7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• szando
    ááá!
    kötelező darab!! ^^
  • 7th
    Hi boy!

Mennyiért vesztegetsz egy ilyet? Az oldaladon már néztem de nem találtam!
  • CHEAPBOY
    En tudnek...:)
  • 7th
    Nem tud valaki eladó Mario Sunhine-t? Mennyiért lehet kapni ezt a gamét?
    Én most veszek kockák és jó lenne a gyerekeknek valami ami nem zimbes-zombis!
  • Eltergo
    Dead To Rights 4000ft
    NFS Underground 6000ft
    Lehet engem érdekelelne!
    De csak ha karcmentes és uj állapotban van.
    [email protected]
  • gyuree
    A Metroid már tervben van, de a Mario-t nem csipázom.
  • CHEAPBOY
    inkabb arra gondolt nem, hogy megveszi, visszamegy, s eladja amikor meg tokre ujak:) MOndjuk ezt mindenben mindenhol lehetne alkalmazni... na ezert nem lesz idogep:)
  • guardian hero
    Miért, már végigtoltad a Paper Mario-t, a Metroid Prime: Echoes-t és a Resident Evil 4-et? :)
  • gyuree
    Ez nagyon jól hangzik. Nincs valakinek időgépe?
  • mb66
    GC re eladó:

Dead To Rights 4000ft
    NFS Underground 6000ft
    True Crime: Streets Of LA 7000ft
    NBA Street Vol2 3000ft
    Luigi's Mansion 3000ft
  • Eltergo
    Úram Isten odabasz a Resident Evil 4 ingame video!!!
    Nézzétek meg feltétlen! http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1816/bio4lake.zip
  • guardian hero
    Azért a Metroid, a Rogue Leader és a Rebel Strike, a Star Fox már mind gyönyörűek voltak, bármelyik másik platformon is megállták volna a helyüket.
  • 7th
    Sajna csak 2005 június 1-jén jelenik meg az USA-ban és mire hozzánk is elér év vége lesz! De azért Én is várom! Úgy látszik a Nintendo kezdi kihasználni a kocka teljesítményét! Kár hogy nem előbb kezdte...
  • Devla
    Áááá! Mászthev!!!
  • guardian hero
    Úgy tűnik:

A ló neve egyébként Poseidon lesz.

Link pedig fel tudja majd venni különböző állatok alakját (pl sas, farkas).
  • Devla
    Lehet lóról harcolni meg elgázolni a népet?
  • guardian hero
    Komolyabb stílusú lesz grafikában és játékmenetben mint a WW, lehet majd lovagolni is, Link nem kissrác lesz hanem nagyobbacska, amúgy ha rákeresel tudsz letölteni előzetes videót belőle.
  • gyuree
    Dánke sőn . Akkor végig játszuk. Egy másik fórumon hallottam az uj 2005 re igért Zeldáról. Te hallottál róla valamit a megjelenésen kívül?
  • Anubys
    Minnél többször nyomod, annál több átvezető animot játszik... A teljes sztorit a 3. végigjátszáskor kapod meg, hosszabb endsequence-szel. Csak az a lényeg, hogy mindig más artifact-ot vegyél fel a római fazonnal az elején....
  • gyuree
    Anubys köszi az infókat sikerült végigjátszani igaz csak 7-es erősségű magicpower volt a végén is.
  • gyuree
    Ahoj! Valahol olvastam hogy az ED-t három szálon lehet játszani. Most újra elkezdtem de nem veszek észre külömbséget. Igaz hogy vagy egy éve kezdtem az elsőt. Nagy a külömbség a három történet között?
  • Eltergo
    Ha vlaakinek van GameCube játéka és Budapesti szivesen cserélnék játékot örökbe vagy kölcsön.
  • Lammer
    módosítok: kikapcsolt chippel el sem indul a network access disc... :(
  • Lammer
    jah ez a játék ilyen sokat tölt a PAL-os verz már türhetőbb ott már kb fele... deakkoris...
    a többivel nincs gond,azok tolják rendesen, bár én már jó régóta HDDzek(az adaptert tőled vettem* még tavaly ;))
    * persze fagy a telepítő, amikor országot választanék, érthetetlen, kikapcsolt chippel ,meg el sem indul a lemez(erre majd kéne valami megoldást találni) ... :(
  • CHEAPBOY
    Ilyen sokat tolt a PS2...?:DDDD

