7610
-
gyuree #2687 Boldog újévet mindenkinek!!!!! -
ikszboksz #2686 Kár...Pedig beruháztam egyre.Mondjuk nekem bejön....Az a lényeg, azért utánanézek.THX -
#2685 hmm, zsíros ki csomag, meg kéne egy geci GC is, csak kurvaanyját, most kell másra a pénz... -
dante666 #2684 Hello! Ha valakit érdekel eladó egy fekete Gamecube két kontrollerrel,memokártyával,10db játékkal(Resident Evil,Resident Evil 0,Metal Gear Solid:Twin Snakes,Star Wars:Rogue Squadron 3,Zelda:The Windwaker,Eternal Darkness,Mario Party 4,Super Smash Bros. Melee,Wave Race,Pikmin) 55000Ft-ért. -
#2683 576 konzolban írtak
de valami nagyon szánalmas pontot kapott, emlékszem
de nézz utána neten is biztosan találsz írást róla -
#2682 GC hardvere GYENGE?
NFSU2 minden konzolon ocsmány, csak GC-n állítólag még szaggat is. =) -
ikszboksz #2681 Nem tudja vki. hogy a Dark Summit c. gammáról melyik lapban írtak leírást v. ilyesmit. -
#2680 OFF:
csak ajánlással megy már
ON:
-
gyuree #2679 Tudom nem vág a témába de nem tudja valaki hol lehet regisztrálni a bithumen.hu honlapjára mert sehogy sem tudok feljutni. -
#2678 naigen, GCre ugye Starfox, Metroid Prime-ok... hm fincsi graf... csak kár, hogy nem a style-om(az sw-s cuccot már meg sem említem...) -
#2677 te meg eleve hüylén hasonlítasz!!!!
tessék csak olyan gamékat comparelni amik EXKLUZív cuccok... és hogy miért??? mert ki tudják csontozni a végletekig(jó esetben, pl RE Remake) azt te is vágod, hogy egy multiplatfrom játékot, nem fognak minden konzolra szétoptimalizálni, talán arra megcsinálják ami a húzóerő... a többi kakkk nagyon jó példa az NFSU!!! Xboxon egy hangyámnyit szebb csak... grat...
-
#2676 tökéletesen tidztában vagyok a hardverrel... :p -
gyuree #2675 -
#2674 nem tom, nekem bejönnek... -
gyuree #2673 Miért nem jönnek be az új hozzászólások maguktól? Mindig át kell mennem másik oldalra és vissza. -
gyuree #2672 Csá -
#2671 bye -
#2670 :D
Na én most L... bye all, majd még jövök -
#2669 Nem tudom, de nem lennék a helyedben -
#2668 Na, ezért az aláírásért én mit kapok az elvakult péeskettősöktől... :p -
#2667 Komoly. Kb. fél órával ezelőtt még én is meg voltam gyózódve, hogy 40 mega memóriánál csak több lehet egy ps2-ben... :P
Menjünk péeskettőt fikázni, mert az olyan jó, lécciléccilécci... :D -
#2666 ok, már megy is! -
#2665 pedig nem -
Devla #2664 Ez komoly? Mindig azt hittem, hogy GC a leggyengébb. -
#2663 azért annyira nem -
#2662 én is csak most csináltattam egy haverommal -
#2661 Jaja... Nyissak egy új topicot neki? :D -
#2660 Ja, csak gyorsan összedobtam, mert nehogymá' nekem ne legyen itt logóm, ha már harmadik éve itt koptatom a billentyűzetet... :) -
#2659 jéééé, avatar! -
gyuree #2658 Sirály az új stílus. -
#2657 Jóvanna, elismerem, hülyeséget írtam, ps2 a legszarabb... Ha kérhetm, záptojással dobjatok meg... :D -
#2656 Nem toom, ha megtalálod, szólj... :) -
gyuree #2655 hol? -
gyuree #2654 valahol olvastam hogy az ED-ben valahol meg lehet nézni a csajt bikiniben -
gyuree #2653 N-64 re van egy két jó tippem. -
#2652 Jah, persze, ezt nem is figyeltem, hogy írtad.
A PS2 egyértelműen a leggyengébb hardver, a gc a középmezőny, és az X az isten, hardveres téren... -
gyuree #2651 Már mint a kamera. -
gyuree #2650 A zeldákhoz és a Mário sunshine -hoz képest sokkal jobb. -
#2649 Bocsánat, utánanéztem a pontos specifikációknak, a ps2 kicsit tényleg gyengébb néhány ponton, mint a GC... De azért ne csak a Resi-t nézzük már rajta. Az MKDA pl. GC-t a legfikább, szóval ebből nem lehet levonni messzemenő következtetéseket. -
#2648 ok, semmi