GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
"The bonus discs will contain:
An exclusive playable demo of Metroid Prime 2 Echoes
The Metroid Chronicle, an interactive history of the Metroid franchise
Two Metroid Prime 2: Echoes cinematic trailers
A stunning Metroid Prime art gallery"
Cube-europe.com
Na Metroid õrültek, kezdhettek gyûjteni 😛
www.hordamusic.hu
ha van megunt cuccod, privizz... fõleg Zapper, Mario Kart, Sonic érdekelne, de persze bármi más is jöhet csak elfogadható áron...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Veszel hozzá egy broadband adaptert, és összekötöd a PC-vel. Így a PC-rõl streameli a játékokat.
Tudna nekem valaki felvilágositást adni???Mert amin fent vagyok ftp ott van egy pár GC game de idáig azt hittem nem lehet ilyen lemezt kapni.
-the invisible-
-the invisible-
Ha jó autós gamera vágysz a Burnout2 t ajánlom a kis kockára, ez a game egy adrenalin bomba....
www.hordamusic.hu
hat ahogy elnezem megeri innen rendelni.. air mail meg minden.. amugy mar megvettem, + 3 jatekot hozza, NFS HP2, SW Rebel strike, shrek 2. remelem jol valasztottam 😊
-the invisible-
Szóval ha hazahozod a GC-t, akkor is jobban jársz az NTSC játékokkal.. www.videogamesplus.ca oldalt tudom ajánlani beszerzési forrásként.
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
www.hordamusic.hu
A gamecubeban van kulon NTSC-s es PAL-os, vagy olyan mint a gameboy, hogy teljesen regiofuggetlen? ugyanis en amerikaban vagyok es szeretnek venni egy ilyen masinat...
-the invisible-
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.hordamusic.hu
UI: azért lesznek késöbb JOVAL! idegesitöbb részek is😄
asszem ott megtalálod trickyhez a kulcsot aztán meg onnan nem könnyû elakadni
vicc hogy kb tegnap vagy tegnap elõtt voltam ott, de már alig emlékszem mi van. Én most megyek a második Spellstone ért.
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
most nyomom (thx to Banya) és iszonyat szép a játék, hihetetlen hogy 2002 es, és audiovizuálisan a legtöbb mai játékot ALÁZZA!
ezt jelenti, hogy igényesen csinálnak meg egy gamet! Amugy nekem a történettel,változatossággal sincsen bajom igy 40-50% környékén.
www.hordamusic.hu
A Mario Sunshine neha meg nekem is kodos nem hogy egy 6 evesnek. A Metroid , Eternal Darkness , Zelda , Resident evil es egyeb ilyenekrol mar nem is mondok semmit.
De a sport es autos jatekokat probald meg mert azok csak nem annyira nehezek!
Nemrég /2 kõkemény napja/ vettem egy GC-t, szal lenne egy höje kérdésem:
- úgy szoktam leállítani,hogy a játék fõmenüjébe vissza, és power gomb off, ez így oké?
Moha Frontline meg Rogue Leader suffal vettem, ami nekem ok. lenne nagyon is, de egy 6 éves srác lenne a dolog fõ haszonélvezõje, és hát - nagyon odavan a mohaért - én viszont vmi könnyebben irányítható, gyerekesebb játékot szeretnék neki majd beszerezni..
Kérnék tippeket, hogy mit érdemes: melyik mario suffok könnyen irányíthatók, átláthatók egy 6 éves kisfiú számára?
Volt hogy odamentem a TV hez lesöpörni a rajta mászkáló bogarat😊))))
Ja volt a demo s is persze, majdnem repült a joy nálam is😊
www.hordamusic.hu

Allati!

Szerencsére az én TV-m nem $ony, szóval a zöld volume feliratnál rögtön kilógott a lóláb. =)
Ezt nem hiszem el!! Tenyleg szivatas volt?? Volt mar olyan hogy kikapcsolt a kep vagy elkezdte a VOLUME-t alitani!!!
Ohh 😞(((( Mekkora szivatas!