564
Transport Tycoon Deluxe
  • dikki*yysw
    Teherautót/buszt vagy így, vagy pedig lerakok egy darabka sínt amikor benn vannak a járművei a depóban, és akkor fel tudom szedni a dózerrel aszfaltostul, ugye.

Ja egyszer megcsináltam, hogy az EGÉSZ világban felszedtem az ÖSSZES utat, és újraraktam sajáttal. Amikor a térképen a company szerinti úthálózatot néztem, az EGÉSZ világ az én színemmel volt lerakva, az ÖSSZES város minden darabka aszfaltját újraraktam. Ugyanezzel a sínes trükkel, általában vissza lehet "kódolni" egyetlen kiindulási pontról az úthálózatot (mert ugye kanyarra nem lehet sínt rakni, de fel lehet szedni kanyart ha nincs semmihez sem hozzákötve).

Vonat: biztosan tudni szeretnétek? :) Az állomásán lehet robbantani, annyit segítek..

Hajó: körbe fel kell húzni körülötte egy dombot :)

Reptér: sajna erre még nem jöttem rá, hogy lehetne eliminálni.

Amúgy vannak még beteges dolgaim. Pl. minden városban, akármekkora is, muszáj lennie legalább egy helyijáratnak.
    Az összes várost össze kell kösse legalább egy vonatjárat a legközelebbi szomszédjával, és minden városban két állomás van. Azaz egyik állomásra érkezik egy vonat, a másikról indul, és minden város össze van kötve egy másikkal --> valaki ha elindul akárhonnét, sok-sok átszállással, de bárhova eljuthat.

A reptereket már 1940-es években úgy építem, hogy lerakom a nagy reptér helyigényének megfelelő területet a város várható növekedésének irányába, sínekkel. Amikor megjelenik a nagy repülőtér, van a közvetlen belvárosban egy hatalmas, reptér számára hasznosítható területem :)

A városok real-time prioritással rendelkeznek nálam. Annyi pénzt pumpálok beléjük, amennyit csak lehet, és mindent megadok nekik, csak hogy növekedhessenek. Egyszer 800.000.000$ -ért húztam fel a tengerből helyet egy városnak, ami elérte a növekedés során a vízpartot. Az volt az egyetlen évem, amikor veszteséges voltam, de akkor sem sokkal :)

Amint kijön egy újabb, jobb vonat/busz/lorry, akár csak egyetlen km/h -val gyorsabban megy, lecserélem a teljes járműparkot. Nálam a minőség a legfontosabb.

Szeretem ezt a játékot :-)
  • dikki*yysw
    Ezt most nekem írtad? Ha igen, hol a link? :D Ha nem, miért nem? :D
  • Borg
    Az autóinak én is szoktam ilyen kis halál-átkelőket épiteni, ahol pár mozdony cikázik:)))

De a vonatait hogy teszed tönkre?
  • [HUN]PAStheLoD
    nah van egy WINdózos verzió az 10 mega ahhoz kell a windózos peccs (nekem mind a 2 megvan) és utána már akkora kapitalista **** lehecc amekkora én :))
  • dikki*yysw
    Nekem meg kéne maga a játék, nem a sima, mert csak azzal nyomtam mindig. Van vmi oldies oldal ahol fenn van? Tudtommal még nem abandonware a cucc, de ilyenért nem adnék pénzt, ezer éves.

Amúgy csak nekem mániám az, hogy minden ellenfelemet felrobbogatom, tönkreteszem? :/ Egyedül a repülőjét nem tudom tönkretenni, minden mást igen.
  • zaki
    ok, köszi
  • PetruZ
    Semmi extra, tudtommal csak egy a TTDx (dos+win) egy vagon pályával. Asszem vmi német kiadó adta ki, keress rá a neten, több árlistában is láttam.
  • zaki
    nem, mi az?
  • [HUN]PAStheLoD
    helyes
  • [HUN]PAStheLoD
    senki nem jáccik már vele?? pedig a windózos verzió fut XP alatt is!
  • [HUN]PAStheLoD
    a windows-os verzióban hogyan lehet használni a TTDalter-t?
  • [HUN]PAStheLoD
    :DD
  • [HUN]PAStheLoD
    mega LOL!! a TT-ben és a TTD-ben az unload olyan mint hitted DE !!! A PATCH-el már nem!
  • Borg
    Mármint a patch-es TTDeluxe-ban.
    Mert az original deluxeben az unload azt jelentette, hogy lerakta, és meg is kaptad a dellát érte.

A patchelt TTDvel az unload arra való, hogy több részből álló szállitási hálózatot hozz létre. Pl hajo lerakja az olajat parton, unloaddal, nem kap dellát. Onnan vonat felveszi, elviszi refinerybe, és ott kap pénzt érte, + hajó dellája is megjön.
  • M@TriX
    http://www.csucsposta.hu/csaboka/ttd/ttdford.html
  • PetruZ
    Ttdpatch-ot használsz futtatásra? Ha igen, akkor ne felejtsd el bekapcsolni az "enable feeder service mode"-ot a TTDX Configurator-ral.
  • Braveheart
    nekem jól megy
  • M@TriX
    remélem ez nem igaz... :)
    Valakinek megy szépen a delux?
  • zaki
  • M@TriX
    véletlenül. :) full screen, hang. Sőt még kép is van. :)
  • zaki
    sikerült bazzeg?
  • M@TriX
    van 3 verzióm TTD-ből meg két patchem. 1.81 és 1.9. Most végre eltaláltam a megfelelő kompozíciót. :)
    Gyorsan le is törlöm ami nem kell. :)
  • M@TriX
    :) jókor. :)
  • M@TriX
    műűködik!!
  • zaki
    én feladom...nem tom mi lehet nálad a gáz...
  • M@TriX
    csak setup nélkül az exeékre azt mondja, hogy install properly... :)
  • M@TriX
    szóval csak kicsomizom. És melyik .exe-t indítom el? elősször és utóljára? :)
  • zaki
    nekem nem volt semmilyen setup...
  • M@TriX
    heheheeee. :)
    Esetleg elmondanád... :)

Leszedtem. Kicsomiztam. Setup. Ott american full install, és azután?

• M@TriX
    de ahonnan mondtad onnan szedtem le a cuccost. Akkor inkább nem ondnád el, hogy mit kell csinálni, mert a leszedett 1.9-es patchel el tudom indítani a játékot, de fullscreenben nem...
  • zaki
    gyere át a WISHMASTER-re mert nem enged be a mátrix-ba, megtelt a hub
  • zaki
    [HUN]zaki a nevem, majd töltsd le a fájllistámat
  • zaki
    várjá, mingyá gyüvök
  • zaki
    WISHMASTER
  • zaki
    megosztom neked a játékot ha kell
  • M@TriX
    mert?
  • gtom
    Most már jó a játék. ÉS tényleg a ttd patch lehetett a ludas.
  • zaki
    van Direct Connected?
  • zaki
    nem tudom...
  • M@TriX
    Haj.
    Leszedtem. Kicsomiztam. Setup. Ott american full install, és azután? Startmenu indítom a játékot. Error reading registry...