GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GCre a Namco szerint.... most hogy igy nagyon egymasra talaltak ez valoszinunek tunik.
MEghat a GC a legerosebb es legosszetettebb HW.
Nem en mondtam!! mieott anyazna valaki😊
KOU nezd meg PCs gamezoknak lealdozott topicban a sok szep Tales of Phantasia kepet.
MEghat a GC a legerosebb es legosszetettebb HW.
Nem en mondtam!! mieott anyazna valaki😊
KOU nezd meg PCs gamezoknak lealdozott topicban a sok szep Tales of Phantasia kepet.
faszom kéne vmi osztrá oldal melyik gamez mennyibe kerül egy boltban meg mennyi a memoria kártya mer anyám menne ki és hozna nekem cuccokat.. tudom te is tudsz de ö megy ki venni ruhákat és ha má ottan van akkor majd hoz azt is.
csá csumi😊 én 18 vagyok bp-n lakom 3 ker.
volt 4 GB-m 1 nes em 1 snes em 1 n64 em...most gc-m van... NINTENDO RULEZ!! veletek mizu?😊
volt 4 GB-m 1 nes em 1 snes em 1 n64 em...most gc-m van... NINTENDO RULEZ!! veletek mizu?😊
HAHAHAHHAHAH😊
?MArha vicces😊
Bázzeg, elvitted az utcso kockat!!😊
😄D
Jo gamet, hohgy fagyna le a geped😛P
?MArha vicces😊
Bázzeg, elvitted az utcso kockat!!😊
😄D
Jo gamet, hohgy fagyna le a geped😛P
Köszi. Luigit sokan vettek a társaságból, majd lehet cserélgetni.
Játékcserélésben utána benne vagyok. A géphez vagy az SW-t, vagy a Blue Stormot veszem meg. (Ha addíg nem lesz Mario Kart)
Nagyon irígy vagyok azokra, akik már beszerezték a gépet. Június elején a günteréknél én is megveszem, ha minden jól megy.
Egy a klasszikus star FOx sorozston alapulo Star fox game jon, Tri Forcere es GCre.
Namco+Nintendo kozos produkcijjo😊
Namco+Nintendo kozos produkcijjo😊
En jelen.
MEg jon Dolphin, Ali, Kou, az a kis luke gyerek... hogy is hijják????....???? Jaaa CSomi😊))
Meg Csocso.
Aztan majd meg gyujtunk nepeket😊
MEg jon Dolphin, Ali, Kou, az a kis luke gyerek... hogy is hijják????....???? Jaaa CSomi😊))
Meg Csocso.
Aztan majd meg gyujtunk nepeket😊
nah gyűjtsük magnkat ssze hoyg tudjunk majd gamezokat cserélgetni meg megbeszélni a dolgokat.. kinek hoyg tetszik a masina ( csak GC sek irjanak) és kienk hogy tetszenek a gamezok pl most nekem a luigi van meg.
😊))))))))))))))))))))))))))) te mekkora lámer vagy azt nemtom mé nem vállalod fel magad.. de azé remélem jösz még ide egyszer kétszer!!
cseppet szebb karakterek mint amit eddig valaha lattunk.
Es akkor a 4meg a 0resz ennel szebb lesz a Capcom szerint... huh..😊

Es akkor a 4meg a 0resz ennel szebb lesz a Capcom szerint... huh..😊

Ime A gamespot Resi tesztjebol egy ket idezet.
"All of Resident Evil's various elements come together to give you a good old-fashioned case of the creeps. With two playable characters, three difficulty settings, almost a dozen different endings, and branching story paths depending on whether certain objectives are met, the game also offers you plenty to do. Anyone with a penchant for the macabre will be blown away by Resident Evil, and even if you're only vaguely into this sort of game, it's still a must-buy. With the exception of the dated control scheme, Capcom has nearly perfected its craft and created the best Resident Evil ever.
