564
Transport Tycoon Deluxe
-
#404 A Zeppelines dolog megoldodott.
A kérdés csak annyi lenne, hogy hogy a francba lehet felgyorsítani az időt? Már ha lehet. Elég idegesítő, hogy olyan kur** lassan telik az idő. -
#403 jaja megpróbálok -
#402 Jah, értem. Valóban jobb.
Tudsz segíteni egy-két dologban? -
#401 magyarral játszottam régen, és az eléf feelinges volt... magyar városnevek, loool -
#400 Magyarosításra gondoltál? Mert ha igen, elvileg van valahol. Amúgy meg tök fölösleges, hamar rájön az ember, hogyan kell játszani.
Tud valaki helpingelni??? -
#399 nincs magyar :( -
#398 Ja, ha vki nem ismerné esetleg a játékot, azonnal kattanjon ide -
#397 Tök zsír ez a játék, most kattantam rá megint.
És előjöttek a régi gondok, amiket nem tudok megoldani. Egy Ceppelin zuhant a repülőteremre, és nem 'tom hogy kell eltakarítani. Újabb repteret felhúzni meg igen költséges dolog, amúgy sem lenne pénzem rá. Tud valaki tippet? -
#396 up! -
MrTressy #395 Idevisszaraktam akinek kéne esetleg, többi info a #377esben -
#394 www.openttd.com
Ez az Open TTD, a nyílt forráskódú változat. Kell hozzá a Windowsos TTD és a patch, ezután lehet felrakni az OTTD-t. Lehet multiplayerben is nyomni neten, király :) -
#393 hol lehet letolteni? -
#392 azért ne nézz no00bnak, letölteni letudom, csak nem fut a gépen... éps MAGYAR kell... németet nem vágom... angolt meg nem látam ! -
#391 ne müxik... -
#390 keresd meg DC -n az XP -s valtozatot es toltsd le azt -
#389 vki HELP ! -
#388 nekem nem megy ez a game :\
pedig kiskorombanez volt a kedvenceem !! HELP !!! -
#387 open TTD be lehet nagyobb pálya asszem -
#386 Asszem, hogyha a peccs készítői nem tették bele, hogy lehessen nagyobb a pálya, akkor közülünk senki se tudná "egyszerűen" megcsinálni (abban az esetben, ha még a forráskód is open lenne) -
#385 a magyar oldal nem müködik ??? -
Piko888 #384 Király a PatcH!!! -
zaobaba #383 Itt olvastam vmelyik topicban (talán Transport Giant), hogy nyílt forráskodú, azért van már belőle több továbbfejlesztett változat. -
Borg #382 Miből gondolod, hogy nyílt forráskódú?
A több vonat kérdését már megoldották az említett patchben. Akár 1000 vonatod is lehet asszem, csak a géped birja el. -
zaobaba #381 hello!
Ha elvileg nyílt forráskódú a játék, akkor nem lehetne-e azt megcsinálni, hogy egyszerűen csak beállítjuk, hogy hosszabb legyen a pálya? Vagy hogy több vonat legyen? Vagy ez most nagy hülyeség? -
#380 hát igen, még midnig ez a játék a király. ;)
nem tudom miért nem tud egy fejlesztőcsapat annyit csinálni, hogy egy ütős grafikai motorra átírja a játékot, nem kell 3D, csak mint mondjuk a Transport Giant... -
#379 megint van egy kis gondom. Elérkeztem oda, ahol lehet monorailt építeni, de ha lerakok egy monorailes sint, akkor sima sint rak le, mit tegyek? -
MrTressy #378 persze a regfilet be kell reggelni :) -
MrTressy #377 Itt van becsumizva 2.0ás patchel magyaritva,van benne pár mentésem is érdemes meg nézni:).Regfile is van benne, notepaddal átirod az elérési utat konkrétan ezt "HDPath"="C:\\Games\\Ttd\\"
a sajátodra és ttdpatchw.exe vel indul a játék
-
#376 Huhh, nemtom hogy, de sikerült :) Feltelepítettem egy windowsos izét a ttconfiggal utána elindítottam azt a pecst, amit mondtál és eccercsak bejött :) 1000 köszönet! -
#375 az openttd telepitese egyszerubb, annak csak meg kell adni telepiteskor a hova van installalva a jatekod, utanna a start menubol lehet inditani, ez tuti menni fog -
#374 en ezt csinaltam:
-letoltottem a windowsos ttd-ot (10.9 mega)
-feltelepitettem a ttconfigal
-letoltottem, kitomoritettem a jatek konyvtarjaba ezt: ttdpt20r1W.zip
-majd ezt: tps.zip
-TTDPatch Starter.exe -et elindit
-aztan ttdpatchw.exe -el lehet inditani a jatekot -
#373 valaki nem tudná pontosan leírni mit csináljak, mer ez már nagyon idegesítő.... (akkor kezdem a legelejéről)Szóval letöltöm a #365-ben lévő zipet, utána mit tegyek??? -
#372 most ott tartok, hogy: Error reading registry -
az biztos, hogy az infrastuktura ki van építve.
-
#370 már ezekkel is próbáltam, de semmi. Már volt olyan is, hogy elindítottam, de pár másodperc után kilépett (ez asszem a sima dososnál volt...) -
#369 itt egy durva kep :) -
#368 vagy szedd le ezt ez rengeteg ujdonsagot es modositast pakol bele, vagy pedig van egy ilyen is:
openTTD ez madjnem ugyanaz, mint az alap, csak az egeszet ujrairta par rajongo, de allithato felbontassal, valamint Magyarul is tud -
#367 Tudom, én vagyok a lúzer, de letöltöttem és azt írja ki, hogy nincs rendesen telepítve és nem bírom működésre bírni... vki tud segíteni? -
#366 fennvan neten több oldalon is -
#365 én igy találtam meg
lajcsika 2003. nov. 05. 23:43 | Válasz | #326
google, erre keresetek rá: ttd-windowsversion.zip