7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    Üdvözöllek az akadozás és a szaggatás világában!
  • flevente
    A kérdésedre a válasz: nem tudom.. még nem próbáltam, nem is tudom hogyan kéne. DE!!!
    Sikerült streamelni!!! Nem a cubesoft phoenix-szel (talán mert biztonsági másolat a PSO1&2-öm...), hanem ezzel: s3-gcsim. Követtem a tutorialt amit linkeltem, csak a végén változtattam. Volt egy DOL fájl emellé a program mellé, azt bebútoltam, aztán elindítottam a s3-gcsim dos alkalmazást, kiválasztottam az ISO-t nyomtam egy A-t a gc kontrolleren és MENT!
    Jó móka volt, de még azér próbálkozom másfajta stream-eléssel.
  • rnd
    PSO-t (vagy GCOS-t, vagy akármit amit használsz) be tudod lőni hogy neten keresztül DOL fájl-t tudj feltölteni?
  • flevente
    csö
    én a cubesoft phoenix különböző verzióival próbálkoztam.
    http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=3810&ttitle=Cubesoft_Phoenix_v2.50
    http://www.eurasia.nu/modules.php?name=News&file=article&sid=512
  • rnd
    Megnéztem...
    A paradox/citizenx gc disc szerver úgy indul hogy be kell írni a pc és gamecube ip címét és autopatch-eli a fájlokat hogy működjenek (a leírás szerint a starcube animal crossing loader-e van benne). És a gépemen találtam cirka 20 loadert/szervert. Szóval mindet nem nézem meg.
    Úgyhogy taktikai váltás: Mit használsz? Melyik loader? Melyik disc szerver?
  • rnd
    A legtöbb ilyen program fix IP címet használ. Az azt jelenti hogy megadják hogy milyen IP-nek kell lennie a pc-dnek és a gamecube-nak. Ha nem az van, akkor meg kell változtatnod (vagy egyéb mókákat lehet csinálni). Ha hazaérek megnézem és írok...
  • flevente
    Sd media launcherem van, szóval tudok bootolni mindeféle DOL fáljt. Van PSO 1&2 is.
    Közben ezt találtam http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/89286.
    Csak ezt az IP cím állítgatós részt nem nagyon vágom...
  • rnd
    Modcsiped, pso1&2-d vagy action replay-ed van?
    Ha nincs, vegyél valamelyiket.
  • flevente
    Hello!
    Végre beszereztem egy broadband adaptert!! Nem tudna valaki segíteni iso streamelésben? Ezt az oldalt nézegettem http://wiki.nintendo-scene.com/Gamecube_File_Streaming#CubeSoft_Pheonix
    de nem sokat segített...
  • Hoz_Hun
    Igen a Remake és Zero rohadt jó lett. Mondjuk a Zeroban majd hülyét kaptam a földrepakolgatástól. Nagyon hiányzott a láda.
  • rumkola
    04 jó lesz
  • Balin
    és a ritek R03 és az R04 között van különbség?
    amiket kaptam a géphez azok R03-as lemezen vannak de már olyat nem találok sehol csak R04-est...
  • cSabonc
    Helló!
    Vennék eredeti GC controllert! Ha valakinak van ajánlata, pls privátban üzenjen. Köszi!
  • Apus
    köszi az infót, szándékomban áll mindárommal végigjátszani:)
  • koryne
    Nem, a sztori majdnem ugyanaz, néhány videó lesz kicsit más, de a lényegi része nem változik. Egyébként érdemes mindhárommal végigvinni (ha az egyikkel megcsinálod, akkor a mentésen rajta lesz annak az istennek a jele), mert akkor kapod meg a teljes befejezést.
  • Apus
    Srácok aki játszotta az Eternal Darknesst: ugye a centurioval a 2.ik pályán választás elé kerülünk, van 3 oszlop, 3 amulettel. Teljesen más lesz a sztori annak függvényében, hogy melyiket választom?
  • Dj Siegfried
    mario sunshine ntsc fóliás és battalion wars ntsc cserélhető ..PÜ
  • dickhead
    Eladó egy dobozos Zelda OOT angol nyelvű Nintendo 64 játék.
    Ár: 3000ft.
  • Dj Siegfried
    dobozos bba-m cserélhető pal resident evil 4 re...pü
  • rnd
    Ha télleg szereted: eredetivel sosem baszakszik...
  • Balin
    csakmert szereztem gc-t és ami volt hozzá játék az +-os ridata-n volt és azokat simán viszi aztán csak - os ridatát találtam azzal meg baszakszik:S
  • rnd
    Nekem cseppet sem számít...
  • Balin
    hello!
    lehet most kapom a lebaszást de azért megkérdezem h számít az h + -os vagy - -os a dvd?
  • Apus
    köszi, megtaláltam:) már regisztráltam, csak baszik küldeni az aktiváló mailt a fos teszvesz.
  • Dj Siegfried
    akkor jobb, ha igyekezel !!!!!!!!!!!
  • Dj Siegfried
    yeah!!!
  • tihibaby
    Azért az mekkora király már,mikor belesomja az ember a tőrt a zombiag fejébe,aztán felgyújtja,és a kést vissza fel lehet venni!
  • Apus
    afene. mindegy, teszveszen úgyse vagyok regisztrálva:s
  • Dj Siegfried
    1 hónapig volt a teszvesz en fenn 3000 ért teljes kiszerelésben...... lehet már nincs fenn :S
  • Apus
    Srácok!
    Tud valaki eladó Gameboy Playert GC-hez emberi áron?
  • Rodman6
    Az első rész PC verzióját végigtoltam kismilliószor, szerintem ezzel is ugyanezt teszem, mert a hangulat ugyanaz! Raktak bele néhány új helyszínt ahogy látom, a játékmeneten is kavartak egy kicsit, mert változott a feladatok sorrendje, pl a konyhába a pc-s verzióban majdnem a játék vége fele jutottam be ahol természetesen ugyanúgy videobejátszással támad meg a zombi (amint jön lefelé hozzám a lépcsőn). xD
  • Dj Siegfried
    szerintem toljad csak késsel hard mod ba :P
  • Dj Siegfried
    hát igen... a gc-s verziót nagyon eltalálták.... a múltkor nyomtam ps1 en....azon is jó volt, de ezen...!!!!!
  • rnd
    Nehézségi szint... kevesebb lőszer, több zombi, nehezebb kinyírni őket...
  • Rodman6
    Amúgy tudja valaki mi az a 2 választási lehetőség az elején? Mert játékmenetben semmit nem veszek észre.
  • Rodman6
    Bazz ez a Resident Evil Remake rohadt nehéz... Hatszor annyi zombi mint a Zero-ban, hatszor kelnek fel, hatodannyi lőszer/energia. Rakhattak volna bele valami Arrange módot a bénábbaknak :) Igaz ki lehet őket kerülgetni, de engem idegesít ha nem nyiffantom ki mindet.
    Azért a PC változata könnyebb volt, pedig annak kijátszása sem volt egy szűzlány álma.
  • Full
    Sziasztok!

Van 1 eladó Gamecube-m chippes 10 játékkal és 2 joyal. Akit érdekel szóljon. nicefly kukac freemail.hu
  • Rodman6
    Szerintem az én linkem sem rossz, én onnan szerváltam - bontatlanul 11.900-ért elég jó, annyi volt a hibája h kicsit poros volt a doboza, meg angol dugós de adtak hozzá átalakítót. Memkártya igaz nem volt hozzá csak gamepad.
  • rnd
    Árban ez is határeset...
  • Dj Siegfried
    ez