7610
-
Toportyán #3606 Én pl. javítok! :)
Majdnem biztos, hogy az "U" csatlakozód örgedett el a konzolba, amibe a cartridge-eket dugod és egyszerűen kontakthibás a dolog. Lehet rajta segíteni.
(Sőt. Tudjátok, hogy amerikából lehet hozzá utángyártottat kapni, ami tényleg jobb, mert - ellentétben a gyári nintendoval - ott hozzás lehet férni a csatlakozókhoz....)
De a gyárin is lehet segíteni! Nem temesd még el!!! :) -
#3605 Köszi. Azt hiszem, Szolnok, mert az elérhetőbb nekem. Alig van Kelet-Magyarországon üzlet! Miért nem jönnek Szegedre, v. Békéscsabára???!!! -
#3604 Én ma nagyon jól elszórakoztam a Mario Party 5-tel. Szerintem nagyon jó mini-játékok vannak rajta. Kedvencem a Pop Star Piranhas. -
#3603 Villogás, igen. De Magyarországon SEHOL nem javítanak Nintendót. Legközelebb Svájcban, meg Németországban. -
#3602 nekem ezeket ha sikerül eladnom akkor marad 3játékom (Mario Party 5,Resident 1,Resident Evil Zero)Fként ezek miat let véve a Kocka
De már meg vetem kinyomtam a Zero-t és aztan nem is nyomtam vele
És Most unatkozom:(
Mert nincs World of Warcraft szerver
De lehet hogy már van:)mag is nézem -
#3601 Elado!
1DB GameCube Joy - 3500FT + postaköltség
1DB Pikmin - 2500FT + postaköltség
1DB Dead to Rights - 2000FT + postaköltség
1DB Lost Kingdoms - 2000FT + postaköltség
1DB Action Replay kártya - 3000FT + postaköltség
Egyben az egyész csak 11.000FT + Postaköltség!! -
rnd #3600 Már nem aktuális... :-\ -
rnd #3599 Nem érdekelne valakit egy fóliás Resident Evil 1 (amit sokan remake-nek ismernek) ? -
Toportyán #3598 Szia Mario!
Mi a baja? Villogás? Se kép, se hang? Esetleg hibás grafika, fagyások? -
xLagmarx #3597 Köszi a választ!
Azt sejtettem, hogy 1X szétmegy, de arra voltam kíváncsi, hogy a chippel drasztikusan csökken e az élettartam. Akkor úgy fogom, hogy nem annyira vészes. -
rnd #3596 http://www.interspar.hu/
Szolnok vagy Debrecen
;-D -
#3595 Nekem most romlott el végleg a NES. 15 évig bírta. -
#3594 Valaki meg tudja mondani, hogy az Interspar áruházakban lehet-e Nintendo és/vagy Game Boy játékokat kapni? Ha igen, akkor hol van Békéscsabához legközelebb Interspar? (Szeged, Kecskemét, Szolnok, Debrecen). Mert sajna itt nincs. -
Toportyán #3593 Idővel minden berendezés, legyen az bármilyen elvű (villamos, mechanikus vagy optikai), elhasználodik s tönkremegy. Minden szerkezetet ezért úgy terveznek meg, hogy normál felhasználás s üzemi körülmények között egy előírányzott élettartamot bírjon ki. Lézer diódák (cd playereknél) esetében ez kb. 10 év (ha valaki ki sem kapcsolja megvétel után, akkor lehet, csak 1 év, de ha évente kapcsolja be, akkor 50 évig is jó.
A kérdés az, hogy a GC mod során:
1, eltérünk-e az "előírt" körülményektől (lézerállítás)?
2, a gyengébb minőségű lemez gyári lemezhez képest mennyivel "több munkára" kényszeríti a lézert?
Az elsőre a válasz: az újabb kockák több mint felén nem is szükséges az állítás. Ha szerencsés vagy, ez a tényező nem lesz befolyással az élettartamra
A másodikra: egyértelműen több munkára, de ez nem egy PS2, ez minőségi Nintendo termék, itt van védelem, nem véletlenül DRE-zik a lézer halálrakinzása helyett
Egy szó, mint száz: csökkenti az élettartamot a normás használathoz képest (ami szintén csökkenti :) ), de ezidáig (2004 novembere óta létezik kb. mod) a kérdezett probléma nem áll fenn.
Egyébként mostmár majdnem ott tartunk, hogy a chip drágább, mint egy új GC. :/
Ergo a kérdés inkább az:
"A Gamecube nem teszi tönkre a modchipemet?" :) -
#3592 remélem... -
rnd #3591 Ezt még senki sem tuggya... merthogy senki sem csippelt 1 évnél régebben... ;-D -
#3590 Nem -
xLagmarx #3589 Hello
Érdelne ha a kockát chipeltettem akkor tényleg tönkre megy 1 éven belül??? -
celofank #3588 Hátha valakit érdekel. A miskolci Intersparban Eternal Darkness 2000FT-ért.
