7610
-
#3286 Azt bizony megéri! -
IGAZIWILLIAMS #3285 Na mindegy,azért erőt veszek magamon ,és a Resi 4-et istenbizony befejezem -
#3284 Lehet, hogy csak 4 perc volt... :) (Intrót is beleértve) :PP -
IGAZIWILLIAMS #3283 Akkor asszem nem maradok ki semmiből,ha én meg be sem teszem ;-) -
#3282 Hááát Metroid... biztos csak türelmetlen voltam, de a legújab epizódot (assetom hányadik) 5 perc után dobtam ki a gépből mint a sz@rt :) -
IGAZIWILLIAMS #3281 Ja és van GC-m(kb hónapja vettem a Resi 4-gyel,aztán megy tovább,mert nincs más rá ami érdekelne) -
IGAZIWILLIAMS #3280 Micsodaaaa?
NG-ben éppen annyit kell gondolkozni,mint a Resi 4-ben(plusz még a játékmenet is izgalmasabb,nem is beszélve a boss-fightokról)
Moto GP a legjobb versenyjátékok egyike(pedig csak körbe kell menni ,mert felefelé nem lehet)
Fable nagyon szórakoztató,ölég jó ötletekkel (főleg házasodás-szerelem)
Metroidot nem ismerem,de Riddick nagyot ütött
Doom 3-tól éjszakánként rendesen betojtam
Mindez smafu? :D
(Különben is csak grafikáról kezdődött a dolog)
-
#3279 Tessek???
Ninja gaiden az szep de hent gama alig gondokozol benne!
Moto Gp2 jo baze menyunk korbe korbe
Forza az igen
Fable? A Fable hagyuk meszzire mert az a jatek csak hype es 4 es fel ora allat vegig lehet vinni.
Riddick hagyal mar baze hat hol van az a Metroidhoz kepest?
Doom 3 no comment
Resi 4 minosegu jatekot en meg nem lattam Xen!
Meg valami? Neked van GC-ed? -
IGAZIWILLIAMS #3278 Micsoda?? Ninja Gaiden,Moto GP2, Forza,Fable,Riddick,Doom 3 az smafu? :P
(meg ha már látványvilágnál tartunk,akkor a HALO 2 is ott van a szeren)
Btw én lennék az egyetlen,aki szerint a Resi 4 technikailag nem egy nagy durranás(arról nem is beszélve,hogy így az 5-2-es chapternél még a motívációm is kezd elfogyni...)
-
BobaFett #3277 Sziasztok
A ninjamod chiprol tud valaki valamit ?
foleg ketlemezes jatek ugyben.
Mert ugye kb. felebe kerul a vipernek...
http://www.ninjamod.com/gamecube/features.php -
#3276 Megint van GC-ed? -
#3275 csatlakozom!!! -
#3274 Ugyvan!
En a Halo2 nem tolom mert ruhelem de UGYVAN! :D -
KaTy #3273 meddő vita...a játék a lényeg.
Ps2-őn Gow-ot nyomok a kockán meg tolom e Re4-et, Zeldát,X-en meg a halo2-őt:) -
#3272 Azért gondolom ezt, mert a Nintendo képes a legtöbb színt megjeleníteni, és a kör itt hasonlít a legjobban egy körre, nem pedig egy sokszögre. -
#3271 Pontosan. GC RULEZ FOREVA! (till revo will rise) -
#3270 A Box nem erosebb a kockanal, csak a tobb ramja (reszletesebb palyak) miatt tudnak kihozni belole tobbet. Third Party gamekat nem erdemes nezni, mert 1,5eve a trendi az hogy mind a PS2es mind a GCs portokat szutyokmod csinaljak meg nem torodve vele... De a csucs GCs cimek siman verik az Xes csucs jatekokat latvanyban.
MAr csak az egy elony a GCnel hogy nem olyan fako, szintelen s mosott a kepminosege mint az osszes Xboxos jateknak. Nvidia?:D RUlezz:D -
#3269 Mirol beszelsz? Muatatok neked 5 GC jatekot es te mutasal nekem 5 X jatekot ami azoknak a minoseget grafikajat is felulmulja. -
#3268 Mármint mindkét bioshoz... -
#3267 Meg lehet kockáztatni, de attól még a box a legerősebb :) Az más kérdés, hogy a cube -os resi4 ről azt is simán elhinném, hogy next-gen :) -
#3266 Én a viper biost ismerem, annak is a legújabb 1.2-es verziója fut a kockán. Ez atomstabil, kétlemezesek is gond nélkül mennek.
De mindkettőhöz külön chip kell ám:)
-
#3265 Meg merem kockáztatni, hogy a PS2, XBOX, GC hármasból a Gamecube-nak van a legerősebb hardvere. Lehet, hogy a játékok jórésze infantilis, de nagyon igényes, én nagyon szeretem. -
#3264 Tudtommal a viper. -
break911 #3263 Hi!
Ismét egy kérdés: Mik a legújabb chipbiosok? Mert én qoob 1.3-t találtam és viper 0.4-t. Ezek a legújabbak? Esetleg melyik a stabilabb? Mert ha jól tudom már mind2 viszi a 2disces gameket is.
Előre is thx! -
#3262 Dukán!
A GCTRACKEREN nem azonnal 30 GB-ot kell feltölteni, hanem megvan a letöltés/feltöltés aránya (ratio). Ezt hozza is a kezdő oldalon. 30 GB feltöltés után már nem nézi, hogy mennyit töltesz le. Pl 5 GB letöltéshez 4 Gb feltöltést kell eredményezned. Ezt amúgy nem is nehéz produkálni, csak arra kell figyelni a letöltés vezérlődnél (pl BitComet), hogy legyen kapcsolatod a trackerrel, mert csak akkor tudja levenni, hogy mennyit töltesz le ill fel.
Amugy van egy eladó Nickem a GcTrackerre ha valakit érdekel :-) -
#3261 Az kinos. -
#3260 Néztem, de nem tudtam már regisztrálni, azt mondja fullos:) -
#3259 http://gctracker.mine.nu:800/
Ott van lentebb is a link. Ha nem toltesz fel elsore kb 30 gigat naon lelaistjak alitolag. -
#3258 Nem tudtok valami jó torrent oldalt, ahol vannak Cube játékok?:)
én csak a torrentspy-t ismerem, de ott nincs sok. -
#3257 hehe :) -
#3256 nah ez derek. -
Olcsi2 #3255 Nintendo RGB kabel (nem utangyartott) 2800 ft, bontatlan! -
#3254 Ja... aszitem mar mejelent botba. -
#3253 Innen letöltheted, persze ha ismerend a torrentezést. -
#3252 Milyen jol elvagytok! :D -
#3251 Ja aha:)
Akkor írtam neked e-mailt:) -
#3250 A srac en vagyok:), miutan feladtam, beneztem ide es lattam, h pont ezt keresed. -
#3249 Pont a keresgélésem után adta fel a srác a hirdetést:) -
#3248 mind a harom van, geppel egyutt :DDD -
#3247 Honnan van meg??? Meg meg sem jelent sehol!!!! Megrendelted?