7610
-
szando #2727 ááá!
kötelező darab!! ^^ -
#2726 Hi boy!
Mennyiért vesztegetsz egy ilyet? Az oldaladon már néztem de nem találtam! -
#2725 En tudnek...:) -
#2724 Nem tud valaki eladó Mario Sunhine-t? Mennyiért lehet kapni ezt a gamét?
Én most veszek kockák és jó lenne a gyerekeknek valami ami nem zimbes-zombis! -
Eltergo #2723 Dead To Rights 4000ft
NFS Underground 6000ft
Lehet engem érdekelelne!
De csak ha karcmentes és uj állapotban van.
[email protected] -
gyuree #2722 A Metroid már tervben van, de a Mario-t nem csipázom.
-
#2721 inkabb arra gondolt nem, hogy megveszi, visszamegy, s eladja amikor meg tokre ujak:) MOndjuk ezt mindenben mindenhol lehetne alkalmazni... na ezert nem lesz idogep:) -
#2720 Miért, már végigtoltad a Paper Mario-t, a Metroid Prime: Echoes-t és a Resident Evil 4-et? :) -
gyuree #2719 Ez nagyon jól hangzik. Nincs valakinek időgépe? -
#2718 GC re eladó:
Dead To Rights 4000ft
NFS Underground 6000ft
True Crime: Streets Of LA 7000ft
NBA Street Vol2 3000ft
Luigi's Mansion 3000ft
-
Eltergo #2717 Úram Isten odabasz a Resident Evil 4 ingame video!!!
Nézzétek meg feltétlen! http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1816/bio4lake.zip -
#2716 Azért a Metroid, a Rogue Leader és a Rebel Strike, a Star Fox már mind gyönyörűek voltak, bármelyik másik platformon is megállták volna a helyüket. -
#2715 Sajna csak 2005 június 1-jén jelenik meg az USA-ban és mire hozzánk is elér év vége lesz! De azért Én is várom! Úgy látszik a Nintendo kezdi kihasználni a kocka teljesítményét! Kár hogy nem előbb kezdte... -
Devla #2714 Áááá! Mászthev!!! -
#2713 Úgy tűnik:
A ló neve egyébként Poseidon lesz.
Link pedig fel tudja majd venni különböző állatok alakját (pl sas, farkas). -
Devla #2712 Lehet lóról harcolni meg elgázolni a népet? -
#2711 Komolyabb stílusú lesz grafikában és játékmenetben mint a WW, lehet majd lovagolni is, Link nem kissrác lesz hanem nagyobbacska, amúgy ha rákeresel tudsz letölteni előzetes videót belőle. -
gyuree #2710 Dánke sőn . Akkor végig játszuk. Egy másik fórumon hallottam az uj 2005 re igért Zeldáról. Te hallottál róla valamit a megjelenésen kívül? -
#2709 Minnél többször nyomod, annál több átvezető animot játszik... A teljes sztorit a 3. végigjátszáskor kapod meg, hosszabb endsequence-szel. Csak az a lényeg, hogy mindig más artifact-ot vegyél fel a római fazonnal az elején.... -
gyuree #2708 Anubys köszi az infókat sikerült végigjátszani igaz csak 7-es erősségű magicpower volt a végén is. -
gyuree #2707 Ahoj! Valahol olvastam hogy az ED-t három szálon lehet játszani. Most újra elkezdtem de nem veszek észre külömbséget. Igaz hogy vagy egy éve kezdtem az elsőt. Nagy a külömbség a három történet között? -
Eltergo #2706 Ha vlaakinek van GameCube játéka és Budapesti szivesen cserélnék játékot örökbe vagy kölcsön. -
#2705 módosítok: kikapcsolt chippel el sem indul a network access disc... :( -
#2704 jah ez a játék ilyen sokat tölt a PAL-os verz már türhetőbb ott már kb fele... deakkoris...
