7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Lammer
    /legyint
    megint egy idiota,,,
  • Neme.
    Umm... Mikro.. mikro.. hullám! Nem... szekundum! Nem... mikro-ökonómia! :)
  • guardian hero
    Szerintem ez némi egyszerűsítéssel belátható időn belül megoldható lesz. Mondjuk a pontos pozíciónálást egy szemmozgás-lekövető rendszer végezné (ilyesmi már van), majd az egységek kijelölését egy határozott agyi impulzussal lehetne kivitelezni. Valószínűleg megoldható lenne, hogy különböző gondolatmintákat az EKG alapján megkülönböztessenek, és ehhez funkciókat rendeljenek. Persze kurvára nem értek hozzá, lehet hogy totál hülyeséget beszélek :)
  • Lammer
    ahhh enmeg azon flesseltem, hogy agyhullam dekoder... ehhhh mekkora zsirsag lenne, mondjuk en nagy SC fan vagyok(Starcraft+BW) nem kene idegbetegsegig kapkodnom(agyonklikkelni magam egerrel), hanem csak magamnban kiadnek par parancsot, hogy gyarts, epits, mozogj, nah akkor szarra lehetne mikrozni az agyam, lenne ra ido boven(gyk:mikrozni=ugy mozgatni az egysegeket kombinalva, hgoy a legidealisabban tamadjal, kimozogd az ellent, stbstb) :ÐÐÐ
  • guardian hero
    Lehet hogy nem is kéne kontroller, inkább valamiféle továbbfejlesztett Eye-toy, több kamerával, real-time 3D motion capture képességgel. Esetleg mindehhez valami VR-szemüveg ami a levegőbe vetíti ki holografikusan a kezelőszerveket, kb mint a Különvéleményben - ez lehetne kormány, billentyűzet, mindig ami kell. Egyedül a fizikai ellenállás és tapintásérzet hiányozna, erre kéne valami megoldást találni....
  • guardian hero
  • Anubys
    ...mert nincs jobb, mint amikor a tűző nyári nap elől a légkondis szobábamenekült játékos kezében ott hevül a negyvefokos joypad... :)
  • Anubys
    Ja, aztán dobják majd ki otthonról a Resident 6-ot mindenhonnan, mert amikor a Licker rádugrik a második emeletről, az illatgenerátor semmivel össze nem téveszthető sz@rszagot áraszt majd... :)
  • CSOCSO
    de a dontes erzekelos okossag nem olyan dolog mint az illatgenerator..
    hisz mondtam. nekem 5 eve mar volt olyan joy om PC re... igaz akkora volt mint az XB joy. de manapsag mar csak sikerul kisebbet alkotni ugy hogy kozben dontes erzekelos
  • CSOCSO
    IGEN EZAZ>> YEAH!!!!!:)
  • guardian hero
    Az illatgenerálásra is voltak már kísérletek, egészen előrehaladottak tudtommal. Nyilván a spriccelés sem egy nagy valami, csak az már tényleg a debilség kategória :). Pedig lehetne cserélhető tartály, a Waverace-nél vizet spriccel, a Resiben kecsöpöt, a Need for Speed-ben meg kipufogógázt fúj rád miközben az illatgenerátor a benzinszaggal van lefoglalva :).
  • aabyssx
    BTW a hőmérsékletváltozást talán még meg is lehet valósítani.
  • aabyssx
    LOL - Ez egy jó komment!
  • Whave
    majd otthon csinalok rola egy kozeli felvetelt digikameraval es elkuldom. es nem extra, sima.
  • DanielT
    Ehe-ehe :D
  • guardian hero
    Szerintem a kontroller változtatni tudja majd a hőmérsékletét, így hőérzetet is társít a játékhoz (mikor a lávatenger felett haladsz át felforrósodik, a jeges pályán odafagy a kezedhez). Emellett illatgenerátor is lesz a gépben, így a nextgen Zeldában frankón érezhetjük majd lekaszált fű illatát. Az új Resi részek fogják hasznosítani az úgynevezett blood-bath-revolution hardverkomponenst, ami könnyen lemosható vörös festéket spriccel a beépített tartályból a játékosra, mintegy imitálva a vér fröccsenését egy-egy sikerültebb láncfűrészes akció közben. Persze még rengeteg egyéb meglepetéssel is szolgálhatnak a Nintendo kreatív zsenijei, amit elképzelni sem tudunk :)).
  • CHEAPBOY
    az egeszbol csak az igaz hogy GBA2 kompatibilis lesz (mert az akar tetszik akar nem lesz:) )

