7610
-
#3406 De jó neked! Nem tudnád megosztani örömödet velem? ;) -
#3405 Mert te nem tudsz én tudok:) -
#3404 Én már nem értek semmit se! Most mi van? Figyusz legolcsóbban hogy moddolhatom a GC-met? És honnan tudnék szerezni egyáltalán másolt játékot?? Sehonnan... -
#3403 Jól mondod szerintem és azóta már monták:) -
#3402 azt akarja mondani h ez az action replay nem cheatet hanem azt a bios indítja el ami lehetővé teszi a GC-t h másolt gamet futasson...ha jól mondom -
#3401 oké THX -
BobaFett #3400 priviben megprobaltam erthetobben :D -
#3399 Az nem jó:)
nekem mond el érthetőben:) -
#3398 Valaki nem cserélné el velem a Zelda Winin Walkert meg a Zelda Ocarana of Time egben van a két game most vetem nem rég és két játékra cserélném! -
BobaFett #3397 Hello
Szoval ez ugy mukodik, hogy van az action replay program ami eredeti. Ugye alapbol arra valo hogy cheteket futasson.
Na az okosok elertek azt, hogy egy eredeti memoriakratyara (csakis origi nintendo) felmasolja az ember a GCOS nevu biost ami ugyanugy kijatsza a vedelmet, mint a modchipek.
Na az action replay ezt a progit inditja el a cheat helyett.
-
#3396 Gratz! Nekem 14 jatekom van GC-re oszt meg meg sem neztem ha van e meg helyem szal nem igazan zavar :D -
#3395 már nem kell nekem egy 64MB-os lesz:)kb 1000blokkos -
#3394 Fuu nekem valami 204 blokkos van de nem tudnam megmondani.... -
#3393 Egy 16MB-os memókártya az hány blokkos? -
#3392 szedd ki te:D en nem ertek hozza s nem is az en portékám:) -
Olcsi2 #3391 http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=56325308
Itt van egy aukcio, amiben GC pakkot esetleg elcserelne az elado, hatha jo neki a chipelt PS2-d... -
#3390 Mert a külső csipp szar? -
#3389 Olyan GC-et vegyel amibe Viper chip talahato peldaul. -
#3388 Írd le érthetően... -
#3387 Te helyedben en inkabb biznek egy mar magchipelt konzolba. -
#3386 Lehet hogy megveném még gondolkozok
De nem szabad meg károsítani a gépet
És ez medig műkszik? -
#3385 nagyon kell neki a piiz... :D -
#3384 Nosza... az nem is tosz ar. -
BobaFett #3383 Sziasztok !
Elado GC-ra egy warez pak !
(Acrion Replay+nintendo memokartyan a hackeles)
Ezzel ki sem kell nyitni a GC-t es ugy lehet masolt progikat futtatni !!! Tehat gari is megmarad a gepre !!!
13k huf-ert.
rengeteg jatekom is van, ugyhogy tudok hozza adni. -
#3382 Sztedki belőle a csippet:)
és már viszed is:)) -
#3381 Illetve most van akciosan zsir uj kocka Metroid Prime jatekkal 23000ftért!! -
#3380 ha nem lenne chippelt a PS2od semmi akadalya nem lenne hogy tudjunk cserelni. -
#3379 Köszönöm:) -
#3378 en mar nem emlexem kinek adtam el a GC met anno de allitolag neki elbaszodott a GC miutan megvette tolem.. de lehet hogy rosszul emlexem...
de eleg lol hogy meg csak arra sem emlexem ki vette meg tolem..de aszem valaki az SG rol:)
-
#3377 Az nem baszódhat elú
Én csipelt Ps2-őmet!
GC-és eredeti játékokra cserélném sok kiegészítővel van a gépezet:D
Írjatok e-mailt -
#3376 Hol halotta' mar olyat hogy egy GC ebaxodjon ?:D -
#3375 16 a használt kocka + 6 egy rogue2-es
ez 22
1 év garivaL tőled?
Ez jólhangzik. -
#3374 ha a masodik resz kell a roguebol az csak 6000ft nem 9 mint a rebel. Mario meguszhato5bol, donkeyt nem ajanlom azert annyira, Klonoa meg csak Ps2re van (ritka darab) de 6-8 kozott beszerezheto. de ki vallal meg 1 ev garit hasznalt GCre kerdem en?:P -
#3373 De ha már van az embernek egya konzolja, nem fog megállni 2-3 játéknál.Kell egy csip és csókolom:)
Utána ugyanúgy nyeli a másolt cuccot.Ha bővebben érdekel, dobj egy privit. -
Olcsi2 #3372 Ha ezek erdekelnek, akkor semmi szukseged warezre. Klonoa asszem nincsen GC-re, a tobbi 4-6bol beszerezheto jatek. -
#3371 naja, de nem tudom hogy megy erre a warez... -
#3370 Letöltöd:P
Amugy van egy hely, ahol használt játékok kaphatók, mégpedig a nyugatival szemben a skála oldalában van egy ilyen régimódi üzletház, pontosabban egy átjáró szerűség.Jó hely, 4-5 k-ért már lehet gamezt kapni. -
#3369 Emberi áron hol lehet GC-s gamekhoz jutni Cheap-en kívűl? (Rogue, Sonic, Donkey, Mario, Klonoa érdekel). RPG, bunyós, autós, sport nem hoz lázba.. -
#3368 Nintendos cuccokra a Jatek PArk is nagyon jo hely ami a keletinel van abba a kis aruzhaba a KFC es McDonalds kozott. -
Olcsi2 #3367 Vegyed csak azt a GC-t, nekem miota megvan, az X es a PS2 csak porosodik a teve alatt. Hasznaltan mar baziolcson hozzajutsz, de ujonnan is megall 25-26bol egy jatekkal (Mario Kart). Ha turelmesebb vagy, esetleg en is segithetek valami jobb pakk hazakuldeseben (konzol, tartozekok es jatekok), de cheap mindenkepp jo kiindulopont.