7610
-
Dj Siegfried #7170 nem az ;) -
Rodman6 #7169 ...de a címet így kell beírni: http://gamevision.hu/catalog/
mert máskülönben flash játék részére kerülsz. -
Rodman6 #7168 ...mégsem konzolstudio hanem gamevision.hu bocs a tévedésért. -
Rodman6 #7167 konzolstudio.hu -
rnd #7166 Az a csipes, másolt lemezekkel? Háááát....
Ellenben... nincs valakinek egy olcsó NTSC (amerikai vagy japán) eladó gamecube-ja? 10 alatt? -
Dj Siegfried #7165 a vaterán van most egy nagyon frankó white gép . dobozos :D faxa -
Balin #7164 hello!
nincs valakinek eladó gc-ja?
vagy valami hely ahol árulnak még?
előreis köszi:) -
rnd #7163 Valszeg használt és német doboz/füzet. Ők onnan szoktak importálni emlékeim szerint... -
Dj Siegfried #7162 az jó nagy cumi....bocs -
Rodman6 #7161 New Wave asszem. Már rendeltem tőlük korábban is cuccokat. A remake-ből használtan volt 1db de nekem jó az is. (azért gondolom hogy 1db mert rendelés után törlődött a shopból.) -
#7160 melyik nagyobb cég? -
Rodman6 #7159 Úgy néz ki, sikerül hozzájutonom a Resident Evil Remake-ez mert ma felkerült egy nagyobb cég shopjába. A jatekaim.hu-t is nézegettem, de azok a hirdetések már rég elévültek(tavaly augusztusi stb..) remélem holnapra postázzák, a zero-t most toltam végig és már hiányom van:) -
Rodman6 #7158 Oké-oké én például csak kb. másfél hete ismerem a GC-t azelőtt még azt sem tudtam hogy néz ki, emiatt nem vok tisztában a tartozékaival. Nekem csak az a lényeg hogy meglegyen a REmake is, utánna tojok az egészre:)
Hardverekre, kábelekre úgysem költök mert már így is luxus amennyit kiperkáltam eme 3-4 játék miatt eddig (pedig jól is jártam mert a lehető legolcsóbban - de akkor is luxus :)
-
dickhead #7157 Hehe,ez az md tud valamit! -
rnd #7156 Persze, végülis az csak két dugó a madzag végén. De ez kábé olyan, hogy létezik e átalakító ami a 220V-os villásdugót tv antenna csatlakozóra alakítja. Fogjátok már fel: a TELEFON nem SZÁMÍTÓGÉPES HÁLÓZAT! A modem csak olyan sípolást tud csinálni mint pl a fax. NEM LEHET SZÁMÍTÓGÉPES HÁLÓZATBA KÖTNI! Semmilyen átalakítóval sem!!! A max sebesség 33 kilobit/mp. Számítógépes hálózaté meg 10 megabit/mp. Értitek? Gondolom nem.
Akkor máshogy írom: összesen 2 játék van ami a gamecube modem adapterét kezelni tudja: a Phantasy Star 1&2 és a Phantasy Star III CARD revo. A többiek észre se veszik a modem adaptert! És ezeknél a játékoknál rá kell kötni a telefonvonalra a gamecube-ot, be kell állítani hogy milyen telefonszámot hívjon fel (a szervert) és ketyeg a telefonszámla amíg játszol. Ezek a szerverek kábé 2006-ban szűntek meg mert anyagilag nem érte meg üzemeltetni őket. Azóta van kalóz szerver, de annak nincs telefonszáma. Ennyi. A modem adapter max dísznek jó. Semmire nem lehet használni. -
Rodman6 #7155 amúgy létezik rj11>rj45 átalakító? -
Rodman6 #7154 ez telefonvanalas talán mégsem jó -
Rodman6 #7153 modem adapter: konzolstudio.hu (keresőjébe be kell írni) -
Dj Siegfried #7152 akkor ez ganéj XD -
flevente #7151 persze, elindult aztán vagy megy vele a játék vagy nem -
Dj Siegfried #7150 és sikerült?
-
flevente #7149 Én már próbálkoztam vele.
