GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Zeldat latok non-stop.Mostis meloba ulok es rohadok.... egesz ejjel jaccani fogok az is tuti. Majora Mask ota nem ereztem igy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A memó origi volt? Jah, és hány blokkos?
Zelda nagy mázli, sehol nem láttam még ilyen olcsón.
Talan nem emlitettem hogy a 25000 ft-ba belefert meg egy eredeti memoria kartya is?
Na es oszinten ... az arak ezek voltak :
Metroid - 5000
Zelda - 7000 (limited ki sem volt bontva!)
Re0 - 10000
Mem kartya - 3000
Na most akkor nzeuk.
Az 576-ban ezek az arak :
Metroid - 9990
Zelda - 16990 (nem a limited!)
Re0 - 15990
Memcard 4000
Ami 46970 FT nemde?
Tescoba (mar amit lattam)
Metroidot nem lattam.
Zelda egy helyen volt ott is 14550 Ft (ne a limited!)
RE0 nem lattam.
Szal kerdem en... miert is kene szomoru legyek?
.hzx
Igaz sok jatekban nem dicsekszik de nagy resze ami van siman ver akarmit.
Ma felmentem Pestre jatekokat venni es nem sikerult mert nemvolt penzem. Erre meg haza erek es utkozben taliztam egy ismerosel. Kiderult o meg akar szabadulni a jatekaitol mer sok van. Pontosan 25000 Ft -ert megvettem tole az alig hasznalt Metroid Prime , Zelda TWW es a Resident Evil 0 -t potom ... 25000 Ft -ert!!!!
Szal el sem kell mondjam hogy ma 6 oratol eddig toltam a Zeldat es rohanok visza a Tv ele. Ez valami fantasztikus. a masik kettot ki sem probaltam meg mert felek hogy bezaratom magam a szobamba es par hetig ki sem mozdulok 😊)))
WW nél sokan elégedetlenkedtek a grafóval,pedig sztem semmi baja, nagyon kifejezõ, és nagyon passzol a game hez..
www.hordamusic.hu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
.hzx
Ja meg van egy Fifa 2002 wolrd Cup -om cserere ha valakit erdekel 😊
A Zeldamat es a Metroidomat nem kaptam visza 😞((
pl metroidra vagy resi evilre... de inkabb metroidot ajanlom..azzal jo ideig el leszel.. nekem az f zero nem jott be.. ket percet jatszottam vele.. meglestem minden palyat amit lehet aztan meg is untam😞
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
MSI GX600PX-214hu Notebook
Én egy ezressel!!!!!!! 😄
Ez olyan gyerekes !

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- sziasztok, Laza vagyok...
- Mar 3 honapja nem kapcsoltam be a kockamat...
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Doktorno:
- Gratulalunk, ez hatalmas teljesitmeny... es az elvonasi tunetek sem latszanak mar rajtad... tapsoljuk meg megegyszer sorstarsunkat....
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Laza:
- ahh, nem volt nehez... nincs ra semmi... jobban raszoktam a tobbire...

tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttttststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (fergeteges tapsvihar) 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha kell valakinek irjon az [email protected].
Es az uj jatekok is... 😊
http://www.agumi.hu/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
forr.:Hardwired
Nekem tetszik az ötlet
PSN ID.: Beegabor