GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
November ége, december eeje 14500 körül lesz. (mint a paper mario 2)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
😊))

guardian hero
Van egy egy eladó feket Gamecube-om megkímélt állapotban (a barátnõm használta 😊), eredeti kontrollerrel és két 56 blokkos memóriakártyával. 19e Ft-ért adnám.

Szintén eladó egy alig használt Harvest Moon játék, sajna nincs idõm tolni 😞 Ezt 9e-ért lehet vinni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Híí fanok.Vennék GC-re Mario Sunshine-t 5000. ft-ig.
Sephi
Ehh a GBA-s uj Zeldaban benne van a kis taknyos gyerek aki a TWW-be is szerepelt Link szigeten 😄DDd

tok edi 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az jó! 😄
Köszi!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CrucifX
20 nap kb.

Hali!
A Metroid Prime - Echoes mikor jön ki nállunk? Nemsokára meg kellene jelennie nem?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CrucifX
Szvsz még kéz sem kell hozzá 😊

KillYou
A pilota vizsgát kifelejteted!!!
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hogy kis hazánkban hányan probálták ki és játszotak igy minimum egy orácskát.

http://www.agumi.hu/

CrucifX
Ha már van pár eredeti játékod akkor miért akarsz warezolni? Szerencsére a kockát még nem sikerült hatékonyan feltörni - van egy megoldás backupok futtatására de körülményes ráadásul sokszor baromi lassú (ethernetkártya, hálókábel és egyéb nyalánkságok kellenek hozzá).

Pepper
Sziasztok.
Tudom hogy baromságot kérdezek, de áruljátok már el, hogy most mi van a GC-s fronton. Ott porosodik szegényke a sarokban, van pár eredeti játékom hozzá, és fogalmam sincs hogy lehet e már tört játékokkal játszani vele, mert folyamatosan jönnek ki rá a jó kis játékok. Vagy lesz megoldás a közeljövõben, vagy bármi kilátás a töréssel kapcsolatban. Elõre is köszi.

http://onlinegames.uw.hu

KillYou
Létezik emu. De nem fogsz vele játszani. Herodes összes pénzét ráköltheted és nem fogsz még 5% ba se olyan játék élményt kapni mint ha vennél egy 20asért egy gépet. Amugy vannak emuk GC-re is. De ha ilyen kérdés felmerült benned akkor valoszinüleg nem a te technikai szinvonalad ezek futatása.

CHEAPBOY
Vegyé kockát, emu nincs😊û

MOndjuk ha lenne is, mivel jarsz jobban, egy bika gep ara ami leemulalja a GCt vagy egy olcso kocka?

CHEAPBOY
Vannak akik szerint igen, persze😊

guardian hero
Nem létezik mûködõ GC emulátor.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

pharao
Hy all!
Lenne egy kérdésem, nem tud valaki a fejemhezvágni egy gcn emulátort?
Lehetõleg olyat, ami mûködik is please!!!!!!
Nagyon fontos lenne! Üdvözlettel: pharao

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

CrucifX
A Capcom egy ribanc. Nem értem ,hogy miért mindig a legjobb konzolok alól húzzák ki a leggyorsabban és legundorítóbb módon a szõnyeget (lsd. Dreamcast, ott a Namco játszotta el pontosan ugyanezt).

CHEAPBOY
Mier szopik a GC minden heten egy ujabb rossz hirrel is lehetne a Topic alcime😊

A nagy N-nél aztan marhara figyelik a third parti jatekok alakulasat...

mb66
Hehe 😊)

Btw. ma kölcsönkaptam egy Viewtiful Joe t (Thx to DAE)
És nagyon teccik igy elsõre a game, tök egyedi hangulata van...

www.hordamusic.hu

"Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r!"

