7610
-
rnd #3446 Eladó a következő pár cucc:
Gadget Racers - én is használtan vettem, de megkímélt állapotú
Medal of Honor Frontline - fóliásan, portugál kézikönyvvel, a gém maga persze angol
1080 Avalanche - fóliásan, ez full angol és interneten is játszható
Akit érdekel valamelyik gém az pl. privátba írjon. ;-) -
#3445 Don laguna!
Küldtem privit de nem válaszoltál.
Milyen címre küldjem a Metroidot?
-
#3444 Valakit nem érdekel egy Zelda Wind Walker eladó meg egy Pikmin meg egy Dosin the Giant? -
#3443 5ért +veszem :)
Azonnal :)
Pesti vagy?
-
#3442 A Star wars:Rouge leader:rouge quadron II elfelejteted oda írni hogy csak németül komonikál:)
de az nekem kell de a Resident Evil Zerot nem adom:D -
break911 #3441 Igen, PAL-os. Mennyiért vennéd meg? :D 6ezer? -
#3440 Vkit ezek vmelyike nem érdekel?(csere,vagy eladás)
Lost Kingdom
Dead to Rights
Star wars:Rouge leader:rouge quadron II
Super smash bros melee -
#3439 PL: ez is egy GC-s GAMEEE -
#3438 Helloztok honnan lehet letölteni GC gamet?? -
#3437 PAL-os? Mennyiért adnád?
-
break911 #3436 Nekem van egy eladó Resident Evil: Code veronikám. -
Olcsi2 #3435 Freeloaderesek, van ket amerikai import gamem, amit eladnek vagy elcserelnek: Star Wars Rogue Leader II: Rogue Squadron es Metal Gear Solid: Twin Snakes. Ha eladas, akkor 4ezer az aruk. -
#3434 Akinek van eladó GC gaméje az dobjon egy privált üzit:) -
#3433 IJntézük priváltban:) -
#3432 hááát talán egy metroid prime az jó lenne? -
#3431 Vagy csere ezt akartam írni:) -
#3430 menyit dobnal érte vagy valami másik game:) -
#3429 Mennyiért?
-
#3428 Nem éredekel valakit egy Zelda Wining Waker és egy Ocarina of time? -
#3427 Nemtudom, de én is ezt hallottam:)Illetve így tudom, hogy nem mennek rendesen.Egy próbát megér.Ha jól megy, szólj nekem is, mert én is át akarom írni majd a játékaimat minire:) -
break911 #3426 "Miert mini-dvdre? Tudomasom szerint pont hogy nem mukodnek rendesen..."
én most fogok chipelni és olcsón tudok minidvd-t szerezni, akkor ne arra írjam a játékokat? Miértnem mennek rendesen? -
#3425 oké kösszi:) -
Ersiman #3424 MM-nak van weboldala, de ott maximum az éppen aktuális akciókat tudhatod meg. Rendelni nem lehet online. Próba szerencse ha arra jársz be kell menni és megnézni van-e nekik. Vagy telefonálgatni és reménykedni, hogy akivel beszélsz tudja mi az a GC. -
#3423 És onan lehet rendelni van weblapjuk? -
Ersiman #3422 Én 5000-ért vettem a MediaMarktban, de mostanában már nem láttam. Igaz a Westend MM-ben már szinte semmi Gamecube tartozék nincs, a többiben azért még lehet. -
#3421 64MB-os utángyártottat kaphatsz 4eFt-ért, nekem Snap márkájú van, és másfél éve tökéletesen működik. Érdemes MM, Saturn táján nézelődni. -
#3420 de nekem használt is jó:D -
#3419 Baszki olcsóban nincs!?:'( -
#3418 én a konzolstudióban láttam eredeti nintendot az volt 14E -
#3417 és a 64 melyik boltban?
-
#3416 64MB-sat kb 10-11 körül kapsz(eredeti NINTENDO kb 14ezer...)
16Mb-osat már 3-4ezerért is! -
#3415 Valaki nek nincs eladó GC memoja 64MB kb. 1000Block??vagy egy 16MB 251Block? -
#3414 Ezt mar par honapja megletuk... pedig aszitem a GC-et nem lehet majd chipelnii de megis. Oszinten? Eltart azert par ev amire sikerult. -
#3413 pffúúú... figyi csak egy két hete hangoztatják ezt! Mindenütt 15 ropit látok. Azelőtt sehol se írták ezt.. 2 hete max! De még mindig nemtom hogy hol tok szerezni játékot! Én nemtok írni ez hót ziher! Lemezt se tok szerezni. Üreset.. Esetleg valahol? Vagy ez már ténleg....? illegális? A másolás az már... ugye? -
BobaFett #3412 Hat nemtom !
En voltam a platinum shopban, ugy masfel honapja. 21k-t mondtak !
De lehet azota lementek... -
#3411 De most látom hogy nem csak a PlatinumShopban kérnek 15-öt! Másutt is..;) Arról az új kártyának a címét már nemtom sajna... -
#3410 Platinum-shop-nál asszem 15 ropiért bevállalják! olyan drágán! 9 ropi meg a legújabb egység. Ilyen kártya.. sztem még forrasztani se kell! csak csatlakoztatni! A gépen belül. ;) így is pofátlanság 15-öt kérni a műveletért! -
rnd #3409 "Másolt" gémből nem túl nagy dolog, hogy megvan a 10-15 legjobb...
nekem lassacskán eredetiben lesz meg... ;-P -
BobaFett #3408 legolcsobban az en pakkomal tudnad moddolni :D
Chip beepitest 20k alatt meg nem lattam.
Persze ha az ember maga megrendeli, beforasztja, akkor olcsobb, csak nem mindenki meri :D
jatekokat meg torrentrol. Nekem mar minden lenyeges cim megvan :D -
rnd #3407 Olvasd el a #2975-öt... (remélem télleg az a száma, az előbb megkerestem de már félig meddig el is felejtettem...)