7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• deep
    Ha valakinek lenne gyári Resident Remake, Zero, vagy 4, amit esetleg eladna, privizzen:)
    Köszike
  • DanielT
    Utána bocsánatot kérsz és ellátod a sebeit, majd a legközelebbi kórházba furikázod.
  • GraviGyerök
    Hi!
    A Killer 7 kicsit érdekes game.

Mit kell csinálni a parkolóban? Lelövöm és utána.
  • Petyus_
    Thx!
  • mb66
    Szt. István Krt.10 ! Legjobb bolt!
    Szerintem 2 GC s címet is odaadnak érte...
  • Petyus_
    Tudsz nekem mondani boltot, ahol egy fóliás MGS3-at esetleg be tudnék cserélni valamilyen GC-s (vagy akár PS2-es) cuccra?
  • guardian hero
    Hát, kb 1 éve láttam 8-ért, abból következtettem, hogy már 6-ért is hozzá lehet jutni. Főleg, ha nem boltban veszed, hanem magánszemélytől. Esetleg nézz szét a Pecsa bolhán, lehet ott is alkudozni, most a nagy nextgen-lázban szerintem elkezdenek majd szépen esni az árak.
  • Ersiman
    Üdv!
    Zeldát hol láttál 6 ezerért?
  • Sephi
    Pontosan. GameCube-ra bun ha nem veszel eredetit. A GC jatekok nem olyanok mint a Ps2 vagy X-ek hogy brooaf (van kivetel).

• rnd
    Az amazon-on lehet kapni action replay-t 19 euróért ami majdnem ugyanazt tudja mint a csipp... ((azért csak majdnem mert itt mindenkép lemezt kell cserélni boot-olás után és emiatt a kétlemezes játékoknak kb. csak a fele fog menni - mármint a második lemez)) De ha rám halgatsz akkor szerintem is vegyél inkább eredeti játékokat...
  • guardian hero
    Szia!

Star Wars Rogul Squadron - 5eFt
    Legend of Zelda: Wind Waker - 6eFt
    Metroid Prime - 6eFt
    Burnout 2 - 5eFt

Chip helyett vedd meg ezeket a must-have GC címeket, utána meg a Pecsában vagy néhány jó boltban (adok címeket, ha kell) 1-2e Ft ráfizetéssel cserélgetheted őket a többi klasszikusra. Resident Evil 4-et is meg lehet venni 9k-ért. És jön majd az új Zelda, a Geist és a Killer 7. Meg ott az Eternal Darkness, Starfox Adventures, stb., szintén 5eFt-os kategória. Kár lenne csippre költeni, meg letöltéssel szívni, meg ilyen szarságok, de Te tudod.
  • break911
    Hi all!
    Kb fél éve vagyom Gamecube tulajdonos, de eddig össz-vissz a resident 1,zero,cv-t nyomtam(eredetibe). És mostanában hogy hallottam hogy megjelent már hozzá chip, szeretném kichipeltetni, de eddig a legjobb ajánlat amit kaptam az 22.000Ft...Amit én eléggé sokallok. És ahogy olvasom ti sem ennyiért csináltattátok, hanem olyan 17-18ért. SZal akkor ez nem annyira reaális ár ugye? Ninics vmi tippetek hogy hol lehetne megbízhatóan és olcsón kichipeltetnem? A másik dolog pedig, hogy én is a torrentreactorról töltöm a játékokat, de tényleg elég lassú...Nincs esetleg vmi más hely ahol lenne fennt gc game? És az utolsó dolog, hogy az utóbbi 5 hónapban kicsit kiestem a konzolos világból, ezért vki adna vmi tippeket gc-re mik azok a játékok amivel feltétlen kéne nyomnom? Mondom eddig csak a 3 resit nyomtam. (.s ha lehet ilyen donky konga sz@rokkal meg kíméljetek :) ) Előre is köszönöm mindenkinek a választ.
    By Break.
  • rnd
    A viper "szoftveresen" ki tuggya ütni azt a szenzort (ezért kell a szenzornál is babrálni berakáskor). Innentől kezdve minek kell leszorítani?
    Más: ha a kocka motorja megkapja a stop parancsot akkor nem figyel a fedél nyitásra, tehát lehet lemezt cserélni. A softmod-ok is így működnek...
  • Sephi
    Haver naon megjarta... viper chip van benne.... es felrakta a cobra 1.2 -es verzajat ami mar birja a multi disc dolgot de csak akkor ha a fedel zarva vagyon. Ekkor jott az otlet. Siman egy gumibal hatrul ket pockot le kell szoritani (meg kell nezni az eredeti dobozon hol van az az erzeklo ami a teto zarasakor lepreseli) es menni fog.
  • deep
    Nekem Viper van, azt tudom ajánlani:) Játékot csakis torrentről, de pontosabbat nem tudok.
  • Sephi
    Szerezd meg a Zelda The Wind Waker majd a Beyond Goond And Evil (bar ez volt Pc-en is) es legfobkeppet a Resident Evi4- et
  • joon
    Kinek van tapasztalata melyik chip a jobb a viper vagy a qoob sx? Szeretnék rendelni egyet, de eddig csak külföldön találtam, és nem lenne mindegy, hogy melyiket rendelm meg. Másik téma, hogy honnan szeditek a játékokat? Eddig innen torrentreactor . net szedtem de nagyon lassú.
  • Super Mario
    Imádom a Mariós játékokat, de minden stílusra nyitott vagyok.
  • Sephi
    En is imadom oket! Nagyon sok jo jatek van! Melegen ajanlom a kovetkezoket :

