GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In an interview with Core Magazine, Keiji Honda, president of ENIX has confirmed that they're going to be supporting GameCube! "
KOSZONOM KOSZONOM!!
BAzzeg de boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN!
a KEDVENCEM UJRA GCre fejleszt...(legalabb nekik megengedik😛
LEsz DW8, talan Illusion of gaia 2... Star ocean 3 es stb GCre😊
XBOXra nem terveznek😛
KOSZONOM KOSZONOM!!
BAzzeg de boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN!
a KEDVENCEM UJRA GCre fejleszt...(legalabb nekik megengedik😛
LEsz DW8, talan Illusion of gaia 2... Star ocean 3 es stb GCre😊
XBOXra nem terveznek😛
CSOCSO én full részegen nem szoktam így írni, én egyszeráen nem értem, hogy lehet ilen bűn rosszul írni 😄DD
izé..hja a turok kurva jó lesu egint tiszta véres lesz midnent mint a turok 2 ben!!!!!király!!!!!nekem rohadtul bejött mikor egy köcsögötk febe löttél és lerepült a feje és kilátszott a gerince közben a vér fröcsögöt liter számra..vagy amikor a raptor vért okádott😊 ehh stb stbés lehet hoyg j9n a metroid 2 gc re és gba ra is!
igen az...irtam egy levelet az 576 nak és emlitést tettem az SG ről...azhem jol tettem...csakhát Martin(i) barátunk keveset van..istenem de kurvajót bulizam a HOMEclub -ban....volt két csaj azok alá állta mert ök "magasabban voltak" van egy oylan rész hogy fel lehet menni lépcsöm egy fél métert és ott van egy kis leheveredni való hely és vannak oszlopok..azok közöt táncolt két csaj ..bazzeg de mienek...alájuk álltamminenki minket nézett😊 vagy öket?😊hehe..azt is nézték milyen kis mákos vagyok..bazzeg egyzser ugy bepucsitot a szmától 5 cm re volt a segge!😊 hja Dikkma ezt ne moderáld😊
szia! te tényleg 'AZ' a Martin vagy?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
nah szoval 20 rpg SNES ere meg 600's gyüjtemény hoyg mire nemtudom..de NIntendo😊 szvsz SNES és NES mert 2 emu van benne.. az rpg-s 35 mega a 600': 66 mega....ehh mentem játszani a 120' NEs gyüjteménynel..csummika!!!ha kell felrakom vhova..martin szolj Kmm-nek felrakhatnánk oda😊 ICQ-n rég volt legaábbis én nem nagyon láttam...
ehh nemtom hogy vagyok vele mosts zedek lefele..nahjo ez nem igaz szal este leszedtem egy NES gyüjteményt... 120 NES gamez meg hozácsomagolva egy NES emulátor..kiprobáltam párat mgs,metroid,1942,exciteyke,Contra meg mittom én és mind mükdöt...és még szeked le egy 20 db-s RPG gyüjteményt azhem SNES re!!!emuval együtt..és jön valami még azhem NES re..600 db-s gyüjtemény!!!!!!!!!!heheheh csumika....
Az a baj a RESI Evil 1-gyel (azon kívül hogy 96-ban megvolt 😊, hogy ha nekifutsz, másfél óra alatt megvan.
Hidd el, ha a hozzám hasonlóan érző embereknek csinálnám az 576-ot, odaírnám! Elképzelheted mit ézek, amikor 2 óra latt végigviszek egy 15 ezer forintos játékot...
nehogy betedd a luigi ordibáló fejét címlapnak!!!!
de nehoyg betedd a melee kepet mert azon van okémon..tegyél be resident evileset....vagy eternal darkness-t vagy sw:rs2-t...vagy....wave race!!!
vagy valami...
de nehoyg betedd a melee kepet mert azon van okémon..tegyél be resident evileset....vagy eternal darkness-t vagy sw:rs2-t...vagy....wave race!!!
vagy valami...
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MARTIN MONDTAM MÁR HOYG SZERETLEKM???
de csak ugy mint egy konzolos tud szeretni egy szerkesztőt😊
MARTIN MONDTAM MÁR HOYG SZERETLEKM???
de csak ugy mint egy konzolos tud szeretni egy szerkesztőt😊
figyi azert nem irhatjak mert osszevetve az egesz bagazst szarok.
