GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

mb66
"Nintendo has given us official word on the upcoming Metroid Prime Bundle, coming out on August 15th in America. The bundle, set to retail for $99.99, will contain the a platinum GameCube, controller, Metroid Prime and two free discs."
-
"The bonus discs will contain:

An exclusive playable demo of Metroid Prime 2 Echoes
The Metroid Chronicle, an interactive history of the Metroid franchise
Two Metroid Prime 2: Echoes cinematic trailers
A stunning Metroid Prime art gallery"
Cube-europe.com

Na Metroid õrültek, kezdhettek gyûjteni 😛

www.hordamusic.hu

olcsó gc gamekat vennék, bár ugye ez ellentmondás 😉
ha van megunt cuccod, privizz... fõleg Zapper, Mario Kart, Sonic érdekelne, de persze bármi más is jöhet csak elfogadható áron...
Petyus_
Ja igen, kell Phantasy Star Online is.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
osszekotod a pc ddel mintha o lenne a netszolgaltato es egy netes gamezzal (PSO) at tudod baszni a gc-t aztan ratoltod a geprol a gc gamezt.. kicsit bugosok a cuccosok.. de biztos jo.. nemtom
Petyus_
Nem lehet "okosítani".

Veszel hozzá egy broadband adaptert, és összekötöd a PC-vel. Így a PC-rõl streameli a játékokat.

Mert akkor veszek én is egy kis aranyost
Nem is tudtam hogy a GC-t is lehet okositani
Tudna nekem valaki felvilágositást adni???Mert amin fent vagyok ftp ott van egy pár GC game de idáig azt hittem nem lehet ilyen lemezt kapni.
az elso pc-s jatekom volt a rebel assault 1, imadtam!

-the invisible-

ps2n jatszottam vele, nem volt rossz, de eleg egyhangu volt nekem...

-the invisible-

mb66
NFS HP2 alapjában nem lenne rossz játék, én is kitoltam 100% ra, csakhát a GCos port nagyon gyenge, szaggat, lassú..
Ha jó autós gamera vágysz a Burnout2 t ajánlom a kis kockára, ez a game egy adrenalin bomba....

www.hordamusic.hu

Petyus_
A Rebel Strike van meg nekem ezek közül (NFS PC-re volt csak), az meglehetõsen fasza. =)

ahhan..

hat ahogy elnezem megeri innen rendelni.. air mail meg minden.. amugy mar megvettem, + 3 jatekot hozza, NFS HP2, SW Rebel strike, shrek 2. remelem jol valasztottam 😊

-the invisible-

Petyus_
Hát elvileg mûködik, gyakorlatilag PAL játékok NTSC gépben elég nagy szívást jelentenek Freeloaderrel is.

Szóval ha hazahozod a GC-t, akkor is jobban jársz az NTSC játékokkal.. www.videogamesplus.ca oldalt tudom ajánlani beszerzési forrásként.

kosszi

-the invisible-

CSOCSO
illetve mukodik-e a lemez ntsc-s geppel is?

-the invisible-

es olyan lemezt hol tudok szerezni?

-the invisible-

mb66
A Gamecube nél van, ott NTSC set tudsz venni, de van egy olyan lemez "Freeloader" amit ha beteszel játék elõtt, kiüti a gép régiófüggõségét. Itthon is jópáran rendelnek ezért amerikából NTSC s játékokat, s Freeloaderrel nyomják.Ott hamarabb kijön, s sokszor még olcsóbb is.

www.hordamusic.hu

Sziasztok!

A gamecubeban van kulon NTSC-s es PAL-os, vagy olyan mint a gameboy, hogy teljesen regiofuggetlen? ugyanis en amerikaban vagyok es szeretnek venni egy ilyen masinat...

-the invisible-

Sephi
Nem de egy ido utan mar unalmasak ugyanazok a kombok... Igaz meg egyszer sem voltam meg kozel sem hogy megdegejek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mb66
Ja nem nagy ördöngõsség nyomogatni az A gombot 😛

www.hordamusic.hu

Banyapapa
Mért? nem nehéz egyáltalán meg olyan nagy trükköket sem igényel a box😛

Sephi
Engem csak az idegesit hogy a szornyek non-stop regeneralodnak baz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mb66
Ameddig én vittem el, addig abszolut nem voltak nehéz vagy idegesítõ részek. Kb olyasmi trükkök vannak ebben is mint a Zeldában, mégis azért más a játék. Nekem nagyon megtetszett az egész világa, pedig elõször tényleg nem voltam rá kíváncsi.

www.hordamusic.hu

Banyapapa
Kilövöállást keresni,lukon átbulyni, felmenni a tüzcsova a felette a kapcsoloja, belelönni Tricky zárkakulcsa a hordoban (vagymiben😊.

