7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• deep
    Jelen pillanatban a qoob, mert az már tudja ezt a fajta kétlemezes megoldást is abszolválni:)
    De a viperhez is bármelyik nap kijöhet egy új bios, ami már tudja.
  • Gábor
    Akkor most melyik a jobb: a viper vagy a qoob ?
  • deep
    Igen, csak a Resident 4 működik egyelőre. A zero meg a remake az nem. Illetve csak a feléig:)
    Több kétlemezes játékot meg nemigen tudok.
  • rnd
    Ehhe... szóval két féle két-lemezes játék van: az egyiknél mentesz az első lemezen és ugyanazzal a mentéssel folytatod a másikon (gyk: kikapcsolod a kockát, berak a másik lemez, betölt és folytat) a másik félék mentés nélkül kiírják hogy cseréld ki a lemezt... találja ki mindenki maga hogy melyik megy és melyik nem...
  • CSOCSO
    milyen chip? viper vagy a qoob?
  • Sephi
    De mit mondasz ilyenkor? Hogy hogy ket lemezes cserelos dolog hianya? A ket lemezes jatekokra erted amikor egy lemezrl a masikra ersz? Mi van azzal baj? A RE4 pl ilyen volt amikor a szigetre ertem es nem volt annak semmi baja.
  • deep
    Semmivel semmi gáz, minden ok.
    Csakhát az a két lemezes cserélős dolog hiánya...
  • Sephi
    Hat oszinten en eddig 7 jatekot probaltam ki rajta es semmi gond nem volt egyikkel sem.

Szal osszevissza beszelnek it a fiuk :D
  • Gábor
    Hogy értem?
    Lent a srácok pont arról beszélgettek, hogy az új bios nem tökéletes a viper chiphez.
    A warez ezen a gépen még eléggé gyerekcipőben jár, ezért érdekelne, hogy milyen hiányosságai vannak ezen kívül?
  • Sephi
    "A két disces játékok futtatásán kívül van más bonyodalom?"

Ezt hogy erted?
  • Lammer
    igen ezt mar reg tudtuk, es varjuk ezerrel... :PPPPPP
    /nep hangja...
  • CSOCSO
    nehez talalni es draga a mini dvd alapanyag... de kis befektetessel lehet venni atalakitot amivel megy a nagy dvd a GC-n...
  • Gábor
    A lentebb olvasottabból arra következtetek, hogy a GC warez stabil megindult.
    A két disces játékok futtatásán kívül van más bonyodalom?
  • Lammer
    jo! TDKbol kapasbol 8 mediakodot leirhatok IDE, csak most, csak neked! ;)
    .osabban? :P
  • Sephi
    Nem nem... TDK lesz :D
  • Lammer
    ugye-ugye :PPPPPPPPP
    deamugy erdekes, hogy a pont a ViperGC(tudod a chip :PPPP) frontemebere hangoztatta, hogy a plusszos mediat eroltessuk, ehhhh :)))
    (meg az is lehet, hiaba uj bios, a kompatibilitasi listan buktad a mediat) ez van, meg kell nezni mit visz, mit nem, ugylaccik akkor megtalaltad a lemezed...(remelem nem gagyi Princo :PPPP)
  • Sephi
    Megvan miert nem ment. -R -re kellet irni :D
  • Lammer
    mondtam(privi), nezz utana a mediakodnak(dvddecrypter kiirja) lesd le, majd keresd meg a kompatibilitasi listat! lehet nem szeresse a kocka!
    legutobb lestem eleg sok TDK lemezt nem vitt, mar nem tudom hol van lista, keress ra...
    Szerk: GCMtool-lal megnyitottad az ISOt? ertelmes iso, nem fake???
  • Sephi
    Letoltottem egy .iso filet majd kiirtam +R-es DVD-re Nero-val 4x sebbesegel es le is zartam... megsem megyen. Mit baxtam e?
  • deep
    Nagyjából mindkettő ugyanazt tudja.
    Ami egy mezei játékosnak kell, az az, hogy a másolt játék elinduljon. Ezt megteszi mindkettő bootlemez nélkül.
    Egyelőre a qoob chip tudja a két lemezes játékokat is kezelni.
  • KillYou
    Melyik chip a jobb?
  • deep
    A qoob biossal már megy.
    A cobrával még nem.
    De napok kérdése érzésem szerint.
  • CSOCSO
    es ment a ket cd-s dolog?
  • Lammer
    enmar chippel vittem vegig a resi4et reeeg... :P
  • deep
    Amugy nekem van a gépemben ilyen.
  • deep
    Ha kicsit visszaolvasnál, tudnád.
  • Cubemaniac
    Láttátok már a GChez a Modcsipet Vipergc a neve! De nem tudom mire jó!
  • Evin
    Lehet valahonnan tölteni GC játékot?
    Engem kifejezetten a The Twin Snakes érdekelne.
  • Lammer
    ehehe... el is felejtettem de szerintem 1.0 felett mar tuti jatszhato!!! probald meg!
  • DanielT
    Jah, jó, hogy mondod! A Resi Remake, amit Verbatimra írtál nekem totálisan nem ment, állandóan disk read error volt, átírtam ritekre, azóta csodálatos.
  • Lammer
    Verbatimmal total nem ment es raadas a rohej a kobon: MCC 02RG20 mediakodu verbatim!!!(ES NEM ALAPANYAG VAAAAAAA) lemezeket az 1.0 elott kikopte, em ette meg!!!! 1.0 utan nem probaltam... amugy minden jatekot TYG01 mediakodu Verbatimra irtam, avval perfekto volt...
  • KillYou
    De gondolom az nem 8 centis. Ha 12 est szeretnék használni akkor TAIYO YUDEN es Verbatimot.
  • deep
    azaz az 1.0-ással:)
  • deep
    Nekem még van 100 db ritek, egyszerű fehér,nyomtatható, semmi írás rajta, nagyon szép, viszi a kjúb, mint állat, és 110 ft volt darabja. Megjegyzem, nem lehet már kapni:)
  • deep
    Jaszik műkszeni.Rohhaggyanak meg. Az egyetlen probléma volt az 1.1-es biossal, mégse csináták meg:(
    Szal még nem.De majcsak megcsinájják hamarost.
  • KillYou
    Ti milyen lemezet vesztek?
    Tegnap látam Traxdatát mondták hogy direkt erre a célra árulják de 450ft nekem nagyon soknak tünt.
  • CSOCSO
    nah valaki probalta a dupla lemezes okossagot? szal az 1.1 es biossal muxik a dupla lemezes jatek?
  • Lammer
    jah igen... :(
    defigyeldmeg mas nagy neveknel is, estebeszeltem . haverral, o mondta SW CE diszdoboz??? jessz, csak pont az uccso resz nincs benne
    nem hulyek... eve is tudtak nagoyn jol, hogy jon a 4es verziooo, ehhh ;)
    namind1, ha talan lesz egy fullos verzio, akkor MEGVESZEM, MERT MASZTHEV!!! VAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Oldern the 1st
    Nem, ez nem jó marketing, a magyarázat abban rejlik hogy ez a collectors edition kb. 1 éves. Akkor még nem volt RE4.
  • Lammer

ALLAT!!! csak bosszanto, hogy Veletlen a 4es nincs benne, jo marketing, jo....