7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    ügyes vagy. nem. miért működne? modem = telefonra kell kötni
  • flevente
    na sikerült beszereznem egy gamecube modem adapter, sajnos nem broadband-ot, kérdés a modem adapter müködni fog a rúterral?
  • zola2000
    Helo, a madden nfl08 volt az utolsó játék gamecubera? És az ugye csak ntsc volt? Akkor palosan melyik volt az utolsó?

Bocsi csak kíváncsi vok...
  • rnd
    Mert az olyan menő dolog...
  • PoisonChihuahua
    Minek?
  • flevente
    Broadband adapter kőne nekem....
  • rnd
    Mint mondtam: gamecube megy ki a divatból, most már wii-re nyomul mindenki...
  • Lammer
    IGEN!

Ucccso Cobra bios -> 2.1 bios ami elerheto...
    "Stream ISO from PC (Beta)"

es azota semmi elorelepes... nincs uj bios + nem talalok hozza uj utilokat sem... :((((
  • rnd
    Biztos hogy iso? Nem csak dol?
  • Lammer
    nagyon nem :D

a chipemnek van USB kimenete... volt is egy apps csomag a legutolso bios frissiteshez, de azokkal nem igazan ment az ISO stream... pedig meg reklamoztak is :C
  • flevente
    Ilyesmire gondoltál?
    USB Gecko
  • rnd
    Ha eddig nem volt, már nem is nagyon lesz. Gamecube-ra nem hiszem hogy sokan fejlesztenének...
  • rnd
    Amit adtam az csak a formátumát mutatja, írjál a helyére véletlenszerűen számokat, például:

s/n: 36-5184-7290
    access: 9672-1165-2470
  • flevente
    És hol lehet még ilyen "hamis" kódokat találni, ha ez amit adtál nem válna be?
  • Lammer
    Skacok!

van valami elorelepes USBn keresztuli ISO streaming ugyben? marmint nekem viper extremes gepem van es eleg regota "varok" egy kulturalt pcrol streamelheto variaciora... (USB)...
    mar eleg uncsi a lemezek "toltikezese"... :C

zeredeti re0,re1r,eternalomat szeretnem mar jatszani lemez nelkul :( (fel vannak isosva pcre)
  • rnd
    Szerintem az bajos lesz. Akinek megvan az eredeti és valaha is játszani akar vele bármilyen privát szerveren hülye lenne megadni neked (ugyanis azzal ő már nem fog tudni felmenni ha te elhasználod). Próbálkozz "hamis" kódokkal, privát szerveren elvben nem nagyon számít. Formátuma:

s/n: 12-3456-7890
    access key: 1234-5678-9012
  • flevente
    nem tud vki seriel numbert és acces keyt pahantasy star online I-IIhöz?
  • JiBBeRiSH
    Konzol Studio, de ez volt az utolsó. Múltkor rákerestem guglival, amikor meg volt itt említve, hogy a vaterára feltett egyet vki, aztán kidobta a KS-t. Azt hittem rosszul látok, amikor az árára néztem.:D Modemük még van 990-ért.
  • rnd
    Lassan összejön egy 4 játékos mario kart parti
  • flevente
    Na azt honnan szerváltad, nincs belöle még egy?
  • JiBBeRiSH
    Ma vettem Broadband adaptert 990 ft-ért. Vadi új dobozost.:D
  • rnd
    Van pár privát szerver, az schtserv szerintem a legnagyobb/ de csinálhatsz saját szervert is
  • Dj Siegfried
    nem
  • flevente
    A Phantasy Star Online-nal már tényleg nem lehet online játszani?
  • rnd
    Mindegy, nem számít...
  • MrGrey
    Valószínű az a baj, hogy magamból indulok ki, mert én megvettem volna a kocsit, amikor másfél milláért árulták és nem utólag reklamálnék az ár miatt... :)
    Amúgy szavatartó ember vagyok és egyrészt tényleg már 2500-ért is odaadtam volna és 4 ezresért még inkább, csak azt magyarázom, hogy szívem szerint megtartanám, pedig valójában semmi szükségem rá (retróbuzi rulez!).
    Sőt, mivel innen a topicból ketten is jelentkeztek rá, le is vettem a Vateráról...

