7610
-
#2966 nem vagyok kereskedő, csak van egy pár felesleges játékom.
de nem értem, ha valaki kezdő és életében először szorul arra, hogy varezoljon, akkor miért nem lehet segíteni és válaszolni? miért csak a gúny megy és mások lenézése?
csak akkor azt nem tudom kinek van az sg fórum. mert nektek szuperzseniknek már nincs mit megbeszélnetek egymással mert mindent tudtok...
érdekes felfogásotok van és nagyon toleránsak és empatikusok vagytok.
köszike mindenkinek. -
rnd #2965 és röhög... ;-) -
#2964 és még valami, nem röhög.. szabó olló a megoldás DVD-R --> mini DVD
körberajzol és vág....... és működ...... -
#2963 Dukán!
1 biztos! Nem biztos mivel bútolsz. Borz figura bejátszott mélyen.
(GCoS1.0!)
kokaii.nem vagy kereskedő. -
#2962 A nagylemez nem cseszi szét a GC motorját? régebben elvileg próbálták, s mert az kis lemez forgatsára van tervezve, volt hogy leégett.. ?
bár lehet hülyeséget írok -
#2961 A kockához melyik warez verziót ajánljátok?
Donky kong konga + konga controlert mennyiért lehet eladni? -
Gábor #2960 Már van kockám, úh emiatt nem fogok venni :) -
Navyblue #2959 Srácok,
VIPERT szeretnék. Akivel eddig beszéltem csak bénázott,pl: nincs Viper, lesz, van de még senkinek nem raktuk be stb. Én megbízható forrást keresek, ha tudtok segítsetek.
köszönettel -
ugynezki mostmar ok, visszavettem 400ra az ellenallast es nagylemezzel megy mint a kes a vajban... TY lemez(Verba)
re4 egyre jobban kezd tecceni!
bar nagyon nehez a kontrollerrel igy benazni...
PS: majd gyere at... nezd meg, nagyon kesz! :D
-
#2957 B@ßod, mit csinálsz már azzal a szerencsétlen kockával!
Inkább az ikszládát vágd haza, ne azt! :p -
#2956 najo ugylaccik nem szeresse a kislemezt a gepem...
mar 182on vagyok es leallt a lemez... kesz...
irom ki nagyra, vezem vissza 300-400 kornyekere..
faszkiva'
-
rnd #2955 Ja... és az összes módszer azonos hatékonyságú... az egyetlen különbség hogy mennyit kell vacakolni míg elindítassz egy másolt lemezt:
- viper: 5 másodperc
- AR: 5 másodperc
- PSO: 1.5 perc
Amelyik kockán nem megy valami PSO-val, ott a viper se segít... -
rnd #2954 Szal... minden gamecube lemezen a szabad hely krikszkraksszal van feltöltve, mert a lemez forgási sebessége állandó, de ugye a lemez szélén a kerületi sebesség magasabb, tehát onnan több adatot lehet leolvasni. Ebből következik hogy a szabad hely - ami krikszkraksz - a lemez közetén van. Ezekután
wiped image = a krikszkrakszok kicserélve 0-val. jobban tömöríthető
size stripped image = a mérete kissebb, mert a krikszkraksz törölve lett.
Namost... ha ki akarok írni, akkor a size strip nem túl nyerő. Ehhez van az fstfix... illetve...
Ha a blokkok a lemezen nem kerek 32kbyte-on kezdődik akkor az ADPCM hang az sípolássá és sustorgássá alakul... javarészt... ezt is javítani lehet vele...
-
#2953 jah ok!
OTT A PONT... :D -
#2952 ja ....
ezér nem praktikus mert hogy nézne ki a sör hab nélkül -
#2951 Dukán Lammer!
Most már vágom, csak nem értettem mire gondolsz. De érdekes ha fullosra rávád a "t s f" kapcsolóval akkor kicsit átrendezi.
