77
 • kriszta111
  #77
  sziasztok! kaptam egy samsung YP-U3-as mp-3 lejátszót, és az vele a problémám, hogy: rakok rá zenét és amikor bekapcsolom azt írja ki, hogy no resource data the player is off és nem kapcsol be a készülék. tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudnám beüzemelni? előre is köszönöm
 • asdasddsadsa
  #76
  Tudja valaki hogy van-e valami különbség a fehér és fekete ipod classic közt? Alapvetően nem kérdeznék ilyen hülyeséget, de az egyik internetes árházban (pixmania) a fekete olcsóbb mint a fehér.
 • Ice Cortez
  #75


  Eladó egy használt, jó állapotú, 1GB-os fekete színű Stormblue AV700-as Audio/Video Player minden gyári tartozékával dobozban, frissített szoftverrel!

  Irány ár: 18 ezer Forint

  Ha valakit érdekel: itt nézzen körül!
 • xBobtailx
  #74
  Sziasztok!
  Nekem nagyon sűrgősen kellene Samsung K5-s mp3 lejátszóhoz USB kábel, mert ellopták...a fényképezőmet is, így nem tudok képet csinálni a csatlakozóról, de találtam neten. Holt tudnék venni?


  Előre is köszönöm!
 • darthw
  #73
  mi a vélemény a Telstar UFM 661 1gb-os kiszerelésről? vagy ha nagyon rossz valaki hasonló árban tud ajánlani jobbat?
 • darthw
  #72
  Hello! van egy Dimarson DM-10512-es 512mb-os mp3 lejátszóm, és ha kb. 200megánál több cuccot rakok rá az adat megsérül a zene pedig elkezd ugrálni 5-10 másodpercenként, teljesen élvezhetetlenné válik az egész... valaki tudna segíteni?
 • Ditta18
  #71
  Helló!
  Most szántam rá magam, hogy vegyek egy memóriás lejátszót. Hogy melyiket az még nem tudom! Én mindíg a márkára megyek. Nem tudom ezek az MPIO, iRiver és társai milyen tarósak lehetnek. Legjobban a Samsung Yepp T6X 512MB -os tetszik. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Szerintetek milyen? Elég hangos, hibái, jó tulajdonságai, menüje, kezelhetősége stb....
  Mi a különbség ezek között?:
  -Samsung Yepp T6V
  -Samsung Yepp T6X
  -Samsung Yepp T6Z

 • chad02
  #70
  Hello Mindenki!

  Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek MPio FG-100-as Mp3 lejátszója? Ha valakinek van az esetleg ha lenne kedves leírni róla a véleményét azt megköszönném!

  Hy Everybody.
 • Istju
  #69
  Üdvözlök mindenkit!
  Először járok itt ebben a fórumban.
  Sokat segített mindenki-de főleg Breki- az mp3CD lejátszó márkám kiválsztásában.Köszönet érte.
  Nos kaptam egy PHILIPS EXP 521-est, amivel ngyon meg vagyok elégedve(hangminőség, id3,tartozékok stb), az viszont már nekem(negyven éves fejjel)kicsit sok, hogy játszani is lehet vele, de jó tanulóként ebbe is bele fogok szokni.
  PS:ára a METRO-ban 30000Ft,EU-ban 149 Euro.
 • gz8
  #66
  Szilya Kabos! Itten is előfordulsz?
 • fotel
  #44
  A távirányítóról meg annyit hogy, akinek nicns az szídja:)

  Elég cool dolog
 • fotel
  #43
  Találtam valamit

  Sony MZ-N1

  Minidisc, USB másolhatsz rá mp3 filokat, egy lemezen ha 192es mp3 minőséget akar visszakapni 2 és fél óra tárolható, 16szoros sebességgel a real time-hoz képest másolható rá a cucc

  Egy lemez 3-400ft
  újraírható
  kicsi mint állat
  nagyon jó

  van még rajta optikai bemenet
  és pl másolásvédett cd-t optikain rácopyzol hifiről és aztán meg az mdről gépre másolod, és le is rippelted a másolásvédett cd-t :)))

