564
Transport Tycoon Deluxe
-
#444 Egyre jobb...máris alakul a dolog. Érdekes, hogy a másik fórumon (Prohardver) nincs nagy forgalma a TT topic-nak, vagyis 3év alatt összegyűlt benne 250 hozzászóls. -
Toroco #443 én lehet hogy tudnék két embert, vagy 3at -
Adam19 #442 ok igyexek, bár nem nagyon ismerek másokat akik még tolják szivesen :( pedig ez az egyik legjobb játék a világon :) sztem :) -
#441 Ti is gyűjtsetek embereket és én is megpróbálok szabadidőmben. Nyitok szervert, ha kell, de csak 18-20ig tudom működtetni. -
Adam19 #440 hali!
én is szivesen játszanék online ha valaki csinál szervert, csak dumáljuk meg hogy mikor és kik. -
Toroco #439 én benne lennék egy netes partyban, de legalább két ember kéne még, hogy két csapatban tudjunk épitkezni. -
#438 Helló!
Nagyon elkallódtatok srácok. Ha semmi magyar ember nem jön jáccani az OpenTTD-be, úgy dög unalom az egész. Ha kell, nyitok szervert, csak mondjátok meg hogyan állítsam be (jelenleg mérsékelt táj, könnyű fokozat). És fontos, hogy mettől meddíg, mert meg van kötve a kezem (itthon 4fő/1gép), úgyhogy innentől egyzetetni kell valamennyiőtökkel. -
Toroco #437 szerintem a grafika igí tök jó ennek. de nem volna rossz pont ugyan ez a játék csak full 3Dben -
tomo #436 ne a kepeket nezegesd, hanem probald ki.
a szabalyrendszer total mas, a mesterseges intelligencia uj, az utkereses uj, az iranyitorendszer uj.
ezert irtam, hogy minden uj, kiveve a grafikat, ami valljuk meg masodlagos egy jatek eseteben. -
#435 most abban mi az új? mert a képeket elnézve nem igazán látok ujdonságot semmiben se, max egy kis merészséget építés terén.. -
#434 vagyis innen (430) -
#433 onnan -
#432 Hello! Meg tudnátok mondani honnan tom leszedni a gémet;D...kösze -
Toroco #431 oké kipróbálom. thx -
tomo #430 hasznald az openTTD t
www.openttd.org -
Toroco #429 Hali! nem tudom felinstalálni a TTD for windiws-t. mindig felugrik egy ablak aztán eltünik. hiába állitottam a kompatibilitást be akkor sem megy. tudtok segíteni?
Esetleg nincs valakinek felinstalálva, és eltudná küldeni valahogy a felinstalált játékot? mondjuk regelnék hozzá egy ftp-t. -
nyaflaty #428 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha csinálok egy szervert azt haver mért nem látja neten keresztül???? Előre is köszi a segítséget -
TommoT #427 ez már megoldva, elég béna kérdés volt így utólag :)
open ttd-ben nemtudjátok miért van az, hogy ha már 2 vonatom van ami közlekedik, akkor a lámpák mindig pirosak? Akkor is ha tök máshol vannak és nem is egy irányba mennek, ha már a sínek valahol találkoznak, akkor mindig pirosak. Biztos én nem jöttem rá valamire, akik okosabbak oktassanak már ki. :) Esetleg valami oldal is jó lenne, ahol ilyenek (sínépítés, lámpák stb) le vannak írva. Előre is thx! -
tomo #426 igen, az openttd tamogatja a lanos es az internetes jatekot is. -
#425 Multizni lehet a játékkal?? -
TommoT #424 Hali!
Igaz, hogy régi játék, de remélem van aki még tud segíteni.
Szóval én open transport tycoon deluxe-l játszok (ottd), és a játékban kaptam egy olyan ajánlatot, hogy ugye a papírgyár és az erdő között építsek vasutat ami fát szállít. Na mind ez oké, csakhogy ha vasútállomást teszek az erdő mellé, akkor nem írja ki, hogy ezt faszállításra föl tudja használni. Ok akkor mind1, erre jön az ellen, aki simán megoldja, valami más fajta állomással és már szállítja is a fát. Nemtudjátok hogyan kell olyan állomást építeni?
TommoT -
Morpeus #423 Figyelem!Figyelem!
