7610
-
#3486 Gyerekek. Milyen jatek van GC-re aminek a harcrendszere megegyezik a Final Fantasy-evel?
Mert a Baten Kaitos tul spontan a Tales Of Symphonia akcio jellegu es a Skies Of Arcadia meg nem teccik :D
-
#3485 Tudtok olyan chipelő helyet ami szolnokon legfejebb besten van és van qoob PRO csipje??(nem tom jól írtame) -
#3484 ql, akkor ok! -
BobaFett #3483 13k ? hmmm, valami nagyon jo aron szerezheti be a chipet :DDDD
Lehet uj forras utan kene kutakodnom !
Amugy nalam megtekintheto a chipeles :DDDD -
#3482 Neten utánanéztem régebben, mind pont ugyanazt tudja:) -
#3481 btw akartam kerdezni, hogy mennyire DRE biztos ez a chip(gondolom latest biossal) ??? mennyivel tud tobbet/kevesebbet, mint a Viper??? (godnolok itt a legucso Cobra biosra... menun beluli szeles valasztekra...) ;) ??? -
esceeper #3480 Engem érdekelni fog a közeljövőben egy gamecube chipezés.Küld el privibe az elérhetöségedet! -
Toportyán #3479 Megertem, en is szoktam allni a masik oldalon... sajnos :) -
#3478 eszrevettem, de mar tele van a tokom a lehuzos emberekkel, en amiert fizetek azt is szeretnem kapni, de szerintem te is igy vagy vele, sajnos ha finnorszagban elnenk es finnek lennenk, akkor valszeg radbiznam a dolgot, de igy sajna marad a kukkolas, remelem megertesz... ;) -
Toportyán #3477 Hmmm...
vedd észre a smileyt!
egyébként tölem nézhetsz, bár nem szeretem ha szerelés közben néznek (te biztos szereted)
Egyébként tudom, hogy mindenhol bevett szokás, hogy nézheted a munkát, kocsiszerviz, mobilszerviz vagy akár számítógépszerviz stb. ezek egyik sem zsákbamacska, miért legyen hát a chipelés az? Ez utobbi guny volt.
-
#3476 miert felarert? tan trukkozunk, trukkozunk? mi a biztositek, hogy nem cserelsz semmit benne?? hmm? -
Toportyán #3475 Felarert nezheted! :)) -
#3474 megindult a verseny, ez pozitiv! ;)
SZVSZ szerintem az nyer (hiaba van occso'bb) akinel vegig lehet nezni a chippelest, sajnos 2 okbol: 1. Magyarorszagon elunk 2. mivel itt elunk ezert sok a csalo(fejcsere hasznalt sz*rra, hogyutana meg azt is kicsereld jo piize'rt) szal... de erosen SZVSZ... en biztos azt valasztanam... ;) -
#3473 Kár h nincs most pénzem:'( -
Toportyán #3472 Egyebkent melyik? Hushtrap vagy Xtender? -
BobaFett #3471 ugyan miert ?
20-25 euro egy nagyteto ! es akkor annak meg ide is kell jonnie ! -
Toportyán #3470 Én 13e, szintén qoob sx -
#3469 Végre valaki, aki betölti az űrt:)A 15k egész baráti.
De a tetőért sok a 8:D -
BobaFett #3468 En vallalok chipelest 15-ert !
qoobe SX chippel ertve !
Nagymeretu teto a kockahoz 8k huf
-
#3467 Már te is Cheap ?! Brühühüh most szomorú vagyok!!
Igen neked is ordított el is olvastad de választ nem kaptam :P
-
#3466 ezert en is szolnek:) Nem kell mindig irni mi tortent a piros mezo ugyis telleg ordit, ha van vmi. -
#3465 igaza van RNDnek, boven eleg ha megjelenik a piros csik :P nah... ;) -
#3464 Hehe :P
Én csak poénkodok nem véresen komolyan írogatom a dolgot csak jó kedvemben vagyok :) -
rnd #3463 Mostmár télleg nemtom... biztos hogy szükség van erre a k***asok "privi ment" "oké dobtam a választ" irogatásra? Az nem elég hogy megjelenik az ellenfélnek egy baromipiros sor????? :-\ -
#3462 Válasz is back to you :P -
break911 #3461 Milyen az a külső chip? :)
Ti mennyiért chippeltettétek a gc-teket? Én legolcsóbban 20ért tudok :(((( -
break911 #3460 Kaplan: privi ment. Nem pesti vagyok :( -
#3459 Bobafet azt monta nekem hogy igen.... -
#3458 Külső chippel le tudom mindegyik másolt game-t játszani? -
Gábor #3457 Deep küldtem privit! -
#3456 Oké :D -
#3455 Befogtam :DD -
#3454 Dejó, egyszer kétszer te is befoghatod :P
Most ez így jött ne mond , hogy te egy szent vagy mert te mindig mindent jól csinálsz... -
#3453 Dejó, hogy ezt így végigkövethettük... legközelebb nyugodtan kihagyhatjátok a közvetítést :D -
#3452 Olvastam KÖSZ! -
#3451 Vissza írtam.. -
#3450 DON LAGUNA!!!!
Nem veszed észre , hogy ott figyel a privát üzenet?
KÜLDTEM NEKED EGYET , LÉGYSZÍVES OLVASD EL! -
#3449 és a külső csippről mi a véleményed? -
#3448 Én a viperre esküszöm, de ez is pont ugyanolyan jó lehet.Tudtommal ugyanazt tudja mindkettő. -
#3447 Mit tudtok a kövekező chip-ről:QooB SX!Jó fajta?A GC-s chippeket nem ismerem!