564
Transport Tycoon Deluxe
-
#115 azt láttam, csak annyira lassan jön be az oldal, de már sikerült elverekdnem magam a fájlig, de az olyan lassan jön. Még jó, hogy 200K alatt van... -
#114 36-os hozzászólás -
#113 remélem ez már jó lesz, mert ez a 3. verzió. Amúgy elgújabb magyarítás megvan valakinek, ah igen akkor a mailemre, vagy valahova dobja már fel. Már úgy is régen láttam a progit, így nem zavaró, ha magyar. Ha mégsem tetszik, legfeljebb leszedem. :) -
#112 töltsd le innen: http://myweb.tiscali.co.uk/pcanywhere/ttd-windows/ttd-windowsversion.zip -
#111 a patchel elindul, de akkor meg nem fullscreen -
#110 bmeg azt mondja, hogy rakjam be a CD-t.
Te pontosan honnan szedted le és mit csináltál? -
#109 nekem nincs fenn semmilyen patch és működik minden normálisan -
#108 Max ha 640x480-ra állítanám a felbontásom. :) -
#107 nekem se volt előszőr, de +oldottam valahogy... -
#106 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
le volt kapcsolva a MIDI rész, mert volt egy kis alapzaja. :) Mostjöttem rá, ahogy írtam az előző beszólást. :)
De fullscreen nuku,. pedigkompatiblit is állítottam.- Az 1.9-es patchet meghibába állítom fullscreenbe visszaugrik... -
#105 ja. :(
De most szedm le máshonnan a játékot hátha menni fog. Sőt, a németz oldalról leszedett verzió még CDt is kér... és fullscreenbe sem megy. :)
5 perc és lennt lesz egy másik. Remélem jó lesz... -
#104 nincs hangja a játéknak? -
#103 és hogy, nekem sincs... -
#102 ja, egyébként nem tudja valaki, hogy miért van az hogy 2070-nél megáll az idő? 2070 után nem 2071 jön, hanem 2070, és ez így megy tovább... az árak meg drágulnak évről évre... -
#101 A #95-ös az delux igaz? És azt érdemes leszedni?
Amúgy megnéztem a magyar oldalt és nagyon elfogott a nosztalgia azért is szedem. :)
-
#97 de az a DeLuxe-hoz van, neki meg a simához kell -
#96 az 1.9-es patchet érdemes leszedni?
http://ttdlxhq.raysworld.ch/daten/ttdpt19win.zip ?
-
#95 a #36-os beszólásnál lévőt próbáltad?
http://private.addcom.de/fab/ttdlx/file/tthq.exe? -
#94 35-ös hozzászólásnál vannak a linkek -
#90 #35 hozzászólásnál vannak a linkek -
#89 Lemaradt: ezt a tppatch használata mellett szokta így csinálni.
-
#88 Kérdés: be van-e kapcsolva a célállomáson a "full unload"? Ha nincs, akkor azt csinálja, hogy ami a fordulási/megállási időbe befér, azt lepakolják, a többi megy tovább. Lehet, hogy ez a gond. Bár ez nem bug, normálisan így kell működjön. :)
-
#86 jaja -
#85 nem azon múlik... attól hogy nem mindegyik vagyon fér be az állomásra, attól még az összes cuccot fel/leveszi -
#83 hááát ilyet még nem láttam :(
küdd el [email protected] meglesem! -
#82 passz, nem tom mi lehet a gáz -
gtom #81 Van egy vonatom, mondjuk szenet szállít. vagy akármi mást. Van rajta 5 vagon szén. Elindul a bányáól, és tele van mind az 5 vagon. Majd amikor megérkezik az erőműhöz, akkor csak 1 vagon ürül ki 5 helyett. és ez mindenhol így van.
-
#80 milyen áruról van szó? -
gtom #79 HELYESÍRÁSI HIBA MENTESEN!Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vonatok nekem mindig csak egy vagonnyi árut adnak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsőt mindig), és így tovább. Help me! -
gtom #78 Lenne egy problémám. Miért van az hogy a vobatok nekem mindig csak eg vagonnyi árut andak el és másik 3-4 vagon meg tele van még mindig. Ezután meg visszamegy a farmhoz(ez csak példa), és feltölti azt az egyet, aztán visszamegy , megint csak 1-et ad el(a legelsőt mindig), és így tovább. Help me! -
#77 ez akkor most végülis mi: http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=27881 ? -
#76 mondom, hogy király, de ha valamely cég grafikai tunining alá venné, akkor nagyon király lenne... -
#75 még most is király a game -
#74 ez a Trains and Trucks Tycoon meg valami új gamma? -
#73 a progi három floppyn terül el RAR csomiban:)
és a legjobb, hogy lehet ketten összekötve játszani....
egyébként ez a topic komoly vagy csak retrofeelig? -
#72 TTD nekem megvan..sőt magyarorszagi térképpel, amit magam szerkesztettem hajdanán...valakinek kell? elküldöm a mentésemet a tycoon oldalnak...
van ott valakinek emailja? -
#71 Haj. Be rég is volt.
Nagyon király volt a gém. És akkor nagyon jól is nézett ki. Vonat, repülők... minden.
Azt nem értem, hogy ilyen játékot miért nem adnak ki? FPS-ek, meg hülyeségek hada, de egy ilyen király játékot csak grafikailag meg kellene tunningolni és ütne. Így is üt, ha a grafot nem nézzük... -
#70 pontosan! -
#69 próbáld meg a Direct Connectről letölteni, ott szinte mindent megtalálsz, amit keresel -
gtom #68 Hon nn lehet letölteni a Traiins & trucks tycoont?