GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Gratula! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Original es ... ize aszem 56 vagy 57 volt fent irva? Meg nem ertek hozza 😞

Zeldat latok non-stop.Mostis meloba ulok es rohadok.... egesz ejjel jaccani fogok az is tuti. Majora Mask ota nem ereztem igy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
en meg Tescoban vettem gepem 35000-ert Zeldaval (Limited) tobb mint fel evel ezelott...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hali!
A memó origi volt? Jah, és hány blokkos?
Zelda nagy mázli, sehol nem láttam még ilyen olcsón.

Banyapapa
És még nem is látta a PatP!4 😄DD

Sephi
Miert kene elkeseredjek?

Talan nem emlitettem hogy a 25000 ft-ba belefert meg egy eredeti memoria kartya is?

Na es oszinten ... az arak ezek voltak :

Metroid - 5000
Zelda - 7000 (limited ki sem volt bontva!)
Re0 - 10000
Mem kartya - 3000

Na most akkor nzeuk.

Az 576-ban ezek az arak :

Metroid - 9990
Zelda - 16990 (nem a limited!)
Re0 - 15990
Memcard 4000

Ami 46970 FT nemde?

Tescoba (mar amit lattam)

Metroidot nem lattam.
Zelda egy helyen volt ott is 14550 Ft (ne a limited!)
RE0 nem lattam.

Szal kerdem en... miert is kene szomoru legyek?

A Metroid már az 576 boltban is 7e, Zelda WW Limited Edition -t 9e -ért árultak a minap, a Resi 0 olyan 10e körüli, ha jól tippelek. Sephi, nem akarlak elkeseríteni...

.hzx

Sephi
Egyaltalan nem fos. Csak az fikazza aki meg nem latott jatekot rajta.

Igaz sok jatekban nem dicsekszik de nagy resze ami van siman ver akarmit.

mb66
Egyszer csak mindenki rá jön hogy nem is olyan fos az a GC 😄DD

www.hordamusic.hu

Sephi
Na ezt figyejetek.

Ma felmentem Pestre jatekokat venni es nem sikerult mert nemvolt penzem. Erre meg haza erek es utkozben taliztam egy ismerosel. Kiderult o meg akar szabadulni a jatekaitol mer sok van. Pontosan 25000 Ft -ert megvettem tole az alig hasznalt Metroid Prime , Zelda TWW es a Resident Evil 0 -t potom ... 25000 Ft -ert!!!!

Szal el sem kell mondjam hogy ma 6 oratol eddig toltam a Zeldat es rohanok visza a Tv ele. Ez valami fantasztikus. a masik kettot ki sem probaltam meg mert felek hogy bezaratom magam a szobamba es par hetig ki sem mozdulok 😊)))

mb66
HM, nemtom szerintem nagyon jó game.. az meg ízlés kérdése hogy kinek melyik jön be a legjobban a Zeldák közül.. (nekem pl. a Gameboy os Link's Awakening a kedvencem)
WW nél sokan elégedetlenkedtek a grafóval,pedig sztem semmi baja, nagyon kifejezõ, és nagyon passzol a game hez..

www.hordamusic.hu

Sephi
En holnap kapok Zelda Wind Waker... nekem eddig az oszes Zelda (a NES-esek is) megvolt csak ez nem. Oszinten remelem hogy nem fogok csalodni.... mit tudtok rola irni mennyire eri el az elodjeit? Igaz eddig orok kezdvenc a Link To The Past marad... vajon felulmulja?

Petyus_
Hmmm.. Eternal nem biztos hogy bejön neked a sok PS2-es horror cucc után. Starfox viszont egy fasza kis Rare cucc, nagyon ajánlom. =) (Persze lehet csak azért jött be nekem annyira, mert WW még nincs meg)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Használt játékok engem is érdekelnének!

Sephi
Irok privibe jovo heten es akkor talizhatunk. Az Eternal kene...

Eternal Darkness, Starfox Adventures. 5e/6e.

.hzx

Sephi
Na ma viszakaptam a gepemet. Akinek esetleg vannak hasznalt jatekai eladasra az irjon de hamar.