-
#2950 igen ismerem
es miert nem praktikus?
amugy a wipeolt iso az amikor,akkora az iso, amekkora tenylegesen a jatek, tehat ki van wipe-olva belole a felesleges adat... ez ugye azert nem jo, mert a GCnek a fullos lemez kell, hiaba pl 170 mega a zelda FS akkoris...
vago?
;) -
#2949 Dukán Lammer!
Nem lenni praktikus, de lenni olcsóbb. Olvastam, hogy csinálnak új felsőrészt kockára ami nagyot is tud fogadni.
ui.
még mindig nem tudom mi az a wipe-olt :-( -
#2948 bocs WIPE-oltra ertettem, ambator hallok olyat is vissza, hogy 200 alatt van 1-2 emberkenek, es semmi baj... ok mar a Viper megjelenese ota nyuzzak...
amugy szerinted, erdemes rendes nagy DVD-Rre irni(TY lemezem van, szal minosegben nem szenvedek hianyt) es akkor visszaveszem 300ra... hmm? -
#2947 Dukám Lammer!
azzal kakukk lesz a gépednek de hamar, mondják okosok tartsd 250 felett
mi az, hogy wipolt? -
#2946 koszi
de nekem nem volt Wipolt!
amugy a f@szkiva' mar 200on vagyok, es egy jo fel-haromnyegyed orai RE4 utan DRE!
mennyire menjek le? 150-170?
-
#2945 Dukán Lammer!
FSTFIX avagy Wiped GCM fixer GUI. -
#2944 fistfix? -
#2943 Dukán rnd!
Szal nem értem, hogy pl. paperm2 mér nem megy olyan lemezen amin starfa csont nélkül futi. Persze most probálom az fstfix-t vagy mi a hányást. Hátha ez javít. -
#2942 hat igen, ez korrekt hozzaallas, csakugye jon a soxor bejaratott szoveg... 17E most kiadtam volna az RE4ert... es egy kicsit csalodtam benne, hal istennek igy legalabb nem most fogom megvenni, hanem majd max jovore, de azt is kulfoldon(pl Nemet) ott kb fele lesz es nem a 17Enek... :)
amugy egyebkent PONT nem mind1... hogy mi futtatja, hisz ha BBA-val, vagy AR-rel toltesz be valamit, fogadni mernek ra, hogy eleg sok a DRE a jatek kozben... epp ezert jo, hogy vezerelni tudom en magam... igy mindennel tudok jatszani... gondolom en...
-
rnd #2941 Ezek a mod-ok a kockán most is - és ezután is - csak egy nagyon pici védelmi rést használtak/nak ki. Azt gondolni hogy a "kocka fel van törve" nem szabad. Ez a mini-diszkes és vonalkódos védelem szerintem még sokáig kemény dió marad.
Az biztos hogy a viper volt az "első fecske" akik rájöttek, hogy vonalkód olvasás után a motor leállítható és (ott még a fedélnyitás érzékelőjének átverésével) úgy lehet lemezt cserélni hogy a kocka nem olvas többször vonalkódot. De ettől még a vonalkódolvasás nincs kiiktatva, kell egy gyári lemez. Azt hogy ezt a kódot egy csip futtatja le, vagy a PSO tölti netről vagy az AR futtatja memkártyáról... nem sokat számít...
Én - személy szerint - eddig is megvettem a "gyári" játékokat és valszeg ezután is megfogom (pedig van PSO, BBA meg ARem is...) De soxor vásárlás előtt ezért megnézném hogy mit veszek...