De! egy ps2es kinalatban mar fasza.
vagy a mai kinalatban (mai kis szarosok izlese ugye...:9 grafika a minden, )merve is jok.
Egyertelmuen a mahoz kell viszonyitani.
Es ugy telleg ennyit ernek.
Ma mar konyuek rovidek es egre szebbek a gamezok.
nem tudom nekem eleg lenne ha akar nem is szepulnenek de javuljanak.
Miert tud egy baszott jo FF6 (azzal az osdi grafikajaval... aki ilyet modn emghal😊 ) feledhetetlen oromot szerezni?
vagy egy Nes esx zelda?
Vagy Mariok?
Ha az uj mario GCre ugyanugy nezne ki mint 64 re de ugyanakkora ujitast feelinget hozna ( es remelem kihivast is) akkor is marhara be fog gyunni.
Csak nem lenne sikeres csak az iszonyat hardcorek korben (habar Nintendonak ebbol azert van egy par😊 erted remelem mirol papolok ugye?
De! egy ps2es kinalatban mar fasza.
vagy a mai kinalatban (mai kis szarosok izlese ugye...:9 grafika a minden, )merve is jok.
Egyertelmuen a mahoz kell viszonyitani.
Es ugy telleg ennyit ernek.
Ma mar konyuek rovidek es egre szebbek a gamezok.
nem tudom nekem eleg lenne ha akar nem is szepulnenek de javuljanak.
Miert tud egy baszott jo FF6 (azzal az osdi grafikajaval... aki ilyet modn emghal😊 ) feledhetetlen oromot szerezni?
vagy egy Nes esx zelda?
Vagy Mariok?
Ha az uj mario GCre ugyanugy nezne ki mint 64 re de ugyanakkora ujitast feelinget hozna ( es remelem kihivast is) akkor is marhara be fog gyunni.
Csak nem lenne sikeres csak az iszonyat hardcorek korben (habar Nintendonak ebbol azert van egy par😊 erted remelem mirol papolok ugye?
...akkor minden jatek elemzese utan irjatok oda:
...igen, osszessegeben nagyon jo jatek!!!
(csak kar, hogy sz@ros moslek)

(amugy tenyleg van benne- nem is keves- valami)
...igen, osszessegeben nagyon jo jatek!!!
(csak kar, hogy sz@ros moslek)

(amugy tenyleg van benne- nem is keves- valami)
Az újságban is mindíg csak a c64-et emlegetitek. Nem szabad elfelejtkezni a Spectrumról! Az volt a király.
Hú, ezzel nagyon egyetértek. Nekem is kedvenc játékom volt a Bard's Tale 3!
Az a baj manapság a konzolokon, hogy teljesen hülyének nézik a játékosokat! Mármint a fejlesztők.
Itt a BT3: nem volt ebben automap, rajzoltál magadnak! És milyen szemét térképek voltak: tele spinnerekkel, csapdákkal... Akkora kihívás volt az egész, hogy egy mai átlag rpg max. mellékküldetés lehetne mellette!
Igenis csináljanak nekünk nehéz játékokat, kőkemény logikai feladatokkal!
Az a baj manapság a konzolokon, hogy teljesen hülyének nézik a játékosokat! Mármint a fejlesztők.
Itt a BT3: nem volt ebben automap, rajzoltál magadnak! És milyen szemét térképek voltak: tele spinnerekkel, csapdákkal... Akkora kihívás volt az egész, hogy egy mai átlag rpg max. mellékküldetés lehetne mellette!
Igenis csináljanak nekünk nehéz játékokat, kőkemény logikai feladatokkal!
Micsoda alattomos kérdés.........
Egyik mai konzolt sem venném meg. Nekem az Amiga volt az utolsó otthoni gépem (nem ma volt), de már azt sem szerettem igazán. Tavaly elkezdtem gyűjteni az erdeti játéktermi gamékat, szóval azokat venném és veszem is.
Az én értékrendem szerint a mai játékok szarok. Ha valamit 2-3 óra alatt, vagy akár 1 nap alatt végig lehet vinni, az egy moslék. Hol lehetett egy C64-es Druidot, Enigma Fire-t, Bard's Tale-t vagy Head Over Heels-t akár egy nap alatt végigvinni????
