Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Pedig nagyon jo, hogy ablakosan lehet vele jatszani 😊
A sima transport tycoonban mar 1930-ban volt sok sok jarmu, itt viszont csak kesobb jelennek meg. Hagytam, hadd menjen a jatek, es vmikor 1936-ban mar volt sok minden. De miert???
TTDX-szel jatszanek, azonban miutan nagy nehezen sikerult elinditanom, hiaba jatszanek, mert csak egy buszom van, egy darab mas gepjarmu, vasut nem jelenik meg. Idokorlatosak a jarmuvek? Vagymi?
koszi
van csomó tTd-s oldal google.com segít .. én már tényleg végigjátszottam .. max. pénz .. max vonatok 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A doboza és a kézikönyve még mindig itt van a polcomon, de a cd-t azt nem találom.Legalább tíz éve vettem ha jók az emlékezeteim...
ja és hang sem ártana hozzá
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
telepitettem a C:\Mps\TTWin95 dirketoriba amit õ csinált magának
alámásoltam a ttdpatchw.cfg-t és a ttdpatchw.exe-t és elinditottam az exe-t
no erre jön a hibaüzi nademiért ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
tippeket kérnék miért irja ki a patch futtatásakor
: Error reading regisztry
hogy lehetne ezt kikerülni ?
kösz
Több héten át játszottam vele, ki lehet építeni rendesen a terepet.
Persze elég idõigényes szóval csak akkor játsz vele ha sok idõd van, persze megéri. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"spring 2004"
a megjelenési dátum...
A Giant sorozat visztont elég jó. (IndustryGiant, TrafficGiant, IndustryGiant 2)
A TrafficGiant-al sokat bíbelõdtem, jó kis játék.
A Transport Giant pedig jó kis játék lesz, látványban is ott lesz a toppon, igaz nem 3D, de szép lesz márha egyszer megjelenik. 😉
A képek ígéretesek
Az egész játékmenethez szinte hozzá se kellene nyúlni.
(Inkább ne mint elcsesszék. 😉)
De azért fennt vana gépemen, már az elsõ PC gépem óta. 😉
Leszámítva az XT-t. 😉
ja persze csak akkor ha mükxik W2000 alatt
http://www.ttdpatch.net/
http://www.csucsposta.hu/csaboka/ttd/
Megjelent a TTDPATCH 2.0 !!!
Valam isssszonyat miket frissitettek, uj grafikák, uj jármûvek, veillamosított sinek, ezernyi frissítés, és újdonság van benne!
Komolyan elgondolkodtam, hogy újból elõszedem!
Ráadásul kijavították az XP/2K kompatibilitási gondokat, így már megy full screenben is

All Your Babes Are Belong To Us
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
TTDPatch is a gameplay-enhancing update to Transport Tycoon Deluxe (TTD). It offers:
New vehicles, new graphics
More vehicles
Larger stations
New signals
More construction options
In-game cheats
and many other improvements and all of them optional, so you only get what you want!