7610
-
rnd #2926 Ajaj... -
#2925 Vásárolnék Nintendo Gamecubeot.Ha van valakinek eladó gépe az privátozzon rám.
Lenne pár kérdésem GC warezzel kapcsolatban, mert sajnos eredeti játékot még nem engedhetek meg magamnak :(
1.Kinek melyik bios jött be?
2.Olvastam kompatibilitási problémákról a COBRA V.0.2 biossal. Igaz vagy nem?
3.Pesten kinél, hol ,és mennyiért lehet beszerezni a Viper chipet?
4.Honnan lehet letölteni GC gameket, és melyik író progival lehet kiírni őket?
5.Mini dvd-t hol lehet kapni? -
#2924 Dukán!
Három anaconda04 klón jelent meg. Kicsit intelligensebbek mint az első, de ne vitassuk el az alap hasznosságát. -
#2923 Dukán!
Esztergálás előtt, kérjük kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
Ez elég részletesen taglalja a viperát és a lézer beállítását. -
#2922 Ez a király DVD lemez esztergálás. Az orvos is ezt irja fel kezelés gyanánt. -
#2921 Dukán KillYou!
Na majd kipróbálom én is.... -
#2920 Több külömböző márkás lemezt teszteltem. -
#2919 Dukán!
Rossz volt a nyersanyag ötvözete...... -
#2918 Bocsesz, de én tényleg találtam valahol egy oldalt erről, még röhögtem is, hogy mekkora állat, aki ezt kitalálta...
Nem leszólni akarlak, mindenki tudja, hogy te vagy az ízituinstall-majsztró... -
#2917 Örülök hogy pont te szolsz be
De én legalább kiporbáltam!!!
Nem tudom mit lehet ezen elkurni? Tött sebbeségen ment a gép és külömböző mértékben patogzott le a réteg. Mind 2 irányból probálutk.
Szóval ha elmondod a titkát még hiszek is neked. -
robotomLAG #2916 Halihóó!
Úrak nem kell valakinek Logitech Force Feedback GameCub
kormány 15000.- ért. Zsir új , csak a doboza avétos egy kicsit.
-
#2915 Hát Kill, itt valamit te kursz el. Van valahol egy külhoni oldal, amin vann képek erről, meg egy howto, és a fazon teljesen pengén megcsinálta... -
rnd #2914 Ok. Mennyire tekerted (és mennyiről) hogy vigye? (mert azért nem mindegy hogy 560-ból csinálsz 120-at, vagy 230-ból 210-et) A "fáma" szerint ritek-hez még állítgatni se kell... illetőleg rw-t prószáltál? ;-P
-
#2913 es honnan szerzitek a jatekokat??? -
#2912 megvettem a starfox assaultot.. hat nem egy nagy cucc jatek...:(
de mindgey mostmar azert is kitolom.. meeeg.. jon a racing evo... tudom nem egy nagy cucc jatek de versenyezni akarok!!!... majd lehet lesz belole auto modellista is..
kiproszaltam a GT4 et... hat nem estem tole hanyatt.. szal lehet nincs valami jo fizika a racing evo ban.. de szerintem a GT4 se egy real simulator.. szal maradjunk annyiban hogy a toca ketto elethubb volt (nem a race driver 2 rol beszelek ) -
Toportyán #2911 Mint már írtam, nálam az optodiscr004-es mini DVD (400 ft) tökéletesen megy! Szóval nem kell mindenképpen átalakítani vagy nyított állapotban használni a Kockát...
Egyébként most már hetek óta megy a Viperes Gamecube (napi 24 órában!) és még mindig tökéletesen olvas... szóval ezt a "állítod a lézert és másnap dobhatod is ki" urbánus legendát nem kéne lépten-nyomon erőltetni!
Kb. november közepe/vége óta kint van a chip és nincs tömeges probléma vele.
rnd: azok a boltok, akik lézer optikát vagy komplett driveot árulnak a GC-hez, azok a viper megjelenése elött is ezt tették!
Üdv:
Toportyán -
#2910 Nem hiszem hogy az esztergálás müködő lenne.
Hidd el én már kiprobáltam és bizonyithatóannem jó megoldás. Ez még akkor volt mikor nem voltak miniDVD-k egyátalán de a warez lehetősége már mint messzi utopia felvillant.
Alakisd át inkább a GC det hogy beférjen a nagylemez. -
#2909 hmmmz
hat jo minoseg ami a normal DVD-R nel ertek MCC de inkabb TY alapanyag...
igy ertheto?
;) -
rnd #2908 Fíríszőni is lehet... csak fírísz kő hozzá... teszkó gazdaságos... ;-)
De félretéve a viccet, nemtom mit értesz Lammer "jó minőségű" alatt. A ritekg04 alapanyagú a nyerő. Az ilyen videokamerákhoz kapható Sony/JVC néhány helyen lehúzással megy 5-10x áron. Azok egyébként is felejtősek. -
#2907 eleg vadul hangzik, de van benne racio, ugye mivel kozeprol indul az adatiras... hmmmm nagyon allat -
#2906 Dukán Lammer!
