GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
Milyen ED fikázók? Egyik kedvenc játékom! Sajnos nem csináltam végig 3x, mert az elsõ után elcseréltem.. azórta is átkozom ezt a hülyeségemet.. no majd beszerzem egyszer újra.
Baromi hangulatos az a game, én nem tudtam letenni míg végig nem csináltam.

www.hordamusic.hu

Anubys
Hol akadtál el?
Mellesleg jó az ízlésed, gyere tartsd a frontot a sok E.D. fikázóval szemben... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

sziasztok! Új belépõ vagyok. Most találtam rá a forumra. GC-s játékban én is el vagyok akadva (Eternal darkness). Szivesen venném a segítségeteket. Elõre is köszönöm. Ui: .uva Yo az oldal!
Up!<#nyes>
Banyapapa
No problémo.

Wazze az orrom elõtt volt a megoldás...<#nemtudom> Gáz...
Igen megvan az upgrade.Megvan a robbantási hely is . THX!<#wave>
Banyapapa
Ha megvan a bot és a 10 szkarabeusz, van a repcsidel (madjnem) szemben egy nagy bejárat ott vásárolj be, föleg térképeket.
Utána vannak bombanövények,amibe bele kell löni és a szétszorodo sporákat szedd össze.
Ezeket a sporeszokat elültetve robbanthato bigyok nönek ki:) van jopár hely ahhol lehet robbantani jutalomcuccokért, a fö robbantási hely az alvo dino mögötti repedésnél van.

Remélem a bot upgrade (amivel a tüzlabdákat lövöd ki) megvan.

Nagyon láma vok. Mindjárt az elején, amikor leszálltam a dinó bolygóra, odáig jutottam hogy gyûjtögetem a szkarabeuszokat, de max csak 10 lehet nálam. Hogy lehet többet tárolni?Hiába kapom el õket, max 10.Igy a klassz cuccosokat nem tom megvenni.Mindenkivel beszélgettem, de elõbbre nem jutok...Vlmi lusta dinókirálynõ is akar vlmit, de hogy mit?Pedig a BOXOT tettem félre miatta.<#falbav>
Hiába a CUBE igen király<#vigyor2>
Banyapapa
Mi a gond?

Lammer
ha tucc inglisül akkor ez a te barátod...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Híí.Nem tudtok olyan oldalt, esetleg olyan újságot (cím/szám) ahol Starfox Adventures végigjátszás/ismertetõ leledzik? Úgy elakadtam mint állat...Nemtom, bizti velem a baj, állítólag elég lineáris a gamma...<#rinya>
CHEAPBOY
Hat remeljuk:) Cubeot mindenkinek!!:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Március. Ez 99%.

Uj lehetõleg foliás állapotban érdekelnének GameCube-ra Resident Evil részek.

Lammer
addig még ráér, mert az 1es piszok nehéz hardon...
pláne very hard... yáááy <#idiota>

CrucifX
Március magasságában várható - addigra remélem fellélegzik a pénztárcám s a kölcsön Gamecubeot lecserélhetem egy sajátra.

Hali!
A Resindent Evil 4 mikor jön ki nállunk? USA-ban ugye jövõ év januárjában, nállunk is megjelenik akkor?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

kurvajó!! :D:D

-the invisible-

Kaplan
hülye :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Mario - ahogy eddig még nem láttuk:

http://uploads.ungrounded.net/196000/196510_Son_of_a_Peach_.swf

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

telefonszamokat tudtok ezekhez a kis konzolos boltokhoz esetleg? koszi :)
mb66
Próbáld meg a Szt. István Krt. 10 udvarában lévõ kis konzolos boltot, nagyon rendesek és van is választék... cserére is, szóval fõleg használt.
Vagy megnézheted a Nyugati Átjáróházban lévõ boltot, ott is van bõven választék a Kockára. (igaz õk drágábbak, bár viszonylag régen voltam náluk.)

www.hordamusic.hu

Lammer
én is még mindig keresem fóliásan, bontatlanba a REsi1-et... :(

Hali, probaltam keresgelni a topicban elegge eredmenytelenul. Nem tudtok ajanlani egy lehetoleg nem tul draga boltot Bp kozepen ahol van rendes valasztek GC jatekokbol? Kulonbozo okok miatt 576 shop es Cheapboy kiesett, szoval azokon kivul kene.

Hát azt mondani a MP2-rõl hogy "semmi lag" kissé erõs túlzás...
Minden második helyre belépve ~1-1.5 másodpercig recsegés és fagyás
Egyébként (általánosságban beszélve) tényleg van némi javulás az elõzõekhez képest, de még messze van az igazitól.
CSOCSO
<#wow1>
#2558-asban 3 nappal ezelõtt belinkelve. Egyelõre még nem igazán használható, de szép elõrelépés.
Kaplan
ok sorry akkor én tudtam rosszúl :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
remelm is:)
Anubys
K*rva jó az a játék... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

CSOCSO
nah. karira havertol jon az eternal darknes:)
Rengetegen kipróbálták már, hogy lehet-e mini dvd-re írni.. unalomig szét van csépelve: nem lehet - mármint úgy, hogy betöltse a gémet a Kocka.

