Seagate vagy Quantum?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv sorstárs!
Én pontosan így jártam másfél éve! Először is cseréld le nagyobb teljesítményűre a tápodat, majd pedig vegyél egy új vinyót! Jobban jársz...
colos
Én pontosan így jártam másfél éve! Először is cseréld le nagyobb teljesítményűre a tápodat, majd pedig vegyél egy új vinyót! Jobban jársz...
colos
Húúúúúúdeszakember itt valaki! Adatmentésre tökéletesen jó egy másik nyák is, ha meg használni is akarod vele, akkor egy rendesebb low-level format elvileg megoldja a gondot. Adatmentésre már volt nálunk példa, tartós használatra még nem. Amúgy én sem bíznék egy ilyen vinyóban...
Styleair:
Sorry, aszittem nekem szólt...

Sorry, aszittem nekem szólt...

Minek vegyek 25e-ért új vinyot, ha elhet (?) kapni hozzá 3-4e -ért elektrónikát?
Egyébbként OEM-hez csak 1 év garancia jár! És a legtöbb boltban sajnos OEM -et adnak...
Egyébbként OEM-hez csak 1 év garancia jár! És a legtöbb boltban sajnos OEM -et adnak...
Nekem Quantum 5.1 es volt, beszart.
Javaslom, hogy vegyél inkább 7200-es Maxtort.
3 év garival. Gyors és halk.
Javaslom, hogy vegyél inkább 7200-es Maxtort.
3 év garival. Gyors és halk.
Nem tud valaki eladó elektrónikát Quantum Firewall CX 20gb- hez?
leggyorsabb az IBM
Leghalkabb allitolag a Seagate
De minimalis kulonbsegek vannak a tobbiek kozotot is Qantumot ma inkabb ne vegyel!
Es 3 ev garival erdemes talan😊
Leghalkabb allitolag a Seagate
De minimalis kulonbsegek vannak a tobbiek kozotot is Qantumot ma inkabb ne vegyel!
Es 3 ev garival erdemes talan😊
ém is akarak szerválni 1hddt
40gb / 7500rpm / ta100
melyiket is válasszam ?(figy:sebesség,zaj,hö)
seagate quantum ibm maxtor westerndigital
árban 2000 a különbség, elhanyagolható
40gb / 7500rpm / ta100
melyiket is válasszam ?(figy:sebesség,zaj,hö)
seagate quantum ibm maxtor westerndigital
árban 2000 a különbség, elhanyagolható
lll l ll lllll l lll ll
a Quantum is megelgszik rendesen😊 igaz az IBM is
Valszinuleg ezzel a gyartok is tisztaban vannak es nem tekintik nagy problemanak ha nem tesznek ellene
Mellessleg 3 ev gart sem adnanak ra😊
Ha valakit nagyon zavar tehet alajuk hutest 2 ezres kb.
Valszinuleg ezzel a gyartok is tisztaban vannak es nem tekintik nagy problemanak ha nem tesznek ellene
Mellessleg 3 ev gart sem adnanak ra😊
Ha valakit nagyon zavar tehet alajuk hutest 2 ezres kb.
Többek szerint nagyon melegszik, de személy szerint úgy gondolom, hogy aktív hűtés nélkül is elmegy egy nagy házban.
nekem nagyo bejott az IBM
Halk is gyors is😊
Halk is gyors is😊
Volt egy emberke itt, aki szerint az a legjobb, ha a ház a másik szobában vagy egy szekrényben van és akkor tuti nem hallod 😊)))
Komolyra fordítva a szót:
Személy szerint én a gumiszalagos lógatást tartom a legjobban kivitelezhetőnek. Nem túl drága és esztétikus is.
Komolyra fordítva a szót:
Személy szerint én a gumiszalagos lógatást tartom a legjobban kivitelezhetőnek. Nem túl drága és esztétikus is.
Skacok! Lenne egy kérdésem. (Ha már vinyókról beszélünk - bár az utolsó beszólásokat tekintve ebben kételkedem.)
A téma: zajcsökkentés. Egy SCSI 36GB pörög otthon és a nagy házban igen hangos.
Kérdés: Milyen módszerrel lehetne csökkenteni a menetzaját?
Hallottam korábban holmi gumiszalagokra lógatásról és láttam néhány tuning gép képén hólyagos csomagoló fóliát a ház oldala és a keret között.
Tudnátok javasolni néhány megoldást?
Kösz!
