564
Transport Tycoon Deluxe
  • Gorvik #404
    A Zeppelines dolog megoldodott.

A kérdés csak annyi lenne, hogy hogy a francba lehet felgyorsítani az időt? Már ha lehet. Elég idegesítő, hogy olyan kur** lassan telik az idő.
  • PResident Evil
    jaja megpróbálok
  • Gorvik #402
    Jah, értem. Valóban jobb.
    Tudsz segíteni egy-két dologban?
  • PResident Evil
    magyarral játszottam régen, és az eléf feelinges volt... magyar városnevek, loool
  • Gorvik #400
    Magyarosításra gondoltál? Mert ha igen, elvileg van valahol. Amúgy meg tök fölösleges, hamar rájön az ember, hogyan kell játszani.

Tud valaki helpingelni???
  • PResident Evil
    nincs magyar :(
  • Gorvik #398
    Ja, ha vki nem ismerné esetleg a játékot, azonnal kattanjon ide
  • Gorvik #397
    Tök zsír ez a játék, most kattantam rá megint.

És előjöttek a régi gondok, amiket nem tudok megoldani. Egy Ceppelin zuhant a repülőteremre, és nem 'tom hogy kell eltakarítani. Újabb repteret felhúzni meg igen költséges dolog, amúgy sem lenne pénzem rá. Tud valaki tippet?
  • Gorvik #396
    up!
  • MrTressy
    Idevisszaraktam akinek kéne esetleg, többi info a #377esben
  • Gerygrey
    www.openttd.com

Ez az Open TTD, a nyílt forráskódú változat. Kell hozzá a Windowsos TTD és a patch, ezután lehet felrakni az OTTD-t. Lehet multiplayerben is nyomni neten, király :)
  • peteragoston
    hol lehet letolteni?
  • PResident Evil
    azért ne nézz no00bnak, letölteni letudom, csak nem fut a gépen... éps MAGYAR kell... németet nem vágom... angolt meg nem látam !
  • PResident Evil
    ne müxik...
  • PeeTeR
    keresd meg DC -n az XP -s valtozatot es toltsd le azt
  • PResident Evil
    vki HELP !
  • PResident Evil
    nekem nem megy ez a game :\

pedig kiskorombanez volt a kedvenceem !! HELP !!!
  • [HUN]PAStheLoD
    open TTD be lehet nagyobb pálya asszem
  • ZsZso
    Asszem, hogyha a peccs készítői nem tették bele, hogy lehessen nagyobb a pálya, akkor közülünk senki se tudná "egyszerűen" megcsinálni (abban az esetben, ha még a forráskód is open lenne)
  • DonPapa
    a magyar oldal nem müködik ???
  • Piko888
    Király a PatcH!!!
  • zaobaba
    Itt olvastam vmelyik topicban (talán Transport Giant), hogy nyílt forráskodú, azért van már belőle több továbbfejlesztett változat.
  • Borg
    Miből gondolod, hogy nyílt forráskódú?

A több vonat kérdését már megoldották az említett patchben. Akár 1000 vonatod is lehet asszem, csak a géped birja el.
  • zaobaba
    hello!

Ha elvileg nyílt forráskódú a játék, akkor nem lehetne-e azt megcsinálni, hogy egyszerűen csak beállítjuk, hogy hosszabb legyen a pálya? Vagy hogy több vonat legyen? Vagy ez most nagy hülyeség?
  • M@TriX
    hát igen, még midnig ez a játék a király. ;)

nem tudom miért nem tud egy fejlesztőcsapat annyit csinálni, hogy egy ütős grafikai motorra átírja a játékot, nem kell 3D, csak mint mondjuk a Transport Giant...
  • Davidka
    megint van egy kis gondom. Elérkeztem oda, ahol lehet monorailt építeni, de ha lerakok egy monorailes sint, akkor sima sint rak le, mit tegyek?
  • MrTressy
    persze a regfilet be kell reggelni :)
  • MrTressy
    Itt van becsumizva 2.0ás patchel magyaritva,van benne pár mentésem is érdemes meg nézni:).Regfile is van benne, notepaddal átirod az elérési utat konkrétan ezt "HDPath"="C:\\Games\\Ttd\\"
    a sajátodra és ttdpatchw.exe vel indul a játék
  • Davidka
    Huhh, nemtom hogy, de sikerült :) Feltelepítettem egy windowsos izét a ttconfiggal utána elindítottam azt a pecst, amit mondtál és eccercsak bejött :) 1000 köszönet!
  • toMpEr
    az openttd telepitese egyszerubb, annak csak meg kell adni telepiteskor a hova van installalva a jatekod, utanna a start menubol lehet inditani, ez tuti menni fog
  • toMpEr
    en ezt csinaltam:
    -letoltottem a windowsos ttd-ot (10.9 mega)
    -feltelepitettem a ttconfigal
    -letoltottem, kitomoritettem a jatek konyvtarjaba ezt: ttdpt20r1W.zip
    -majd ezt: tps.zip
    -TTDPatch Starter.exe -et elindit
    -aztan ttdpatchw.exe -el lehet inditani a jatekot
  • Davidka
    valaki nem tudná pontosan leírni mit csináljak, mer ez már nagyon idegesítő.... (akkor kezdem a legelejéről)Szóval letöltöm a #365-ben lévő zipet, utána mit tegyek???
  • Davidka
    most ott tartok, hogy: Error reading registry
  • Serpa

az biztos, hogy az infrastuktura ki van építve.
  • Davidka
    már ezekkel is próbáltam, de semmi. Már volt olyan is, hogy elindítottam, de pár másodperc után kilépett (ez asszem a sima dososnál volt...)
  • toMpEr
    itt egy durva kep :)
  • toMpEr
    vagy szedd le ezt ez rengeteg ujdonsagot es modositast pakol bele, vagy pedig van egy ilyen is:
    openTTD ez madjnem ugyanaz, mint az alap, csak az egeszet ujrairta par rajongo, de allithato felbontassal, valamint Magyarul is tud
  • Davidka
    Tudom, én vagyok a lúzer, de letöltöttem és azt írja ki, hogy nincs rendesen telepítve és nem bírom működésre bírni... vki tud segíteni?
  • [HUN]PAStheLoD
    fennvan neten több oldalon is
  • DonPapa
    én igy találtam meg

lajcsika 2003. nov. 05. 23:43 | Válasz | #326

google, erre keresetek rá: ttd-windowsversion.zip