Transport Tycoon Deluxe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidka
hi, nem tuggyátok honnan tudnám mexerezni a játékot? DC++-on kívül.

[HUN]PAStheLoD
szard le a buszokat , a vonat a lényeg úgyis , ráadásul várd meg mig lesz maglev , addig csak reptereket építs azok majd jól hoznak ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Akkor nem tudom mi van vele.... MAt 3x telepitettem, tobb verziot is.
Pedig nagyon jo, hogy ablakosan lehet vele jatszani 😊

zaki
dehogyis, vonat már az 1800-as évekbe is volt 😊repcsi is van 30-ban, csak nagyon nyomi reptérrel, olyan szántóföld féle 😊

Letezik, hogy 1930-ban meg csak busz letezett?? 😊)
A sima transport tycoonban mar 1930-ban volt sok sok jarmu, itt viszont csak kesobb jelennek meg. Hagytam, hadd menjen a jatek, es vmikor 1936-ban mar volt sok minden. De miert???

Tuvok
hogyhogy nem találtál semmit ? én is itt vmelyik linkrõl szedtem le a WinXP-s TTD-t

Olvastam. Nem talaltam semmit. Viszont arra rajottem, hogy csak a generate random map nal csinalja. Ha meglevo terkepet hozok be, akkor van minden rendesen 😞

Tuvok
olvass vissza, van pár link a játékhoz

Felraktam egy nemet oldalrol letoltottet. Ebben mar vannak mozdonyok 😊 De a buszon kivul semmi mas gepjarmu.

Tuvok

Hilfe!

TTDX-szel jatszanek, azonban miutan nagy nehezen sikerult elinditanom, hiaba jatszanek, mert csak egy buszom van, egy darab mas gepjarmu, vasut nem jelenik meg. Idokorlatosak a jarmuvek? Vagymi?

koszi

Tom3
Nekem is 1 5pack nevü játék csomagban benne volt.
[HUN]PAStheLoD
:]]]]]]]

van csomó tTd-s oldal google.com segít .. én már tényleg végigjátszottam .. max. pénz .. max vonatok 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

A k*va anyját, nekem meg is volt ez a játék eredetiben és rommá játszottam magam vele.
A doboza és a kézikönyve még mindig itt van a polcomon, de a cd-t azt nem találom.Legalább tíz éve vettem ha jók az emlékezeteim...

Tuvok
TTconfig.EXE

De gondolom már rájöttél. 😄

DonPapa
ezt már megoldottam na de hogy lehet teljesképernyõssé varázsolni ?
ja és hang sem ártana hozzá

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
kicsomagoltam
telepitettem a C:\Mps\TTWin95 dirketoriba amit õ csinált magának
alámásoltam a ttdpatchw.cfg-t és a ttdpatchw.exe-t és elinditottam az exe-t
no erre jön a hibaüzi nademiért ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Laalee
telepitsd fel a játékot, ne csak kicsomagold

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

DonPapa
hello

tippeket kérnék miért irja ki a patch futtatásakor
: Error reading regisztry
hogy lehetne ezt kikerülni ?
kösz

zaki
olvass vissza, nem olyan nagy a topic, emléxem, hogy többször is le van írva pár link...

DonPapa
tippeket kérnék honnét lehetne letõlteni a játékot ?

zaki
bankba asszem

M@TriX
jó, én jól elszórakoztam vele.
Több héten át játszottam vele, ki lehet építeni rendesen a terepet.
Persze elég idõigényes szóval csak akkor játsz vele ha sok idõd van, persze megéri. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
. 😉 ez nálam azt jelenti, hogy nem jó. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tom3
A Traffic Giant milyen?kivancsi vagyok
Tuvok
Sztem nem volt béna, én majd 10 percet játszottam vele uninstall elõtt

M@TriX
2003.12.17-i hír:
"spring 2004"
a megjelenési dátum...

M@TriX
az úgytom elég béna volt. 😉
A Giant sorozat visztont elég jó. (IndustryGiant, TrafficGiant, IndustryGiant 2)
A TrafficGiant-al sokat bíbelõdtem, jó kis játék.

A Transport Giant pedig jó kis játék lesz, látványban is ott lesz a toppon, igaz nem 3D, de szép lesz márha egyszer megjelenik. 😉
A képek ígéretesek

Tuvok
Trains & Trucks Tycoon !! TTD felújítva !

zaki
aha thx, na majd utána nézek, hogy ven-e vmi hír róla

Davidka
Vmi hasonlóról hallottam, hogy készülget: Transport Giant, 2003 õszére tervezték a kiadást, de azzal egy kicsit elkéstek, mert még mindig nincs kin...

zaki
ami késik, nem múlik... ki tudja, lehet, hogy majd kiadják ezt a gamet is 3D-ben

M@TriX
Ja, sztem eddig nagy ziccert hagytak ki a fejlesztõk azzal, hogy nem adták ki 3D-ben, vagy mondjuk állati 2D is elég lenne.
Az egész játékmenethez szinte hozzá se kellene nyúlni.
(Inkább ne mint elcsesszék. 😉)
De azért fennt vana gépemen, már az elsõ PC gépem óta. 😉
Leszámítva az XT-t. 😉

Tuvok
dettó 😊

zaki
hát ja, elég elavult garika a mai szemmel, de nekem ez az 1ik kedvenc játékom máig 😊

Tom3
grafika nem tul jo de nagyon jol lehet vele jatszani
Tom3
lanoztam vele nagyon kiraly foleg hogy meg gepekis voltak!
Azt nem tudod véletlenül hogy a játékot honnan tölthetnénk le, lehetõleg a windows-ost?

DonPapa
szuperûl elütném itt bent a munkahelyen az idõt vele 😊
ja persze csak akkor ha mükxik W2000 alatt

DonPapa
tudok cimet ahonnét letõlthetõ ?

zaki
köszi... most nyomok 1 fifát, aztán ki is próbálom a game-t az új patch-el

Szokásos oldalak:

http://www.ttdpatch.net/

http://www.csucsposta.hu/csaboka/ttd/
zaki
adsz 1 linket is? 😊

Láttátok bazeg?

Megjelent a TTDPATCH 2.0 !!!

Valam isssszonyat miket frissitettek, uj grafikák, uj jármûvek, veillamosított sinek, ezernyi frissítés, és újdonság van benne!
Komolyan elgondolkodtam, hogy újból elõszedem!

Ráadásul kijavították az XP/2K kompatibilitási gondokat, így már megy full screenben is
zaki
az, transzport tájkún forevör 😊

Carlos
Tájkún póva?

Þór vígi þessi rúnar

nem jött volna fel a topik. tájkún povi!

All Your Babes Are Belong To Us

Laalee
de mi lett volna ha visszaolvastok pár hozzászólásnyit 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Amúgy ezek a födolgok amit a patch változtat
TTDPatch is a gameplay-enhancing update to Transport Tycoon Deluxe (TTD). It offers:
New vehicles, new graphics
More vehicles
Larger stations
New signals
More construction options
In-game cheats
and many other improvements and all of them optional, so you only get what you want!

nem lol fel kell tenni a patchet... és akkor nem lesz az év korlát meg lehet nagy állomás stb többit itt találod