7610
-
rnd #7210 Üdvözöllek az akadozás és a szaggatás világában! -
flevente #7209 A kérdésedre a válasz: nem tudom.. még nem próbáltam, nem is tudom hogyan kéne. DE!!!
Sikerült streamelni!!! Nem a cubesoft phoenix-szel (talán mert biztonsági másolat a PSO1&2-öm...), hanem ezzel: s3-gcsim. Követtem a tutorialt amit linkeltem, csak a végén változtattam. Volt egy DOL fájl emellé a program mellé, azt bebútoltam, aztán elindítottam a s3-gcsim dos alkalmazást, kiválasztottam az ISO-t nyomtam egy A-t a gc kontrolleren és MENT!
Jó móka volt, de még azér próbálkozom másfajta stream-eléssel. -
rnd #7208 PSO-t (vagy GCOS-t, vagy akármit amit használsz) be tudod lőni hogy neten keresztül DOL fájl-t tudj feltölteni? -
flevente #7207 csö
én a cubesoft phoenix különböző verzióival próbálkoztam.
http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=3810&ttitle=Cubesoft_Phoenix_v2.50
http://www.eurasia.nu/modules.php?name=News&file=article&sid=512 -
rnd #7206 Megnéztem...
A paradox/citizenx gc disc szerver úgy indul hogy be kell írni a pc és gamecube ip címét és autopatch-eli a fájlokat hogy működjenek (a leírás szerint a starcube animal crossing loader-e van benne). És a gépemen találtam cirka 20 loadert/szervert. Szóval mindet nem nézem meg.
Úgyhogy taktikai váltás: Mit használsz? Melyik loader? Melyik disc szerver? -
rnd #7205 A legtöbb ilyen program fix IP címet használ. Az azt jelenti hogy megadják hogy milyen IP-nek kell lennie a pc-dnek és a gamecube-nak. Ha nem az van, akkor meg kell változtatnod (vagy egyéb mókákat lehet csinálni). Ha hazaérek megnézem és írok... -
flevente #7204 Sd media launcherem van, szóval tudok bootolni mindeféle DOL fáljt. Van PSO 1&2 is.
Közben ezt találtam http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/89286.
Csak ezt az IP cím állítgatós részt nem nagyon vágom... -
rnd #7203 Modcsiped, pso1&2-d vagy action replay-ed van?
Ha nincs, vegyél valamelyiket. -
flevente #7202 Hello!
Végre beszereztem egy broadband adaptert!! Nem tudna valaki segíteni iso streamelésben? Ezt az oldalt nézegettem http://wiki.nintendo-scene.com/Gamecube_File_Streaming#CubeSoft_Pheonix
de nem sokat segített... -
Hoz_Hun #7201 Igen a Remake és Zero rohadt jó lett. Mondjuk a Zeroban majd hülyét kaptam a földrepakolgatástól. Nagyon hiányzott a láda. -
rumkola #7200 04 jó lesz -
Balin #7199 és a ritek R03 és az R04 között van különbség?
amiket kaptam a géphez azok R03-as lemezen vannak de már olyat nem találok sehol csak R04-est... -
cSabonc #7198 Helló!
Vennék eredeti GC controllert! Ha valakinak van ajánlata, pls privátban üzenjen. Köszi! -
#7197 köszi az infót, szándékomban áll mindárommal végigjátszani:) -
#7196 Nem, a sztori majdnem ugyanaz, néhány videó lesz kicsit más, de a lényegi része nem változik. Egyébként érdemes mindhárommal végigvinni (ha az egyikkel megcsinálod, akkor a mentésen rajta lesz annak az istennek a jele), mert akkor kapod meg a teljes befejezést. -
#7195 Srácok aki játszotta az Eternal Darknesst: ugye a centurioval a 2.ik pályán választás elé kerülünk, van 3 oszlop, 3 amulettel. Teljesen más lesz a sztori annak függvényében, hogy melyiket választom? -
Dj Siegfried #7194 mario sunshine ntsc fóliás és battalion wars ntsc cserélhető ..PÜ -
dickhead #7193 Eladó egy dobozos Zelda OOT angol nyelvű Nintendo 64 játék.
Ár: 3000ft. -
Dj Siegfried #7192 dobozos bba-m cserélhető pal resident evil 4 re...pü -
rnd #7191 Ha télleg szereted: eredetivel sosem baszakszik... -
Balin #7190 csakmert szereztem gc-t és ami volt hozzá játék az +-os ridata-n volt és azokat simán viszi aztán csak - os ridatát találtam azzal meg baszakszik:S -
rnd #7189 Nekem cseppet sem számít... -
Balin #7188 hello!
lehet most kapom a lebaszást de azért megkérdezem h számít az h + -os vagy - -os a dvd?
-
#7187 köszi, megtaláltam:) már regisztráltam, csak baszik küldeni az aktiváló mailt a fos teszvesz. -
Dj Siegfried #7186 akkor jobb, ha igyekezel !!!!!!!!!!! -
Dj Siegfried #7185 yeah!!! -
tihibaby #7184 Azért az mekkora király már,mikor belesomja az ember a tőrt a zombiag fejébe,aztán felgyújtja,és a kést vissza fel lehet venni! -
#7183 afene. mindegy, teszveszen úgyse vagyok regisztrálva:s -
Dj Siegfried #7182 1 hónapig volt a teszvesz en fenn 3000 ért teljes kiszerelésben...... lehet már nincs fenn :S -
#7181 Srácok!
Tud valaki eladó Gameboy Playert GC-hez emberi áron? -
Rodman6 #7180 Az első rész PC verzióját végigtoltam kismilliószor, szerintem ezzel is ugyanezt teszem, mert a hangulat ugyanaz! Raktak bele néhány új helyszínt ahogy látom, a játékmeneten is kavartak egy kicsit, mert változott a feladatok sorrendje, pl a konyhába a pc-s verzióban majdnem a játék vége fele jutottam be ahol természetesen ugyanúgy videobejátszással támad meg a zombi (amint jön lefelé hozzám a lépcsőn). xD -
Dj Siegfried #7179 szerintem toljad csak késsel hard mod ba :P -
Dj Siegfried #7178 hát igen... a gc-s verziót nagyon eltalálták.... a múltkor nyomtam ps1 en....azon is jó volt, de ezen...!!!!! -
rnd #7177 Nehézségi szint... kevesebb lőszer, több zombi, nehezebb kinyírni őket... -
Rodman6 #7176 Amúgy tudja valaki mi az a 2 választási lehetőség az elején? Mert játékmenetben semmit nem veszek észre. -
Rodman6 #7175 Bazz ez a Resident Evil Remake rohadt nehéz... Hatszor annyi zombi mint a Zero-ban, hatszor kelnek fel, hatodannyi lőszer/energia. Rakhattak volna bele valami Arrange módot a bénábbaknak :) Igaz ki lehet őket kerülgetni, de engem idegesít ha nem nyiffantom ki mindet.
Azért a PC változata könnyebb volt, pedig annak kijátszása sem volt egy szűzlány álma. -
Full #7174 Sziasztok!
Van 1 eladó Gamecube-m chippes 10 játékkal és 2 joyal. Akit érdekel szóljon. nicefly kukac freemail.hu -
Rodman6 #7173 Szerintem az én linkem sem rossz, én onnan szerváltam - bontatlanul 11.900-ért elég jó, annyi volt a hibája h kicsit poros volt a doboza, meg angol dugós de adtak hozzá átalakítót. Memkártya igaz nem volt hozzá csak gamepad. -
rnd #7172 Árban ez is határeset... -
Dj Siegfried #7171 ez