Transport Tycoon Deluxe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akinek open ttd-a van,az mondja már meg hogy van az,hogy ha 25%-ot akarok venni a másik cégbõl,akkor azt írja ki:nem vehet ennyi részvény,a cég nem rendelkezik ennyi részvénnyel..
a hagyományos deluxe-ban ha jól emléxem gond nélkül meglehetett venni a részvényeket....

ez az open ttd kell ahoz, hogy asszem hogy a mostani gépeken elinduljon, meg a windowsokon. a város nevek meg magyarok lesznek, ha olyan beállitással indíod el a pályát.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Muki100
Én random pályákon szoktam játszani.
Hát a locomotion nem valami nagy durranás, de 80 mega az egész szóval aki kíváncsi rá megnézi :|
ja és openttd rulz 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ja,és pályákat honnan lehetne leszedni,már látok ilyet a beállításoknál,hogy városok:magyar,de gondolome hhez kéne olyan pálya is...

Hali!

újra megjött a kedvem ehhez a régi fantasztikus játékhoz,elkezdtem hát kutakodni neten mi a legújabb verzió,és ahogy olvasgattam itt is,van két lehetõségem,ha jól vettem ki. Vagy leszedem alapjátékot plussz az open-t rá(ezt már meg is tettem,láttam vannak új opciók,magyar nyelv meg minden,de csak 3 pálya alapból), vagy az alapjátékohoz van valami patch....na most mindent összevetve melyik a jobb??

Engem fõleg azek a finomságok,hogy cégfelvásárlás,ellenfelek pénzügyileg tönkretétele(nem pedig holmi sínlerombolással mint anno 10 éves koromban) érdekelne stb..

Na,szóval akkor melyket ajánljátok?

Más:A Chris Sawyer Locomotion-ja ami ha jól hiszem 2004-es játék,és ennek lenne egy újítása,az tartalmaz annyi formai és tartalmi dolgokat mint a transport tycoon??Mert mintha graf-ilag az kicsi modernebb lenne,bár az sem egy csúcs..és tudom ez nem a szépségrõl szól hanem a játékélményrõl....

TTD OK!

Darwinia: .iso kiterjesztés, itt meg sajna nincs virtuális meghajtónk 😞

Még 1x thx!
Szívesen

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Thx, hétfõn csekkoljuk!
Esetleg próbáljátok ki ezt is. Elsõre kicsit fura, de amúgy jó játék.
Darwinia

Próbáld meg innen letölteni TTD
A TTD.rar-ban van egy zip, elõször azt csomagold ki valahova, és utána nditsd el az exet. Install közben megkell majd adni, hog hova csomagoltad ki a zippelt részt. Ha letudod tölteni, de nm megy z install, akkor feltöltök egy instaláltat, és kkor azt csak elinditani kell.

Üdv Mindenki!

Kéne egy kis segítség: itt ülünk a munkahelyünkön, és majd' elhervadunk az unalomtól, ezen sokat segítene a TTD! A gond az, hogy a gaz IT szinte az összes netes elérést letiltotta, ahonnan le lehetne szedni. Tudna valaki segíteni úgy, hogy valhova felpakolja az összes cuccot, ami ahoz kell, hogy egy WIN XP-és gépen fusson (sajna admin jogosultság nincs, a nélkül kéne megoldani). Elõre is köszönjük!!
sztem 21.e szombat nekem jó lenne

Tuvok
röndbe van, nekem okés, csak szóljatok elõre

ja az alap ttd vel lehet szevert csinálni

Tuvok
szerverhez mi kell ? jó a tök alap openttd ? mert akkor én is tudok csinálni 2-3 órára

majd lehet hogy én tudnék szervert csinálni hosszabb idõre is, ha megoldom a routeres dolgot

Tuvok
frissíteni nem tart sokból :o)

nekem is jó 18-20h közt, csak szóljatok elõre 1-2-3 nappal

hát ja, inkább az a baj hogy nekem van egy régebbi. de még semmi sem lett megbeszélve, hogy mikor játszanánk egyet.

Tuvok
0.4.8-as openttd-m van, ezzel tudok hozzátok csatlakozni ?

már csak az a baj, hogy a szervert 2órára tudod beüzemelni.

JetiRulez
Egyre jobb...máris alakul a dolog. Érdekes, hogy a másik fórumon (Prohardver) nincs nagy forgalma a TT topic-nak, vagyis 3év alatt összegyûlt benne 250 hozzászóls.

JetiRulez

én lehet hogy tudnék két embert, vagy 3at

ok igyexek, bár nem nagyon ismerek másokat akik még tolják szivesen 😞 pedig ez az egyik legjobb játék a világon 😊 sztem 😊

JetiRulez
Ti is gyûjtsetek embereket és én is megpróbálok szabadidõmben. Nyitok szervert, ha kell, de csak 18-20ig tudom mûködtetni.

JetiRulez

hali!
én is szivesen játszanék online ha valaki csinál szervert, csak dumáljuk meg hogy mikor és kik.

én benne lennék egy netes partyban, de legalább két ember kéne még, hogy két csapatban tudjunk épitkezni.

JetiRulez
Helló!
Nagyon elkallódtatok srácok. Ha semmi magyar ember nem jön jáccani az OpenTTD-be, úgy dög unalom az egész. Ha kell, nyitok szervert, csak mondjátok meg hogyan állítsam be (jelenleg mérsékelt táj, könnyû fokozat). És fontos, hogy mettõl meddíg, mert meg van kötve a kezem (itthon 4fõ/1gép), úgyhogy innentõl egyzetetni kell valamennyiõtökkel.