A hozzászólás második felére csak annyit mondhatok, hogy egyrészt nem tudtam, hogy Te is licitfigyelőt kértél (bár Julian Grandel is elmondta, hogy az anyukája arra tanította, hogy mindig jól nézzem szét mielőtt valakire valami csúnyát mond), másrészt pedig elnézést kértem...
  • rnd
    Elmész egy autókereskedés előtt és meglátsz egy autót ami tetszik. Az árát nagyon jónak tartod, mondjuk másfél milla, pedig máshol többért megy. Pár nap múlva megint arra mész és látod hogy már két milla. Megint párt nap múlva megint arra jársz és már 3 milla. Bemész és érdekélődsz a kereskedő pedig ezt mondja:
    - Nem értem én milyen gerinctelen emberek vannak már. Milyen olcsón kiraktam a kocsit, tudom hogy máshol drágább, sokan megnézték, de mindenki csak nyerészkedni akar és nem értem miért nem viszik el 3 millióért!

Te megvennéd azt a kocsit 3 millióért? Én nem vettem meg!

Miért raktad fel 2500ért ha 4ért sem akartad eladni?

És igen, magamra vettem, mivel én is figyeltem az aukciót, tehát RÁM MONDTAD. Ilyen eccerű. A baj csak az hogy kibaszottul nincs vele igazad...
  • Apus
    ne is add el. 20év múlva sorbanáll majd a sok retrobuzi, hogy láthassa :)
  • MrGrey
    Nézőpont kérdése...
    Pár hozzászólással lejjebb pont Te említetted, hogy 15e alatt nem lehet beszerezni (#7054) és kevesebb mint harmadát sajnáltad kiadni rá :)
    Amúgy nem naponta emelgettem az árat, csak 2x, mivel még 4 ezerért is csak max. memkártyát kaphat az ember, vagy egy használt controllert. Persze rakhattam volna rá rejtett minimálárat, de _szerintem_ az gerinctelenebb dolog lett volna (utálom ezt az intézményt, de ez az én privát nyomorom).
    Amúgy azt hiszem igazad van, valójában tényleg nem nagyon akarom eladni... :)
    Az újdonságokra is nyitott vagyok, ezért áruld már el, hogy miért érezhette volna bárki is azt, hogy át akarom verni? Az első licit beérkezése után már nem emelhetek árat, sőt szinte semmit nem változtathatok meg a kiírt feltételeken.

Amennyiben a gerinchiányos aukciófigyelő jelzőt magadra vetted és sértésnek érzed, elnézést kérek! Nem volt szándékomban senkit sem sértegetni!
  • rnd
    Juteszembe: a LICITÁLÁS arról szól hogy az utolsó pillanatban kié a legmagasabb licit. Csak a nagyon kezdők licitálnak az elején, és ők nem is szoktak nyerni ha valami kelendő dologról van szó. Én spec csak és kizárólag az utolsó 5 másodpercben teszek licitet.
    És még valami: azzal hogy emelgetted az árat két dolgot sugalltál a legtöbb embernek 1. nem is akarod eladni 2. át akarsz baxni. Bármelyik is igaz a kettő közül, minek licitáljon bárki is?
    Remélem tanulsz belőle. Bár a beírásod alapján kétséges... túl magas a lovad szvsz...
  • rnd
    Én is raktam rá figyelőt, és ha lett volna annyi gerinc az eladóban hogy nem emeli az árat naponta, még lehet, hogy licitáltam is volna... de így... el áll az a polcodon...
  • rnd
    Az egyikkel a telefonvonalra kötöd (RJ-11, 4 pólusú csati) a GC-t, a másikkal meg hálózatba (RJ-45, 8 pólusú csati)
  • xido
    lehet a sávszélesség kezelése,mint ahogy modembe is hiába dugnál szélessávú vezetéket...?
  • flevente
    És mi a különbség?
  • Tex Murphy
    Tök ugyan úgy néz ki mind kettő. De két különböző dolog.
  • flevente
    Üdv!
    FOntos kérdés: a gamecube broadband adapter és modem adapter az kettö különböző dolog vagy egy és ugyanaz?
  • rumkola
    a kimenete speciális, de rca a kábel másik vége na :P
  • rumkola
    rca kábel van hozzá alapból igen, de beszerezhetsz hozzá svhs vagy scart kábelt is
  • xido
    Sose láttam hátoldali képet...egy GC-nek milyen kimenete van?...RCA-val rá lehet csatlakoztatni tévére?
  • MrGrey
    Ja. Berágtam, hogy 6(!) ember kért aukciófigyelőt és licit meg sehol...
    Tényleg odaadtam volna annyiért, ha van annyi gerinc az említett hat ember valamelyikében, hogy licitál is rá és nem várja ki az utolsó percet, hogy kikiáltási áron vigye el... Ha meg ennyiért nem kell senkinek, akkor eláll ez évekig is valamelyik fiókom mélyén... :)