Az hogy a warez jó vagy sem... a sony meg a microsoft így is (elég jól) megél. Pedig azokat kábé az első hónapban "törték". Szal... -
#2940 hat igen igy konnyu utolag okoskodni... persze jon ki majd egy jobb chip bizti... ez olyan kb mint amior kijott az elso PS2 chip es nezd meg azota a mostaniak meg az elso fecske azert enyhen eg es fold a kulonbseg...
amugy egy BBA ua($), mint a beszerelese egy Vipernek, szal egal, a 0.4es Cobraban, meg van RegioFree is, az sem rossz...
amugy a Viper biosanak amit lehet flesselni, meg fognak kijonni (remelem) ujabb verzioi es akkor mar tobbet fog tudni a Viper is... remelem, engem inkabb a SWAP idegesit... varom az elso rogtonBOOTos Flasht...
/remenykedik
-
#2939 csipsrácz, warez temaban nagyon nem mozog otthon, igy is szomorit a szitu, karcolt tré kockán , de hat ez van az elet megy tovabb:) csak en nem tanulok a piac ezen szegmensebeol, neha elvbol, neha lustasagbol:) -
rnd #2938 Hmmm.... mint mondottam volt korábban a vipera már a mult. Ugyanazt a funkciót látja el egy mezei Action replay + memóriakártya (meg egy BBA vagy egy ismerős aki kiír 1 fájlt a kártyára). Normális lemezekkel még csak a lézeren se kell tuningolni, a kockát nem kell szétszedni, semmi buhera nincs. Bekapcsolod, A gomb, képernyő fekete, motor lepörög, fedél kinyit, csere, becsuk, vigyorog... Szerintem egy AR beszerzése olcsóbb/könnyebb mint a viperáé... legalábbis cheapboy - neked mindenképp az kellene hogy legyen ;-) -
#2937 aggyá vipert:) megnézném hogy kuddi. -
#2936 Gyerekek!
VEGRE MEGVAN A VIPER!
tegnap szenne teszteltem magam...
Optorite MiniDVD... LG4361B megirja, de sajnos a gep nem veszi be(2 minimbe meg egy TY nagy DVD-R lemezembe kerult[A TYnel kezdett gyanus lenni, hogy nehogyma TY-t ne vegyen be])... Pioneer 108 belu Asus iroval irtam avval ment... :/
most 200 Ohmon van, mert 250nel DRE volt a PAPER mario2-vel, de valszeg valtok Prodiscre, mert haver szerint 300 folott tudja tartani DRE nelkul az erteket... -
rnd #2935 Gábor:
Ha csak emiatt akarsz kockát venni, akkor inkább ne tedd... ha van már kockád akkor pedig kell rá költeni szépen (PSO1&2+BBA vagy AR+SD vagy AR+BBA+memkártya vagy AR+ismerős vagy viper) és akkor sem lesz tökéletes.
Grav:
nemtom mire gondósz... nem kell semmit csinálni vele... illetve ADPCM hanggal felvértezett játékoknál fixálni kell, különben majd megtudod mijen ha eccer kipróbálod. -
Gábor #2934 Most akkor van működőképes warez megoldás a gc-re, vagy nincs? Olvastam még anno a viperről, meg az elszállt fejekről, szóval most mi az állás? -
#2933 Dukán!
Ki mit tud arról, hogy írás elött kell valamit csinálni a gcm-mel ill. iso-val.
ui.
kokaii: viperfree=anaconda -
#2932 megjott az racing evolution!
szerintem egesz kellemes!!!
bar a rally resze nem jon be siznte egyaltalan... de hulyeseg ez a nincs sebesseg erzet!!!! a GT4 ben fele ennyi sebesseg erzet van es a kocsik is lomhabbak mint ebben!
-
#2931 Hogy érted azt, hogy nem kell chip?
-
#2930 Aproneten tagnap látam hogy valaki modositott gépet árult. -
#2929 igen, azt mondta valaki -
obermotz #2928 Sziasztok,
itthon hozzá lehet már jutni a Viperhez (beszereléssel meg lézerállítással együtt)? -
#2927 Dukán kokaii!
Nem sok ez egy kicsit? Kokaii, hogy még több kérdésed legyen, tájékoztatlak arról, hogy nem is szükséges chip.