GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Kulon nem igazan adnam el oket es a MK-ra mar van vevom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Porosodik es felbasztam az agyam a NTSC es PAL dolgon. Megvetem a Tales Of Symphoniat es kiderult de USa verza.

Nem erdekel. Majd ha kedvem lesz veszek masikat :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tibre
játékok árát beírnád ide? :)
jah mortal 6 tényleg kijön cube-ra aminek örülök is csak annak nem,hogy az az extra sztem kifog merülni 2 új pályában meg egy-két kivégzésben és fittyet hányva rá,hogy félévvel a ps2/xbox változat után jön ki ugyanúgy full áron lesz sztem

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

MArio Kart mibe fáj?

guardian hero
Engem lehet hogy érdekel (vagy esetleg valamelyik játék), küldtem privát üzit.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
miert adod el?
Sephi
GC (alig hasznalt fekete),2 Joy (az egyik utangyartott),1 db eredeti Mem Kartya,3 db jatek:StarFox Adventures,Mario Kart DD es Harvest Moon(nem az 576-bol mert azt mar kicsereltettem)

Az a gaz hogy holnapra kell eladnom es Pest teruleten mert csak holnap megyek fel.

Akit erdekel es Pesti az szoljon hamar! :)

mb66
Ha az online részt levesszük, még akkoris többet kínál a Burnout 3 mint a 2...Pedig az is isten game.. Ugyhogy csakezért nem kiadni Cube ra..
Amugy ez olyan: Most az új Mortalt is kiadják végülis, sõt sok Cube os extra lesz (pályák, kivégzések) igaz csak fél évvel késõbb jön, s persze online mód nélkül..
Megcsinálhatnának egy ilyet a B3 mal is.
Másrészt meg ha a N csinált volna idejében egy online hálózatot, akkor legalább a third party gamekbõl cube on sem kébne kispórolni az online részt, dehát ez van.

www.hordamusic.hu

Tibre
mer a 3 az online-ra fókuszál

guardian hero
Mert a Nintendo nagyon lagymatagon tolja a kocka szekerét. Úgy is mondhatnánk, hogy cserbenhagyta a rajongóit, akik még mindig életben tartják.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tyler Durden
Ezt nem vágtam, érdekes ha a 2-t ki tudták adni a kockára akkor a 3-t miért nem képesek?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

guardian hero
Nagy kár...

CSOCSO
ja. de gc re nem jon
Tyler Durden
2 is crua game, szerintem aki szereti az autókázást az rá fog durranni.. De szerintem érdemes megvárni a 3-t, már itt kopogtat és ultra büntetés lesz minden szempontból ((:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

CSOCSO
nah megvettem aburnout 2-t.. aki autokazasra vagyik annak a burnout 2-t ajanlom
Sephi
Erdeklodjel cheapboy-nal.

www.cheapboy.hu

lehet ntsc-s játékokat kapni vhol pesten?
ha igen mennyiért?

-the invisible-

Sephi

na sikerült. vettem 9ezerért áramátalakítót meg megcsinálták a trafót

-the invisible-

Sephi
En is errol irtam neki de nem valaszolt.

Tibre
Pontosan milyen játékok vannak GC-ra?engem fõleg a zelda érdekelne

Hello

Ha érdekel nagyon OLCSÓN rengeteg új PC, PlayStation2, XBOX és GameCube játék, akkor írj egy levelet az [email protected] címre!

Kösz, Ákos
Petyus_
xbox365.hu chat részében pedzegették a srácok a minap.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Te nem lehet tudni. Talan o az elso akinek sikerult. Szerintem ahogy ezeket a zseniket ismerem kepesek ilyet csinalni... bar ki tudgya mi a z igazsag...

guardian hero
Szerintem ez valami fél éves urban legend :)

Sephi
:)))

Kicsit bovebben :)))

Tibre
bazeg melyik tesco-ban van ez? :)

Petyus_
Állítólag Tescoban.

guardian hero
hol lehet 20k-ért ilyen kiszerelést kapni???

a videót nem láttam, de külföldi fórumokon is mindenki kamura voksol...

adaptert próbálj cheapboy-nál, vagy az aproneten hirdetõ konzolosoknál /Platinum shop, Konzolstudió, etc./, ha nem megy, akkor keress vmi elektronikai boltot, vágasd le a rossz adapter végérõl a csatit, és szereltesd rá egy hasonló paraméterû trafóra /tuti van ilyen a kereskedelmi forgalomba, ezek többé-kevésbé szabványos eszközök/...
Petyus_
Oltári nagy kamunak hangzik. =)

Petyus_
Hát ez szívás. :( Neten lehet rendelni több helyrõl is amint láttam.. lik-sangon viszont egy eredeti Nintendo 40 dollárba kerül! Annál jobban megéri, ha veszel egy új GC-t 20k-ért.. (AC kábel, Zelda, plusz kontroller..).

Sephi
Szerintem sem lehet igaz mert sehol nem olvastam hogy ilyet lehetne... mert ha lehetne hidd el hogy lehetne rola tudni mert merfoldko lenne a GC hackeles ugyben.

na megnéztem, 12 voltra alakítja az amcsi is...
akkor ezzel nem lesz gond, hogyha 1általán lehet kapni külön vezetéket... sztetek lehet? és ha lehet hol?

amúgy ennek egy U-alakú csatija van...

-the invisible-

guardian hero
Sztem kamu.

A PAL-os GC trafón egyébként az áll, hogy 12V 3,25A lesz a hálózati delejbõl.
valszeg uaolyan... sõt xbox, és egyéb példákra hagyatkozva szinte biztos...
na vazz...
amcsi GC ugye a 110 voltot alakítja át asszem 17re... bedugtam a konnektorba az átalakítót, abba a GC-t, erre kivágta a biztosítékot, és sztem a trafót is szétszedte...
nem tudjátok, az európai gc-nek is ugyanolyan az AC-bemenete? mert akkor csak 1 új kábel kell...

-the invisible-

Ti láttátok azt a filmet (gamecube hacked.avi 4mb) amiben egy rendes írott(szabvány méret) DVD-t játszik le egy gyerek egy fedél nélküli gc-n? Szerintetek van trükk vagy végre van megoldás?
Jokka
CHEAPBOY
Talan a majd a 4 a remakeket semmikeppen sem nevezhetjuk merfoldkonek, sem uj jateknak...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Lammer
Resident a legjobb punktum

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Petyus_
METROID PRIME a legalapabb alapmû minden GC tulajnak (Wind Wakerrel egyetemben).. és mellesleg kutya jó játék. A legjobb. A nonpluszultra. A... :P

:DDDD

-the invisible-

Banyapapa
Nem idiotaság,vizvezetékszerelö egy rozzant dinó-n, na az idiotaság pfúú :)

azt tudom h metroid prime csak milyen?

-the invisible-

mb66
Amúgy tegnap végeztem a Star Fox al, és azt kell mondjam nekem nagyon bejött a game, pedig rossz elõítéletekkel álltam neki(idiótaságnak tartottam, róka az ûrben, pfúú)
Mégis szerintem megéri egyszer végigtolni, nem túl nehéz, de végülis változatos és nagyon gyönyörû!

www.hordamusic.hu

mb66
az MP az Metroid Prime, és állítólag a GC gamereknek KÖTELEZÕ.. nekem még nincs meg de majd teszek róla...

www.hordamusic.hu

milyen jatek ez a mp? megvegyem meg itt?

-the invisible-

Petyus_
Ez állat...

Banyapapa
Jól fest,de gép van MP van,remélem azt a pici plusszt más játék mellé is becsomagolják.