GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
😊
Kaplan
Cheap!

Karácsonykor venném meg a 1.MGS: Twin Nakes (addigra lesz nálad?)
SW:Rebel Strike ez biszti lesz
Így a kettõ mennyi lenne?
Annyira rühellem a PS2-t kiráz a hideg amikor meglátom!!!!
UTÁLOM!UTÁLOM!FUJJ PS2
Bocsika csak egy ps2 eleni kitõrésem volt megyek beveszem a mai adag gamecube gyógyszerem.

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
haho... neked ugatok nem a kutyának...
CHEAPBOY_GA
jol beszeltel.

Kaplan
Sziasztok!
Én most eladtam:Resi Zero
Eternal Darkness (Mind kipörgettem)
SSBM
Maradt még a : Resi 1
NBA Courtside 2002
Amit meg megveszek:
Metal Gear Solid: Twin _Nakes
NFS Underground
SW: Rebel Strike
Mario Party 5
Killer 7
P.N. 03
Resi 4
Metroid Prime 1-2
Splinter Cell 2
Burnout 2

Sok ember azt mondja , hogy szerinte szar a GC szerintem meg csak a legjobb játékokra fokuszál a nagy N és ezért kevés a játék rá de azok kitünõek amik vannak

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍPPPP:: SZEREZÉÉÉ NEEEKEEEM BÖRNÁUT KETTÕTTTTTTTTTTTTTT.. mert keeeeeeeeeeeeeeeel...met ha augusztus környékén eladom a GC met..és addig szeretnék egy jot szorakozni a B2vel...
"A nokia n-gage nem jelent veszélyt a gba sp-re, a psp pedig nem jelenik meg 2004 elõtt ..."
Van ám egy harmadik versenyzõ is. 😊

CHEAPBOY_GA
Mi a szosz ilyen topic meg van?😄

Dj N-Ice
hja elvesztettük az akklaimot pl.. de nem nagyon érdekel.. csak a turok és a extreme g érdekelt eddig is tõlük.. turok 4 sem lett valami hûdefasza ugy mint anno a turok 1-2...
de pl van resink.. ami eddig nem nagyon volt n64 re..oké egy resi volt n64 re de az egy port volt...
nem ugy mint resi0 vagy 4.. de az 1 is sokkal jobb mint psx en..volt szavazás és a legjobb resident részek már mind azok amik GC re jönnek...
persze nem csak a grafx miatt.. hanem a plusszok miatt és ott van a final fantasy...eddig nem volt n64 re most meg van...stb...no mindegy...

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Tibre
Nem azért,de X-box-ra sem jön ki sok játék...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Oldern the 1st
Amúgy épp elég sok hírt olvasok, és marhára nem érdekel hogy az Acclaim nem csinál játékot gc-re, a 3rd party támogatás max. azért gyengül mert nem tudnak igazán jó eladásokat elérni gc-re, mert a gc tulajok csak a legjobb játékokat veszik meg( tekintve hogy még nincs warez csak a fejlesztõi gépen) amik ugye N játékok...

Oldern the 1st
A nokia n-gage nem jelent veszélyt a gba sp-re, a psp pedig nem jelenik meg 2004 elõtt...

"A gamecube nem járt úgy mint az elõdje,..."
Nem akartam itt flame-elni, de akkor te nem olvasol híreket. Egyre több fejlesztõ dobja be a törülközõt, és inkább nem fejleszt a GC-re.
És eddig se voltak annyian, mint a PS2 és X-Box esetén.
Te is tudod, Én is tudom, hogy jó és minõségi cuccok vannak a GC-re.
Csakhogy a piacon a MENNYISÉG számít sajnos, és abbn lemaradt. 😞

"... a nintendo meg minden évben nyereséget termel, szóval a GC nincs veszélyben!"
A nyeresség stimmel, a baj az, hogy nem a vesztességet termelõ GC, hanem a hihetetlenûl "elpusztíthattatlan" GameBoy sorozat hozza a lovét, meg annak a játékai. Ez sajnos tény.
Ráadásul most veszélybe került a GB aranytojást tojó tyúkja (Nokia N-gage és mások), ezért most jelentettek be hozzá egy 3D gyorsító upgrade cuccost ...
Peace

Oldern the 1st
Re,Re0,Zelda,SuperMarioSunshine,Eternal Darkness, Metroid Prime, StarWars:Rogue Sqadron... ezek csak a legnagyobb címek, melyek már régen elérhetõek.

