GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karácsonykor venném meg a 1.MGS: Twin Nakes (addigra lesz nálad?)
SW:Rebel Strike ez biszti lesz
Így a kettõ mennyi lenne?
Annyira rühellem a PS2-t kiráz a hideg amikor meglátom!!!!
UTÁLOM!UTÁLOM!FUJJ PS2
Bocsika csak egy ps2 eleni kitõrésem volt megyek beveszem a mai adag gamecube gyógyszerem.
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én most eladtam:Resi Zero
Eternal Darkness (Mind kipörgettem)
SSBM
Maradt még a : Resi 1
NBA Courtside 2002
Amit meg megveszek:
Metal Gear Solid: Twin _Nakes
NFS Underground
SW: Rebel Strike
Mario Party 5
Killer 7
P.N. 03
Resi 4
Metroid Prime 1-2
Splinter Cell 2
Burnout 2
Sok ember azt mondja , hogy szerinte szar a GC szerintem meg csak a legjobb játékokra fokuszál a nagy N és ezért kevés a játék rá de azok kitünõek amik vannak
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van ám egy harmadik versenyzõ is. 😊
de pl van resink.. ami eddig nem nagyon volt n64 re..oké egy resi volt n64 re de az egy port volt...
nem ugy mint resi0 vagy 4.. de az 1 is sokkal jobb mint psx en..volt szavazás és a legjobb resident részek már mind azok amik GC re jönnek...
persze nem csak a grafx miatt.. hanem a plusszok miatt és ott van a final fantasy...eddig nem volt n64 re most meg van...stb...no mindegy...
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Nem akartam itt flame-elni, de akkor te nem olvasol híreket. Egyre több fejlesztõ dobja be a törülközõt, és inkább nem fejleszt a GC-re.
És eddig se voltak annyian, mint a PS2 és X-Box esetén.
Te is tudod, Én is tudom, hogy jó és minõségi cuccok vannak a GC-re.
Csakhogy a piacon a MENNYISÉG számít sajnos, és abbn lemaradt. 😞
"... a nintendo meg minden évben nyereséget termel, szóval a GC nincs veszélyben!"
A nyeresség stimmel, a baj az, hogy nem a vesztességet termelõ GC, hanem a hihetetlenûl "elpusztíthattatlan" GameBoy sorozat hozza a lovét, meg annak a játékai. Ez sajnos tény.
Ráadásul most veszélybe került a GB aranytojást tojó tyúkja (Nokia N-gage és mások), ezért most jelentettek be hozzá egy 3D gyorsító upgrade cuccost ...
Peace
Hiába van rá pár jó játék, ha az ilyen kevés ... 😞
Múltkor láttam egy kirakatban 29.000-ért, és nem az jutott eszembe, hogy olcsó, hanem az, hogy most már nem érdemes.
Ennek ellenére a Rouge Squadron 3-tól eldobtam az agyamat. Gyerek korom óta ilyen színtû feelinges Star Wars játékra várok. Erre meg csak GC-re jön ki. 😞...
Egyébként meg megdobhatnál egy icq számmal,lenne pár kérdésem GC ügyben.
[email protected] címre is küldheted.
Nagyon le vagyunk punnyadva. Innentõl szeretném ha sokat írnátok. Képzeljétek már 4 játékom van a Gamecube-hoz amibõl kettõhöz kedves Cheapboy barátunk juttatott hozzá.Resident Evil 1,Resident Evil Zero,NBA Courtside 2002,Super Smash Bors. Melee.Mostmár bátran állíthatom ,hogy a Gamecube a legjobb ti ,hogy gondoljátok??
Kaplan
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
`Take a look to the sky just before you die`
az irt cdkkel sajna semmire se megyek....
Jo😊

gergou13 - a felhasznalo nev,
gergou - a password.
Ezek utan( login utan ) kattanj az elkuldott levelekre, es ott van, amit irtam neked!