Az, hogy ilyen lúzereknek nincs 😊

.hzx

Lammer
a feeling! pedig van, béna vagy😛,pedig tényleg jó😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
keves jatek...
kb ugyan annyi jon mint Xboxra.. szar jatekok?😊 eki konyit a konzolokhoz az nem mond ilyen hulyesegeket....
Nem értem mi a jó a gamecuba!? Kevés játék , No hack, tiszta sz.r!

KillYou
chip nélkül ezek az ezközök nem müködnek. Látál már mechanikus konzolt ami TV re köthetõ nem csak spárgával?
GC meg csak arra jó a játék letöltés hogy megnézd megveszed e a botban. Nem az idegállapot kimélésére van optimalizálva az eljárás. Viszont jó sokba kerül és utána jó sok játékot fogsz venni.

guardian hero
Annál sokkal bonyolultabb apparátus kell, és még csak nem is lesz tökéletes az eredmény...

Ramires
Ha netröl tölt le valaki GC játékot, akkor kell a játszásához chip (mint PS2-höz)?

CSOCSO
akkor regi pj-t hasznalsz vagy nemtom... esetleg szarok a beallitasaid.. vagy rossz plugint hasznalsz vagy mit
Sephi
En igazabol a Zeldakat , Paper Mario , Conker , Mario Partyk , Perfekt Dark es meg egy kettot tltam vegig emulatorral es itt ott volt egy ket kicsi aprobb grafikai bug de semmmi mas!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Nekem meg pj64-el az általam próbált játékok 80%-a produkált valami olyan bugot, ami számomra játszhatatlanná tette az egészet.

Banyapapa
Ja az tuti emu egy ami kifagy néha ,az a Rakuga Kids, nemtom melyik verzioja ( talán US?)

Sephi
Tessek?

A Pj64-el nekem osszes jatek (mar amit kiprobaltam) csodalatosan ment! Talatam hozza fullos kompatibilis leiras es mindent atirtam benne 😊

CSOCSO
pj64 szerintem fullosan jo volt... nemsok baja volt.. joy-t is ra tudtam kotni szal tok zsir volt... meg alap magyaritast is csinaltam hozza😊
guardian hero
Én még élvezhetõ N64 emulátort sem láttam, nemhogy Cube-ot.

Sephi
Nem hinnem... bar akarmi meglehet.

CSOCSO
mi a hir az emu frontrol?
tud mar valaki valami jot?
talaltam 3 emut..az egyiken olyan kep van hogy a luigis mansion -t emulalja..
Banyapapa
Jajaja,a mánia itt figyel a sarokban mindig😄
Agyalok rajta hamár aban az akcioban kihagytam a másik WW progit😛 ( igaz let helyette street nba vol2😛)

mb66
Hi Banya!
A mammut ban lévõ 576 bolt elõtt kirakott GC n az szokott pörögni (legalábbis pár napja az volt betéve) ,Még gondolkoztam is hogy lehet hogy megér a game 3990 et, csak nem volt lóvém...
elõjött a pankráció mánia? 😉

www.hordamusic.hu

Banyapapa
Valaki jáccot a Wrestlemania X8-al, és ha igen milyen ?

Itt nézz körül:Cheapboy
Vagy itt:576 Shop
Valaki írjon már egy webcímet vagy mailcímet játékokrol vagy mert csak 1 db.van
Lehet használt is!

MSI GX600PX-214hu Notebook

Sephi
Fene az egeszbe. Majd ha jon a Zelda meg az uj Paper Mario ujra veszek kepet oszt csokolom.

Tyler Durden
megvadultál *röhög yol*

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Hogy nem jott be? Szo szerint nem jott be 😊)

mb66
Miért nem vettél egy Freeloadert? ezzel megszûnik a NTSC PAL probléma és el se kell adnod a kockát

www.hordamusic.hu

Tibre
nincsen valakinek eladó zeldája?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tyler Durden
miért mi volt a para vele, nem jött be a game? (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Azt viszaadtam mert nem is akarok rola hallani tobbe.

És a tales of symph?

Tibre
eladó egy alig használt,jó állapotú Resident evil remake 5e ft-ért

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping