7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Kaplan
    Szép lenne, jó lenne DE NEM ILYEN LESZ! :)
  • Inquisitor
    Tényleg szép, de kb. annyira igazi, mint a sose létezett Nintendo Dolphine képek :)
  • kokaii

Szép lesz.
  • Inquisitor
    Hmm, jól láttam a ProHardveren, hogy az új Nintendo Revolution kompatibilis lesz a GC-vel, és menni fognak rajta a GC játékok?
  • Lammer
    koszi!
    szerinted?
    szenne szoktam jatszani magam, de PCn...
    konzolon csak itthon jatszom... ;)
  • GraviGyerök
    Dukán Toportyán!

Privátba +köszöntem :-)
  • Toportyán
    Sziasztok!

>r-go egy suttyo taho or vagyok
    Aki a GameCube fórumba ír, az őr lehet, de tahó semmiképpen! :)
    Legalább tudsz játszani munka alatt néha?

Dukán... :)
    Persze, hogy működik... 185 ohm-on... még mindig napi 24 óraba a mod óta!

Privát megírtam, hogy hol.
  • GraviGyerök
    Dukán Toportyán!

Működik még a GC-d?
    Az optodisc-et honnan vetted?
    Tud valaki valami helyet ahol Bp-n mini dvd-t lehet venni?

• Lammer at Work
    namostmiva? ;)
  • rnd
  • Lammer at Work
    EN ILYENKOR dolgozom rendesen... :)
    ha raklikkelsz az infomra, megertesz...
    r-go egy suttyo taho or vagyok, na igy jo?
  • Toportyán
    Ja... akkor rendben! :)

Te ilyenkor is dolgozol? 8-O
  • Lammer at Work
    en a nice-ot a swap nelkulire ertettem... ;)
  • Toportyán
    Még árat nem mondanak rá, lehet, hogy nem sokkal olcsóbb...
    És azért egy flash-elhető chipnek mégiscsak jobban örül az ember :)
    Viszont a swap nélküli állítólag drágább lesz.
    Na ne spekuláljunk tovább, idővel minden kiderül... :)
  • Lammer
    hmmm nice!
    karhogy tizensokezret basztam ki...
    :(
  • Toportyán
    Van, aki örül, van, aki nem...
    De a tény attól tény marad...

Új, olcsóbb gc mod chip... de flash nélkül...

http://www.ripper3.com/r3-news.htm

Ami izgalmasabb, állítólag 1 hónapon belül megjelenik az első swap-et nem igénylő chip...
  • mb66
    Ja van 1990 ért Nightfire meg Cel Damage meg talán Fifa2003....
  • Anubys
    Bemész az 576-ba a Mammutba, és 1990-ért veszel akciós James Bond Nightfire-t vagy, ami éppen most annyi (a nete árlista sz*rt sem ér, semmi nem annyi, ami oda van írva)
  • Lammer
    Pesten keresnek elado GC jatekot, ha lehet nagyon olcson, es ne legyen karcolt...
    ehhh nem akarom a rezijeimet a swappelgetes miatt elbaszni...
  • GraviGyerök
    Dukán!

Ez az 1.3 GCoS nem is olyan rossz.
  • Lammer
    en is mindjart, megyek ejszakaba...
  • Lammer
    nem megy ja mar jopar napja... :(
  • rnd
    dógozok... :-(
  • GraviGyerök
    Dukán!

gctracker-rel mi történhetet? az mi?
  • Lammer
    IRCn vagy? mar priviztem, de nem valaszolsz :P
  • rnd
    Kiegészítés:
    Természetesen a viper csip is totál ugyanazt a szoftveres módosítást hajtja végre amit a másik két módszer. A kompatibilitásban levő különbségek legtöbbször abból adódnak hogy NTSC játékot PAL gépen futtatni csak úgy/akkor lehet ha előzetesen NTSC módba lett kapcsolva a kocka. A játékok videómód váltást nem végeznek - minek tennék ha úgyis csak a megfelelő kockán indulnak el (elvben)

És mégeccer... ennek a lényege az hogy a vonalkód beolvasása után a motort egy trükkel leállítják és a tetőnyitás szernzor megkerülésével kicseréljük a lemezt. Mivel nem volt tetőnyitás (a kocka szerint) ezért nem olvassa újból a vonalkódot.

Apropó vonalkód... aki kíváncsi a vonalkódra az vegyen a kezébe egy lemezt és nezze meg a talpát. Ahol van a közepén az átlátszó rész ott van ahogy emléxem fekete színű vonalkód. Na... NEM AZ! ;-) Hanem ahol már az ezüstös "adat" rész van belül ott ha billegtetitek a lemezt akkor látszik egy olyan 1mm körüli szélességben nagyon nagyon sűrű vonalkázás... az az!
  • Fly82
    GameCube 2 karral, +The legend of Zeldával eladó.Nem használt dobozban pihen! 20e Borsod megye!
    Érd 20-2209411
  • GraviGyerök
    Dukán rnd!

