LEGJOBB játék ősszel

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
A mostani õsz legjobb játékai között kétségtelenül ott lesz a Bioshock 2. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

MaSzKa
half life ep2 és a farcry2 az tutti 1110%-ék

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Frank99
röhejes topic...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Balazs15
gfdfgdfgf mi van veletek?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Seth
velünk semmi gond, de veled vmi nem stimmel... ^^

PSN ID.: Beegabor

mi az mi van veletek???
mi van veletek

bhnvbnk,kjmpéökojkl,hiklé.chjtnbcvbfdfhmfdSfASDfgdb
ufih
nem akartam nyitni egy új topicot azzal a címmel hogy: legrosszabb játékok,amik nemrég jelentek meg, de az utóbbi idõk játékmegjelenései nagyon lehangolóak, szenny munkákat adnak ki. vannak benne jó új ötletek,de a megvalósítás az igénytelenség tetõfoka. pl:
dungeon lords, heavyweight thunder,laser squad,delta force extreme,csak hogy a legutóbbiakat említsem

legensy
nyugodtan vehetitek sértésnek 😉

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

amugy legjobb õszi gamek:
rome total war, evil genius, és valszinû tribes: vengeance...
többi gamenak nagyon felkell kötnie gatyáját 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ezt msot vegyem? (vagy vegyük? 😛P) sértésnek? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

RaveAir
A KotOR magyarul? 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Voltan
Ammég nem jön PC-re, mi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hunting Unlimited 3

Rome Total War egyértelmûen 😄

War. War never changes.

legensy
tudom. 😊 és már megszoktam tõletek pasiktól. 😛

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

a "kettõs személyiségû emberek" is azt hiszik magukról hogy õk két ember 😄DD lehet hogy annyira erõsen hiszel benne hoy a képre is kivetül már 😛
(amugy csak poén votl nyugi 😛P)

grebber
Nekem nagyon bejött a FAR CRY ,Shadow Ops Red Mercury,Shellshock Nam '67,Kohan II Kings of War,ROME TOTAL WAR,Full Spectrum Warrior.

Next PC upgrade: 2022

A legjobb játék õsszel,ami végre megjelenki,és nem tolják el karácsonyra meg jövõre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
San Andreas lesz, és nem csak az õsz, hanem az év játéka

Boldog Karácsonyt!

grebber
Az tényleg jó csak még jobb lenne ha lenne folytatása.

Next PC upgrade: 2022

legensy
miért írtad ezt? ha elolvastad volna az infónkat, láthattad volna, hogy nem kettõs személyiség, hanem két személy vagyunk.
Bizonyítsam fényképpel? http://web.interware.hu/legensy/
nézd meg. 😛

😛PPP
skizo vagy vagy mi? 😛P
bár nem gondolom tuti normális vagy, a hangokis azt mondják mindig nem? 😄DD

Stotoo
lol

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

legensy
Az õsz legjobb játéka a sims2, de mivel lányoknak nincs több õsz legjobb játéka ezenkívûl maradok a wormsnál és a Need For Speednél.

Bocsi belepofa, de én a nickünk lányrésze vagyok.

D3t0nat0r
Szerintem tuti lesznek feltört servevek, szóval ez nálam nem elég ok arra, hogy megvegyem eredetiben.. Én most az SW:Galaxiesre gyűjtök 😊

liquid
Ha õszit, és már megjelentet kell mondani, akkor a Ghost Recon. A RTCW persze nálam is abszolut favorit a várólistán.
[Walaki]D`Lair
Nálam a MAx-Payne abszolut No.1.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GAMECUBE
IGAZAD VAN SKORPIO!!😊) A GAMEK AMIKET FELSOROLTAL TENYLEG HATALMASOK.... megha en nem is veszem meg oket... (igaz le se toltom oket a wolf kivetelevel) gyujtok tovabb a DMCre ff10re😊
skorpio7
Egyetértek .A magyar fejlesztésű programok csak eredetiben lesznek meg nekem .Azt hiszem , megérdemlik , amiért ilyen jó programokat fejlesztenek nekünk .
Sorban . : S.W.I.N.E , Escape from Alcatraz , IG3 és Hagemónia .
A külföldiek közül csak azt , emlyiknek a multija nagyon megfog , magával ragad .
Most ilyen a WOLFEINSTEIN ! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