"
"Capcom has finally perfected the art of mixing prerendered scenery with ambient animations and polygonal objects, and the result is the most visually impressive video game ever released."
ehem ehem😊))
"All of Resident Evil's various elements come together to give you a good old-fashioned case of the creeps. With two playable characters, three difficulty settings, almost a dozen different endings, and branching story paths depending on whether certain objectives are met, the game also offers you plenty to do. Anyone with a penchant for the macabre will be blown away by Resident Evil, and even if you're only vaguely into this sort of game, it's still a must-buy. With the exception of the dated control scheme, Capcom has nearly perfected its craft and created the best Resident Evil ever.
"
"Capcom has finally perfected the art of mixing prerendered scenery with ambient animations and polygonal objects, and the result is the most visually impressive video game ever released."
ehem ehem😊))
Ja ime egy kis adalek a GCseknek😊
Ugy nez ki mar nyaron Mariozhatunk a Sunshine-nal.
"Nintendo says we might get Super Mario Sunshine earlier than expected!"
Ez szamunkra annyit jelent az europai nep karacsonyra szamitott de valszeg a cim miatt is nyaron fog kijonni.
Nalunk is.
Ugy nez ki mar nyaron Mariozhatunk a Sunshine-nal.
"Nintendo says we might get Super Mario Sunshine earlier than expected!"
Ez szamunkra annyit jelent az europai nep karacsonyra szamitott de valszeg a cim miatt is nyaron fog kijonni.
Nalunk is.
Figyi az de nincs benne kihivas es ez nem teccik.
Rokonnal jacottam a Crash Basht es jobban bejott, mert kihivas game, ki job stb, es ottt is lehet szivanti... remelem Nem lezs ilyen a 4.
Hisszabb kihivasosabb menetek kellenek.
Sokkal !!!
Rokonnal jacottam a Crash Basht es jobban bejott, mert kihivas game, ki job stb, es ottt is lehet szivanti... remelem Nem lezs ilyen a 4.
Hisszabb kihivasosabb menetek kellenek.
Sokkal !!!
A gruppenpartyt egyedül nem is szoktam sohasem játszani. De ha összejön 3 haver és egy-két rekesz sör, akkor kevés jobb, poénosabb game van ennél.
Hat ja😊
Lehet nekem is be kene gyujtenem???
Nekem aze nem teccik, mert nincs benne olyan nagy es sokaig tarto kihivas, mint pl. a Crash BAshben, nagyon csiptem az ottani minijatekokat, nem kellett szerencse, nem 3mpig tartott egy menet.... nekem az jobban bejott megha alig is volt benne game.
Lehet nekem is be kene gyujtenem???
Nekem aze nem teccik, mert nincs benne olyan nagy es sokaig tarto kihivas, mint pl. a Crash BAshben, nagyon csiptem az ottani minijatekokat, nem kellett szerencse, nem 3mpig tartott egy menet.... nekem az jobban bejott megha alig is volt benne game.
Várom. Legalább komplett lesz a sorozatom.
GC-re jön? Ez kell nekem!!!!
es telleg igaz?😊
No gruppen szex gyun jovo heten illetve a 4. rezsbol itt egy elesebb kep😊
kedvcsinalonak😊

No gruppen szex gyun jovo heten illetve a 4. rezsbol itt egy elesebb kep😊
kedvcsinalonak😊

Azt hiszem a günteréknél fogom megvenni júniusban. Olvastam valahol, hogy akcióban két játékkal adták 200 euróért a németeknél. A kíváncsiság kedvéért gondoltam, hogy elmegyek megnézni.
Fel negy aham.....
Bazzeg en voltam mar ott... fel negy .... hmmm. hmmm veszel akkor ott egy kockat?😊
Masert minek megyunk?😛
Vedd tolem (azaz Cheaptol)
55ert megkuldi.
Vagy olcsobban ha 3 gamet is veszek melle.
Csocsora is ervenyes lenne ha Luigi+Sonic+007et venne😊
luigi nem rovid ember.
annyira..😊)))))
Csocccs.... holnap egesz delutan legy keszenletben a koka miatt. Szerintem a szentlelek ter kornyeken fogod atvenni.
