GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma vettem Broadband adaptert 990 ft-ért. Vadi új dobozost.:D
nem
A Phantasy Star Online-nal már tényleg nem lehet online játszani?
Mindegy, nem számít...
Valószínû az a baj, hogy magamból indulok ki, mert én megvettem volna a kocsit, amikor másfél milláért árulták és nem utólag reklamálnék az ár miatt... :)
Amúgy szavatartó ember vagyok és egyrészt tényleg már 2500-ért is odaadtam volna és 4 ezresért még inkább, csak azt magyarázom, hogy szívem szerint megtartanám, pedig valójában semmi szükségem rá (retróbuzi rulez!).
Sõt, mivel innen a topicból ketten is jelentkeztek rá, le is vettem a Vateráról...
A hozzászólás második felére csak annyit mondhatok, hogy egyrészt nem tudtam, hogy Te is licitfigyelõt kértél (bár Julian Grandel is elmondta, hogy az anyukája arra tanította, hogy mindig jól nézzem szét mielõtt valakire valami csúnyát mond), másrészt pedig elnézést kértem...
Amúgy szavatartó ember vagyok és egyrészt tényleg már 2500-ért is odaadtam volna és 4 ezresért még inkább, csak azt magyarázom, hogy szívem szerint megtartanám, pedig valójában semmi szükségem rá (retróbuzi rulez!).
Sõt, mivel innen a topicból ketten is jelentkeztek rá, le is vettem a Vateráról...
A hozzászólás második felére csak annyit mondhatok, hogy egyrészt nem tudtam, hogy Te is licitfigyelõt kértél (bár Julian Grandel is elmondta, hogy az anyukája arra tanította, hogy mindig jól nézzem szét mielõtt valakire valami csúnyát mond), másrészt pedig elnézést kértem...
Elmész egy autókereskedés elõtt és meglátsz egy autót ami tetszik. Az árát nagyon jónak tartod, mondjuk másfél milla, pedig máshol többért megy. Pár nap múlva megint arra mész és látod hogy már két milla. Megint párt nap múlva megint arra jársz és már 3 milla. Bemész és érdekélõdsz a kereskedõ pedig ezt mondja:
- Nem értem én milyen gerinctelen emberek vannak már. Milyen olcsón kiraktam a kocsit, tudom hogy máshol drágább, sokan megnézték, de mindenki csak nyerészkedni akar és nem értem miért nem viszik el 3 millióért!
Te megvennéd azt a kocsit 3 millióért? Én nem vettem meg!
Miért raktad fel 2500ért ha 4ért sem akartad eladni?
És igen, magamra vettem, mivel én is figyeltem az aukciót, tehát RÁM MONDTAD. Ilyen eccerû. A baj csak az hogy kibaszottul nincs vele igazad...
- Nem értem én milyen gerinctelen emberek vannak már. Milyen olcsón kiraktam a kocsit, tudom hogy máshol drágább, sokan megnézték, de mindenki csak nyerészkedni akar és nem értem miért nem viszik el 3 millióért!
Te megvennéd azt a kocsit 3 millióért? Én nem vettem meg!
Miért raktad fel 2500ért ha 4ért sem akartad eladni?
És igen, magamra vettem, mivel én is figyeltem az aukciót, tehát RÁM MONDTAD. Ilyen eccerû. A baj csak az hogy kibaszottul nincs vele igazad...
ne is add el. 20év múlva sorbanáll majd a sok retrobuzi, hogy láthassa :)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nézõpont kérdése...
Pár hozzászólással lejjebb pont Te említetted, hogy 15e alatt nem lehet beszerezni (#7054) és kevesebb mint harmadát sajnáltad kiadni rá :)
Amúgy nem naponta emelgettem az árat, csak 2x, mivel még 4 ezerért is csak max. memkártyát kaphat az ember, vagy egy használt controllert. Persze rakhattam volna rá rejtett minimálárat, de _szerintem_ az gerinctelenebb dolog lett volna (utálom ezt az intézményt, de ez az én privát nyomorom).
Amúgy azt hiszem igazad van, valójában tényleg nem nagyon akarom eladni... :)
Az újdonságokra is nyitott vagyok, ezért áruld már el, hogy miért érezhette volna bárki is azt, hogy át akarom verni? Az elsõ licit beérkezése után már nem emelhetek árat, sõt szinte semmit nem változtathatok meg a kiírt feltételeken.
Amennyiben a gerinchiányos aukciófigyelõ jelzõt magadra vetted és sértésnek érzed, elnézést kérek! Nem volt szándékomban senkit sem sértegetni!
Pár hozzászólással lejjebb pont Te említetted, hogy 15e alatt nem lehet beszerezni (#7054) és kevesebb mint harmadát sajnáltad kiadni rá :)
Amúgy nem naponta emelgettem az árat, csak 2x, mivel még 4 ezerért is csak max. memkártyát kaphat az ember, vagy egy használt controllert. Persze rakhattam volna rá rejtett minimálárat, de _szerintem_ az gerinctelenebb dolog lett volna (utálom ezt az intézményt, de ez az én privát nyomorom).