JetiRulez

szerintem a grafika igí tök jó ennek. de nem volna rossz pont ugyan ez a játék csak full 3Dben

ne a kepeket nezegesd, hanem probald ki.
a szabalyrendszer total mas, a mesterseges intelligencia uj, az utkereses uj, az iranyitorendszer uj.

ezert irtam, hogy minden uj, kiveve a grafikat, ami valljuk meg masodlagos egy jatek eseteben.

akyyy
most abban mi az új? mert a képeket elnézve nem igazán látok ujdonságot semmiben se, max egy kis merészséget építés terén..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Neuman
vagyis innen (430)

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
onnan

!!!HALA MADRID!!!

V8
Hello! Meg tudnátok mondani honnan tom leszedni a gémet;D...kösze

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

oké kipróbálom. thx

hasznald az openTTD t
www.openttd.org

Hali! nem tudom felinstalálni a TTD for windiws-t. mindig felugrik egy ablak aztán eltünik. hiába állitottam a kompatibilitást be akkor sem megy. tudtok segíteni?
Esetleg nincs valakinek felinstalálva, és eltudná küldeni valahogy a felinstalált játékot? mondjuk regelnék hozzá egy ftp-t.

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha csinálok egy szervert azt haver mért nem látja neten keresztül???? Elõre is köszi a segítséget<#worship>

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

ez már megoldva, elég béna kérdés volt így utólag 😊
open ttd-ben nemtudjátok miért van az, hogy ha már 2 vonatom van ami közlekedik, akkor a lámpák mindig pirosak? Akkor is ha tök máshol vannak és nem is egy irányba mennek, ha már a sínek valahol találkoznak, akkor mindig pirosak. Biztos én nem jöttem rá valamire, akik okosabbak oktassanak már ki. 😊 Esetleg valami oldal is jó lenne, ahol ilyenek (sínépítés, lámpák stb) le vannak írva. Elõre is thx!<#worship>

TommoT

igen, az openttd tamogatja a lanos es az internetes jatekot is.

Neuman
Multizni lehet a játékkal??

!!!HALA MADRID!!!

Hali!
Igaz, hogy régi játék, de remélem van aki még tud segíteni.
Szóval én open transport tycoon deluxe-l játszok (ottd), és a játékban kaptam egy olyan ajánlatot, hogy ugye a papírgyár és az erdõ között építsek vasutat ami fát szállít. Na mind ez oké, csakhogy ha vasútállomást teszek az erdõ mellé, akkor nem írja ki, hogy ezt faszállításra föl tudja használni. Ok akkor mind1, erre jön az ellen, aki simán megoldja, valami más fajta állomással és már szállítja is a fát. Nemtudjátok hogyan kell olyan állomást építeni?

TommoT

TommoT

Figyelem!Figyelem!
Fejlesztõket keresünk Transport Tycoon 2 fejlesztéséhez! Windowsra és Linuxra fejlesztünk! Jelentkezni lehet a [email protected] email címen! Ha akadnak ötletek akkor a következõ címen lehet a fórumba írogatni : http://ttdx.webgear.hu/forum.php?m=t_nyit&id=972&d=14&alt=50&rend=desc

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Tuvok
Hm, már egy ideje akartam kérdezni valamit, de lusta voltam felhozni a topikot 😄

A patchben vannak az állomás ki-és bejárati jelzõi (sárga színûek, kis fehér táblával), azokat hogy lehet elõvarázaolni ? Egy idõben voltak nekem, aztán eltûnt minden mentésbõl is, és nemtom elõhozni . A cfg fájlban van 2 jelzõs parancs is, de hiába variáltam, a sárga jelzõk nem jöttek elõ 😞
Mért van olyan érzésem, hogy senki nem fog tudni válaszolni ? 😄

Lekai
ja és még egy dolog

a magyar weboldal cimet szeretném maajd még elkérni

elõre is köszi

Lekai
üdv mindenkinek

1 kérdés:

az Open TTD valami uj verzio esetleg

Gerygrey
Amíg nem érkezik be egy vonat, addig nem pakolja ki az árút. Ez azért jó, mert ha pl egy vasércbánya mellett van egy kis falu és te csak vasércet akarsz szállítani, akkor nem rontja az értékelésedet az hogy nem viszed el az utasokat.

Viszont ha tartósan apalling a megítélésed, akkor elõfordul hogy nem kezd el gyûlni az áru a vonat beérkezése után sem.
Sziasztok!Valaki tudna segíteni abban h az OpenTTD-ben miért van az hogy mondjuk egy vasércbányához építek egy vasútállomást és elakarnám szállítani de azt írja h nem várakozik semmi és a vonat nem tudja felpakolni!Pedig ugyanúgy csináltam mindent mint a sima TTD-bven és mégsem megy!Mellesleg nem csak a vonattal van ez!Pl. ha utast szeretnék szállítani akkor sem megy!
Köszi elõre is!

Na ez megoldódott.... csak most meg a hang ment L grr
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy nem fut a laptopomon a TTD teljes képernyõn😞

OpenTTD-vel és ttdpatchw-vel is próbáltam, de mindig az az eredmény, hogy amikor kiteszem teljes képernyõre akkor a járéktér kicsi marad csak rörben egy fekete keret szegélyzi. Hát nem mondom, ez is teljes képernyõ de hát.... A rendes asztali gépemen ugyanigy csináltam mindent és ott tökéletesen megy teljes képernyõn. Igaz, a laptopom csak 1024x768-at és 800x600-at bír. Ez lenne a baj?

Ha valaki tud segíteni az jó lenne.

Köszi, Sanyi
Helló,
Nem tudja valaki, hogyan lehet betenni a TDDX be új vonatokat meg ilyensmi?
Elõre is köszi!