Egyik mai konzolt sem venném meg. Nekem az Amiga volt az utolsó otthoni gépem (nem ma volt), de már azt sem szerettem igazán. Tavaly elkezdtem gyűjteni az erdeti játéktermi gamékat, szóval azokat venném és veszem is.
Az én értékrendem szerint a mai játékok szarok. Ha valamit 2-3 óra alatt, vagy akár 1 nap alatt végig lehet vinni, az egy moslék. Hol lehetett egy C64-es Druidot, Enigma Fire-t, Bard's Tale-t vagy Head Over Heels-t akár egy nap alatt végigvinni????
Martin, te milyen gépet vennél, ha csak ilyen mezei konzolos lennél, mint mi vagyunk, és nem jutnál hozzá a gépekhez főszerkesztőként?
GC magyar premier kábé május 3. Gép ára kábé 249 euro, azaz üvegbetéttel 70 ezer forint. Játékok 60 euro (14e).
en egy ilyedt luigi fejre tippelek igy magamban, de csak tipp.
MAs utos N game ami cimlapot erdemel mi lehet.....
hat utananezek😊
MAs utos N game ami cimlapot erdemel mi lehet.....
hat utananezek😊
Én is örülnék neki...
Ez jó! 2 pozitív válasz elég volt. Csak nehogy idetévedjen az egyik harcos ps2-es vagy xbox-es kolléga 😊
Nem mondod? Mit kellett várni az első és egyetlen N64-es címlapra ("TUROK 2 Dínóvágóhíd")! Nagyon király lenne! Csak nincs jó ötletem, hogy mi legyen. De asszem ez a te dolgod.
hath en maghatodnek hogy ilyent is megelek,😊
de ne csak jacc az idegeinkkel, rakd is bele😊
Mi lenne rajta?
a multkori GC kereszt nagyon fasza volt.
de ne csak jacc az idegeinkkel, rakd is bele😊
Mi lenne rajta?
a multkori GC kereszt nagyon fasza volt.
Én úgy tudom, hogy az ASCII perifériagyártó tervezte először GC-re. Hogy a PS2-est is ők csinálják, azt nem tudom.
Hát akkaor sajnos muszáj lesz eladni az egész hóbelebancot.
De nem lesz draga a GC joy.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nem lehet megoldani, a GC s joyon ket kar van, es elerheto D pad, tovabba flipper gombok, mind a ket (l/r) elerheto.
ez van.
ez van.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az vagyok! Imo aki egyszer Nintis volt, az az is marad. Lehet pofázni, de legjobb, legszórakoztatóbb - legjátékabb 😊 - játékokat a Nintendo és közeli munkatársai - Rare, Camelot - készíti.
Csak teljesen rá vagyok kattanva az rpg-kre, ezért muszáj ps2-zni.
Csak teljesen rá vagyok kattanva az rpg-kre, ezért muszáj ps2-zni.
Én nagyon szeretem az N64 kontrollert. Jó volna használni a GC-hez is majd... Legalább abból nem kellene újat venni.
nem is hittem vona higy Nintendos vagy.
Egyebkent meg fog gyozni a GC (nem en a gep) arrol hogy milyen fasza is.
karacsonykor mar orulet lesz, csakugy mint ps2nel iden.
Egyebkent meg fog gyozni a GC (nem en a gep) arrol hogy milyen fasza is.
karacsonykor mar orulet lesz, csakugy mint ps2nel iden.
Egyébként én - meg a környezetem - elég jól elvoltunk az n64-es fps-királyságokkal (Goldeneye, Perfect Dark). Tényleg volt auto célzás, de le is lehetett kapcsolni. Szerintem nem hátrány, pl a Turokban nem volt, lőttem is benne össze-vissza 😊 Ha egy konzolos fps-hez nincs egér+bill támogatás, akkor legyen benne opcionális auto célzás.
Ali: nekem 4 irányítóm van n64-hez! Mekkora királyság volt a Goldeneye-os hentelés! De ha jobban belegondolok, még mindig az!
Ali: nekem 4 irányítóm van n64-hez! Mekkora királyság volt a Goldeneye-os hentelés! De ha jobban belegondolok, még mindig az!