Amúgy azt hiszem igazad van, valójában tényleg nem nagyon akarom eladni... :)
Az újdonságokra is nyitott vagyok, ezért áruld már el, hogy miért érezhette volna bárki is azt, hogy át akarom verni? Az elsõ licit beérkezése után már nem emelhetek árat, sõt szinte semmit nem változtathatok meg a kiírt feltételeken.
Amennyiben a gerinchiányos aukciófigyelõ jelzõt magadra vetted és sértésnek érzed, elnézést kérek! Nem volt szándékomban senkit sem sértegetni!
Juteszembe: a LICITÁLÁS arról szól hogy az utolsó pillanatban kié a legmagasabb licit. Csak a nagyon kezdõk licitálnak az elején, és õk nem is szoktak nyerni ha valami kelendõ dologról van szó. Én spec csak és kizárólag az utolsó 5 másodpercben teszek licitet.
És még valami: azzal hogy emelgetted az árat két dolgot sugalltál a legtöbb embernek 1. nem is akarod eladni 2. át akarsz baxni. Bármelyik is igaz a kettõ közül, minek licitáljon bárki is?
Remélem tanulsz belõle. Bár a beírásod alapján kétséges... túl magas a lovad szvsz...
És még valami: azzal hogy emelgetted az árat két dolgot sugalltál a legtöbb embernek 1. nem is akarod eladni 2. át akarsz baxni. Bármelyik is igaz a kettõ közül, minek licitáljon bárki is?
Remélem tanulsz belõle. Bár a beírásod alapján kétséges... túl magas a lovad szvsz...
Én is raktam rá figyelõt, és ha lett volna annyi gerinc az eladóban hogy nem emeli az árat naponta, még lehet, hogy licitáltam is volna... de így... el áll az a polcodon... <#eljen>#eljen>
Az egyikkel a telefonvonalra kötöd (RJ-11, 4 pólusú csati) a GC-t, a másikkal meg hálózatba (RJ-45, 8 pólusú csati)
lehet a sávszélesség kezelése,mint ahogy modembe is hiába dugnál szélessávú vezetéket...?
És mi a különbség?
Tök ugyan úgy néz ki mind kettõ. De két különbözõ dolog.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Üdv!
FOntos kérdés: a gamecube broadband adapter és modem adapter az kettö különbözõ dolog vagy egy és ugyanaz?
FOntos kérdés: a gamecube broadband adapter és modem adapter az kettö különbözõ dolog vagy egy és ugyanaz?
a kimenete speciális, de rca a kábel másik vége na :P
fotográfik kolomp edisön :D
rca kábel van hozzá alapból igen, de beszerezhetsz hozzá svhs vagy scart kábelt is
Sose láttam hátoldali képet...egy GC-nek milyen kimenete van?...RCA-val rá lehet csatlakoztatni tévére?
Ja. Berágtam, hogy 6(!) ember kért aukciófigyelõt és licit meg sehol...
Tényleg odaadtam volna annyiért, ha van annyi gerinc az említett hat ember valamelyikében, hogy licitál is rá és nem várja ki az utolsó percet, hogy kikiáltási áron vigye el... Ha meg ennyiért nem kell senkinek, akkor eláll ez évekig is valamelyik fiókom mélyén... :)
Tényleg odaadtam volna annyiért, ha van annyi gerinc az említett hat ember valamelyikében, hogy licitál is rá és nem várja ki az utolsó percet, hogy kikiáltási áron vigye el... Ha meg ennyiért nem kell senkinek, akkor eláll ez évekig is valamelyik fiókom mélyén... :)
Igen, el.
"kozos jatekok" csak 2?: majesty, regi heroesok, Might&Magicek, disciples 2, diablok, castle crashers, god of war(1-2) resi4, avp stb. :p
hmm? hmm?
(jah 2 -.-)
hmm? hmm?
(jah 2 -.-)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezt a 2d-s Zeldákra írtad (konkrétan ugye a MC-re), ez meg határozottan 3d-s mégha a stílusa hasonló is.
De én igazából inkább örülök, mert végre egy játék, ami mindkettõnknek tetszik :) (SC-n kívül, ugye).
Mellesleg az Eternal Darkness-t mikor kezded el? Mert akkor már gyaníthatóan 3-ra nõne a közös játékok száma <#idiota>#idiota>
De én igazából inkább örülök, mert végre egy játék, ami mindkettõnknek tetszik :) (SC-n kívül, ugye).
Mellesleg az Eternal Darkness-t mikor kezded el? Mert akkor már gyaníthatóan 3-ra nõne a közös játékok száma <#idiota>#idiota>
Xbox Live gamertag: kilencnad
csak vicceltem, nem kell mellre szívni, nyugi
:)
:)
Nincs, az a bónusz lemezes változat illetve a collector's talán...
Sajna úgy tünik errõl lemaradtál... de ha mégsem viszik el szólók...
