7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• rnd
    Ezt biza rosszul tudod... megjelent európában is 2004 szeptemberben. Úgy 2 évvel az amerikai megjelenés után :-\
  • guardian hero
    :)
    Én is gondoltam rá, de minek két helyre beírni? :) Újra elmagyarázni meg nem volt kedvem, főleg, hogy ezt ki kell próbálni! Egy gond van vele, hogy PAL verzió tudtommal csak Ausztráliában jelent meg belőle, így vagy onnan kell szerezni, vagy Freeloader + NTSC verzió (nekem utóbbi megoldás van).
  • Csibe001
    Nem fogod elhinni de éppen most ctrl+c -ztem az adott hivatkozáshoz tartozó szöveget, de akkor nem teszem ide. :D
  • guardian hero
    Ld. Nintendo DS topik, #580
  • Csibe001
    Ja igen, zeldákat is szeretem bár még csak N64-en meg GBA-n jáccottam vele. Az előbbi nem tetszett az utóbbi viszont annál inkább. :)
  • Sephi
    Animal Crossing? Az micsoda?
  • guardian hero
    Burnout 2
    SW Rogue Leader, Rebel Strike
    Animal Crossing
    - ami kimaradt

Zelda WW, Metroid, Resident 4 - ezek kihagyhatatlanok
  • Csibe001
    Köszi szépen mindkettőtöknek.Rögtön utánuk is nézek gametrailersen. :D
  • rnd
    Pokemon Colosseum
    Starfox Adventures
    Starfox Assault
    Wario World

:-D
  • Sephi
    Na akkor sorba :

Zelda : The Wind Waker
    Metroid Prime
    Resident Evil 4
    Pikmin 2
    Harvest Moon (jo ez csak nyugodt embereknek)
    Super Smash Brothers Melle
    Bomberman Generations
    Tales Of Symphonia
    Baten Kaitos
    Metal Gear TTS
    Resident Evil 0
    Mario Sunshine
    Super Monkey Ball 2

