube asszem 4.2 és a REmake is 2 dvd-re fért rá szóval felejtős Jokka. -
Jokka TR #2559 Hali!
Az lenne a kérdésem a most kiadott <b>8cm</b>-es DVD amire 1.4GB-t lehet írni valaki kiprobálta már, hogy kiír rá egy GC játékot???
Hátha viszi 200 Ft-tmegérne nem ???
Kérlek VALAKI tegye meg!!!
Örök hála
Jokka -
kiskami #2558 modchip -
#2557 November ége, december eeje 14500 körül lesz. (mint a paper mario 2) -
#2556 :))) -
#2555 Van egy egy eladó feket Gamecube-om megkímélt állapotban (a barátnőm használta :)), eredeti kontrollerrel és két 56 blokkos memóriakártyával. 19e Ft-ért adnám.
Szintén eladó egy alig használt Harvest Moon játék, sajna nincs időm tolni :( Ezt 9e-ért lehet vinni.
-
ikszboksz #2554 Híí fanok.Vennék GC-re Mario Sunshine-t 5000. ft-ig. -
#2553 Ehh a GBA-s uj Zeldaban benne van a kis taknyos gyerek aki a TWW-be is szerepelt Link szigeten :DDDd
tok edi :DD -
Jinchuu #2552 Az jó! :D
Köszi! -
#2551 20 nap kb. -
Jinchuu #2550 Hali!
A Metroid Prime - Echoes mikor jön ki nállunk? Nemsokára meg kellene jelennie nem? -
#2549 Szvsz még kéz sem kell hozzá :) -
#2548 A pilota vizsgát kifelejteted!!!
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hogy kis hazánkban hányan probálták ki és játszotak igy minimum egy orácskát. -
#2547 Ha már van pár eredeti játékod akkor miért akarsz warezolni? Szerencsére a kockát még nem sikerült hatékonyan feltörni - van egy megoldás backupok futtatására de körülményes ráadásul sokszor baromi lassú (ethernetkártya, hálókábel és egyéb nyalánkságok kellenek hozzá). -
#2546 Sziasztok.
Tudom hogy baromságot kérdezek, de áruljátok már el, hogy most mi van a GC-s fronton. Ott porosodik szegényke a sarokban, van pár eredeti játékom hozzá, és fogalmam sincs hogy lehet e már tört játékokkal játszani vele, mert folyamatosan jönnek ki rá a jó kis játékok. Vagy lesz megoldás a közeljövőben, vagy bármi kilátás a töréssel kapcsolatban. Előre is köszi. -
#2545 Létezik emu. De nem fogsz vele játszani. Herodes összes pénzét ráköltheted és nem fogsz még 5% ba se olyan játék élményt kapni mint ha vennél egy 20asért egy gépet. Amugy vannak emuk GC-re is. De ha ilyen kérdés felmerült benned akkor valoszinüleg nem a te technikai szinvonalad ezek futatása. -
#2544 Vegyé kockát, emu nincs:)ű
MOndjuk ha lenne is, mivel jarsz jobban, egy bika gep ara ami leemulalja a GCt vagy egy olcso kocka? -
#2543 Vannak akik szerint igen, persze:) -
#2542 Nem létezik működő GC emulátor. -
#2541 Hy all!
Lenne egy kérdésem, nem tud valaki a fejemhezvágni egy gcn emulátort?
Lehetőleg olyat, ami működik is please!!!!!!
Nagyon fontos lenne! Üdvözlettel: pharao -
#2540 A Capcom egy ribanc. Nem értem ,hogy miért mindig a legjobb konzolok alól húzzák ki a leggyorsabban és legundorítóbb módon a szőnyeget (lsd. Dreamcast, ott a Namco játszotta el pontosan ugyanezt). -
#2539 Mier szopik a GC minden heten egy ujabb rossz hirrel is lehetne a Topic alcime:)
A nagy N-nél aztan marhara figyelik a third parti jatekok alakulasat... -
#2538 Hehe :))
Btw. ma kölcsönkaptam egy Viewtiful Joe t (Thx to DAE)
És nagyon teccik igy elsőre a game, tök egyedi hangulata van... -
hzx #2537 "Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r!"
Az, hogy ilyen lúzereknek nincs :) -
#2536 a feeling! pedig van, béna vagy:P,pedig tényleg jó:) -
#2535 keves jatek...
kb ugyan annyi jon mint Xboxra.. szar jatekok?:) eki konyit a konzolokhoz az nem mond ilyen hulyesegeket.... -
Microcosmos #2534 Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r! -
#2533 chip nélkül ezek az ezközök nem müködnek. Látál már mechanikus konzolt ami TV re köthető nem csak spárgával?
GC meg csak arra jó a játék letöltés hogy megnézd megveszed e a botban. Nem az idegállapot kimélésére van optimalizálva az eljárás. Viszont jó sokba kerül és utána jó sok játékot fogsz venni. -
#2532 Annál sokkal bonyolultabb apparátus kell, és még csak nem is lesz tökéletes az eredmény... -
#2531 Ha netröl tölt le valaki GC játékot, akkor kell a játszásához chip (mint PS2-höz)? -
#2530 akkor regi pj-t hasznalsz vagy nemtom... esetleg szarok a beallitasaid.. vagy rossz plugint hasznalsz vagy mit -
#2529 En igazabol a Zeldakat , Paper Mario , Conker , Mario Partyk , Perfekt Dark es meg egy kettot tltam vegig emulatorral es itt ott volt egy ket kicsi aprobb grafikai bug de semmmi mas! -
#2528 Nekem meg pj64-el az általam próbált játékok 80%-a produkált valami olyan bugot, ami számomra játszhatatlanná tette az egészet.