Még ezek vannak:
Super Monkey Ball Adventure - NTSC, fóliás, 1000Ft
Wave Race Blue Storm - PAL, fóliás, 3500Ft
Vexx - PAL, fóliás, 3000Ft
Mario Kart DD - PAL, használt, 3000Ft
PSOIII CARD Revolution - PAL, használt, 3000Ft
Még ezek vannak:
Nyugi már, nem kötözködtem, csak meglepõdtem :)
Ne legyen már a barátaiddal szemben is üldözési mániád -.-
Ne legyen már a barátaiddal szemben is üldözési mániád -.-
Xbox Live gamertag: kilencnad
japersze... ennyi erovel akkor vinnem "kene" a gigauberFOS mariokat is, nemde?
fingod sincs style van + beleokoskodas rulez vanik -.-
fingod sincs style van + beleokoskodas rulez vanik -.-
a 2D-s zeldak tetszenek nagyon... 3Dsek meg elmennek szodaval... + joarban van + mivel gyujto vagyok, kell a tobbi is -.-
kotozkodes rulz ez pont toled fajdalmas, mert tudod, hogy a Zelda frencsájzzal nincs bajom... -.-
(DE! ESKUSZOM igy legyen 5osom a lotton, hogy igy BEKERDEZEL a temara... -.-)
kotozkodes rulz ez pont toled fajdalmas, mert tudod, hogy a Zelda frencsájzzal nincs bajom... -.-
(DE! ESKUSZOM igy legyen 5osom a lotton, hogy igy BEKERDEZEL a temara... -.-)
amióta ezeröt
:))))
:))))
Zelda Wind Waker - NTSC, player's choice, fóliás, 1500Ft
stippistoppi ;)
stippistoppi ;)
<#eljen>#eljen>
Szépen megy fel a BBA ára... kár hogy nem a licitálók nyomják felfele... <#rolleyes>#rolleyes>
Volna még pár gamecube játékom amitõl szabadulnék:
Baten Kaitos - NTSC, használt, toys'r'us bonusz lemezes változat, 1500Ft
Final Fantasy Crystal Chronicles - NTSC, fóliás, gba link kábellel, 1500Ft
Super Mario Sunshine - NTSC, fóliás, 1500Ft
Paper Mario - NTSC, player's choice, fóliás, 1500Ft
Az NTSC játékokhoz amerikai konzol, modcsip, action replay vagy free loader szükségeltetik!!!!!!!
((gy.k.: a fenti 4 feltétel közül csak az egyik kell hogy menjen a játék))
Baten Kaitos - NTSC, használt, toys'r'us bonusz lemezes változat, 1500Ft
Final Fantasy Crystal Chronicles - NTSC, fóliás, gba link kábellel, 1500Ft
Super Mario Sunshine - NTSC, fóliás, 1500Ft
Paper Mario - NTSC, player's choice, fóliás, 1500Ft
Az NTSC játékokhoz amerikai konzol, modcsip, action replay vagy free loader szükségeltetik!!!!!!!
((gy.k.: a fenti 4 feltétel közül csak az egyik kell hogy menjen a játék))
van vkinek egy kallódó tetõje gc-hez? (csak a sima kis tetõ, nem a DVD-R szabvány :D )
Nem lehet. Egyik online játékkal sem.
Hello!
Mario Kart Double Dash-el lehetne interneten jáccani Wii-n?
Mario Kart Double Dash-el lehetne interneten jáccani Wii-n?
( nem iagzán GC téma, de a Mario RPG Legend of seven Stars megjelent PAL snes gépekre? thnx thnx)
Mezei hálókártya...
Lehet vele neten tolni ezeket: Mario Kart DD, Kirby Air Ride, 1080°Avalanche, PSO1&2, PSOIII
Illetve... softmod (szoftveres modcsip) ha van PSO1&2-d, aztán le tudod menteni a gyári GC lemezeid PCre, lehet játékokat tolni anélkül hogy kiírnád lemezre, lementeni a memóriakártyákról a játékállásokat PCre és hasonló mókák...
Lehet vele neten tolni ezeket: Mario Kart DD, Kirby Air Ride, 1080°Avalanche, PSO1&2, PSOIII
Illetve... softmod (szoftveres modcsip) ha van PSO1&2-d, aztán le tudod menteni a gyári GC lemezeid PCre, lehet játékokat tolni anélkül hogy kiírnád lemezre, lementeni a memóriakártyákról a játékállásokat PCre és hasonló mókák...
Üdv!
Ez a broadband adapter tulajdonképpen mire is jó?
Ez a broadband adapter tulajdonképpen mire is jó?
vegyé még egy gc-t
:Ð
:Ð
Akkor ócsóér adod... <#nyes>#nyes>
Ha nekem nem lenne lehet megvenném... de kettõt nem tudok a GCbe dugni...
Ha nekem nem lenne lehet megvenném... de kettõt nem tudok a GCbe dugni...
Nem sok értelme lenne, mert én árulom... :)