  TYPE-R tömörítés, nem rossz hangja van az tuti

  Ha megjelenik lenne egy eladó MZr-900-am :)))
 • Fatality
  #38
  A cikk végén lévő táblázatban benne van. Csak ugye aki nem olvassa el a cikket csak kérdez...
 • AnarchoiD
  #33
  terratec jo cuccokat csinalt eddigis (hangkartyakra gondolok;) ez a cuccuk is meggyozo.. hmmm asszem szakitok enis 1-et ;)
 • Tomcat.no1
  #32
  Az lehet, hogy az én LENOXX CD/MP3 player-em csak 4.5 órát bír egy 850mAh-es aksival, de viszont 150db zene fér rá egy CD-re (10-15 óra) és ezt a mennyiséget az íróm megírja CD RW-re 15p alatt! Arrol nem is beszélve, hogy a normál Audio CD-ket is le tudom játszani vele (ez setben én több mint 15 órát nyomattam).
  Egyébként most a MeMa-ban 4db 900mAh-ás (NiCu; hama) cerka aksit 1365HUF -ért fosztogatnak! Veszek is, bár a cuccoshoz kaptam 2db 850mAh-ás aksit meg volt is egy pár panasonic 800mAh-as...

  Viszont egy érdekesség!: kaptam egy pár zsír új Wonder (gagyi) elemet és ezekel a szarokkal alig ment 1.5 órát (természetesen mp3-ba) :)
  Én úgy sejtettem, hogy az aksik az elemek teljesítménye alatt vannak, de úgynézki ezen állítás alol kivételnek minősűlnek az ilyan gagyi elemek!!! :)

  A "noname" lejátszók lejátszásközbeni megakadásáról meg csak annyit, hogy nekem néha előfordúl, hogy megakad de ez csak bekapcsoláskor tapasztalom néha és erre is megoldás ha benyopmom a pause-t, majd 2-3mp múlva play és minden ok!
  Egyébként én a BKV-n szoktam töbnyire halgatni, de amikor a kocsiba halgatom ott semmilyen akadozgatás nem jön elő!!!!! (a kocsi szetnek köszönhetően az akkuk élettartalma nem jelent gondot!!!! És ha nem használom a cuccost akkor még tölthetem is a kocsiról az aksikat!
 • Laalee
  #26
  a discman is tömöritessel eri el a 74 perces kapacitasat, tehat mp3 eseteben nem igazan jöhet szoba.
  a fasza a 8 centis lemezeket hasznalo mp3 lejatszo meretre is kicsi kapacitasra is jo media arban is kivallo.
 • Fatality
  #24
  Minek teszteljenek olyan terméket, amit nem lehet kapni nálunk? Annak mi értelme?
 • Tomcat.no1
  #19
  Ja! Amúgy én is a flash memóriát komálnám igazán de hát sajnos az még elég drága :(
 • Tomcat.no1
  #18
  valamit:
  1db RCA átalakító
  1db szivargyújtó tápellátó adapter
 • Tomcat.no1
  #17
  Nos nekem van egy LENOXX márkájú Disckman-em. Ez a gyárilag hozzá mellékelt 2db ceruza aksival 4óránál valamivel többet bír (850mAh)!!! Megjeleníti az mp3 ID3 tag -ját 1 sorban, futófényként. A kaszni le van kerekítve ott ahol csak lehet viszont az igaz, hogy vagy 1.5cm vastag.
  Én személyszerint azért komálo jobban a CD-s mp3 játszókat, mert
  1. van CD íróm
  2. már 300HUF -ért lehet kapni újraírható CD-t
  3. megtudom halgatni benne a normál Audio CD-t

  Amit kaptam a cuccoshoz:
  2db ceruza aksi
  1db 4.5v-os adapter/töltő
  1db fülhalgató
  1db autós kazettás átalakító

 • fotel
  #14
  a válasz minidisc....

  az megodlotta am réet és kapacitásproblémákat

  és kicsit olcsóbb...
 • GuMiSZu
  #9
  olynan kazettás kütyű már régen van csak gagyi FLASH rammal...
 • Fatality
  #2
  Bunny ezeket is lehet látni ill. kapni nálunk, de ezekszerint nem nézted meg a cikk utolsó oldalán lévő táblázatot. (Herta, Pixel)