GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Metroid-nál igen, gyári hiba. Biztos megfigyelted, hogy milyen fasza gyorsan betölti a hatalmas pályákat, alig lehet észrevenni (liftben utazás, lassabban nyíló ajtók szolgálják ezt a célt). Na az engine eme részében mégis maradt egy kis bug, és ezért néha kifagy. 😞 Nekem mindösszesen egyszer csinálta, pedig rengeteget játszottam vele.

Eternal ha kifagy, hülyeséget csinál ne kapcsold ki a GC-t, mert csak szivat a kis gecmó. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
GabeCube es a warez....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Liftnel fagyott le!

Insanity Efektnel fagyott!

Beszarok! Pont ezeknel... ez gyari hiba?!?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mb66
"Eternal Darkness-ben nem insanity effekt volt? =)"

Ehem...Rohadt jók ezek, de aki nem játszott még vele inkább nem lõném le😊

www.hordamusic.hu

Petyus_
Rájöttem, te Békés megyét összekeverted Békásmegyerrel. =)) Hiába, nagyképû fõvárosiak azt hiszik a városhatáron túl vége a világnak. 😛

Petyus_
Metroid nagyon ritkán ugyan, de hajlamos a fagyásra (liftben), másik kettõnél nem kellene.. Eternal Darkness-ben nem insanity effekt volt? =)

CSOCSO
az szep!
Banyapapa
A sok warez!!!! 😛

Sephi
Ket hete a Zelda jaccasao kozben kifagyott a jatek.

Ma a Metroid kozben Error szoveget irt ki a monitorra majd par oraval az Enternal darkness-el jartam igy.

Most akkor mi van? 😞(9

Sephi
Keresem csere vagy megvetelre a GC-es Harvest Moon : A wonderfull life (vagy mi) jatekot!!!

Sephi
Ment privi!

Privi ment!

Petyus_
Na, Resident 1 + Eternal Darkness csere mehet?

Hi.
Nekem is van Metroid-om. Én is nemrég vittem végig! 😄 Eladó!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Metroidnál szólj majd plz.

Mennyiért válnál meg tõle?

Sephi
Vegig toltam a Zeldat ugyhogy most mar elcserelem vagy eladom.

guardian hero
Elvileg multira van kihegyezve, pont mint a FF:CC. Ugyanúgy négy GBA-t kell csatlakoztatni a maximális játékélményhez: mikor bemész egy házba vagy dungeon-be, a GBA képernyõjén folytatódik a játék. Egyjátékos módban a GBA képernyõ a TV-n is emulálható, vagyis normál GC kontrollerrel is irányíthatod a játékot. Asszem ilyenkor is négy Link megy, csak 3-at talán az AI irányít. Részletek itt:
http://cube.ign.com/articles/520/520523p1.html

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
MIVAN????
mb66
Nem tudjátok hogy fog mûködni ez a Zelda:FourSwords?
Néztem screeneket, és a képernyõn mindíg 4 Link van.. szal azt nem értem, ha single ben nyomom, akkor is 4 Linket kellirányítani, vagy csak egyszerûen nem adtak ki olyan shotot ahol single van..
mer ha egyedül kell singleben menni, akkor ez egy sima LinkToThePast lenne.. (?)
Szal a kocka hardverét nem nagyon fogja megdolgoztatni az biztos.. Sneshez képest minimális grafikai tunning.. ehhez képest elégjó eredményeket kapott mindenhol...

www.hordamusic.hu

De ténleg nincs senki!!

MSI GX600PX-214hu Notebook

Petyus_
Komolyan? Viharsarki viola terror voltál CSOCSO Mester? =))

CSOCSO
en ott laktam😊
Békésmegyei van köztetek mert én már kezdem unni november Óta a Zeldákat!!!

MSI GX600PX-214hu Notebook

Mondjuk cserére nem sokat tudok ajánlani, van resim meg zeldam. 😊

Oki

Sephi
Inkabb elcserelnem amiutan ugye vegig toltam 😊 Majd szolok ha addig nem lesz meg neked!

És mennyiért adod el? 😊

Sephi
en 5000-ert vettem 😊

Mennyibe fáj manapaság egy metroid?

CSOCSO
tudom lattam az oldalt... majd meglassuk...
OFF
Nyomom még, csak kezdek kiábrándulni a közösségbõl. DE jönnek új fegyverek és mapok a nyáron, hivatalosan SStól

Sephi
En a Zelda , Metroid , Mario es Re0-miatt vettem 😊

Anubys
De... Én a Resi miatt vettem... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szerintem próbáld eladni õket külön. Lehet, hogy van, aki szívesen venne GC-t (már a Mediamark -okban is 25e körül), vagy Resi-t, de így egyben nem biztos. Egyik sem az a játék, amiért az emberek _tipikusan_ GC-t szoktak venni.

.hzx

KillYou
Ha engem kérdezel sok vagy pontossabban nem kevés érte a 30 de mivel nem akarok rá alkudni nem rontom az üzleted. Többért biztos nem fogod tudni eladni. Sok sikert hozzá.

http://www.agumi.hu/

deep
Minden netes aprón fent van😊
Sephi
Probald meg az itteni hirdetest vagy az aparonetet.

En peldaul most egy eve irdetem ide es mult heten jelentkeztek 😊

CSOCSO
infet csapatod?? en joreg nem...
Sajna az van meg.

Már van.

deep
Köszi, hogy velem vagytok😊Mégse jelentkezett senki😞 Resident Evil 1...
CSOCSO
szvsz tokmindegy, vedd meg!
Melyik Resi?

Sephi
Ez nagyon jo ar! Kar hogy mar van... de tenyleg nagyon olcson adod! Hulye akinek nincs es nem hasznaja ki az alkalmat!

deep
Egye fene legyen 30!
deep
Hali!Eladó Gamecube 2db játékkal(Resident Evil, Waverace) 1 memokártyával 35 ropiért(megkímélt állapotú).Dobj mailt a [email protected]!
Sephi
Metoridot monda csak 576-ban... ketlem hogy a Zelda 7000 ft lenne plane ott.

Mégis melyik 576-ban? Mert ennyiért engem érdekelne 1 Zelda!!

Lenne esetleg eladó metroid primeja vkinek?