Kb ezekrol mondhatnam hogy egyediek de erzem hogy valamit kihagytam meg es nem tudom mijaz :D
  • Csibe001
    Én akarom tudni még mik azok. :D
  • Sephi
    Abbol is a masopdik resze szerintem fenomenalisan jo :D Es szep!
    GC-re naon jo jatekok vannak csak tudni kell melyik az.
  • rnd
    Kimaradt a Pikmin... ;-P
  • Csibe001
    Azt írtam,hogy a mario-kon kívül mert az alap :D
    A zelda az érdekelne mert láttam egy zeldát már nemtom a címét de az nagyon tetszett.
  • CHEAPBOY
    Zelda, Mario Sunshine, Mario Kart:) ezek sem rosszak:)
  • Csibe001
    Köszi szépen. Akkor azért lesz néhány jó kis game amit be kell szereznem.
  • Anubys
    Amiket mindenképpen érdemes:
    Eternal Darkness, Prince of Persia, Resident Evil Remake - 0 - 4, Soul Calibur 2, Metal Gear Solid, egyesek szerint a két Metroid, bár nekem annyira nem jöttek be... Most így hirtelen...
  • Csibe001
    Köszi, s jó game-k vannak rá?Resident s mariokon kívül ugyanis az alap hogy azokat meg szeretném szerezni.Meg persze az áraik, mert láttam már nagyon széles skálán mozogni az árakat.
  • Anubys
    15 körül - használt
    25 körül - új
  • Csibe001
    Sziasztok. Kipróbáltam egy GC emut, Dolphin a neve de 7 fps-nél többet nem tudtam elérni. :D
    Úgyhogy valószínű be kéne szereznem egyet. Tudnátok nkm segíteni,hogy milyen árban van manapság egy GC?Új s használt egyaránt. Köszi
  • Sephi
    Van benne valami. De nekem akkoris a GC-es jatekok full minosegben pompaznak mig a X-esek a masodik es a legrandabb kategoria a Ps2-e. Persze nem minden jatekban. Bat oszinten a FFX es a GOD ota nem igazan lattam szep jatekot Ps2 (lehet lattam csak most nem ugrik be). Ellenben GC-en meg nem lattam rondat. Igaz vagy csak 25-ot probaltam.
  • CHEAPBOY
    jo de az PS2 a re4 remake. tenyleg gyonyoru a POP GCn, de nem tartom szebbnek az Xesnel, csak az X kepminosege gyatrabb.
  • Sephi
    A GC jatekok nagyresze erosen veri mindaketto masik grafikai szintjet... vagy mirol beszelunk? GC-en 10x szebb volt a POP2 aztan X-en es a vegen Ps2-on. Ez egy pelda. Lattad a RE4 remake filmeket? Hogy nez az ki ?:D
  • CHEAPBOY
    ignen eleg csak megnezni a HEad to headeket, szemmel is lathato a difi, s hid el en sem oromomben irom le ezeket, csak a tisztanlatas vegett.:)
  • Sephi
    Aranyom tudod hogy en soha nem szolok be neked de most felrebesselsz.
  • Csibe001
    Ezt jó olvasni, mert mindig is utáltam a ps2-t . :D
    Csak találtam ilyen topicot. Akkor most fogom magam s végigolvasom nehogy hüleségeket kérdezzek majd. :P
  • CHEAPBOY
    nem keverte ossze, regebben igaza lett volna (1-1,5eve) akkor valoban a jatekok tobbsegeben ez volt a sorrend kinezetileg. Ma mar azert jobban adnak az Xre s hanyagoljak a kockat, a PS2 meg akarmit csinal a leggyengebb masina.
  • CHEAPBOY
    azert manapsag mar leginkabb X, GC, Ps2 a sorrend, mindzet ugy hogy az X joval elorebb, s a PS2 GC eppen csak hogy eleter vmiben egymastol (POP2, SC3, uj MOH pl.)
  • rnd
    Kár hogy kicsit összekeverte ;-)
  • Super Mario
    Ez érdekes. Tetszik a sorrend :-P
  • Sephi
    Akkor miert van az hogy kiadnak egy jatekot mindaharomra es megis GC X es Ps2 a top sorrent akarhogy?
  • Super Mario
    Ja, így már érthető. Tehát, akkor mindegy, hogy melyik gép mennyi poligont használ fel, a szín élénksége a lényeg. Szerintem majd csak akkor lesz nagy grafikai fejlődés, ha majd nem pixeleket, hanem textúrákat jelenítenek meg.
  • CHEAPBOY
    nem az atirol van szo. Hanem a PS2 es a GC szebb elenkebb, tisztabb elesebb kepet ad mint az Xbox (rgb ide vagy oda). Az X kicsit szintelenebb, fakobb, homalyosabb a tarsainal, noha sok jatekban az Xes grafikai effektek szebbek, tobbet mutat a game, csak kar hogy az alapoknal egy raklap szar , s ez a kepminosege. Meg azt mondhatnak elfogultsagbol mondom ezt, de eddig aki csak latta (s itt olyanrol van szo, aki mind3at ismeri, latta stb) az mindig beszolt hogy ez mier ilyen silany kepminosegu? (a valasz csak halkan: mert kukaba valo Nvidia van benne:P).
  • Super Mario
    Na, ez nekem magas... Egyébként milyen minőséget takar magában, az ATI grafika? Ehhez sajnos nem értek...
  • CHEAPBOY
    es akkor mi van, ha erosebb? Viszont a kepminosege randabb, es nincsen ra egy DB JRPG amit Sephi keres oly nagyon.
  • Super Mario
    Ha már semmiféleképpen Gamecube-ot, akkor inkább XBOX-ot, mint PS 2-őt. Az erősebb.
  • CHEAPBOY
    Vegyé Ps2őt:P
  • Super Mario
    Aki játszott a Mario Party 5-tel, az tud segíteni? A Story módban, amikor negyedszer kell Bowsert legyőzni, nem tudom, hogy mit kell csinálni. Amikor azokat a golyókat dobálja rád.
  • Sephi
    Megvan mindaketto :D

Vegig vittem mar oket. Mas?
  • Olcsi2
    A Baten Kaitos nem is annyira spontan, ha a kartyaid rendszeresen hozzaigazitod a helyszinekhez... Probald esetleg a Paper Mario-t, az ugyan nem teljesen FF-es, de valami iszonyatosan jol sikerult.