7610
-
Toportyán #3566 Sziasztok!
Használ valaki itt ninjamod chipet? -
#3565 Hirtelen nem jutott jobb eszembe. Mondhattam volna gombát, vagy teknőst, vagy sárkányt... -
#3564 Ha ha ha -
#3563 Macska?!? Mér' pont macska? -
#3562 Akkor valszeg' nem olvasod vissza a sajátjaidat. -
#3561 Ha Yoshi zöld gyík, akkor én macska vagyok! Vád-nnnn! -
#3560 Ez volt talan a legertelmetlenebb beszolas amit valaha is olvastam. -
#3559 Yoshi egy zöld gyík. -
#3558 A valasz pontosan annyi ertelmiseget tartalmaz mint a kerdes :D -
#3557 -
#3556 Nincs valaha élt megfelelője az állatvilágban, kitalált állat.Egy béka és egy strucc kereszteződése kb -
#3555 Igen és korai barlangrajzok alapján, tojglikat lödöztek az ösemberekre :P -
#3554 Köszi szépen. Ők ilyen kicsik (kb. ember méretűek, ahogy Mario magasságához hasonlítom), meg mindenevők, és tényleg ilyen óriási nyelvük van, vagy csak ez külön Yoshi tulajdonsága? -
#3553 Nagyon vicces! :-D -
#3552 Hát ha Mario egy ember, akkor akár az is lehet. =)) -
#3551 Velociraptor. -
#3550 Marioszaurusz -
#3549 Egy dinoszaurusz-szakértő meg tudja mondani, hogy Yoshi milyen dinó? Komolyan nagyon érdekel. -
Toportyán #3548 Szedd szét, s nézd meg a csatlakozót, ami a fedélérzékelőbe megy(két kék zsinor), továbbá érdemes a chip-ben lévő csatlakozót is ki-be húzni, nem túl jó minőségű... lehet, hogy nem csatlakozik elégjól.
-
#3547 tetjét=tetejét -
#3546 Skacok, egy kis segítség kellene. adott egy Gc, Viper-rel és Cobra 1.2 bios-sal, továbbá egy Resi Zero az 1-es lemez végén. Inditanám, hogy alkalmazza a multi disc patch-et, de egyfolytában nyüszít, hogy csukjam le a tetjét. Persze akárhogy állítgatom a tető érzékelőjét, csak az irja, hogy nyitva van, ezáltal a lemezt se tudom cserélni, úgy, hogy induljon. Valami okosság? Előre is kösz! -
#3545 hmmm skacok, megegy uj chip... GECKO
idezek eurasia-rol: Gecko is an upcoming modchip for GameCube with four wires to solder and new drive code according to ngcdev.com. The flash appears to be a SST39VF040 which has a size of 512KByte (4Mbit), but that could change on the final product. I suspect the grinded circuit to be a Lattice CPLD that is made to look like an Actel on the picture, but the pin count is too low and the [F] logo left to be seen is so "intentional". -
Gábor #3544 NEm :)
Már megoldottam, csak lassan töltötte be a pálya köv szakaszát:D -
#3543 Nem kellene a tűz gombot nyomva tartanod, hogy beizgúljon a csúzlid? -
Gábor #3542 Szükségem van egy kis segítségre kollégák!
Elakadtam a Metroid Prime 2 Echoesban!
Nagyon az elején vagyok az agon waste szektorban. A mining plaza nevű helyen végigbandukolok, majd az egyetlen általam használható ajtón távozom (menet közben kőpillérből képzek két hidat), ahol golyóvá alakulok, és végigigurulok a kijáratig. A köv ajtó sima kék-záras, meglövöm, de az istennek sem akar kinyílni!! :(
A mező neve mining station access! Lassan megőrülök, hogy nem akar nekem megnyílni! Esetleg tudna valaki segíteni? Ja, faq-ok szerint simán tovább tudnék menni...
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Toportyán #3541 Internetről vagy tölem :) (privát küld a mail cimed)
Üdv
-
BobaFett #3540 Aham ! thx az infot
Es ez merre szerezheto be ? :DDDD -
Toportyán #3539 Szia BobaFett!
"Hivatalosan" kell hozzá mindenképpen az AR, de gyakorlatilag az 1.3-as qoob flash-nek van egy "patchelt" verziója, amivel a cheat engine ide-oda másolható.
Üdv -
BobaFett #3538 Sziasztok !
Qoob Pro chippel hogyan kell behergelni az cheateket ? Tenyleg kell hozza Action Replay ?
-
#3537 Rólam nem is lelkesedve. -
#3536 Hát énsem a hátulgombolosokhoz tartozom és Márió azért ottvan a toppon!
7 éve azt se tudtam hogy máriót eszik e vagy isszák de azóta megbartátoztam vele. -
#3535 szerintem egyaltalan nem korfuggo.... vannak 30 feletti ismeroseim is akik imadjak Márijót:) -
#3534 nem értem a kérdésedet. bocs a tudatlanságomért :) -
#3533 emule? -
#3532 de nekem nincs bitorrent ismeretem, abc torrentet használok/nék, amiről el is kezdődik rendesen mindig, és kb 2 gb után megáll az összes kijelölt file, visszont tőlem sem tölt senki.már többször regisztráltam, újra és újra, hogy hátha 1szer sikerül, de mindig így járok, és már van 6 isom ami félig le van töltődve és így nem megyek vele semmire.angolul meg nem tudok, hogy bármit is utánna olvassak. -
#3531 Így harminchoz közel nem érzek késztetést arra, hogy Mario-val játszak... :) -
#3530 www.isohunt.com
kell némi bitorrent-ismeret... :) -
#3529 tudnátok segiteni abban, hogy honnan tudnék GC game isokat letölteni?
vagy a gctracker használatában is jo lenne 1 kis segitség. -
#3528 Ugy van! Mindaketto! -
Olcsi2 #3527 Paper Mario, fenomenalis.