GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Cheapboy_ga! Ha még a hét valamelyik napján tudsz írni ebbe a fórumba akkor megkérlek hogy a Wrestlemania x8 c. játékhoz valahogy jutass hozzá

CHEAPBOY_GA
Mutasd Nekem azt a boltot, kivancsi lennek ra😄

CSOCSO
jesszus komoly ilyen tompa vagy?...30 ezer egy gamez meg alapgép..énmég adok két gamezt meg egy memo kártyát..számold már ki mennyibe kerül az a 3 dolog.. pikmin és turok mondjuk az ezer.. meg memo kártya 3 ért azhem nem szar..jah és még demo disc is van.. ami bár ingyenes de te nem sûrûn fox szerezni olyat
CSOCSO
45 ezer ft... dobozokkal, papirokkal stb.. hibátlan minden jo állapotban.. azért adom el mertnem kell..mert keveset volt használva és nem is nagyon lesz (ha nálam marad)
Ramires
+?

Ramires
Akkor tudsz eladó vagy letölthetõ Wrestlemania x8-t

CHEAPBOY_GA
nem kell sokat gyujteni olcso az a kocka.

Ramires
Elõször Pc. Ha nem mûködnek az emuk akkor Gamecube. Csak arra még gyûjtök.

CHEAPBOY_GA
Mire szeretned?

CHEAPBOY_GA
NEm tudom mi az a game😊 Valami emberi neve nincsen?😊)

Ramires
Kedves CHEAPBOY! Téged ajánlottak hogy forduljak feléd ezzel a kérésemmel. A Wrestlemania x8 c. játékot szeretném letölteni vagy megvenni. Ha tudsz letöltésre lehetõséget akkor kérlek írd meg a [email protected] címre a lap címét.

Oldern the 1st
Hmm... cheap! Te most direkte ignorálsz engem? OkÉÉ!! 😊

CSOCSO
hjo akkor demo discet megtartom...a többi eladó
CHEAPBOY_GA
demo discet miert arulod?😊

ehe, az ingyen van😄

CSOCSO
ok értem.. akkor eladó egy GC memo kártyával
turok pikmin mario gamez + 1 demo disc amin pl starfox is játszható...
CHEAPBOY_GA
szerezzek gamet ami meg cseres is?😊 nem szoktam en ilyet, Burnout2ot ha szerzek 20an azonnal megveszik, elcserelem turokra, ami a kutyanak se kell... itt rohad a nyakamon.... nem eri meg:/

CSOCSO
köszike.. nekem igazam van mindíg és neked szerezned kell egy bunrout 2-t jövöhéten és el kell cserélned velem a turokkal..hogy jol kijátszam végre magam...
Oldern the 1st
Úgy értem aug. végére lesz? Pls.. 😊

Oldern the 1st
😊)) Cheap nem reagáltál arra amit kérdeztem! TUCC szerezni Dc játékot?? Sakura Taisen 4 nagyon(!) kellene... aktivizáld már magad ha lehet 😊)) (csak mert jövõ héttõl egy hónapig nem leszek elérhetõ-azaz nem leszek neten,csak eccer-kéccer 😊 Szóval addig tucc szerezni? Ez nem gc-ennek az ára könnyen meglesz 😊

CHEAPBOY_GA
Igaza van CSOCSONak, ne legyen mar senki itten lama jo? 😊

Igy okesz?😛

CSOCSO
azt hogy igazam van😊
CHEAPBOY_GA
De elolvastam, ..... mit kellett volna irjak ra?:/

CSOCSO
látszik nem is olvasod el amiket én irok.. én is irtam neki hogy van játék csak nem veszem meg õket...
CHEAPBOY_GA
Ebben tevedsz nem is kicsit.

CSOCSO
van játék csak nem vettem még meg😊...
mb66
na akkor OK . 😊

www.hordamusic.hu

CSOCSO
mer csíp nem hozza a bornout 2-t😊)))))))))

amugy azért mert kéthavonta hozzáérek 10 percre...
Oldern the 1st
Mé' adod el a gc-t?

CHEAPBOY_GA
csak par nap keses volt, +ba SMSsel is voltak dolgok😛

mb66: amint kapok burn 2ot azonnal szolok majd.

latom en mit irsz 😊

CSOCSO: tehettel volna felre penzt a Zeldara, mellesleg mar regen megvolt a Zelda csak nem jott ossze a talalka s a megjovetelre egy hetre mondtad le kb.

CSOCSO
én se dobálom csak akkora hozta mire a pénz már elment..
mb66
ja, akkor vágom a témát. de nekem ugytünik amugy sem szerez burnout2t, me' az indexen már vagy 2-3szor beirtam hogy nagy szükségem lenne 1 példányra belöle.
nos akkor: cheap, nekem nem tucc b2 t szerezni??????????????????????
én nem fogom visszadobni.

www.hordamusic.hu

CSOCSO
Neme.
"resi 1...szar???"

Szvsz igen. Szép és szar.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

CSOCSO
nekem azért nem hozza mert kérdezte kell-e nekem zelda mondtam neki persze.. majd 1 hét késéssel meghozta a zeldát és azt mondtam rá hogy köszi nem kell..mivel azalatt az egy hét alatt elment a mani amit a zeldára félretettem... ha hozta volna azonnal akkor fizettem volna...most nincsen 16 ezrem.. de egy cserére van manim...aztán ugyis eladom a gc-t
mb66
csak nemértem mért nem szerzel gc s burnout2 t. nekem is nagyon kéne.

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY_GA
haat figy, erted kersz Zeldat, Mariot, aztan mi lett beloluk....?:/

CHEAPBOY_GA
Ha latnad amit mond:, amit a nintendo ad ki vagy benne van a keze,(ugye ezalatt ertendo a nagy N) stb, azok igenis minosegi jatekok. Szvsz igaza van.

Abban nincs igaza hogy keves minosegi kituno game van ra, mert sok van mar ra ahhoz kepest hogy alig tobb mint egy eve van a fronton europaban (ps2re se volt semmive se tobb jo game 1 evvel kiadasa utan.... muha)

CSOCSO
semmi baj csak többet nem ajánlak senkinél😊
CHEAPBOY_GA
?? Mi a kerdes?😊

mb66
hmm... ?!

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY_GA
S telleg nincs harag CSOCSO, vagy valami, csak nem 😛

CHEAPBOY_GA
i know, csak a rossz tapasztalat beszel belolem hogy ne szerezzek Burnout 2ot😊

CHEAPBOY_GA
Hat miert van akine ugyenez a reakcioja GC, Xbox lattan😊

Na es? Nem lehetunk egyformak.

Mellesleg Kaplan joo fej sracz!

CHEAPBOY_GA
Na Te is aztan vagod mik jottek ki a kockara😄DD

Ezek jottek ki mar reg kockara, s ezek kozul jopar nem volt benne 576ban (mert ugye mondtam csak moderaltak, beszerzesuk korulmenyes.)

ViewTiful Joe nagyon jo
Wario World vegyes erzelmek
Ikaruga mar volt tesztelve Dcre de GCn se rosszabb
Skies OF Arcadia Legends nagyon jo
Soul Calibur 2 ez is
Mega Man battle Network Transmission ez is jo game.
Splinter Cell
Def jam Vendetta
Red Faction 2
Enter The Matrix
NBA Street vol. 2
Hitman 2
Dakar 2
F1 Career Challenge
Dead 2 Rights
Lotus Challenge

A tobbi van masra is,d e nem mondhatod hogyszar se jott ki ra.

😄

Resi 2-3 beszarok, fogadok 2001 otra varod hgy amikor ez a 2 szegyen game kijot akkor beirhasd ezt a szanalamas anyazast😊))

Resi0nal Resi 1 remakenel miert nem hallottunk feloled?😄DDDD

CHEAPBOY_GA
Nah mert ps2re nincsen szegyen game? HE? Meg Xboxra sem ugye?😊))

Okoska😄D

CSOCSO
ki a szart érdekel a resi 2-3????????????????
szerinted melyik csapat irigyebb a másikra??
GC seknek kell a 2-3 feljavítva vagy taélán a ps2 söknek a resi zero,1 feljavítva és a 4 es..nah?..szvsz gc sek jobban jártak a resivel mint a psesek
CSOCSO
szar?...
resi 1...szar???
a legjobb resident evil amit eddig kiadtak.. és ezt nem én találtam ki hanem 50 ezer resi fan a gamefaqs on, mikor szavazás vol..és ot volt mögötte a gc exclusive resi zero!!!!!!
és jön exclusive a resi 4 ami ugyancsak akkora jujj hogy top10es várólistán középen helyezkedik el....szerinted mekkora szar lehet??..snowoardos?...
az a két snowboardos gamez..pls azhem az ssx re gondolsz máéshol is van és ot is szar.. és jön az exlusive snowboarding 1080 folytatása ami nagyon komoly lesz...
fps..lássuk csak.. metroid...hmm...nem is mondanék semmit.. kategoria gyõztes..talán majd a doom 3 és a hl2 lenyomja ötletileg is és grafikailag is...
nah te okoska.. elöbb informálodj mielött anyázol
CSOCSO
😊
Oldern the 1st
Hmm... és melyik az?

CHEAPBOY_GA
A PS2 nem szar, nem egy csúcs gép de nem szar, igaz van rá sok ratyi game de vannak minõségi gamek amelyek bõven egyszinten vannak a minõségi GC gamekkel!!!!!