Bazzeg en voltam mar ott... fel negy .... hmmm. hmmm veszel akkor ott egy kockat?😊
Masert minek megyunk?😛
Vedd tolem (azaz Cheaptol)
55ert megkuldi.
Vagy olcsobban ha 3 gamet is veszek melle.
Csocsora is ervenyes lenne ha Luigi+Sonic+007et venne😊
luigi nem rovid ember.
annyira..😊)))))
Csocccs.... holnap egesz delutan legy keszenletben a koka miatt. Szerintem a szentlelek ter kornyeken fogod atvenni.
3-kor végzek a melóval fél 4-re érnék oda a Westendbe.
Meló után elballagok és megnézem az 576 boltot.
Mi az ábra? Van már sor a boltok elött?
Holnap vagy ma este meg nem tudom.
CSomi is, de majd ertesit Cheap mindenkit.
Ja a telokat hegyezni, nem csorget ezerszer bazzeg.
CSomi is, de majd ertesit Cheap mindenkit.
Ja a telokat hegyezni, nem csorget ezerszer bazzeg.
Június elején megyek Freiburgba. A kiküldetési pénzemből megspórolom a GC-m árát. Csak addíg kell várnom rá.
bazzzz... mindegy hozd azokat!!! a 007 csak akor kell ha full angol és nem nyultak bele!!
sememi szarságot ne hozz nekem!! probalj meg szerezni demo cd-t please!!! memo-t majd veszek itten ha marad rá pénz! mikor mehet érte?
sememi szarságot ne hozz nekem!! probalj meg szerezni demo cd-t please!!! memo-t majd veszek itten ha marad rá pénz! mikor mehet érte?
jajj csocso msot szol cheap nem lesz a cucc 100on belul.
picivel de tullepi (memokartyat nem vette bele😛)
55 gep gamezok(2db) 15-16, joy 12.
Ez 97-99ezer ft kabe.
Memo meg nincs benne.
Igy kalkulalj.
picivel de tullepi (memokartyat nem vette bele😛)
55 gep gamezok(2db) 15-16, joy 12.
Ez 97-99ezer ft kabe.
Memo meg nincs benne.
Igy kalkulalj.
GC :
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
kulcstartot bazzeg😊)
nem tudom.
nem tudom.
gamek 15-16
Joy, hihetetlen drgan van 11-12korul.
Memokartya 6-7-8ezer korul lesz.
gep 55.
nah szamold ki😛
Joy, hihetetlen drgan van 11-12korul.
Memokartya 6-7-8ezer korul lesz.
gep 55.
nah szamold ki😛
szvsz kelleni fog a sonic
a burnout
esetleg a 007 es...nah?😊 GC vel +1 joy al mennyié hozod nekem?😊
a burnout
esetleg a 007 es...nah?😊 GC vel +1 joy al mennyié hozod nekem?😊
ez nevetséges bazeg!! 2 gamezzal lesz itthon a GC!lehet hogy veled hozatok kintről... de német fost nem akarok azok még a zeldát is cenzurázzák bazzeg! eltom képzelni milyen lehet a conker német verzioja.. kb 10 perces lehet a gamez mert annyit cenzuráztak ki belöle bazz...
Hatra kerult a pici topic a hirdetesemmel eggyutt😊
Igy most elore hozzuk😊
Allitolag masutt nem lesz RS2, hat nalam igen., meg minden mas is, szoval jatek rendeles is lehetseges.
Meg postai kuldes is.
Igy most elore hozzuk😊
Allitolag masutt nem lesz RS2, hat nalam igen., meg minden mas is, szoval jatek rendeles is lehetseges.
Meg postai kuldes is.
Hetvegetol lesznek GCk, 54-55ezres aron.
Elorendelest is felveszek.
Jatekok 15-16ezerert.
Listaert es egyeb infokert hetvegetol erdeklodjetek :
[email protected]
GBAS gamek 11ezerert most mindegyik!!
listat szinten levelben😊
Elorendelest is felveszek.
Jatekok 15-16ezerert.
Listaert es egyeb infokert hetvegetol erdeklodjetek :
[email protected]
GBAS gamek 11ezerert most mindegyik!!
listat szinten levelben😊