Egyelõre marad a jól ismert módszer a Cube warez szcénán belül. BB adapter, pc-vel összeköt, pso, gc image (dump vagy netrõl szedett) pc-s hdd-rõl bootolása. Az új loaderrel (gcsim) már jól megy a Metroid Prime 2 is, semmi lag, bár egyelõre a Resident 4 demója jobban leköt, illetve a Mario Tennis is állat lett szerintem.

Egyre több játék mûködik így hibátlanul. GC lan.hack compatibility list:
http://list.gc-compat.com/

Szóval amíg nincs használható modchip, érdemes ennél maradni imo. A mini dvd felejtõs..
De nem megy... még akkor se ha nem 200 hanem 40 forint lenne a lemez...
Bocs mindenkitöl akit megbántottam... <#nyes>
Nem a 200 ft a baj, hanem, hogy NINCS GC-m...
Szerinted szaros 200 ft-on van a hangsuly...
DE most komolyan <#smile>
de inkább nem idegelem a nagyon igényes és kényes GC tábort tovább...
Bár ha menne a dvd én is vennék 1-et...
Jokka
Igy van, videókamerákban használják ezeket e lemezeket. És _biztos_
hogy nem lehet másolni így a lemezeket, ugyanis ha megnézed a GC
lemezét kicsit közelebbrõl van a belsõ gyûrûn egy pici vonalkód és
ha az nincs vagy nem stimmel akkor nem nyeli le a lemezt. Tehát
minimum egy modchip is kellene - ami nincs, illetve talán lesz.

_rnd_

ui: szóval marad a PSO+BBA páros... ;-) cca. 2-3 új játék árából kijön.
CHEAPBOY
AGBA sem azert terjedet el mert van hozza flash, minimalis a flashelok aranya a GBA piacon ahhoz kepest hogy pl hany emberbol hanyan waerztolnak Ps2es traborban Xes taborban. a GC nem a nem masolhato lemezek miatt nem terjedet el )plane hogy az Xbox alig van elotte, tehat nem orbitalis a hatranya).

MOn enm megy a GC de ez tobb tenyezo eggyuttes hatasanak az eredmenyes csak maganak koszonheti az osszes forgalmazo.

CHEAPBOY
pedig mar 2 evvel ezelott is lehetett nemet webaruhazakat latni ahol arultak kis DVDt, sot sok video kamera is csak olyan lemezre vesz fel.

CHEAPBOY
pontosan.

CHEAPBOY
hát probald ki, nosza. ugyse fog menni <#mf1><#mf1>

Egyébként mi az a Nintendo Advanced? Mert ha a Game Boy Advance -re gondoltál, az bizony nem egyszerû memóriakártya, ami a warezhez kell.

.hzx

Figy, Jokka, ha _ennyire_ érdekel, miért nem szánsz rá TE 200 forintot? Ennyire ne legyél már kisstílû tolvaj, hogy még ezt is másra akarod hárítani! Egyébként pedig: a GC lemezek nem DVD-k. Ha warezra vágysz, vegyél egy Xbox -ot vagy PS2-t.

.hzx

Banyapapa
Nem hiszem hogy sok közevan a vareznak a széleskörben valo terjedéshez.

Hááát nem tudom én csak most hallottam elõször róla, hogy kiadtak
8 cm-es DVD-t eddig sehol nem láttam nem hallotam róla (pedig tényleg kerestem :) ) Most öszintén én tuti nem építenék be egy gépbe + kölcségen másolásvédelmet amihez NEM létezik médium...
Akik meg azt mondják, hogy milyen király, hogy nem törték fel
eddig a kockát, hát akkor azon gondolkodjanak el miért nem terjedt el széles körben...
Pl.: akkor miért lehet a Nintendo Advenced-et egy egyszerû
mem kártyával kicselezni :) ????
VALAKI probálja ki könyörgök...
Hmmm.... ti tényle ennyire kezdõnek gondoljátok a Nintendo-t?
Nem, nem fog menni a dolog. Ha ilyen eccerû lenne már
évek óta mindenki csak másolgatná a játékokat. (mert a most
megjelent 8cm-es DVD+-R(W) már évek óta létezik)
A kockát olyan védelemmel látták el, hogy még modchip-et se
lehet hozzá csinálni. Pont.

_rnd_

Ui: a GC lemezek nem 4.2, hanem 1.4 gigásak, akárcsak a 8cm DVD
lemezek mindegyike... tehát ez nem lenne akadály...
Lehet, hogy menne a dolog! :D
Mivel a GC lemezeire csupán 1.5 giga fér fel!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Kaplan
1.4 giga szart se ér a gamecube asszem 4.2 és a REmake is 2 dvd-re fért rá szóval felejtõs Jokka.

Hali!

Az lenne a kérdésem a most kiadott <b>8cm</b>-es DVD amire 1.4GB-t lehet írni valaki kiprobálta már, hogy kiír rá egy GC játékot???
Hátha viszi 200 Ft-tmegérne nem <#nyes>???

Kérlek VALAKI tegye meg!!!
Örök hála

Jokka

[HUN]Kami*, kiskami*