D3t0nat0r
Télleg, a Commandos2 őt ki is hagytam 😄

De 20. án jön a Wolfi!!!! Akkor asszem az lesz az őszi námbörván nálam 😊

mikike
Katakis

esteleg Unreal Tournament
de csak 2. helyre

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mr.Macho
FA PREMIER LEAGUE MANAGER 2002, NHL 2002, FIFA 2002, xyz2002, ...2002, stb...
CaviaR
Emberek-emberek! És a Commandos 2? Arról nem esik szó? 😊))
Sephi "hurrogásai" ellenére, szerintem ez a legkiribb stratégiai játék...
És a leggyengébb: -az ősz lopott ötlete- Alcatraz: Prison Escape. (remélem, a magyar fejlesztés elfeledteti)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ember
civ3
ehh, hogy lehet az OSSZES jatekot osszehasonlitani?

pl. egy Alien vs. Predator2 -t egy Civ3 -mal.

LYONESS - Your Cashback Company

Icebird
Operation Flashpoint viszi a pálmát!!!
Közel jövőben is ez a game lesz a legkirályabb.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Hmmm, a legjobb talan...uhh nem is tudok valasztani annyi jo kis jatek jott ki mostanaban. Inkabb 1 rovid kis lista mi teccett ill. mi nem.
Tetszett : AVP2 (utobbi idok legjobb hangulatu FPS-e
Empire Earth (nemtom, nekem nagyon bejott)
Wizardry 8 (bar meg csak a demot lattam...ha minden igaz ma erkezik)
Stronghold (bar 1 kicsit tobbet vartam volna)
Silent Hunter 2 (ahoz kepest, hogy nem nagyon szeretem a szimulatorokat ejszakakat jatszottam at vele)

Ami nem tetszett :
Project Eden (neha, vagy nem is olyan neha jatszhatatlanul belassul)
Pool of Radience 2 (nagyot csalodtam benne)
SW Battleground (nnnna ez aztan tenyleg gagyi lett 😊)) )

1nlore asszem ennyi 😊

D3t0nat0r
Nekem ezek jöttek be ősszel: Civ3, Uplink, Csé(ja, hogy ez nem most jelent meg? 😊

Hmuda
Civ3, Empire earth (nekem nagyon tetszik).

Tényleg a legszarabb a HP. Csak egy szaros konzol átirat az egész. Pfujj.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Hát a MULTIS része , az tuti nyerő a WOLF-inál ! 😊

Hustler_hu
Ghost Recon sztem is , habar a Wolfensteinre kivancsi vagyok
Ghost Recon
Efreet
Civ3 és Wizardry8

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

skorpio7
Szerintem meg mindenki téved .
A legjobb játék a WOLFEINSTEIN !!!
A legrosszabb !? Csak Harry Potter-es game lehet .Ha lesz vagy már van Pokemon-os játék , akkor az is ide sorolandó .

bocs a legjobbat majdnem kihagytam: Deadly Dozen
Szerintem nyugodtan idefer meg a Rally Championship Extrme es a FIFA2002 is!
RangeR
A legjobb magasan a STRONGHOLD.Még a nyomába sem férkőzik egyik sem.Legrosszabbak: Empire Earth,ez valami rossz vicc lehet csak,hogy valaki ilyet fejleszt...Star Wars Battleground:ez már csak egy röhögésre elegendő,azután gyorsan törölni kell!Battle Realms: tökmindegy,hogy van-e ilyen game vagy nincs.Annyira középszerű,hogy ha nem lenne,észre se lehetne venni,hogy valami hiányzik.S.W.I.N.E= NA EZ MÉG JÓ! Ezzel érdemes foglalkozni.A demo is csúcs volt.

Oldal 1 / 2Következő →