564
Transport Tycoon Deluxe
-
#280 NA MEGVAN!!! szóval, én most éppen ezt töltöm:
2003-03-20 PC Game ISOs Transport Tycoon Deluxe (C) MicroProse 2x15 MB IIII -
#279 Értem. Lehet, hogy a játék ugyanaz, csak grafika tunning? -
#278 vmi transport tycoon-os cucc -
#277 A TTDPatch hivatalos oldala: http://www.ttdpatch.de.vu
Van már 2.0 is, bétában már elég régen kipróbáltam, nagyon jó lett.
-
#276 Én még nem is hallottam róla!!! :)
Mármint mi jött ki az Nforce-on? -
#275 de én úgy tudom, hogy ez nem rég jött ki, pár hónapja, mintha láttam volna az nforce-on -
#274 nem tudom, fél órán belül meglesz, majd kiderül -
#273 Főleg 95 MB-ban... :) -
#272 Ejha, az mi lehet??? -
#271 találtam egy ilyet a dc-n: iiii-ttd.iso (93.95mb) nem tom mi lehet ez, letöltöm azért -
#270 Okés...akkor lehet, hogy neki is állok az este...
Bár az a Railroad nagyon izgat. Tök szép meg minden...csakhát nem igazán értem a játékot... :)
Bár, lehet, hogy szenvedek vele egy kicsit többet és akkor majd jól!!! -
#269 lehet, hogy a Dc-n fent van, e még én nem is hallottam 1.9-es patch-ről, mindenesetre attól még lehet, de én patchek nélkül nyomtam a game-t kiba sokáig -
#268 passz... fogalmam sincs -
#267 Honnan lehet letölteni az 1.9-es pecset??? -
#266 de itt 1 másik honlap, ez is jó, van rajta szok hasznos dolog -
#265 mát figy... újra beszerzem a game-t, én is elkezdek vele nyomulni (előbb leszedtem de nem vót jó), és majd szórom a tippeket -
#264 Ehhhh...
Akkor asszem most pihen egy kicsit a Railroad... :)
Szóval, egyéb tippek egy tök kezdőnek??? -
#263 azzak kicsit 1Xűbb -
#262 há bazz, nem is tudtad, hogy van hozzá fordítás? :) -
#261 Hűbazz!!!!!!!!
Asszem akkor ráfekszem a játékra... :)
Igaz, hogy már 10 éves, de ha magyar, akkor táncsak felfogom!!! -
#260 ezt megsassoltad már? -
#259 hátnem tudom. én először felmarkolom az összes kölcsönt, és vonatokkal kezdek el bizniszelni. pl fát szoktam elején szállítani (direkt nem írtam, hogy faszállítás), azzal jök a sok zseton -
#258 No, akkor mondj ehhez pár tippet... :) -
#257 én csak ehhez a gameval kapcsolatban tok segyteni, a railroad-ot még nem nyomtam fel a gépre, peig már megvan a game :) -
#256 Szóval, egyikkel sem tudok mit kezdeni, mert én default az ilyenekhez hülye vagyok, de szeretnék rájönni, hogy kell az ilyenekkel jó bizniszt csinálni... :) -
#255 -
#254 Ahhoz is!!!
Jól jönne...Játszom azzal is, csak tudod amaz szebb, meg miegyéb... :) -
antijedi #253 LOOOOL :PPPP -
#252 ja, aszittem a transport tycoonhoz kell 1-2 tipp -
#251 Miért is kellett idejönnöm???
Adsz egy két tippet a Railroad-dal, meghogy hogy kezdjek neki??? Mert az jól jönne... -
#250 hát lehet, hogy tudok segíteni, mert fégen rengeteget nyomtam a game-val, több száz gurigám vót, már nem lehetett elkölteni a pénzt annyi vót, meg nem volt hova építkezni :) -
#249 ok -
#248 Ittvagyok -
#246 nekem megvan a legújabb alpha peccs azzal meg minden simán! -
#245 nemsokára jön amúgy a Transport Giant a Jowoodtól... -
Borg #244 Ha jol emléxem valami ilyesmit a TTDLX 1.9 patch FAQjában is irtak, hogy a mentésekkel gond lehet... -
#243 probaltam mar, de nem muxik. :( ,most nyalazom a netet, hatha van valami megoldas. -
Braveheart #242 próbáld meg úgy, hogy loadolsz majd rögtön mentesz egyet és azt töltöd vissza -
Styrex #241 Van full magyarítása a gamének? Honnan lehet leszedni(ha van)? -
#240 no szarul fogalmaztam.Szoval kidobta ezt a hibat a winfos.Viszzatoltottem az allasomat es par masodperc mulva megint kivag ezzel a hibauzivel.