Busa
A téma: zajcsökkentés. Egy SCSI 36GB pörög otthon és a nagy házban igen hangos.
Kérdés: Milyen módszerrel lehetne csökkenteni a menetzaját?
Hallottam korábban holmi gumiszalagokra lógatásról és láttam néhány tuning gép képén hólyagos csomagoló fóliát a ház oldala és a keret között.
Tudnátok javasolni néhány megoldást?
Kösz!
Busa
hagydmar ö a forumban olvasta hogy azok a legjobb markak...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Végül is a Seagate-t választottam, mindenkinek köszi a segítséget, hozzászólást.
a rackben gyárilag van 2 hűtő nem én raktam rá
2 venti egy 4.3-as vinyóra? Minek?
Maxtor téma: jelenleg a két vinyóm 17.4-es 5400-as Maxtor és 40-es 5400-es Maxtor. A kisebb rack-ben ül, de egyik sincs külön hűtve. Csendesek, gyorsak, megbízhatóak, stb.
Maxtor téma: jelenleg a két vinyóm 17.4-es 5400-as Maxtor és 40-es 5400-es Maxtor. A kisebb rack-ben ül, de egyik sincs külön hűtve. Csendesek, gyorsak, megbízhatóak, stb.
nekem van egy 2.1 quantum meg egy 4.3 seagate az utobbi rack-ben van amiben van 2 venti én mindkét winyoval meg vagyok elégedve soha semmi bajom nem volt velük most hogy van CD irom kezd kevés lenni ezért venni akarok valmi ujat mostnában jookat hallottam a Maxtor winyokrol erröl mi a véleményetek ??
a gumibugyi a garancia miatt van.
ha leszeded mar uszott is...
bar seagate-t nem sokan visznek vissza, mig quantum-rol egyre tobbet hallani.
meg kulonben is sea rulez😊
ha leszeded mar uszott is...
bar seagate-t nem sokan visznek vissza, mig quantum-rol egyre tobbet hallani.
meg kulonben is sea rulez😊
mindenesetre a quantumok megözik magukat egy hutes nelküli rack ben...
És szerinted az javítja a hűtést vagy sem? :-PP
Még az ütésállóság miatt sem értem, mivel a sarkak szabadon vannak hagyva. Talán, hogy a user ne fogdossa a nyákot. 😊
Még az ütésállóság miatt sem értem, mivel a sarkak szabadon vannak hagyva. Talán, hogy a user ne fogdossa a nyákot. 😊
ilyen jo a seagate?
eddig mindenki szidta ?
eddig mindenki szidta ?
sea...
de így is kérdezhetted volna:
winchestert vagy papírnehezéket?
de így is kérdezhetted volna:
winchestert vagy papírnehezéket?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Seagate-t lehet a Mikland-nál kapni (28k) és a Mistral-nál is, de csak a webes árlistán szerepel (itt is 28k).
pedig van 7200-es seagete.
s meg gumibugyi is van rajtuk..😊
s meg gumibugyi is van rajtuk..😊
a seagatek halkak, és alig melegszenek, legalabbis amiket en lattam (ebben nics 1 7200 sem) a quantumok meg fütenek amd melle muszaly hogy le lehessen kapcsolni a radiatort 😊)
javaslatom : IBM DTLA sorozat 307020 típus. 7200rpm/20GB. qrva halk, igaz, kissé melegszik, de nem vészes.
nekem bejött, nyugodt szívvel ajánlhatom. brutto 30k alatt van az ára.
nekem bejött, nyugodt szívvel ajánlhatom. brutto 30k alatt van az ára.
Nekem Seagate van, igaz az u5-os sorozat. 30 gigas es 5400-as.
Halknak eleg halk, gyorsnak is gyors az 5400-hoz kepest.
A Barracudarol sok jot halottam, ugyhogy en azt valasztanam a helyedben.
Hja, Seagate winyot eleg keves helyen lehet kapni...
Halknak eleg halk, gyorsnak is gyors az 5400-hoz kepest.
A Barracudarol sok jot halottam, ugyhogy en azt valasztanam a helyedben.
Hja, Seagate winyot eleg keves helyen lehet kapni...
Sziasztok? Szeretnék venni egy új wincsesztert. 20 GB-osat. ? Seagate Barracuda v. Quantum AS ?
Gyors legyen, halk és ne nagyon melegedjen. Melyiket javasoljátok?
Gyors legyen, halk és ne nagyon melegedjen. Melyiket javasoljátok?