Oldern the 1st
Hát akkor nagyon hülye vagy, már bocs.. mi az, hogy "ennyiért nem érdemes"??? Ilyet még nem is hallottam... nézz kicsit körül a neten, és rájössz, hogy nagyon is ÉRDEMES. A gamecube nem járt úgy mint az elõdje, a nintendo64(azaz jelenleg is erõs third-party támogatottsággal rendelkezik) a játékok nagyon komolyak... a nintendo meg minden évben nyereséget termel, szóval a GC nincs veszélyben!

Nem rossz a GameCube, de úgy járt mint az elõdje vagy a Sega DreamCast.
Hiába van rá pár jó játék, ha az ilyen kevés ... 😞
Múltkor láttam egy kirakatban 29.000-ért, és nem az jutott eszembe, hogy olcsó, hanem az, hogy most már nem érdemes.
Ennek ellenére a Rouge Squadron 3-tól eldobtam az agyamat. Gyerek korom óta ilyen színtû feelinges Star Wars játékra várok. Erre meg csak GC-re jön ki. 😞...

Oldern the 1st
Ja, hozzuk föl a topikot 😊

Tibre
Nem vagyok az öcséd.
Egyébként meg megdobhatnál egy icq számmal,lenne pár kérdésem GC ügyben.
[email protected] címre is küldheted.

CSOCSO
öcsém miket szedsz elõ😊))))))))
Tibre
Nem a legjobb,de tény,hogy a resident evil játékok GC-n nagyon jók.

Kaplan
Sziasztok!!

Nagyon le vagyunk punnyadva. Innentõl szeretném ha sokat írnátok. Képzeljétek már 4 játékom van a Gamecube-hoz amibõl kettõhöz kedves Cheapboy barátunk juttatott hozzá.Resident Evil 1,Resident Evil Zero,NBA Courtside 2002,Super Smash Bors. Melee.Mostmár bátran állíthatom ,hogy a Gamecube a legjobb ti ,hogy gondoljátok??

Kaplan

CHEAPBOY
Sokba kerulnek😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
milyen info kell?
neo8824
😊)

CSOCSO
LOOOOOOOOOOOL TE ÁLLAT😊)))))))))))))
gergou

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Nem, csak most szeretjuk egymast

Sütike
???????
Sütike
Na mivan lefagyott mindenkinek a gépe?????????!!!!!!
Sütike
Meg a Doshin the Giant.
Sütike
CHEAPBOY! Mennyibe kerül nálad a Mario Party 4 meg a STARFOX ADVENTURES??????????????
gergou
na, elment az sms, azer nem hivlak fel, mer 70 ft van a kartyamon...

CHEAPBOY
dejodejodejo..😛P

gergou
elkuldom smsben a telszamomat jo?, mert a tied nekem megvan...

CHEAPBOY
nem tudom meg... irj egy teloszamozt s megbeszeljuk... ok?
az irt cdkkel sajna semmire se megyek....

CHEAPBOY
😄D
Jo😊

CSOCSO
nekem mindegy...
gergou
Miert? van vagy 70 emilcimem, meg mi kart tud vele csinalni

CSOCSO
bátor vagy!
gergou
Hozdd be a freemail kezdo lapjat, majdd tedd ezt:

gergou13 - a felhasznalo nev,
gergou - a password.

Ezek utan( login utan ) kattanj az elkuldott levelekre, es ott van, amit irtam neked!

CHEAPBOY
jo me meg nem jott meg😞

gergou
vazze:Jedi Master [email protected]

gergou
Jedi Master"
ide!

CHEAPBOY
s megis hova?

gergou
Oxy Cheapboy, nezdd meg legyszi a mailjeidet, aztan valaszolj ra legyszi!, Udv.

CHEAPBOY
az hogy egy multi plattform game hogy nez ki ra nem a gep tudasat mutatja meg... van sok GC port ami jobb mint a masik 2re.

CHEAPBOY
reszvetem Neked....

CSOCSO
igen sajnos a multiplatformosok nem dolgoznak eléggé...nézd meg a metroidot..Martin azt mondta hogy grafikailag üt mindent..de ha csak azt mondja hogy ott van a top3 ban akkor is tud a gép..remélem értitek
neo8824
Azér ratyik a multiplatformosok mert a készítõk nem csípik a cube-ot...

gergou
Annyira azer nem kene nyomni a gamecubot, mert vannak ra nagyon szep jatekok, de a multiplatformos gammak mind ratyin neznek rajt ki, nameg alig jon ra gamez....(normalis)