a többivel nincs gond,azok tolják rendesen, bár én már jó régóta HDDzek(az adaptert tőled vettem* még tavaly ;))
* persze fagy a telepítő, amikor országot választanék, érthetetlen, kikapcsolt chippel ,meg el sem indul a lemez(erre majd kéne valami megoldást találni) ... :( -
#2703 Ilyen sokat tolt a PS2...?:DDDD
Mar ugy elfeledtem a sok Xboxozas meg GCzes mellett...:))
A PSp is a hirek szerint nem vacakol 20mpt tolteni ... marhajo. -
#2702 jah amikor 30!!! meg 40!!! mpet kell minden szobának töltenie(Resident Evil Outbreak NTSC) és amikor bennthagycccc valamit a szobában és vissza kell érte menned... ááááh nah akkor én úgy vittem végig(kivéve uccsó chapter), utána lett vinyóm és amikor megláttam, hogy ilyen 2-3 mp töltési idelye van, hát LOL! -
#2701 pont azert kell a vincsi, hogy ne haljon meg a fej fel even belul... -
Devla #2700 Nem kell lemezekkel szórakozni, kíméli a fejet, és nem 2 mpvel kevesebbet tölt, ez nem PC. Teljesen eltűnik a töltési idő, márpedig van jópár játék(pld. DMC) ami minden ajtónál tölt. -
#2699 ja, képekről sokat láttam már, de mikor kibontottam igen elcsodálkoztam, hogy milyen kis méretre sikerült összezsugorítani..
Amugy meg engem hidegen hogy hogy winyot lehet e hozzákötni, ugyse vennék csak azért hogy 2 mp vel kevesebbet töltsön.. Bár én GC hez szoktam szal néha tényleg sok az a töltés (pl Burnout3) :P
Már csak azt remélem, hogy ebbe valamivel strapabírobb fejet tettek, és nem fog meghalni fél éven belül... -
#2698 Nem tudom, nekem a régi jobban tetszik. Olyanom volt, és olyat is veszek majd újra. Főleg, hogy abba belefér a vincsi... :) -
#2697 Most hogy mar az is kicsike:) -
#2696 Hát aki Mortal-fan, és több gépe van, szvsz kivárja a GC verziót, így teszek én is, noha karácsony óta végre van egy PsTwom is, amivel egyébként nagyon elégedett vok, szépen megfér a Gc mellett... -
#2695 Hat aki Shao+Goro fan az most merges lehet:))) -
#2694 "No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)"
Pedig sajnos... Egész pontosan "meglátjuk, mennyire fogy az usa verzió, talán kiadjuk európában is, ha jól megy"... Legalábbis ezt írták valamelyik oldalon.
Az a két karakter pedig úgy tudom, hogy több, mint 2... :)
Shao Khan, Goro, Saleena kapásból - ez már 3-, és még valszeg lesz benne más is. -
#2693 No ezt nem tudtam hogy Europaban nem jon ki...:/ mind1, ott a Freeloader..:)
BTW Boxom nekem is van-csak iden jott el a napja hogy lattam ertelmet tartani egyet vegre:D-, mokagepnek szvsz az is kivalo a Kocka+Ps2 mellett:) -
#2692 Ja, de USA only... :(
Nem baj, van boxom is, de akkor is GC a király! :D -
#2691 Jovore jon az MK, s meg 2 uj karaktert is kapunk. Annyira nem kell elszontyolodni:) -
#2690 "Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)"
Mortal Kombat Deception...
Neked is BUÉK! -
#2689 Neked is BUÉK! -
#2688 BUÉK Minden Kocka Tulajnak!:)
Idén sem kell majd , mert lesz Resi4, Starfox, Uj Zelda, POkemon RPG!!, Advance Wars, Geist, s természetesen MArio Tennis, Mario Golf, Mario Party 6, s vegul de nem utso sorban: Mario 128.
Há kérdem en szenvedunk mi barmiben (San Andreas, Fable, Halo2) hianyt?:)
Nem!