A normál dvd-r-t írd meg, vidd el az esztergályos haverodhoz, szedesd le a felesleget róla és máris kész a mini-dvd.
Ha van aki polirozza a lemezeket (karcmentesítés) akkor lesz olyan is aki esztergályozza. Leleményes a magyar. -
#2905 nezegetem a Mini DVD-R lemezeket es sajnos jo minosegu lemez, iszonyat draga 3500 korul van, illeve a masik szelsoseg az alja kategoria az iylen 300 forint korul...
kerdem en, nem igaz, hogy nincs normali aron, jo minosegu mini lemez... :/
nem tudtok? -
#2904 Dukán!
Háttal nem kezdünk mondatot, hát....
Na de térjünk a lényegre. Rnd, artista képzőbe is be kell íratkozni, hogy egy rohadt lemezt kicseréljek? Kezdek besokalni ettől már.....
csinálj ezt, csinálj azt, nevezd át a anaconda04.bin-t sdloader.bin-re és rakd az sdkártyára meg miegymás.......
most megyek és a kockát elvetem...... -
#2903 Dukán Fiúk!
Hát ti sem néztek Balázs-showt. Félelmetes volt az öregasszony, azaz az anyám :-). Arról mesélt, hogy elrabolták az ufók és 1 gyereket helyeztek el benne a GraviGyerök-öt (azaz engem).A műsor megihletett egy srácot aki dalba foglalta a hallottakat és 1 beksztrít-bojsz számra ráénekelte majd egy későbbí adásban ezt előadta.
Járjatok utána. Nem fogtok benne csalódni. (Szalacs Sanyi bácsi felesége is lehetne :-) )
Addig is a "jelszó most dukán" :-)
Röviden ennyit a családomról és rólam.
Ja és a dukán az a köszönés mint pl. a szia, hello ... -
rnd #2902 Hehe... a végén kiderül, hogy senki sem tudja mit jelent csak nem mertük megkérdezni... -
#2901 Hat ez engem is mar elegge regota erdekel, csak nem mertem megkerdezni -
Lammer at Work #2900 bocsika hamegkerdem, de ez a dukan mit jelent? allandoan beirogatod... -
rnd #2899 Igen, illetve nem. Feltöltés után beolvassa a vonalkódot (olyan hangot ad mint bekapcsoláskor) majd lepörög a motor és a lemez 2-3 másodpercre megáll. DE a cseréhez úgy kell kinyitni a fedelet, hogy a nyitás mikrokapcsolója azt ne "érezze" (ehhez szét kell szedni a kockát), normál méretű lemez ugye nem fér be, és ha bele is férne írt lemezeket alap beállításokkal nem olvassa (a lézeren kell állítani, ehhez szét kell(ene) szedni). Én ezt a szétszedésesdit nem favorizálom, nem is beszélve a lézer állítgatásról... -
#2898 Dukán rnd!
Te próbáltad valamilyen formában feltölteni ezt az "izét"?
Érdekelne mások tapasztalata is, hogy mükszik-e és ha igen hogyan.
izé=anaconda04.bin avagy snake04.dol
-
rnd #2897 Hmmm... pl. adsz neki egy .dol fejlécet doltool-al és a .dol-t kirakod SD kártyára. -
#2896 Dukán rnd!
És hogyan töltöm fel a bin-t SD loaderrel?
buta kérdés mi? -
Lammer at Work #2895 minek?
hat talan azert, mert mondjuk nincs 60E forintom, most kapasbol amire nagyon vagyom: RE4, Zeldak, Mariok(nem rohog) -
Microcosmos #2894 Mire megjelenik a ps3 és a többiek, addigra a GAMECUBE-on is müködni fog a warez. :) de minek.. -
rnd #2893 Ja... és ez még annyira friss hogy 20 perce ment át a pre-n... naprakész vagyok, mi? -
rnd #2892 http://dextrose.com/_forum/showthread.php?s=eda0bb3582702229ede59d72111b67b0&threadid=10437 -
Lammer at Work #2891
linket!!!
:)
eurasia-rol szedted?
mert akkor megyek meglesem -
rnd #2890 Hmm... kijött az első booter ami modchip nélkül (PSO-val vagy SD+AR-el) betölthető és a másolt lemezeket is viszi... ;-)
_rnd_ -
rnd #2889 Mivel a broadband adapter (gyk. a gamecube-hoz a hálókártya) egy olyan portra csatlakozik aminek a max sebessége úgy 26 Mbit körül van, a 100 Mbit-es mód csak "elméleti". Egyszerűen arról van szó, hogy 100 Mbit kompatibilis módba vált - pl. ha egy router/PC csak azt ismerné. Kb. ugyanúgy "szaggat" mint 10 Mbit-es módban.
_rnd_ -
#2888 Dukán KillYou!
Szerintem az a loaderek hibája.
Van egy oldal (nem a legfrissebb) ahol megnézheted mit mivel tölts fel. Lista -
#2887 Demost ha megy 100 megásan akkor hogy hogy megmarad a szagatás?