7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CSOCSO
    letoltom, meglesem hany mega es ha van valami tarhelyed feltoltom
  • deep
    Hol találtál 1.1-est ami working???
    Eddig fake volt csak.Nekem nagyon kellene:)
  • CSOCSO
    nahszoval... hogy is van ez a warez???
    vagy cobra bios vagy chip???

egy panasonic Q olyan 400 dodo.. ujonnan 550... viszont ha eladom a jatekaimat a konzollal egyutt.. akkor talan mar csak a felet kene kifizetni. .ami olyan masik 250 dodo...
    viszont.. 1 jatek 50 dodo. tehat 5 jatek utan visszajonne az ara... nem rossz..
  • CSOCSO
    *******************************************************************************
    cobra.bios.disc.inc.v1.1.working
    *******************************************************************************
    -------------------------------------------------------------------------------
    General Information
    Type.................: Utility
    Platform.............: gamecube
    Compression Format...: RAR
    File Validation......: par
    Image Format.........: .iso
    Image Created with...: sonic
    Burn Tested..........: Yes
    Release Notes
    burn in nero with finalized ticked @4x
    start up cube with disc in
    choose disc explorer then vgc(bios) file of your choice
    press a confirm flash when finished turn of cube
  • deep
    Hmm, mi is játszunk a gondolattal, hogy szerezni kell.A sztétszben persze maszekolnak ilyen fedőket, de nem hinném, hogy megéri rendelni.A legegyszerűbb, ha kivágatjuk méretre. DanielT barátomnak is valami vízvágóval, vagy mivel lyuggatták ki a gépe oldalát, hogy ventilátort tudjon beletenni:)Azt mondta ezt alkalmazzuk a Cube esetében is:)
  • BobaFett
    Ertem koszi :)

Egyenlore nekem nincs chipem, csak az AR-es megoldassal kuzdok.

Egyebkent nem kaphato olyan 3rd party fedo a gephez, hogy nagylemezt is bele lehessen rakni ? Mintha olvastam volna ilyesmirol.
  • deep
    A legújabb, 1.0-ás Cobra biossal hozzá nem kell nyúlni semmihez.Mindent olvas, swap-elni se kell.
  • BobaFett
    Sziasztok !

Kulonbozo helyeken lehet olvasni mindenfele Laser ellenalas valtoztatasrol. Ez mikor kell ? Ha nagylemezt akarok beletteni a GC-be ? Mert a Traxdata miniket gond nelkul olvassa igy is. (igaz viszont hogy nehez hozzajutni, es draga is)
    Szoval tud ezugyben valaki tanacsot adni ?
  • DanielT
    Engem bármilyen minidvd érdekel jó áron max 5-ös kiszerelésben :)
  • GraviGyerök
    Dukán!

Traxdata mini dvd-r-t lehet venni valahol magyarországon?

• DanielT
    Még nem próbáltam, mert egy darab lemezem nincs itthon. :) Majd ma délután.
  • Lammer at Work
    szivike, sikerutl?
  • DanielT
    Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, jeeeeeeeeeeeee :) Köszi :)
  • Lammer at Work
    lamer... ;) :P
    ha cobra biosod van, akkor fox egy DVD-+rw(ahogy teccik) lemezt(lehetoleg ami kopatibilis, most nezz utana lusti vagyok, gugli meg minden)
    naszal ha megvan a Cobra biost csumizd ki, fox egy nerot, az aa lenyeg,hogy SIMA ISO9660 legyen es ne joliet... irasd ki a dvdt
    majd a browse DVD(cobranal) beswappolod az irt dvdrwt majd elinditod a vgc kiterjesztesu fajlt!!!
    varsz, megvan, kikapcs bekapcs es elvez...
  • DanielT
    Hogy a bélbe kell belehekkelni az új biost? :)
  • GraviGyerök
    Dukán!

Lassan várható a GCoS 1.5 is akkor.
  • Toportyán
    Valaszoltam is mar ra... :)
  • Lammer at Work
    privit olvastad? :P
  • Toportyán
    Sziasztok!

Műkődik!!!
    Tökéletes, nem kell neki a swap...
    ez zseniális...
    És az "Action Replay" is tökéletes, flashbe menti... nem kell mem kártya hozzá...

dogjoy: a legutolsó 100 hozzászólást elolvasod és kapsz válaszokat a kérdéseidre...
  • dogjoy
    #3061 re kérnék választ, ha segít valaki! Köszönöm!!!
  • Toportyán
    Mar megjott...
    http://www.viciorama.net/cobra10.zip
    eppen most probalom ki... :)
  • Inquisitor
    Nekm sajna nincs GC, de úgy tudom "régebben" kellet egy GC, egy legális Fantasy Star Online game, és össze lehetett kötni a GC-t PC-vel, amin az ISO fájlok voltak. Mostanában nem tudom mennyire komplikált ...
    DVD-t tudtommal csak a Panasonic GC-jébe lehetett beteni és/vagy lejátszani.
  • Lammer at Work
    ez ok, ezt mar tudtuk, de mikor jon mar...!!!!
    :P
  • KillYou
    COBRA BIOS FOR VIPER GC V1.0

WHAT'S NEW ?