Te próbáltál már a gcsm-mel n64 romot fellőni?
    Mér fagy le a töltés végén nem tod?
  • GraviGyerök
    Dukán!

Úgy érzem kokaii lány. (Először hiszti, utána puszi)
  • kokaii
    RND köszönöm szépen a kimerítő választ! aranyos vagy nagyon. :)))

Te Dukánozó, azért neked is köszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám.
  • GraviGyerök
    Dukán!

Vásárolnék Nintendo Gamecubeot.Ha van valakinek eladó gépe az privátozzon rám. --> Én nem fogok.

1.Kinek melyik bios jött be? --> nem biosolok
    2.Olvastam kompatibilitási problémákról a COBRA V.0.2 biossal. Igaz vagy nem? -->nem, igaz
    3.Pesten kinél, hol ,és mennyiért lehet beszerezni a Viper chipet? -->fogalmam sincs
    4.Honnan lehet letölteni GC gameket, és melyik író progival lehet kiírni őket? -->ahonnan lehetett onnan most nem lehet, volt egy császár ki felgyújtotta Rómát.
    5.Mini dvd-t hol lehet kapni? -- >boltban, piacon

részemről kokaii lezárva.
  • rnd
    Na akkor válaszolok (így előzetesen hosszúnak igérkezik).
    Tehát jelenleg a következő "warez" verziók léteznek:

- PSO: azt a programhibát lehet kihasználni, hogy ez egy online játék és először megpróbál letölteni egy szerverről egy futtatható állomány frissítést. Namost ha gonosz módon a saját pécénket a szervernek álcázzuk és még gonoszabbul a játék frissítése helyett egy szoftveres modcsipet töltünk fel akkor futtathatunk másolt lemezeket. A nagy baj, hogy el kell indítani először a játékot, menükben kell rohangászni, kell egy hálókártya a kockába, meg egy pécé is ami a szerver lesz. Ja és kizárólag a PSO1&2 használható (ami nagy ritkaság - nem gyártják már), mert a 1&2Plus és III szándékosan le lett butítva (emiatt). (gyk: PSO=Phantasy Star Online) Szumma summárum: PSO1&2 45 EUR, BBA 40 EUR = 85 EUR.

- AR: ennél meg az a programhiba, hogy a (m) master kódokkal akár futtatható kódot is lehet benne írni. Tehát nagyon okos emberek írtak egy kis master kód kupacot amivel mezei memóriakártyáról (vagy SD kártyáról) lehet futtatni a szoftveres modcsipet... Namost valahogy a memóriakártyára kell először másolni a modcsip fájlt. Ehhez BBA vagy egy ismerős BBA-val mindenképp kell, vagy egy SD kártyából is lehet memóriakártyát csinálni (extra zsetont kíván). Bármelyik AR verzió használható mert minden AR-ben van master kód. (gyk: AR = Action Replay) Szumma szummárum: AR 25 EUR + ismerős = 25 EUR, vagy AR 25 EUR + SD kártya 5-10 EUR (mérettől függően) + barkácsolt gémkjúb olvasó 10 EUR (kell egy döglött memóriakártya meg egy SD foglalat) = 40-45 EUR

- viper: modcsip. Be kell forrasztani és megy. Szumma szummárum viper 58 USD.

Mostanra ennyi.
  • kokaii
    szóval akar valaki válaszolni az itt feltett kérdéseimre:#2925 vagy nem? mert ha senki nem akar válaszolni akkor mondjátok meg, hogy még véletlenül sem óhalytotok segítséget nyújtani egy kezdőnek, mert nem azért van a fórum. és akkor többet nem kérdezek.

aki válaszol, annak előre is nagyon szépen köszönöm!!
  • kokaii
    nem vagyok depressziós de elegem van, hogy soha sehol senki nem akar értelmesen segíteni. kezdő vagyok mindenben koromnál fogva is. ez tán bűn? akkor vétkeztem. bocsáss meg istenem!
    és azért kérdeztem talán mert az egész fórumot végig olvastam és nem találtam választ arra amit kérdeztem. vagy nem értettem a választ. de nem kötelező válaszolni! az válaszoljon aki segíteni akar.
  • kokaii
    okoskodjál csak. nagy ember vagy!
  • rnd
    És én is egy kedves, barátságos ember vagyok...
  • GraviGyerök
    Dukán kokaii!

Elnézést a csernusos dumáért, de egy kicsit depressziós vagy.
    Vedd légyszi a fáradságot és olvasd végig a forúmnak legalább ezt az 1 oldalát és nagyon sok információt kapsz. Szerintem minden kérdésedre megkapod a választ.
  • Ersiman
    Az ember úgy dönt hogy warezol, de nem szorul rá....
    Ha lopok kaját hogy éhen ne haljak, arra rászorulok.
  • Lammer
    jo kerdes..
    majd meglassuk...
    ;)
  • Lammer
    miert beszelsz tobbesszamban?
    ha egy beszolastol igy hisztizel, akkor telleg nem neked valo ez a forum...