GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na,ebbõl meg lehetne gazdagodni!!!kár,hogy technikai korlátok miatt nem megy...
Bérbe vehet? reklámfelület...
aki ennyire nem ért hozzá az mé nem azt kérdezi hogy egyáltalán LEHETSÉGES-e?? mé azonnal: kitud?....
De ez mind lényegtelen mert a GC be bele sem fér egy cd.
Ramires: mutassá má' nekem csippelt GC t...
Ramires: mutassá má' nekem csippelt GC t...
www.hordamusic.hu
az irott cd agyonvágja a lézerfejet, az irott dvd sokkal kevésbé veszélyes.tehát ha irott,akkor csak dvd legyen.
???????
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
mint pl. a szakadt csöves, vagy a suli ugye? Á tudom hogy mi az hogy írott prg, de asszongya hogy chippelt gamecube kell hozzá.!?
Hogy nem eredeti bazze, halal komolyan uzod ezt a kerdest vagy komolyan kuszkodsz ilyen problemakkal?😄
Megkérdezte CheapBoy-tól mivel másabb az írott game az eredetitõl. Õ ezt válaszolta: "az ugye nem eredeti game, és csak chippelt modositott ps2 tudja lejatszani. nem szep es nem jo dolog az." Na kérem, ez magyarul mit jelent?
Az nem. Tudod megvan az X8 és az egy nagyon jó játék, nagyszerû játékélménnyel. Ezért kellene az XIX, mert bízok benne hogy a folytatás nem hazudtolja meg magát. De azért kösz hogy szóltál
Nekem van egy Legends of Wrestling. Nem érdekel?
Jelenleg Nintendo logo nelkul operalok😊
keresd a nintendo logót.cheapboy-nál add le a megrendelésedet,és postázza a cuccost!
Hát ha letöltött játék megy akkor másolt is, nem? Jó tudom a válasz nem lesz. Akkor eredetiben veszem meg csak vki segítsen hogy hol. Vagy megrendelem. De nem tudom honnan, és kitõl. 

Egyenkent ha le is allitanak a GC gyartasatvmi ujdonsagnak helyet hagyva a raktarakban, az szvsz egy ujradesignolt GC lesz, vagy vmi hasonlo (uj funkciokkal, egybe GBA, N64 emu, vagy DVD lejaccas stb)
ilyesmikre gondolok.
ilyesmikre gondolok.
Egy GCs oldal, egy multi oldal nem hozta le ezt a hirt hogy a ceg leallitja a gep gyartasat vegleg.
Eppen azt hoztak le hogy az nyilatkoztak hogy ujra fog indulni osz kozepe vegetol😊
Kar remenykedned😄
Eppen azt hoztak le hogy az nyilatkoztak hogy ujra fog indulni osz kozepe vegetol😊
Kar remenykedned😄
ez eliras nem allitjak le a gyartast, hanem ujrainditjak, mert jelenleg all.
ne is vegyel Cubet nem valo az neked😄
ne is vegyel Cubet nem valo az neked😄
Annyi nem lesz ne almodjunk.
USAban 99dollar, itt 99euro elvileg, persze valoszinu 110-120 lesz. S erre meg rajon majd a draga vam egeba dok mire ide eler meginnn 30-35kozott lesz.
USAban 99dollar, itt 99euro elvileg, persze valoszinu 110-120 lesz. S erre meg rajon majd a draga vam egeba dok mire ide eler meginnn 30-35kozott lesz.
Jah s most csokkentette a napokban a Nintendo a Cube arat, s ez mar a karacsonyi szezonra is ervenyes ar.
Hat nalam most 34ert van zsir uj kocka.
aztan meg, jon ra par exkluziv game, (mivel eredetiekel lehet csak nyomulno ugye) szvsz amennyit egy ember raszan gamekra azokbol az exkluzivakat szepen meg lehet venni , s jol elszorakozni veluk.
Eleve mar most sok game van kinn ra, ami EX. ra s nagyon jok. S 2004 tavaszan is jon sok jo.
Killer 7, Tales Of Symphonia, Final Fantasy:CC, batem Kaitos, Metal Gear Solid, stb.. stb.
aztan meg, jon ra par exkluziv game, (mivel eredetiekel lehet csak nyomulno ugye) szvsz amennyit egy ember raszan gamekra azokbol az exkluzivakat szepen meg lehet venni , s jol elszorakozni veluk.
Eleve mar most sok game van kinn ra, ami EX. ra s nagyon jok. S 2004 tavaszan is jon sok jo.
Killer 7, Tales Of Symphonia, Final Fantasy:CC, batem Kaitos, Metal Gear Solid, stb.. stb.
Playstation 2 54eFt, Xbox 55eFt, GBA 13eFt-tol, Gamecube 25eFt-tol eladóak.
Minden jatékgéptípushoz nagy választékban (eredeti) játékok, kiegészítõk kaphatóak!
Dreamcast, N64, Psone, Snes, Megadrive gépek +hozzájuk is vannak játékok, kiegészítõk.
Minden termékre garancia. Szervizelés, módositás, olcsón-gyorsan,
megbízhatóan. Használt gépek is vannak. Adás-vétel-Csere.
Bõvebb infot emailben, vagy telefonon lehet kérni. Játéklistákért, stb. érdeklõdjetek levélben.
cheapboy@freemail.

Minden jatékgéptípushoz nagy választékban (eredeti) játékok, kiegészítõk kaphatóak!
Dreamcast, N64, Psone, Snes, Megadrive gépek +hozzájuk is vannak játékok, kiegészítõk.
Minden termékre garancia. Szervizelés, módositás, olcsón-gyorsan,
megbízhatóan. Használt gépek is vannak. Adás-vétel-Csere.
Bõvebb infot emailben, vagy telefonon lehet kérni. Játéklistákért, stb. érdeklõdjetek levélben.
cheapboy@freemail.

Hi all,
Játszik valaki az Animal-crossingal közületek? Most olvastam a leírását a MP-ben, és annyir a tetszik, hogy ezért és a Rouge Squadron miatt vennék egy GC-t az X-box és a PC mellé...
Játszik valaki az Animal-crossingal közületek? Most olvastam a leírását a MP-ben, és annyir a tetszik, hogy ezért és a Rouge Squadron miatt vennék egy GC-t az X-box és a PC mellé...
a nintendo/treasure uj játéka GC re, wario a föszereplö. olyasmi lehet mint a mario sunshine
de nemtom azé kérdeztem én is
de nemtom azé kérdeztem én is
www.hordamusic.hu
1. nem mindegy mennyiert adom en el?
De.
2.
NEm annyiert adnam el.
S valoszinu szetosztogatva mert egyben nem lehet.
Pikmin, Turok nem kell senkinek se😊
Mariot mar 6ert arulom, nem veszek 6ert.
Pikmin mar 4000ftert van foliasban.
Memo ara jo.
Turok ara is jo.
De.
2.
NEm annyiert adnam el.
S valoszinu szetosztogatva mert egyben nem lehet.
Pikmin, Turok nem kell senkinek se😊
Mariot mar 6ert arulom, nem veszek 6ert.
Pikmin mar 4000ftert van foliasban.
Memo ara jo.
Turok ara is jo.