Well, as you can see from the feature list, there are a lot of new
    features we introduced in this release.
    - Direct boot of all media, without swapping !
    - Fixed compatibility problem with DOL-101 units
    - Automatic Media Detection: Insert disc, turn on GC and play!
    - Fixed Idle bug, you won't have any DRE if the drive is resting :-)
    -Powerful Cheat Code System compatible with Action Replay codes,
    codes are stored in the Viper GC Flash so no memory card is needed!
    - Cheat codes can be either entered using Cobra Menus or loaded from a file using the Disc Explorer
    - Unique MultiBoot feature: put several games on one single disc!
    - A lot of fixes and low-level changes
    A Swap disc option was left in (called Change Disc as you could also replace a backup with another backup) to be totally backward compatible. Read more below

• KaTy
    én is akarok venni egy használtat ,de "kiokosítás" nélkül.
    Írtam is Cheap-nak,remélem van valami kedvező ajánlata:)
  • dogjoy
    Épp gc vételen gondolkozom, de nemtudom, hogy m*s*** dvd-ket honnan lehet szerezni, ha lehet..? Meg hogy kell e vmi chipcsere, mint a ps2-nél,
    thx!!!
  • Sephi
    Akinek van Tales Os Symphoniaja elado az szojon nekem surgosen.
  • KillYou
    Mozgolodnak mozgolodnak. Egyik jóbb mint a másik
    Nem kell cserélgetni:
    http://www.qoobchip.com/qoob_pro.php
    Ez ingyenes vagyis kint van a kapcsolási rajztól a programoktól minden, és winyot köthetsz a GC re:
    http://www.crazynation.org/GC/Interface.htm
  • CHEAPBOY
    nemigényelhető vissza az áfa
  • Moyko
    Faszom.... Metal Gear Twin Snakes... soha nem fogom látni... :( ( Pc and PS2)
  • hzx
    Na, akkor két életbevágó kérdés a külföldi vásárlásról :)

- ha Bécsben vett cuccokra vonatkozó garancia itthon is érvényesíthető? (pl. Apple gépeknél igen, ezért gondolom, hogy máshol is)

- a Bécsben kért ÁFÁ-s számláról hol és hogyan igényelhető vissza az áfa (leköltségeljük a DS-t :)
  • Toportyán
    Sziasztok!

Lammer: PC-ben nem vagyot otthon... életem bűnős korszakába annyit költöttem már rá, hogy többet soha... így az árakat sem ismerem sem kint, sem itt... inkább konzolokra "dobom ki" a penzt... :)

Mondjuk alapbol minden olcsobb egy kicsit. En azt figyeltem meg, hogy minnel altalanosabb dologrol van szo, annal kisebb a differencia... igy pl. ps2 eseten sokkal kisebb, de azert jelentos igy is! Nintendo termekek eseten drasztikus...

mb66: ilyet keresek en is, de sajnos meg nem nagy sikerrel, pedig biztos van; valami osztrak gamer forumon kene megkerdezni... :)
  • CHEAPBOY
    Pedig ha a hivatalos arat nezzuk, amennyiert megveheto a cucc, bizony tobbe kerul, mint a kulfoldi bolti ar, ami nevetseges... pedig az ottani boltok is valoszinu sokkal olcsobban kapjak, s mar haszonnal aruljak... hiaba tre a helyzet idehaza....:/ a 40es ar nalunk csak egy elozetes becsles, ha sikerul normalis aron behozatni a cuccost, akkor lesz olcsobb is... de ez meg ido....:/ Ninzendo fronton sajnos a hazai helyzet tré...:/
  • mb66
    A belvárosban is sokat járkáltam, olyasféle 2nd hand/csereélős/új game-s/retros, kifejezetten konzolos boltot keresve mint pl itthon a Szt.István Krt.10 ben lévő, de sajnos ilyet egyenlőre nem találtam :(
  • mb66
    "De, ha könnyebb megtalálni, van a Mariahilfer Strasse-n egy több emeletes áruház, aminek a legfelsőbb szinteje is Saturn."
    Ja, ebben voltam ősszel, tényleg nagy a választék mind a 4 konzol játékaiból, GC re meg főleg (az itthonihoz képest ugye, ahol a fél GC kínálatot egyszerűen nem lehet megtalálni). S nem ritkák a 9.90 EUR/game ra lévő leárazások sem (persze ne RE4 et keressetek ennyiért) :)
    Megkockáztatom, hogy ha DSt veszek, is innen fogom hozni...
  • Lammer
    sima videokartyak(PCs) mennyiert dobjak a Userhez?
    Lehet, ha olcsobb hozatok veled... tobbi privatba
  • Toportyán
    Szóval sajnos nem ismerek konkrét konzolos boltot! DE! Bemész az alső Saturnba és az összes magyar konzolboltot összerakva is igényesebb és nagyobb kinálatot látsz!
    Pl. Shopping City Süd... ott bemész a Saturnba és kb. 80nm csak videojátékok, embernagyságú Halo 2 figura, az összes GC játék eredeti Nintendo fóliával és egy játékból vagy 4-5 darab... még válogathatsz is... :) szóval nem a kiveszem a lemezt, és a pult alol előveszem (rosszabb esetben egy gépből).
    De, ha könnyebb megtalálni, van a Mariahilfer Strasse-n egy több emeletes áruház, aminek a legfelsőbb szinteje is Saturn. De több játékbolt is van még a utcában, meg fogjátok találni, amit kerestek.
  • Toportyán
    Szia rnd!!!

Teljesen igazad van! ÉN, TE és Ő a hibás, hogy ezt hagyjuk. Ezt addig lehet itt így csinálni, amig emberek bemennek és megveszik ilyen árakon ezeket.

Egyébként nem vagyok arról meggyözödve, hogy a boltoké a plussz profit, a nagykernek is elég rossz híre van. Állítólag...

De lényegében a vásárlóban van a hiba! Csak azt csinálják meg vele, amit engedi, hogy csináljanak.
  • hzx
    Na hallod! Akkor azért mentünk, mert itthon nem volt, de gondolta a faszom, hogy eljön az idő, amikor megyünk olcsóért vásárolni Bécsbe (itt most nem tudom, hogy nevetős vagy szomorú smiley -t tegyek...)
  • GraviGyerök
    Dukán!

Nyíssak Gorenje fórumot? :-)