• CSOCSO
    uj Revolution hireket olvastatok mar?? Csekkoljatok az 576.hu-t.. egesz zsir lenne.. dehat mind csak rumor..szal kiudja mi lesz..
  • CSOCSO
    Nah megjott a Resi Evil 4:)))))))
    mar reggel megjott csak anyu elvitte magaval hogy ne tudjak addig jatszani amig meg nem jon a boltbol:)
    nah mindegy.. szal...
    a Bonus CD az asztali DVD be valo.. nem GC be. mondjuk nem baj..csak erdekes.. nahde mindegy...
    Betettem a jatekot...
    eddig meg az elso resz 3. chapterenel tartok..
    tetszik a jatek.. jol nez ki. kelloen veres neha:) szal cool nagyon!:)
    bar kicsit tul kozel van az emberhez a kamera, de azert fasza.. es vegre sok loszert ad a gamez:))) ez a vasarlos, upgradelos dolog nagyon jol ki lett talalva...
    csak vhogy nem erzem hogy sokkal erosebb lenne a cuccos:)) nahde mindegy
  • Kaplan
    Engem érdekelne, extra változat vagy sime ? Hogyérted megkopott??? Karcos képet tudnál mutatni róla?
  • Whave
    zelda ww nem kell vkinek? megkopott allapot (enis ugy kaptam), 4000 ft
  • Lammer
    MEtroid kulon nem elado?
  • atwpsp
    Eladó Nintendo GameCube!

Az alábbi linken minden megtudható róla.

Eladó GameCube !
  • Eltergo
    Elgépeltem jah :D
  • CHEAPBOY
    na menjel mar.... :D PS2re is penzert kell venni a gamekat. Az hogy van alternativa (amiktol akis PStwok 1 het utan meghalnak)... nemigen oszt.
  • Kaplan
    de kicsit elgépelte :)
  • qper
    nem Dead to Rights véletlenül?
  • Eltergo
    Nem hanem kapok egy Platinum GameCubeot Platinum Wirelles joyal és 1024-es memoriakártyával...meg jönnnek amiket rendeltem...Resident Evil részek,Zelda...
  • Vers
    csodálkozol? :))))))
    sose jo ha pénzér kell venni a gamákat:)
    föleg ilyeneket
  • hzx
    10 nap alatt megutáltad? :)
  • Eltergo
    06302114128
  • Eltergo
    Eladó:
    Nintendo GameCube (fekete) 2005. január 5.-én vettem egy év garancia van rá 18.000 Ft. (új gép allig használtam)
    Need For Speed Underground új karcmentes állapotban 6000 Ft.
    007 Nightfire karcmentes új állapotban 3000 Ft.
    Dead to Rings karcmentes megkimélt állapotban 4000 Ft.
    Nintendo Memory Card 59 blokkos 2000 Ft.
    Tel: 06302114128
    ezek közül legalább 2-őt megkell venned hogy eladjam: 007 Nightfire,Dead to Rings,Nintendo Memory Card
  • Lammer
    ehhhhhh
    /csorgatja a nyálát
  • Navyblue
    Metroid Prime 2 eladó. Hibátlan, karcmentes. 12.500 Ft. 30-9-216-640, házhozszállítással.
  • celofank
    Van egy eladó James Bond 007 : Nightfire + FIFA 2003 = A kettő együtt 2990Ft+ esetleges postaköltség.
    Email : [email protected]

• Petyus_
    Azóta észrevettem ám! =))
  • CHEAPBOY
    bezony, eppen errol megy a vita a PCs jatekoknak lealdozott topicban:)
  • CHEAPBOY
    7000ft.
  • CHEAPBOY
    Pedig ott van, a GC szekcio/jatekok Super Mario Sunshine neven, tehat az S betunel.
  • Petyus_
    "Resident Evil 4
    Ladies and gentlemen, the best survival horror game ever made. Find out why in our full review"

IGN =)