GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neo8824
Az imitation of a key-t el kell vinned:Amikor Kenneth hulláját megtalád abba a szobáb menj,ahonnan az arrowot vetted fel,ott lesz egy crimson zombie,ne ijedj meg ahogy odamész felkell gyorsan menj be a szobába.a szoba végén vedd fel az armor key-t és a helyébe rakd a klónkulcsót,igy nem lesz belõle húspörkölt :))

Kaplan
Megvan ezután?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

neo8824
Elviszed a dog whistlet a mansion main halljának 2.dik emeletére kell vinni hátul van egy ajtó.Ha kiértél megfújod és ami kutyák jönnek azokat öld le.Az egyik eldob egy pórázot.Megcsekeled..Egy klónkulcs lesz benne,ha megvan szólj :)

Kaplan
Meg van és ezután mi jön?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Még nincs de tudom hol van.és azután?

neo8824
Ok.Megvan már a Dog Whistle?

Kaplan
Kösz!Arra már rá jöttem de nem tudok tovább jutni nincs meg a Helmet meg az a valami Armor és így már nem tudom merre menjek!Ha segítenél nagyon megköszönném!

neo8824
Examinold meg a kulécsot hátulról és megváltozik a neve!

Kaplan
Ami a könyv hátán van az egy arany színû kulcs és az a neve hogy Mansion key.Már érted?

CSOCSO
he?
Kaplan
Külömben az arany mansion key nem?

Kaplan
Kösz!Az már meg volt.De a Helmet az hol van?

neo8824
Legelõször a Sword key kellene..
Lemész a Main Hallba,ahonnan kezdesz és felmész a lépcsõn és egyenesen ott lesz egy ajtó,ami úgy néz ki mint egy kép.Bemész,és ott kelleni fog egy arrowhead.Nemtom ez megvan-e már :)
Lemész a hósszú lépcsõn,és felveszed a könyvet,megcsekeled a hátát és ott lesz a Sword key.. :)

Neo

Kaplan
Neo!Hol lehet megszerezni az ilyen Medal,Sword,Helmet vagy mi?Szóval az ilyesmi dolgokat.Légyszí segíts!

neo8824
Huh,najó.
Bármilyen mód:Kapsz új ruhákat végigjátszáskor
Normál mód:5 óra alatt viszed végig kapsz egy félautomata pisztolyt,3 óra alatt rakétavetõt.

Kaplan
Neo!Van valami extra a Resiben a végígviszed?Kivel vitted végig?

neo8824
Hopp,az nem chat,henem cheat :)

neo8824
1.Chat nincs (bárcsak lenne :)
2.Emblem és Sword key.Künön megkell õket szerezni
3.http://db.gamefaqs.com/console/gamecube/file/resident_evil_d.txt

Angol,remélem nem baj!

Neo

Kaplan
Szia neo!1.kérdés:Van Cheated a Resihez nem azért mert béna vagyok hanem azért mert könnyen meghalok.
2.kérdés:Mond egy pár ajtónál olyat hogy valami:Emblem and Sword.Az mi?
3.Kérdés:Van teljes végígjátszásod hozzá mert akkor légyszí küldd el mail-ben

neo8824
Kaplan,én már végigvittem a Resit!Kérdezz bármit.

Neo

CSOCSO
sajna aztat nemtok..nem nyomtam még a resivel de nemsoákra fogom... addig kérdezd meg Martin bácsit az 576 ban ([email protected])
vagy kérdezd cheapboy-t vagy valakit..
CSOCSO
Hi all!!! Emulátor nincs mert kb pentium 5 és gef 5 kéne neki!!..indulok ki abbol hogy a nintendo 64 idején még voodoo2 volt divatban és most kell neki egy gef3 egy 1400es procival...
Kaplan
Help!CSOCSO!Kéne a GC-s Resident Evil végígjátszása.!SÜRGÕS!

And5
GAMECUBE-hoz van mûködõ emulator?

CSOCSO
ezt már kitárgyaltuk... de nemtom iért kell ilyeneket irní...nevetséges ez a szó egy hozzánem értõtõl
Kaplan
Figyelj,te egy kurva szösznyit sem tudsz a Gamecube-ról. Ja és te vagy kisdedós!

Kaplan
Fiúk nagyon levagyunk lassúlva!Talán betegek vagy lusták vagyunk?
Tessék írni!!!!!

CSOCSO
állandoan hallom a haveromtol hogy látott valami mini dvd-t..
Hey srácok! Nem tudjátok,hogy a GC dvd-ket lehet MÁR másolni?
Sütike
Sütike
Amúgy Kaplan barátja.
Sütike
Sütike
Én !!!! Miért???????????
CHEAPBOY
kijjazasutike?:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Helló Sütike!

Sütike
hello!!!!
CHEAPBOY
reppent a level fonok.

Kaplan
CHPEAPBOY!!!!!!Fülöp Krisztián vagyok és szeretném megtudni mikorra kapom meg a Resident Evil-t és a ISS2 hmm??Mailban küldd el a [email protected] O.K?

Kaplan
Figyelem!Sajnálattal vettem észre, hogy helyettem, de nem nevemben az én nicknevem alatt, valaki ocsmányságokat írt ebbe a fórumba! Az igazi Kaplan a vörösbetûs logós!!!!De azért hogy mindenképp bebizonyítsam hogy nem én írtam az ocsmányságokat,ÉN IMÁDOM A GAMECUBOT ja és CSOCSÓT is bírom!!!Az ál Kaplannak pedig ezt üzenem

CHEAPBOY

koszi.

CSOCSO
bazz..nah pill
CHEAPBOY
kenyelmesebb egyszeruen csak a valaszolra klikkelni...:PPP

CHEAPBOY
nem nem... nem csinalok en ollyant..:)

CSOCSO
hjaj mán .. kérdés feladva.. küldj te emailt:)))))))))))
CHEAPBOY
Mailllllllll!! raadasul a [email protected]

CSOCSO
mennyi az eternal vagy a turok4???
CHEAPBOY
Ha mar ekkora fan vagy megtamogathatnad a Nintendot rajtam keresztul.... hivatalos N forgalmazo vagyok... vegyel karira szep GC jatekot... Tolem..:P

Irj mailt ha erdekel:

[email protected]

Csocso: Irj mi kene ha vona karira.. (tolem mar kaptal, ugyhogy most olyan amit Vennel)

CSOCSO
KAPLAN !!! azé nyugizz le egy kicsit..ez elég paraszt styl...azok is azok akik szidják a GC-t de nem ilyen primitíven kell isteníteni a GC-t..ne sértõdj meg nincs bajom..sõt tetszik hogy ennyire nyomod
Kaplan
kösz CSOCSO!

CSOCSO
http://gear.ign.com/articles/356/356908p1.html