UI: azért lesznek késöbb JOVAL! idegesitöbb részek is😄

Sephi
Hat majd jol korul fogok ott nezni akkor! Koszi!

mb66
Ja ott lehet, fel kell menni oda ahol gurulnak le a golyók és ott kell asszem belelõni egy olyan piros szarba
asszem ott megtalálod trickyhez a kulcsot aztán meg onnan nem könnyû elakadni

vicc hogy kb tegnap vagy tegnap elõtt voltam ott, de már alig emlékszem mi van. Én most megyek a második Spellstone ért.

www.hordamusic.hu

Banyapapa
A Darkice Mines-ben vagy?

Sephi
En jaccom. Jelenleg egy gyraban vagyok es Trickyt elkaptak 😞 Fogalmam nincs mit kell csinalni ott 😞((

mb66
Talán inkább próbálkozz egyszerûbben emészthetõ mászkálós progikkal, Mario tényleg nehéz és összetett, talán EA s Harry pottert vagy ilyesmit próbálj, vagy a Mickey's magical mirrort....

www.hordamusic.hu

mb66
Játszik valaki StarFox al?
most nyomom (thx to Banya) és iszonyat szép a játék, hihetetlen hogy 2002 es, és audiovizuálisan a legtöbb mai játékot ALÁZZA!
ezt jelenti, hogy igényesen csinálnak meg egy gamet! Amugy nekem a történettel,változatossággal sincsen bajom igy 40-50% környékén.

www.hordamusic.hu

Sephi
Oszintem megvallom hogy azokkal ajatekokal amikkel ezidajig jaccotam talan a Mario Kart DD volt az egyetlen amit egy 6 eves gyerek is tudna jaccani.

A Mario Sunshine neha meg nekem is kodos nem hogy egy 6 evesnek. A Metroid , Eternal Darkness , Zelda , Resident evil es egyeb ilyenekrol mar nem is mondok semmit.

De a sport es autos jatekokat probald meg mert azok csak nem annyira nehezek!

Szasztok

Nemrég /2 kõkemény napja/ vettem egy GC-t, szal lenne egy höje kérdésem:
- úgy szoktam leállítani,hogy a játék fõmenüjébe vissza, és power gomb off, ez így oké?

Moha Frontline meg Rogue Leader suffal vettem, ami nekem ok. lenne nagyon is, de egy 6 éves srác lenne a dolog fõ haszonélvezõje, és hát - nagyon odavan a mohaért - én viszont vmi könnyebben irányítható, gyerekesebb játékot szeretnék neki majd beszerezni..
Kérnék tippeket, hogy mit érdemes: melyik mario suffok könnyen irányíthatók, átláthatók egy 6 éves kisfiú számára?
Petyus_
"Békés megyét összekeverted Békásmegyerrel."

CSOCSO
???? meseld mar el mi a lokuki van mert tok nem ertelek..
CSOCSO
ahamm..oksika! de neked hany jatekot van?
mb66
Jaja! Eternalban bármi történik nem kell megijedni, akkora szivatások vannak benne mint az állat 😊 Párszor bennem is megállt az ütõ(szerintem a játék végéig kb bead mindent)
Volt hogy odamentem a TV hez lesöpörni a rajta mászkáló bogarat😊))))
Ja volt a demo s is persze, majdnem repült a joy nálam is😊

www.hordamusic.hu

Sephi
Mit is?

KillYou
Igazán DC és IRC en lehet gyüjteni fötöpön nem nagyon divik.

http://www.agumi.hu/

Sephi

Petyus_
Na azér ennyire sötét nem lehetsz.

CSOCSO
hany jatekod van meg warezban es tudsz valami helyet ahol sok fentvan?
CSOCSO
reg lattalak!
KillYou
Warez nemfagy csak szar
Békás meg király 😊

http://www.agumi.hu/

CSOCSO
MIVAN #2??????
Sephi
Az semmi. Volt olyan hogy meghaltam! Es nemis😊 Volt hogy felrobbant a fejem vagy leeset a kezem! Vagy volt hogy hirtelen tobb tonnan zombi tamadott meg 😊)

Allati!

Petyus_
Hmmm.. kegyetlen tény, de.. ezt csúnyán beszívtad.

Szerencsére az én TV-m nem $ony, szóval a zöld volume feliratnál rögtön kilógott a lóláb. =)

Sephi
Tessek?!!??!!?

Ezt nem hiszem el!! Tenyleg szivatas volt?? Volt mar olyan hogy kikapcsolt a kep vagy elkezdte a VOLUME-t alitani!!!

Ohh 😞(((( Mekkora szivatas!

Petyus_
***SPOILER***

Neked a "thank you for playing the demo version" megvolt? =) Szerintem olyan alpárit nem káromkodtam még játékos pályafutásom során mint akkor. =))