Pikmin 2 - ez olyan akcio stretegia jatek de en oszinten fuggo lettem tole.
    Paper Mario 2 - Ez Marioval akcio/RPG csodaltos grafikaval es fantazia vilaggal
    Baten Kaitos - Ez ugyancsak egy csodalatos RPG

Meg sorolhatnam! Mi a kedvenc stilusod?
  • Super Mario
    A múlt héten vettem Gamecube-ot, és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon megszerettem a Super Mario Sunshine-t, és a Mario Kart Double Dash!!-t
  • Kellögem
    bocs a hülye kérdésért, de nem vagyok ott a témában ...: mi az a chipeltetés ?
  • deep
    Hát igen. A chipeltetésről jut eszembe. Tegnap megjelent a Viper bios 1.2 ami már végre támogatja a többlemezes játékokat. Kipróbáltam, tényleg működik:D
    Már alig vártam
  • Sephi
    En ismerek helyet pesten ahol 13000 ft a hasznalt gc. Es az meg jo alapotban :D
    De amiota chipeltetni lehet viszik minta cukrot...
  • KillYou
    Én biztos vennék egy használtat tényleg fillérekért lehet hozzá jutni.

Nem is értem hogy egy ilyen gépre mért nem adnak ki több játékot. Csak mégjobban háborgok miota megnéztem a többi szart.
  • CSOCSO
    sajna nemtok segiteni.. esetleg apronet!!
  • Kellögem
    Hi!
    segítségeteket kérném: pár hónapja elromlott a Gc-m, elvittem egy szervízbe, ahol azt mondták, hogy a lemez forgatásáért felelős izé romlott el benne, amit nem ártana kicserélni, ha még játszani akarok;
    kérdés: nem tud vki vmi helyet, ahol ilyesmit beszerezhetnék ? vagy akár vmi olyan helyet, ahol szimpla alapgéphez hozzájuthatnék -újonan, vagy használtan - minden kábel és kontroller nélkül , arra az esetre, ha nem tudnám megjavítatni ?
    előre is kösz;
  • deep
    Fake, de jó nagy:)
  • guardian hero
    azta! rohannék a boltba ha ilyen éltezne! :)
  • GraviGyerök
    Ez mi? :-)
  • rnd
    :-D
  • Sephi
    Jo azokat csak most olvastam na.
  • rnd
    Hát ha a #3204 + #3208 + #3213-ban felsoroltakon kívül mondassz még 6db két lemezes játékot, én megemelem a kalapom előtted ;-)
  • Sephi
    En kapasbol tudok neked mondani 6 jatekot ami ket lemezes :S
  • rnd
    Valamelyik Medal of Honor is kétlemezes ahogy emléxem tán a Rising Sun, aztán a RE:CVX is, a Golden Eye Rogue Agent is, és van még a Lupin the 3rd (de az japán tehát nem éri). Aszem más kétlemez télleg nincs...
  • robotomLAG
    Hali!!

Nem használt csak a dobozán létszik hogy nem mai darab.
    Pedál nincs hozzá
  • Toportyán
    Szia!

UJ, hasznalt? Doboza megvan? Doboz allapota?
    Pedal is van?

k0szi
  • robotomLAG
    Hali!!!!!
    Hölgyek ,Úrak, kellene valakinek Kormány Log Force Feedback GameCube
    15000.- ????????
  • Sephi
    Mondjuk nekem csak a Re4-es "masolt"...
  • mb66
    "Több kétlemezes játékot meg nemigen tudok."

MGS: The Twin Snakes, Baten Kaitos, Tales Of Symphonia kapásból, talán van még 1-2..
  • Gábor
    Értem, köszi.
    Amúgy a mini dvd nyersanyagból a legjobb mibe fáj/db?