899
Age of Mithology
-
#258 Asztis ertekelnem ha tudnam mirol is beszelsz...
Milyen idegesito hogy vannak olyan jatekok amik valakiknek tokeletesen mennek masnak meg alig ...
I"tt mondjuk en orulhetek:))) -
Jinchuu #257 Miért van az hogy a hang olyan érdekes a gameban. Minden mondat végén riceg és berak egy kis hangfoszlányt. Elég idegesítő, nem lehet valamit csinálni, hogy ez megjavuljon??
sblive kártyám van, megpróbáltam szerezni uj drivert de nem igazán találtam a mostani még 2001-es. Van valakinek esetleg ujabb? -
tbundy #256 regeltem magam az általad javasolt oldalon,de nem találom, honnan lehet szedni a cuccost... -
#255 mikre is ?
mond már !! :))
nekem csak a demo van.. :( -
#254 Nekem a Fairlight van meg.
WinXP van fent SP1-el plusz minden rendes Update ami kene. Monitorom 80Mhz allat fut 1024-be es 32bit allat.
DirectX az is updatelve volt meg anno a GTA3 patchel (igen nem irtam el).
Nekem minta a villam ugy megy es ahogy tovabb jutok annal tobbet szakad le az allam hogy mikre volt kepes a Microsoft baszus? -
#253 az az igazság hogy ez a msxmlenu.msi nem ér semmit a betühiánnyal és a lefagyással kapcsolatban, feltelepitése utánj is ugyanolyan szar, ez csak azért kell hogy fusson! de van más megoldás? Nektek a ripnél van betü? ha valakinek van az megirhatná hogy mitől lett... -
maotun #252 van mar megoldas a zenehianyra? Xp alatt.
-
aiguo #251 Nem kell letolteni,ott van a cd-en is!
Ezt kell telepiteni: msxmlenu.msi -
#250 a betühiányt nem lehet valamivel pótolni?
-
#249 hajrá -
Jinchuu #248 Már megvan a hiba, töltöm is lefelé a szükséges file-t, remélem az megteszi hatását. :) -
#247 na rájöttem vmire !!!
hogyha kikapcsolod a hardware enable sound vagy vmi hasonlot akor kifagy !! -
Jinchuu #246 Hali.
Nekem vmi MSXML 4.0-ra ir ki error-t, azt mondja hogy nincs jól felrakva ez a valami. Valaki tudna nekem segíteni? -
#245 leszedtem a demot ..
na
délelött jáccottam vele, ment minden simán , erre mostmeg jáccom és egy 10perc mulva megfagy az egész és pörkölőre se reagál , kkivéve az egér mer az megy tovább , de mozdulni nem tok.. -
KeviN #244 Udv Mindenkinek !
Engem is erdekelne a zenehiany megoldasa...ha valakinek van valami 5lete (az ujratelepitesen kivul) akkor igazan +oszt6na velunk :) -
#241 nekem a rip van meg és se betü nincs se játékélmény mert 1 perc alatt mindig lefagy...ilyen szar a rip vagy mi? -
#240 Na ja-csak az eladások is ezeken múlnak-és nem minden szar,ami réteggáma--de nincs pénz2.-3. részre....... -
#239 lol -
#238 Hm... miért FPS miröl szól? Löjéé oszt annyi. De ez nem baj, ezeket hivják játék fajtáknak. Kinek melyik fajta jön be, azzal játszik. -
#237 attol tartok rossz verziot kaptál -
#236 Ehhh,HASS,alkoss,gyarapíts..minden RTS erről szól??Grafika ok.,aztán azon felül semmi új.Tápolj,mennny---köv.pálya... -
#233 hi!!
Egy a gondom a játékkal:
1024x768-ban a szövegek normálisan látsznak, de ha 800x600-ba teszem akkor szinte olvashatatlanok lesznek a betük!!!
-
aiguo #231 kuldtem mailt csekkold legyszi:) -
aiguo #230 Jahhh...mar mindent vagy haromszor ujra raktam,....lassan szettep az ideg!!! -
Braveheart #229 ja csak akkor próbálj multizni... (nem lanon) -
#228 Ha cd-key-re gondolsz akkor asszem EEEEEEEEEEEEEEEEEEE szal sok E, mivel nem ellenörzi akármi lehet -
Braveheart #227 igen. próbáld felrakni a 8.1-est újra vagy a 8.2-est -
aiguo #225 Nekem nem muxik...ertsd kilep a desktop-ra par perc jatek utan.
error:d3d8.dll
...ez vmi DirektX problem lehet?! -
#224 [18th RCT]zabur te milyen kóddal csináltad? -
#223 Hat akkor igy porbajatok meg :
1. Legyen a Fairlight altal kiadott verza.
2. Legyen fent a gepen a legutobbi DirectX plusz a legujjab hang es video kartya driverek.
3. Lehetoleg ha nVidia kartyatok van akkor ne a 40.XX driver legyen fent hanem a rendes 30.xx.
4. A monitor mukodjon 80 Mhz.
Nekem 1024 be 32bit be ugy fut a draga hogy meg se akad es a hang is gyonyoruen megy! -
tbundy #222 iso-s a gaméd? -
#221 nekem a menüben egy gombon egy darab betü nincs és a játék 1 perc után keményre fagy! mi a megoldás? -
maotun #220 nekem is az sp1 fenntvan, de zene az nincs.. mas lehet a baj.
-
#219 Haha nekem fent van a SP1 es ezert minden megy rendben:)
Megint nem alszok reggelig baszus ez eszmeletlen jo ez a gama!
Es ertekelem hogy mar az elso palyan kinoldni kell!
Mas gemnel 7-8 palyanal voltak gondok. Ha voltak:)
Jah es az introtol kirazott a hideg baszus:) -
maotun #217 Lehet, hogy azert nem indul el rendesen a zene, mert beta verzio van? az osszes fajl pl. sept 6. datumu..
-
#216 Méér nem ezzel kezdted? :)
remélem... :P -
tbundy #212 iso-s gaménál van olyan valakinél, hogy nincs betű a gombokon a meüben? -
#211 Ezt próbáld ki
De ha XP-d van: Windows XP contains Windows Installer 2.0 and therefore can't be installed or upgraded by this redistributable - akkor nem kell. -
#203 Ne add fel mert nagy élmény!
Viszont 5letem nincs :( Vsz hangkátya driverrel lesz valami... -
#200 Juuj en most raktam fel es hot jo!!!! Remek egy gama!
Imadom eszt a War3 stilusu grafikaa!!