564
Transport Tycoon Deluxe
-
Toroco #524 bizony -
#523 és ingyen letölthető? :) -
#522 elég ha googlen rákeresel. Fenn van egy csomo helyen - Open Transport Tycoon Deluxe - -
#521 Sziasztok.Honnan tudnám leszedni a game-t?Mert a demoja megvolt,és nagyon szeretem ezt a játékot.Torrenten rajta van? :) -
#520 dehogyis, ép. költségek alacsonyra vannak állítva. -
#519 Beálitásoknál be lehet álitani mien körülmények kellenek a jármü cseréhez. Foltok beálitásánál ha jol emlékszem. Utána menni fog.
Saddalim te akkor extreme hard modban játszol? :D
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
TommoT #518 a tiéd furcsa :s
telepítsd újra ennyit tok mondani :) -
#517 up!! -
TommoT #516 up! -
TommoT #515 up -
TommoT #514 hello
először is mindenkinek boldog karácsonyt!
a kérdésem pedig az, hogy ottdben miért van az, hogy ha beállítom, hogy egy bizonyos fajta járművet cseréljen ki egy másikra, akkor miértnem csinálja meg? van pénzem rá, már kölcsönöm sincs
a buszok szép sorjában mennek be a garázsba és kiírja, hogy nem sikerült, mert valami pénzlimit baja van, de ezt nem értem
a vonatoknál még ki sem írja ezt, sőt ott még a garázsba sem mennek be
de mivel buszból van nagyon sok, ezért ott elég gáz lenne egyesével kicserélgetni
van ötletetek?
előre is köszi!
üdv
TommoT -
#513 1962 -
#512 Saddalim melyik évben jársz? ha 20** akkor ne csodálkozz rajta. -
#511 Nem "annyiszor", hanem pont annyival, amit beállítottál neki. Az alapérték 30%, azaz két mozdony, nem dupla erős, hanem csak az első + 30%, három mozdonynál még 30%, stb. (szépen, exponenciálisan :) ).
-
#510 egyre jobb, már 6-7 Mft egy kocka. Eljutottam oda, hogy olcsóbb alagutat vagy hidat építeni. Ha látnátok hogy néznek ki a sínjeim :D -
Grundolf #509 na látod, ilyennel még nem találkoztam -
Grundolf #508 nagyon szépen kössz -
#507 üdv ottd-ben van valami ami nemtom hogy micsoda, de sztem nincs rendben...
r7498 MiniIN verzió winsp2, ind.stat set 0.98, trafficset, pb_viaduct, newstations v0.42 grf-ek vannak bennt (plusz a miniin beépítettjei)
a dolog ami eléggé bosszant, hogy egy koska sín 2Mft-ba kerül. egy átlag mozdony 10Mft, így aztán 5 kocka sín 1 mozdony. ez direkt van ilyen hülyén vagy valami meghülyült?
PS: rájöttem h a föld megvétele a drága, ha előbb megveszem táblával utána rakok sínt (vagy utat, ezt elfelejtettem mondani, úttal is csinálja), akkor a tábla kerül sokba, a sín v. út már normálisan kb40e) -
#506 A dupla mozdonyok "hátsó" felét a Ctrl-rel tudod megvenni (mozdonyt kiválasztod, és a vásárlás gombra úgy böksz rá, hogy a Ctrl-t is lenyomod közben) :)
-
#505 Ottd-ből ezt kiszedték, gondolom te a patchelt ttd-ben találkoztál ezzel, ha jól emlékszem ott lehetett olyat csinálni hogy veszel akár 4 mozdonyt és hozzácsapod a vonatodhoz, mintha csak egy vagon lenne, és akkor annyiszor erősebb lesz ahány mozdony húzza. -
Grundolf #504 Hali!
Volna 1 kérdésem, pontosabban problémám: A Deluxe-ban ha kétmozdonyos vonatot akarok venni (pl.: TGV), akkor csak az első mozdonyt veszi meg, és csak fele olyan erős. Ez súlyos probléma, mert szinte csak vonataim vannak, és ezért kérek segítséget tőletek, teljesen tanűcstalan vagyok, nektek nem csinűlja ezt ? -
#503 multiban benne vagyok főleg ünnepek alatt :D Eddig az volt a bajom hogy a pálya volt kevés most meg az idő :D nem birom tele építeni :D -
Adam19 #502 ja akkor összekevertem a kettőt. az open TTD nagyon bejön eddig , bár még alig volt időm rá, de majd igyekszek :) ez a batár nagy pálya (2048^2) nagyon durva:) csodálkoztam azokon a képeken amiken nagyon durva vasúti elágazások vannak, hogy hova fér el az ilyesmi, de mióta láttam az openTTD-t már nem csodálkozok semmin :) na multizást télleg meglehetne majd ejteni valamikor -
#501 A TTDPatch és az OpenTTD két teljesen különböző dolog, nem működnek együtt. A TTDP-t az eredeti játékra (akár a DOS-os, akár a Windows-os; mindkét változatban elérhető) kell feltenni, és rengeteg újdonsággal bővíti azt. Az OTTD viszont az alapjáték teljes újraírása Windows-os környezetre, extrákkal. A TTDP sokkal régebbi kezdeményezés, de mindmáig fejlesztik, szinte hetente jön ki új verzió belőle (ttdpatch.net), az OTTD viszonylag fiatal, és sok mindent átvett a TTDP-ből, de vannak saját, egyedi jellegzetességei is.