1 db van. Üdv -
Olcsi2 #3587 Elado: Zelda Four Swords Adventures foliasan, abban a diszdobozban, amihez GBA kabel is van 6500ert. Francia a doboz, nemtom garantalni, hogy angolul is fog futni, de majdnem 100%. -
#3586 Szia, hogy vagy? -
#3585 ooo hosszu... majd veszek megint... :P -
Toportyán #3584 szia
S mi az oka? Sok volt a DRE? Drága a lemez? Vagy lassú a töltés?
Vagy fárasztó a lemezcsere? Félre ne értsd! Nem kötözködés! Tényleg érdekel!
-
#3583 szia!
nekem (marcsak volt) egy GCm Viperrel... szal... de anno olvastam HDD projektrol amikor kijott a ViperGC es akkor mar csorgattam a nyalamat, ugylaccik kezd revbe erni a dolog... naakkor fogok szervalni ujra GCt... es remelem 2.0s USB lesz ;) -
Toportyán #3582 Szia Lammer!
Valld be, nem is akarok modolni a GC-det! :) Ha ez is kijön majd valami újabra fáj majd a fogad! :))
Egyébként nagyon igéretes ha tényleg müködni fog és gyors is (pl. nem usb 1.1-es). És reméljük drága sem lesz... -
Toportyán #3581 Én elvből imádok mindent, ami nintendo... de ezt akkor is nehéz megemésztenem, de örülök, ha valakinek tetszenek az ilyem "sportos" Marios játékok. De a fehér kocka miatt meg kell vegyem... nincsmese... :) De a játékot odaadom neked! :) -
Toportyán #3580 Szia rnd!
Fóliásat? Mármint Nintendo fóliásat vagy "576 foliásat"? Mert az utóbbi szintjét megutik, sőt...! :))
De szívesen csinálok róla képet, ha gondolod! -
#3579 Hmmmm veegre!
Many of you including us at MaxConsole were left reeling by the recent announcement about a new GC modchip called the GC Loader. Well The GC Loader team have recently got in touch with us and provided us with some of the specs of their upcoming GC Loader modchip. The GC Loader team have told us that this mod was based on the concept of the infamous PS2 HD Loader of which Sony stamped out in record time. How does it all work you may ask ? Well we only the basics, the chip will come with a USB port capable of hosting an external USB HDD from the GC as well as supporting streaming to the GC directly from the PC.
kivancsi leszek... marcsak ezt vartam... HDD -
BobaFett #3578 Én sosem értettem miért nem jo valakinek az alapszínben, amivel kijött egy konzol.
Na jó talán az ilyen átlátszó/félig átlátszo cuccokat még talán értem, de a tobbit...
de biztos igazatok van :D -
rnd #3577 Mongyuk én pont keresek Starfox-ot meg Sunshine-t, de fóliásan... :-\ -
#3576 Érdekes lehet a Mario foci. Szeretem a "sportos" Mario-játékokat. N64-re nagyon jó a Golf és a Tenisz. -
#3575 CSak nem a Spar-ban vetted? :))) -
#3574 NEKEM ILYEN KELL!!! HÓFEHÉR!! DE GYÖNYÖRŰ!!! -
Toportyán #3573 Hmmm... vajon ilyen lesz? :)
-
Toportyán #3572 Hatalmas hír (legalábbis szerintem... :) )!
November 18.-án új Gamecube Bundle jön Mario Smash Football-al! Nem rohantok a boltba? Megértem... de most jön az igazi meglepetés... új színű kocka lesz benne: FEHÉR! :)))
Márcsak azért is érdekes a dolog, mert fehér szín csak japánban volt és összesen 150 darab (Final Fantasy Christal Chronicles Special Edition Bundle), ami csak egy magazin sorsolásán lehetett megszerezni vagy az ebay-en több, mint 1000 dolláréert! :)) -
#3571 ez mar barati!!!! ;) -
Toportyán #3570 A napok telnek, az árok mennek... kivételesen lefele...
qoob pro(!) chip beépítéssel 13,5e (AR cheatengine, mp3player, sdload, stb.)
üdv -
Toportyán #3569 Sziasztok!
Van 3 eladó, de inkább cserélendő eredeti játékom:
Starfox Adventures
Super Mario Sunshine
Eternal Darkness
Ha valakit érdekel írjon pl. privát. :)
üdv -
#3568 Szia chip,mi újság Baten Kaitos ügyben??Azt mondtad szólsz ha lesz cserére. -
#3567 en speciel nem:D