564
Transport Tycoon Deluxe
  • M@TriX
    azt láttam, csak annyira lassan jön be az oldal, de már sikerült elverekdnem magam a fájlig, de az olyan lassan jön. Még jó, hogy 200K alatt van...
  • zaki
    36-os hozzászólás
  • M@TriX
    remélem ez már jó lesz, mert ez a 3. verzió. Amúgy elgújabb magyarítás megvan valakinek, ah igen akkor a mailemre, vagy valahova dobja már fel. Már úgy is régen láttam a progit, így nem zavaró, ha magyar. Ha mégsem tetszik, legfeljebb leszedem. :)
  • zaki
    töltsd le innen: http://myweb.tiscali.co.uk/pcanywhere/ttd-windows/ttd-windowsversion.zip
  • M@TriX
    a patchel elindul, de akkor meg nem fullscreen
  • M@TriX
    bmeg azt mondja, hogy rakjam be a CD-t.
    Te pontosan honnan szedted le és mit csináltál?
  • zaki
    nekem nincs fenn semmilyen patch és működik minden normálisan
  • M@TriX
    Max ha 640x480-ra állítanám a felbontásom. :)
  • zaki
    nekem se volt előszőr, de +oldottam valahogy...
  • M@TriX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

le volt kapcsolva a MIDI rész, mert volt egy kis alapzaja. :) Mostjöttem rá, ahogy írtam az előző beszólást. :)
    De fullscreen nuku,. pedigkompatiblit is állítottam.- Az 1.9-es patchet meghibába állítom fullscreenbe visszaugrik...
  • M@TriX
    ja. :(
    De most szedm le máshonnan a játékot hátha menni fog. Sőt, a németz oldalról leszedett verzió még CDt is kér... és fullscreenbe sem megy. :)
    5 perc és lennt lesz egy másik. Remélem jó lesz...
  • zaki
    nincs hangja a játéknak?
  • M@TriX
    és hogy, nekem sincs...
  • zaki
    ja, egyébként nem tudja valaki, hogy miért van az hogy 2070-nél megáll az idő? 2070 után nem 2071 jön, hanem 2070, és ez így megy tovább... az árak meg drágulnak évről évre...
  • M@TriX
    A #95-ös az delux igaz? És azt érdemes leszedni?
    Amúgy megnéztem a magyar oldalt és nagyon elfogott a nosztalgia azért is szedem. :)
  • zaki
    de az a DeLuxe-hoz van, neki meg a simához kell
  • M@TriX
    az 1.9-es patchet érdemes leszedni?

http://ttdlxhq.raysworld.ch/daten/ttdpt19win.zip ?
  • M@TriX
    a #36-os beszólásnál lévőt próbáltad?

http://private.addcom.de/fab/ttdlx/file/tthq.exe?
  • zaki
    35-ös hozzászólásnál vannak a linkek
  • zaki
    #35 hozzászólásnál vannak a linkek
  • PetruZ
    Lemaradt: ezt a tppatch használata mellett szokta így csinálni.
  • PetruZ
    Kérdés: be van-e kapcsolva a célállomáson a "full unload"? Ha nincs, akkor azt csinálja, hogy ami a fordulási/megállási időbe befér, azt lepakolják, a többi megy tovább. Lehet, hogy ez a gond. Bár ez nem bug, normálisan így kell működjön. :)
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja
  • zaki
    nem azon múlik... attól hogy nem mindegyik vagyon fér be az állomásra, attól még az összes cuccot fel/leveszi
  • [HUN]PAStheLoD
    hááát ilyet még nem láttam :(
    küdd el [email protected] meglesem!
  • zaki
    passz, nem tom mi lehet a gáz
  • gtom
    Van egy vonatom, mondjuk szenet szállít. vagy akármi mást. Van rajta 5 vagon szén. Elindul a bányáól, és tele van mind az 5 vagon. Majd amikor megérkezik az erőműhöz, akkor csak 1 vagon ürül ki 5 helyett. és ez mindenhol így van.
  • zaki
    milyen áruról van szó?
  • gtom
    HELYESÍRÁSI HIBA MENTESEN!Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vonatok nekem mindig csak egy vagonnyi árut adnak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsőt mindig), és így tovább. Help me!
  • gtom
    Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vobatok nekem mindig csak eg vagonnyi árut andak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsőt mindig), és így tovább. Help me!
  • zaki
    ez akkor most végülis mi: http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=27881 ?
  • M@TriX
    mondom, hogy király, de ha valamely cég grafikai tunining alá venné, akkor nagyon király lenne...
  • zaki
    még most is király a game
  • mohus
    ez a Trains and Trucks Tycoon meg valami új gamma?
  • mohus
    a progi három floppyn terül el RAR csomiban:)
    és a legjobb, hogy lehet ketten összekötve játszani....

egyébként ez a topic komoly vagy csak retrofeelig?
  • mohus
    TTD nekem megvan..sőt magyarorszagi térképpel, amit magam szerkesztettem hajdanán...valakinek kell? elküldöm a mentésemet a tycoon oldalnak...
    van ott valakinek emailja?
  • M@TriX
    Haj. Be rég is volt.
    Nagyon király volt a gém. És akkor nagyon jól is nézett ki. Vonat, repülők... minden.
    Azt nem értem, hogy ilyen játékot miért nem adnak ki? FPS-ek, meg hülyeségek hada, de egy ilyen király játékot csak grafikailag meg kellene tunningolni és ütne. Így is üt, ha a grafot nem nézzük...
  • [HUN]PAStheLoD
    pontosan!
  • zaki
    próbáld meg a Direct Connectről letölteni, ott szinte mindent megtalálsz, amit keresel
  • gtom
    Hon nn lehet letölteni a Traiins & trucks tycoont?