-
#500 Ok, majd ha nem telefonról leszek fent, akkor csinálok screnshotokat. Milyen jól jönne most egy windows mobile-os pda rajta az ottd-vel :) -
Adam19 #499 TTDPatch - The Transport Tycoon Deluxe Patch
================================================
Version 2.0
én erre a patch-re gondoltam. nekem nem engedi feltenni, de ezt nem másolgatni kell hanem installálni.
akkor megkeresem a nightlies patch-et, kösz a választ Bexter -
#498 Gery egy képet mutathatnál hogyan is néz ki egy fafeldolgozó meleti álomásod amikor az egész pályárol oda viszed a fát :D -
#497 Nem a nightly build-ekre gondoltok, amik az ottd hivatalosan meg nem jelent változatai? kísérleti jelleggel mindenféle újításokat tartalmaznak, de bizonytalan stabilitással. -
Toroco #496 mi ez a nightlies patch, és mire jó, miért fontos? én ehez a játékhoz még sosem használtam patchet -
#495 A nightlies patch az fontos. Azt csak másolni kell és felül irni amik az open ttd ben vannak. -
Adam19 #494 nekem a patchet nem akarja feltenni.. nagyon fontos az? mer végülis biztos megtudnám oldani csak nincs rá időm szórakozni vele. -
#493 oks sikerült :D -
#492 HI
Volna egy problemám.
Open TTD-t hasunálok. Ma tetem fel. De vannak más ujitások amiket használtam a régi normál változatához. Pl hogy 21 ben kezdek és már akkor is van vonatom meg ehhez hasonlo jopofa dolgok.
Namármos olvastam hogy át kell irni a openttd.cfg és bele irni milyen grf eket akarok ahsználni. Ez eddig jo, de nem müxik. Tud valaki segiteni?
Jah a nightliest is feltettem. -
#491 Én vagy fával, vagy állat/gabonával szoktam kezdeni, mert abból nagy pénzt tudok csinálni az elején (pl egy város mellett van egy farm, akkor olyan messzire elviszem onnan a cuccot amennyire csak a pénzem engedi, aztán ugyanabba a városba viszem vissza az árut, így feleannyi építkezéssel máris két, hasznot termelő vasútvonalam van) -
#490 Amugy az én taktikám is az már pár éve hogy egyik sarokbol a másikba. Eöször a szénnel kezdem utána jön a fa utána a takarmány meg a dögök olaj meg mindig eltünik mire neki kezdek :DDD De ez a régi verzioban volt.
Alig várom már hogy 21 ben kezdjek a kis vonatokkal és a 2048*2048 ason is megcsináljam a giga komplexemet :D -
#489 HI
Volna egy problemám.
Open TTD-t hasunálok. Ma tetem fel. De vannak más ujitások amiket használtam a régi normál változatához. Pl hogy 21 ben kezdek és már akkor is van vonatom meg ehhez hasonlo jopofa dolgok.
Namármos olvastam hogy át kell irni a openttd.cfg és bele irni milyen grf eket akarok ahsználni. Ez eddig jo, de nem müxik. Tud valaki segiteni?
Jah a nightliest is feltettem. -
Toroco #488 én felvettelek MSNre -
#487 Scenarioim megvannak:
balaton
Pest-Nógrád-Heves megye -
#486 [email protected] az MSN-em, felvehettek, és szabadnapjaimon meg tudom oldani a szervert. A múltkor próbáltam megkeresni az észak-magyarország és balaton scenarioimat, de nem találom őket... Jut eszembe lehet hogy már feltöltöttem őket valahova, mindjárt dobok rá egy guglit. Régi mentéseim is vannak valahol, azt is keresek. -
Adam19 #485 Gerygrey!
A #482es hozzászólásodban írtad a mesterséges ipari parkokat, nekem nagyon megtetszett a dolog :) tudnál mutatni egy mentést esetleg hogy te hogy oldod ezt meg ? megköszönném!
a másik, hogy én is szivesen játszanék multiban, csak mindig elfelejtek ide felnézni. úgyhogy itt az msn címem: [email protected] ha valakinek eszébe jut és tud szervert is biztosítani, akkor szóljon nekem is;)