Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször is mindenkinek boldog karácsonyt!<#vigyor>#vigyor>
a kérdésem pedig az, hogy ottdben miért van az, hogy ha beállítom, hogy egy bizonyos fajta jármûvet cseréljen ki egy másikra, akkor miértnem csinálja meg? van pénzem rá, már kölcsönöm sincs
a buszok szép sorjában mennek be a garázsba és kiírja, hogy nem sikerült, mert valami pénzlimit baja van, de ezt nem értem
a vonatoknál még ki sem írja ezt, sõt ott még a garázsba sem mennek be
de mivel buszból van nagyon sok, ezért ott elég gáz lenne egyesével kicserélgetni
van ötletetek?<#help>#help>
elõre is köszi!
üdv
TommoT<#nyes>#nyes>
TommoT
r7498 MiniIN verzió winsp2, ind.stat set 0.98, trafficset, pb_viaduct, newstations v0.42 grf-ek vannak bennt (plusz a miniin beépítettjei)
a dolog ami eléggé bosszant, hogy egy koska sín 2Mft-ba kerül. egy átlag mozdony 10Mft, így aztán 5 kocka sín 1 mozdony. ez direkt van ilyen hülyén vagy valami meghülyült?
PS: rájöttem h a föld megvétele a drága, ha elõbb megveszem táblával utána rakok sínt (vagy utat, ezt elfelejtettem mondani, úttal is csinálja), akkor a tábla kerül sokba, a sín v. út már normálisan kb40e)
Volna 1 kérdésem, pontosabban problémám: A Deluxe-ban ha kétmozdonyos vonatot akarok venni (pl.: TGV), akkor csak az elsõ mozdonyt veszi meg, és csak fele olyan erõs. Ez súlyos probléma, mert szinte csak vonataim vannak, és ezért kérek segítséget tõletek, teljesen tanûcstalan vagyok, nektek nem csinûlja ezt ?<#help>#help>
http://bexter.hu Szép Fényeket!
================================================
Version 2.0
én erre a patch-re gondoltam. nekem nem engedi feltenni, de ezt nem másolgatni kell hanem installálni.
akkor megkeresem a nightlies patch-et, kösz a választ Bexter
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Volna egy problemám.
Open TTD-t hasunálok. Ma tetem fel. De vannak más ujitások amiket használtam a régi normál változatához. Pl hogy 21 ben kezdek és már akkor is van vonatom meg ehhez hasonlo jopofa dolgok.
Namármos olvastam hogy át kell irni a openttd.cfg és bele irni milyen grf eket akarok ahsználni. Ez eddig jo, de nem müxik. Tud valaki segiteni?
Jah a nightliest is feltettem.
Alig várom már hogy 21 ben kezdjek a kis vonatokkal és a 2048*2048 ason is megcsináljam a giga komplexemet 😄
Volna egy problemám.
Open TTD-t hasunálok. Ma tetem fel. De vannak más ujitások amiket használtam a régi normál változatához. Pl hogy 21 ben kezdek és már akkor is van vonatom meg ehhez hasonlo jopofa dolgok.
Namármos olvastam hogy át kell irni a openttd.cfg és bele irni milyen grf eket akarok ahsználni. Ez eddig jo, de nem müxik. Tud valaki segiteni?
Jah a nightliest is feltettem.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A #482es hozzászólásodban írtad a mesterséges ipari parkokat, nekem nagyon megtetszett a dolog 😊 tudnál mutatni egy mentést esetleg hogy te hogy oldod ezt meg ? megköszönném!
a másik, hogy én is szivesen játszanék multiban, csak mindig elfelejtek ide felnézni. úgyhogy itt az msn címem: [email protected] ha valakinek eszébe jut és tud szervert is biztosítani, akkor szóljon nekem is😉
Kedden nekem megfelel, 14:30 - 15:00 óra között érek haza. de csak néhány órát tudok játszani, mert elõadást kellene tartanom szerdán. Jó lenne még valakinek a kedd? ha més nem lesz ketten is játszhatunk. Vegyük fel egymást MSNre, és akkor könnyebb lesz elintézni a csatlakozési dolgokat. Meg mindenki vegyen fel MSNre aki jön multizni, de az is felvehet aki most nem jön.
MSN cimem: [email protected]
Szabadnapjaimon szívesen bevállalom a szervert, a magyar sceneryvel. Pl a jövõ héten kedden (nov. 14) reggel 7-tõl este 7-ig ráérek, ha van jelentkezõ.
Valakinek van tapasztalata a Pocket PC-s openTTD-vel? Igazából arra lennék leginkább kiváncsi hogy 1. támogatja-e a game a 640*480-as kijelzõjû Windows Mobile 5-ös PDA-kat (bevallom, vagyok annyira TTD fanatikus, hogy leendõ PDA-m kiválasztásánál fontos szempont a játék futtathatósága, és a 640-es kijelzõt leginkább az OTTD miatt preferálom) és 2.: a PDA-verzió, mondjuk bluetooth segítségével a pocket pchez kapcsolt 3G/gprs mobiltelefonos neten keresztül, tudja-e a multiplayert?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ma suliban open ttd-t játszottam, haverom egybõl megörült, elkérte, feltette a maga gépére. Nézem, mit ügyködik, és hát õ az editorban építgette a városokat. 😄 Megkérdeztem tõle, miért, azt mondta, õt sokkal jobban leköti az editor, mindig csak városokat építgetett, -mint a hagyományos értelemben vett játék.😄
Az az igazság, hogy két játék amivel játszottam mostanában az a CS1.6 és a civilization legújabb része, de azt meguntam. És keresek valami játékot, amivel el tudok szórakozni, néztem a settlers2 3d-s változatát, de amikor láttam, mekkora a gépigénye elszörnyedtem. Vissza a gyökerekhez, lehet, csak nosztalgiából, de ahogy észrevettem, mai játékok nem adnak ilyen játékélményt, szóval én is szívesen játszanék ezzel a játékkal. Honnan lehet letölteni, illetve hogy tudom XPn futtatni?
van valaki,aki magyarítva játsza a játékot?nekem valamiért nem sikerül a honosítás.a Magyarosítások portálról szedtem le 2 fordítást,de egyik sem mûködött nekem
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az lenne a kérdésem, hogy a patch-elt TTDx-os scenariokat, mapokat lehet-e használni az OTTDx-ban? Csakmert van néhány Magyarországos map, amin szívesen játszanék OTTD-ben is.
Elõre is köszi!
bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
próbáltam feltenni az open TTD-t,de aszonygya,h fent kell lenni az original verziónak,amit nem tudok leszedni...tudna valaki segíteni,már régóta meg akarom szerezni ezt a játékot