Mar ugy elfeledtem a sok Xboxozas meg GCzes mellett...:))

A PSp is a hirek szerint nem vacakol 20mpt tolteni ... marhajo.
  • Lammer
    jah amikor 30!!! meg 40!!! mpet kell minden szobának töltenie(Resident Evil Outbreak NTSC) és amikor bennthagycccc valamit a szobában és vissza kell érte menned... ááááh nah akkor én úgy vittem végig(kivéve uccsó chapter), utána lett vinyóm és amikor megláttam, hogy ilyen 2-3 mp töltési idelye van, hát LOL!
  • Anubys
    pont azert kell a vincsi, hogy ne haljon meg a fej fel even belul...
  • Devla
    Nem kell lemezekkel szórakozni, kíméli a fejet, és nem 2 mpvel kevesebbet tölt, ez nem PC. Teljesen eltűnik a töltési idő, márpedig van jópár játék(pld. DMC) ami minden ajtónál tölt.
  • mb66
    ja, képekről sokat láttam már, de mikor kibontottam igen elcsodálkoztam, hogy milyen kis méretre sikerült összezsugorítani..
    Amugy meg engem hidegen hogy hogy winyot lehet e hozzákötni, ugyse vennék csak azért hogy 2 mp vel kevesebbet töltsön.. Bár én GC hez szoktam szal néha tényleg sok az a töltés (pl Burnout3) :P
    Már csak azt remélem, hogy ebbe valamivel strapabírobb fejet tettek, és nem fog meghalni fél éven belül...
  • Anubys
    Nem tudom, nekem a régi jobban tetszik. Olyanom volt, és olyat is veszek majd újra. Főleg, hogy abba belefér a vincsi... :)
  • CHEAPBOY
    Most hogy mar az is kicsike:)
  • mb66
    Hát aki Mortal-fan, és több gépe van, szvsz kivárja a GC verziót, így teszek én is, noha karácsony óta végre van egy PsTwom is, amivel egyébként nagyon elégedett vok, szépen megfér a Gc mellett...
  • CHEAPBOY
    Hat aki Shao+Goro fan az most merges lehet:)))
  • Anubys
    "No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)"

Pedig sajnos... Egész pontosan "meglátjuk, mennyire fogy az usa verzió, talán kiadjuk európában is, ha jól megy"... Legalábbis ezt írták valamelyik oldalon.
    Az a két karakter pedig úgy tudom, hogy több, mint 2... :)
    Shao Khan, Goro, Saleena kapásból - ez már 3-, és még valszeg lesz benne más is.
  • CHEAPBOY
    No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)

BTW Boxom nekem is van-csak iden jott el a napja hogy lattam ertelmet tartani egyet vegre:D-, mokagepnek szvsz az is kivalo a Kocka+Ps2 mellett:)
  • Anubys
    Ja, de USA only... :(
    Nem baj, van boxom is, de akkor is GC a király! :D
  • CHEAPBOY
    Jovore jon az MK, s meg 2 uj karaktert is kapunk. Annyira nem kell elszontyolodni:)
  • Anubys
    "Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)"

Mortal Kombat Deception...
    Neked is BUÉK!
  • balumaci
    Neked is BUÉK!
  • CHEAPBOY
    BUÉK Minden Kocka Tulajnak!:)

Idén sem kell majd , mert lesz Resi4, Starfox, Uj Zelda, POkemon RPG!!, Advance Wars, Geist, s természetesen MArio Tennis, Mario Golf, Mario Party 6, s vegul de nem utso sorban: Mario 128.

Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)

Nem!