Transport Tycoon Deluxe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
azt láttam, csak annyira lassan jön be az oldal, de már sikerült elverekdnem magam a fájlig, de az olyan lassan jön. Még jó, hogy 200K alatt van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
36-os hozzászólás

M@TriX
remélem ez már jó lesz, mert ez a 3. verzió. Amúgy elgújabb magyarítás megvan valakinek, ah igen akkor a mailemre, vagy valahova dobja már fel. Már úgy is régen láttam a progit, így nem zavaró, ha magyar. Ha mégsem tetszik, legfeljebb leszedem. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
töltsd le innen: http://myweb.tiscali.co.uk/pcanywhere/ttd-windows/ttd-windowsversion.zip

M@TriX
a patchel elindul, de akkor meg nem fullscreen

M@TriX
bmeg azt mondja, hogy rakjam be a CD-t.
Te pontosan honnan szedted le és mit csináltál?

zaki
nekem nincs fenn semmilyen patch és mûködik minden normálisan

M@TriX
Max ha 640x480-ra állítanám a felbontásom. 😊

zaki
nekem se volt elõszõr, de +oldottam valahogy...

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

le volt kapcsolva a MIDI rész, mert volt egy kis alapzaja. 😊 Mostjöttem rá, ahogy írtam az elõzõ beszólást. 😊
De fullscreen nuku,. pedigkompatiblit is állítottam.- Az 1.9-es patchet meghibába állítom fullscreenbe visszaugrik...

M@TriX
ja. 😞
De most szedm le máshonnan a játékot hátha menni fog. Sõt, a németz oldalról leszedett verzió még CDt is kér... és fullscreenbe sem megy. 😊
5 perc és lennt lesz egy másik. Remélem jó lesz...

zaki
nincs hangja a játéknak?

M@TriX
és hogy, nekem sincs...

zaki
ja, egyébként nem tudja valaki, hogy miért van az hogy 2070-nél megáll az idõ? 2070 után nem 2071 jön, hanem 2070, és ez így megy tovább... az árak meg drágulnak évrõl évre...

M@TriX
A #95-ös az delux igaz? És azt érdemes leszedni?
Amúgy megnéztem a magyar oldalt és nagyon elfogott a nosztalgia azért is szedem. 😊

zaki
de az a DeLuxe-hoz van, neki meg a simához kell

M@TriX
az 1.9-es patchet érdemes leszedni?

http://ttdlxhq.raysworld.ch/daten/ttdpt19win.zip ?

M@TriX
a #36-os beszólásnál lévõt próbáltad?

http://private.addcom.de/fab/ttdlx/file/tthq.exe?

zaki
35-ös hozzászólásnál vannak a linkek

zaki
#35 hozzászólásnál vannak a linkek

PetruZ
Lemaradt: ezt a tppatch használata mellett szokta így csinálni.
PetruZ
Kérdés: be van-e kapcsolva a célállomáson a "full unload"? Ha nincs, akkor azt csinálja, hogy ami a fordulási/megállási idõbe befér, azt lepakolják, a többi megy tovább. Lehet, hogy ez a gond. Bár ez nem bug, normálisan így kell mûködjön. 😊
[HUN]PAStheLoD
jaja

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
nem azon múlik... attól hogy nem mindegyik vagyon fér be az állomásra, attól még az összes cuccot fel/leveszi

[HUN]PAStheLoD
hááát ilyet még nem láttam 😞
küdd el [email protected] meglesem!

zaki
passz, nem tom mi lehet a gáz

Van egy vonatom, mondjuk szenet szállít. vagy akármi mást. Van rajta 5 vagon szén. Elindul a bányáól, és tele van mind az 5 vagon. Majd amikor megérkezik az erõmûhöz, akkor csak 1 vagon ürül ki 5 helyett. és ez mindenhol így van.
zaki
milyen áruról van szó?

HELYESÍRÁSI HIBA MENTESEN!Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vonatok nekem mindig csak egy vagonnyi árut adnak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsõt mindig), és így tovább. Help me!
Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vobatok nekem mindig csak eg vagonnyi árut andak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsõt mindig), és így tovább. Help me!
zaki
ez akkor most végülis mi: http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=27881 ?

M@TriX
mondom, hogy király, de ha valamely cég grafikai tunining alá venné, akkor nagyon király lenne...

zaki
még most is király a game

mohus
ez a Trains and Trucks Tycoon meg valami új gamma?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a progi három floppyn terül el RAR csomiban😊
és a legjobb, hogy lehet ketten összekötve játszani....

egyébként ez a topic komoly vagy csak retrofeelig?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
TTD nekem megvan..sõt magyarorszagi térképpel, amit magam szerkesztettem hajdanán...valakinek kell? elküldöm a mentésemet a tycoon oldalnak...
van ott valakinek emailja?

M@TriX
Haj. Be rég is volt.
Nagyon király volt a gém. És akkor nagyon jól is nézett ki. Vonat, repülõk... minden.
Azt nem értem, hogy ilyen játékot miért nem adnak ki? FPS-ek, meg hülyeségek hada, de egy ilyen király játékot csak grafikailag meg kellene tunningolni és ütne. Így is üt, ha a grafot nem nézzük...

[HUN]PAStheLoD
pontosan!

zaki
próbáld meg a Direct Connectrõl letölteni, ott szinte mindent megtalálsz, amit keresel

Hon nn lehet letölteni a Traiins & trucks tycoont?
[HUN]PAStheLoD
jah az is ok!

zaki
nekem ME van és azzal nincs gond

[HUN]PAStheLoD
nekem a menu 😞

de csak kb 1 ora jatek utan
[HUN]PAStheLoD
win xp vel lefagy

Win XP-d van, allitsd at a programkompatibilitast win95-re, es akkor kidobja full screen-be
zaki
nem tudom, nekem full screenbe indul el

zaki
és ez mi pontosan?

zaki
nforce-on olvastam én is hogy kijött vmilyen új

[HUN]PAStheLoD
nem megy a gepy-s [email protected] -ra egy magyarosítást plz!