Fejlesztőket keresünk Transport Tycoon 2 fejlesztéséhez! Windowsra és Linuxra fejlesztünk! Jelentkezni lehet a [email protected] email címen! Ha akadnak ötletek akkor a következő címen lehet a fórumba írogatni : http://ttdx.webgear.hu/forum.php?m=t_nyit&id=972&d=14&alt=50&rend=desc -
#422 Hm, már egy ideje akartam kérdezni valamit, de lusta voltam felhozni a topikot :D
A patchben vannak az állomás ki-és bejárati jelzői (sárga színűek, kis fehér táblával), azokat hogy lehet elővarázaolni ? Egy időben voltak nekem, aztán eltűnt minden mentésből is, és nemtom előhozni . A cfg fájlban van 2 jelzős parancs is, de hiába variáltam, a sárga jelzők nem jöttek elő :(
Mért van olyan érzésem, hogy senki nem fog tudni válaszolni ? :D -
#421 ja és még egy dolog
a magyar weboldal cimet szeretném maajd még elkérni
előre is köszi -
#420 üdv mindenkinek
1 kérdés:
az Open TTD valami uj verzio esetleg -
#419 Amíg nem érkezik be egy vonat, addig nem pakolja ki az árút. Ez azért jó, mert ha pl egy vasércbánya mellett van egy kis falu és te csak vasércet akarsz szállítani, akkor nem rontja az értékelésedet az hogy nem viszed el az utasokat.
Viszont ha tartósan apalling a megítélésed, akkor előfordul hogy nem kezd el gyűlni az áru a vonat beérkezése után sem. -
Xirnox #418 Sziasztok!Valaki tudna segíteni abban h az OpenTTD-ben miért van az hogy mondjuk egy vasércbányához építek egy vasútállomást és elakarnám szállítani de azt írja h nem várakozik semmi és a vonat nem tudja felpakolni!Pedig ugyanúgy csináltam mindent mint a sima TTD-bven és mégsem megy!Mellesleg nem csak a vonattal van ez!Pl. ha utast szeretnék szállítani akkor sem megy!
Köszi előre is! -
The Den #417 Na ez megoldódott.... csak most meg a hang ment L grr -
The Den #416 Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem fut a laptopomon a TTD teljes képernyőn:(
OpenTTD-vel és ttdpatchw-vel is próbáltam, de mindig az az eredmény, hogy amikor kiteszem teljes képernyőre akkor a járéktér kicsi marad csak rörben egy fekete keret szegélyzi. Hát nem mondom, ez is teljes képernyő de hát.... A rendes asztali gépemen ugyanigy csináltam mindent és ott tökéletesen megy teljes képernyőn. Igaz, a laptopom csak 1024x768-at és 800x600-at bír. Ez lenne a baj?
Ha valaki tud segíteni az jó lenne.
Köszi, Sanyi -
hunter2005 #415 Helló,
Nem tudja valaki, hogyan lehet betenni a TDDX be új vonatokat meg ilyensmi?
Előre is köszi! -
#414 TTD Patch helyett inkább az Open TTD-t tedd fel. Megy XP alatt is, és a 2048*2048 méretű pálya rendesen odab**sz, megunhatatlan a maga végtelen városával és vonatjával... (régen azért untam meg hamar egy-egy menetet a TTD-ben, mert hamar elértem a max 80 vonatos határt és hamar megtelt a 256*256 méretű pályácska) -
Highman #413 Fent van a TTD patch, vagy az Open TTD? Ha igen, akkor legyen bent a depó is a jármű menetrendjében! Ha nem állítod "full load"-ra, akkor mindig bemegy, ha ráteszed, akkor csak akkor megy be, ha elérkezett a szervízelés ideje. De ami a legjobb, hogy ha van depó a menetrendben, akkor soha nem megy másikba!
Ha fent van a TTD Patch, akkor abban 16000 naponta mennek a járművek szervízbe. nyisd meg a *.cfg file-t és állítsd át. -
JancsiPapa #412 Én anno 10 évesen kezdtem el vele játszani...Még most is imádom!!!
Megint feltettem,de a win-es patchel van egy kis gond.Generate random new game-nél nem mennek a járművek maguktól szervízbe!!!Tudnátok segíteni?
Előre is köszi! -
Highman #411 HELP!!!
Játszott valaki az Open Tycoon-nal? Felfedeztem egy újabb sínt, az összes vonatot beküldtem a depóba, de a depó alá nem tudom az új sínt építeni! ;-(((((((( Hogyan lehet átállni az uj rendszerre úgy, hogy ne kelljen minden vonatnak újra megadni a menetrendet? -
Attiska #410 Ismét kedvet kaptam a járékhoz, a TTD-vel régen nagyon sokat nyomtam. De van valami újabb, a Chris Sawyer's Locomotion. Szerintetek TTD Win, vagy ez a másik a jobb? -
#409 ez a kedvenc játékom :D és megint megvan elsem hiszem :D -
#408 Nálam nincs ilyen funkció. Bal felső pause, mellete az options, és mentés.
-
#407 nem nekem kellett :D -
#406 JObb felül van egy pause és két gyorsítás funkció... -
#405 fent asszem lehet állítani az időt.. nagyon rég jáccottam vele és nincs előttem a játék képe