Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hagyományos deluxe-ban ha jól emléxem gond nélkül meglehetett venni a részvényeket....
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Hát a locomotion nem valami nagy durranás, de 80 mega az egész szóval aki kíváncsi rá megnézi :|
ja és openttd rulz 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
újra megjött a kedvem ehhez a régi fantasztikus játékhoz,elkezdtem hát kutakodni neten mi a legújabb verzió,és ahogy olvasgattam itt is,van két lehetõségem,ha jól vettem ki. Vagy leszedem alapjátékot plussz az open-t rá(ezt már meg is tettem,láttam vannak új opciók,magyar nyelv meg minden,de csak 3 pálya alapból), vagy az alapjátékohoz van valami patch....na most mindent összevetve melyik a jobb??
Engem fõleg azek a finomságok,hogy cégfelvásárlás,ellenfelek pénzügyileg tönkretétele(nem pedig holmi sínlerombolással mint anno 10 éves koromban) érdekelne stb..
Na,szóval akkor melyket ajánljátok?
Más:A Chris Sawyer Locomotion-ja ami ha jól hiszem 2004-es játék,és ennek lenne egy újítása,az tartalmaz annyi formai és tartalmi dolgokat mint a transport tycoon??Mert mintha graf-ilag az kicsi modernebb lenne,bár az sem egy csúcs..és tudom ez nem a szépségrõl szól hanem a játékélményrõl....
Darwinia: .iso kiterjesztés, itt meg sajna nincs virtuális meghajtónk 😞
Még 1x thx!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Darwinia
A TTD.rar-ban van egy zip, elõször azt csomagold ki valahova, és utána nditsd el az exet. Install közben megkell majd adni, hog hova csomagoltad ki a zippelt részt. Ha letudod tölteni, de nm megy z install, akkor feltöltök egy instaláltat, és kkor azt csak elinditani kell.
Kéne egy kis segítség: itt ülünk a munkahelyünkön, és majd' elhervadunk az unalomtól, ezen sokat segítene a TTD! A gond az, hogy a gaz IT szinte az összes netes elérést letiltotta, ahonnan le lehetne szedni. Tudna valaki segíteni úgy, hogy valhova felpakolja az összes cuccot, ami ahoz kell, hogy egy WIN XP-és gépen fusson (sajna admin jogosultság nincs, a nélkül kéne megoldani). Elõre is köszönjük!!
JetiRulez
JetiRulez
én is szivesen játszanék online ha valaki csinál szervert, csak dumáljuk meg hogy mikor és kik.
Nagyon elkallódtatok srácok. Ha semmi magyar ember nem jön jáccani az OpenTTD-be, úgy dög unalom az egész. Ha kell, nyitok szervert, csak mondjátok meg hogyan állítsam be (jelenleg mérsékelt táj, könnyû fokozat). És fontos, hogy mettõl meddíg, mert meg van kötve a kezem (itthon 4fõ/1gép), úgyhogy innentõl egyzetetni kell valamennyiõtökkel.
JetiRulez
a szabalyrendszer total mas, a mesterseges intelligencia uj, az utkereses uj, az iranyitorendszer uj.
ezert irtam, hogy minden uj, kiveve a grafikat, ami valljuk meg masodlagos egy jatek eseteben.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
www.openttd.org
Esetleg nincs valakinek felinstalálva, és eltudná küldeni valahogy a felinstalált játékot? mondjuk regelnék hozzá egy ftp-t.
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
open ttd-ben nemtudjátok miért van az, hogy ha már 2 vonatom van ami közlekedik, akkor a lámpák mindig pirosak? Akkor is ha tök máshol vannak és nem is egy irányba mennek, ha már a sínek valahol találkoznak, akkor mindig pirosak. Biztos én nem jöttem rá valamire, akik okosabbak oktassanak már ki. 😊 Esetleg valami oldal is jó lenne, ahol ilyenek (sínépítés, lámpák stb) le vannak írva. Elõre is thx!<#worship>#worship>
TommoT
Igaz, hogy régi játék, de remélem van aki még tud segíteni.
Szóval én open transport tycoon deluxe-l játszok (ottd), és a játékban kaptam egy olyan ajánlatot, hogy ugye a papírgyár és az erdõ között építsek vasutat ami fát szállít. Na mind ez oké, csakhogy ha vasútállomást teszek az erdõ mellé, akkor nem írja ki, hogy ezt faszállításra föl tudja használni. Ok akkor mind1, erre jön az ellen, aki simán megoldja, valami más fajta állomással és már szállítja is a fát. Nemtudjátok hogyan kell olyan állomást építeni?
TommoT
TommoT
Fejlesztõket keresünk Transport Tycoon 2 fejlesztéséhez! Windowsra és Linuxra fejlesztünk! Jelentkezni lehet a [email protected] email címen! Ha akadnak ötletek akkor a következõ címen lehet a fórumba írogatni : http://ttdx.webgear.hu/forum.php?m=t_nyit&id=972&d=14&alt=50&rend=desc
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
A patchben vannak az állomás ki-és bejárati jelzõi (sárga színûek, kis fehér táblával), azokat hogy lehet elõvarázaolni ? Egy idõben voltak nekem, aztán eltûnt minden mentésbõl is, és nemtom elõhozni . A cfg fájlban van 2 jelzõs parancs is, de hiába variáltam, a sárga jelzõk nem jöttek elõ 😞
Mért van olyan érzésem, hogy senki nem fog tudni válaszolni ? 😄
Viszont ha tartósan apalling a megítélésed, akkor elõfordul hogy nem kezd el gyûlni az áru a vonat beérkezése után sem.
Köszi elõre is!
Olyan gondom van, hogy nem fut a laptopomon a TTD teljes képernyõn😞
OpenTTD-vel és ttdpatchw-vel is próbáltam, de mindig az az eredmény, hogy amikor kiteszem teljes képernyõre akkor a járéktér kicsi marad csak rörben egy fekete keret szegélyzi. Hát nem mondom, ez is teljes képernyõ de hát.... A rendes asztali gépemen ugyanigy csináltam mindent és ott tökéletesen megy teljes képernyõn. Igaz, a laptopom csak 1024x768-at és 800x600-at bír. Ez lenne a baj?
Ha valaki tud segíteni az jó lenne.
Köszi, Sanyi
Nem tudja valaki, hogyan lehet betenni a TDDX be új vonatokat meg ilyensmi?
Elõre is köszi!