http://modyawii.tehskeen.com/
http://wiki.scorpei.com/index.php/SD-Boot_compatibility_list -
Dj Siegfried #7148 használ vki SD-BOOT ot? -
#7147 nézegesd a vaterát vagy a jatékaim.hu-t 3000 - 4000 ft a remaker -
flevente #7146 Hol találtad azt a broadband adaptert? -
Rodman6 #7145 Utólag nem is bánom hogy vártam 6-7 évet egy GC vásárlással. Kicsit idegesítő hogy minden xart külön-külön kell hozzá megvenni, ahelyett hogy gyárilag belerakták volna. Főleg 2001-ben mikor a sima alapgép került több tízezrekbe, még ezekre az "extrákra" is költeni.. Szerencsésnek érzem kicsit magam mert potom 11 ezerért sikerült megvenni az alapkockát, ami teljesen gyári, nem volt használva. Másutt 15-18-ért adják használtan extrák nélkül. -
Rodman6 #7144 Láttam Broadband adaptert 990.ért, de ez most mit jelent pontosan? Számítógépről indítja a játékot? -
rnd #7143 Nagyon eltér, mert teljesen újraírták az egészet. Sztem ebay-en van állandóan, és annyira nem hinném hogy drága... -
Rodman6 #7142 Ez már nekem bonyolult :) Tulajdonképpen a Resident Evil játékok miatt ruháztam be egy GC-ra, évek óta tervbe volt vévve, de most ment le annyira az ára hogy eme 2-3 játék miatt érdemes legyen rá beruházni. Már csak a Remake hiányzik a sorból, nagyon kiváncsi vok rá miben tér el, miben különbözik az eredeti RE1-től. Hajnalban találtam egy helyet ahol meg lehet rendelni használtan, bár túl szép lenne ha összejönne :-) -
rnd #7141 Ja... és ha a broadband adapter mellett döntessz akkor nem is kell kiírni a játékot lemezre, mert hálózaton keresztül is lehet küldeni (streaming) ami néha akadozik de még ócsóbb módszer... -
rnd #7140 Ez azonnal 4-5 kérdés volt... szóval..
Igen, lehet modcsip nélkül is varezolni. Ezt hívják softmod-nak. Ez a jó hír. A rossz: eléggé húzós ez is anyagilag, ugyanis ami kell hozzá:
- phantasy star online 1&2 + broadband adapter vagy
- action replay + usb gecko vagy
- action replay + sd adapter
- action replay + eredeti nintendo memkártya + ismerős aki megpreparálja (pso1&2+bba kell hozzá)
A következő rossz hír: attól mert ezeket megveszed még nagyon nagy esély van rá hogy nem/rosszul olvassa a gc-d az írott lemezeket (ezt hívják DRE-nek, azaz "disc read error"-nak). Tehát szét kell kapnod a géped és az olvasófej lézerét kell hangolnod hogy menjen (az esetek 80%-ában ez szükséges). 8 centis lemezt szinte esélytelen hogy sikerül majd elindítanod benne, nomeg drágább is mint a 12 centis... szóval... hmmmm....
A gyári lemezeket azért nem olvassa a pc mert nem a szabvány fájlrendszer van rajta (amit a pc keres) hanem spéci. Ha mentést akarsz csinálni róla kicsivel lejjebb volt hogy milyen pc-s LG dvd olvasó/író kell, de a gc-vel is lehet menteni geckoval vagy bba-val. Megírni viszont bármilyen íróval lehet a lemezt (egy iso fájlt kell kiírni) - olvasni majd azt sem lehet, de mint írtam a gc már csak ilyen.
Öööö... ööööö.... -
Rodman6 #7139 Sziasztok! Van egy gamecube-m és egykét játék amit nem tudok rá megszerezni. Xeno akármim nincsen, de a youtube-n láttam egy módszert hogy memóriakártyával és valamilyen szoftverrel működésre lehet bírni az írott játékot. A gépem kis 8cm lemezt fogad. Kérdéseim: Xeno nélkül is mennek írott játékok? -Milyen lemezre kell kiírni(hány mb-os?), mivel kell kiírni?
Más: a számítógép nem olvas be GC CD-t, ehhez kell valami szoftver hogy beolvassa? -
Gladkathie #7138 Sziasztok, Harvest Moon: A wonderful Life-ot keresek. -
rnd #7137 Ezek Dreamcast kulcsok, a Gamecube-é másmilyen, ezeket nem fogod tudni beírni, mert csak számokat lehet szerintem. -
flevente #7136 Oh köszönöm. Ezeket honnan szerezted, igaziak vagy kitaláltak? És müködni fognak? -
#7135 PSO V1
EU/PAL version
Serial Number: 1 A 9 A 2 9 4 8
Access Key: X t r e 4 F u x
PSO V2
EU/PAL version
Serial Number: E 4 3 6 7 C A 4
Access Key: 5 Y W X Z G 3 D -
#7134 PSO 2
Serial: 11B76C62
Access Key:8M5HeNGV -
#7133 PHANTASY STAR ONLINE
Serial Number: 89ACB092
Access Key: 78VYewQA
PHANTASY STAR ONLINE VER.2
Serial Number: 4E62F237
Access Key: oWur4WJg -
Tomek83 #7132 Gamespoton utána néztem,Ratatouille jött ki még a Madden elött(2007.06.26),szerintem az Pal-os játék volt. -
mavado #7131 Szevasztok !!Valakinek van eladó -> "Need for speed underground 2" -je :)?