Ja meg van egy Fifa 2002 wolrd Cup -om cserere ha valakit erdekel 😊

A Zeldamat es a Metroidomat nem kaptam visza 😞((

CSOCSO
mgs ket nap alatt kinyomhato sajna😞.... de majd megh en is tuti neki allok extreme fokozatban😊
CSOCSO
lol😊)))))))))) akkor faszert nem csereled le????
pl metroidra vagy resi evilre... de inkabb metroidot ajanlom..azzal jo ideig el leszel.. nekem az f zero nem jott be.. ket percet jatszottam vele.. meglestem minden palyat amit lehet aztan meg is untam😞
És az MGS Twin Snakes???

mb66
Szerintem most add el a GameCube odat, ha így gondolkodsz..

www.hordamusic.hu

guardian hero
Fizecc rá 1-2 ezrest azt becseréled valami másra... Tavaly november óta ennyi zsetont összaspórolhattál volna.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hát már gecci írásmódót kitalálhatnának mert én már tavaly november óta unom a Zeldát!!!!!

MSI GX600PX-214hu Notebook

KillYou
Kütem levelet azt még válaszra se méltac.

http://www.agumi.hu/

Kaplan
😄
Én egy ezressel!!!!!!! 😄
Ez olyan gyerekes !

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banyapapa
Rálicitálok egy százassal!!! 😊

CHEAPBOY
egy ropiiiiiiit adok ééétee😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sziasztok, elado egy F-Zero GX, mindennel (doboz, kis prospektusok, stb), roppanmod ujszeru allapotban (vigyazni kell ezekre a GC cuccokra, mint a szemem fenyere) 😊 whave kukac freemail.hu -ra tessek irni, es megdumaljuk 😉
Sephi
Van valakinek elado egy GAMECUBE hasznaltal esetleg?

CHEAPBOY
En ugyanigy vagyok s meg korunkben nehanyan akikknek a Ps2 okozott ilyesfajta erzelemkinyilvanulast az utobbi idoben😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Banyapapa
Az soooooooooooook

Laza
Azert a port meg le szoktam torolgetni rola 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

barret
1500😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Banyapapa
Szerintem ülj le beszélni Csernyussal, háthaaaaaaaa hatni fog ( de erre vajmi kevés az esély)

CSOCSO
NGC-001
Lammer
Nem hosszú a rendszám?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Anubys
A masik sarkon meg egy fekete merci elsotetitett ablakokkal, Gamecube0001 rendszammal...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Laza
na, futok, most fordult be a sarkon a mento.. 😊

Laza
Laza:
- sziasztok, Laza vagyok...
- Mar 3 honapja nem kapcsoltam be a kockamat...
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Doktorno:
- Gratulalunk, ez hatalmas teljesitmeny... es az elvonasi tunetek sem latszanak mar rajtad... tapsoljuk meg megegyszer sorstarsunkat....
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (tapsvihar)
Laza:
- ahh, nem volt nehez... nincs ra semmi... jobban raszoktam a tobbire...
tststststsststtststtsssscsatcsatcsatttttststststsststtststtsssscsatcsatcsatttt... (fergeteges tapsvihar) 😄

Anubys
Ez arra volt valasz, hogy minek emulalni... 😊 En is kockas (is) vagyok, nyugi...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Banyapapa
És a többi gépre mennyi az uj játék?😊

Van egy Zelda WInd Waker Limited Edition-ön (2lemezes) 9000-ért.
Ha kell valakinek irjon az [email protected].
Anubys
"Egy használt kocka 15 ezer forint"

Es az uj jatekok is... 😊

KillYou
A dolphin nal ha nagyon erõs géped van már probálkozhatsz de még nem fogja azt a játék élményt nyujtani. Egy használt kocka 15 ezer forint ebbõl egy rendes ramot nem veszel minek emulálni ha sokkal olcsobb az eredeti?

http://www.agumi.hu/

mb66
Felesleges havonta megkérdezni, majd egy - másfél év múlva próbálkozz..

www.hordamusic.hu

guardian hero
Nézz szét a www.ngemu.com-on. Amúgy még nincs, és jó ideig nem is lesz még.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Petyus_
Tudtommal nem. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sheltem
Sziasztok! Tudom már kérdeztem de kb 1 hónapja így megint próbálkozom 😊 :Létezik már jól müködö gamecube emu pcre ? Kipróbálnám már az ff : chroniclest

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tibre
ez biztos

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Seth
A fehér galambok hátán szárnyaló John Woo rátenyerelt a Metroid filmjogokra és legkésõbb 2006-ig szeretne egy filmet készíteni a témában. A történet Samus Aran fõhõsnõ eredetét és a Metroidokkal, illetve az Agymamival folytatott küzdelmét hivatott bemutatni. Warren Zide és Craig Perry producerek korábban már megvették a Nintendo-tól a filmjogokat, ám 2003-ig nem éltek a lehetõséggel, így a Woo fennhatósága alatt lévõ Tiger Hill Games élt a lehetõséggel.

forr.:Hardwired
Nekem tetszik az ötlet

PSN ID.: Beegabor