564
Transport Tycoon Deluxe
-
#67 jah az is ok! -
#66 nekem ME van és azzal nincs gond -
#65 nekem a menu :( -
Homaly #64 de csak kb 1 ora jatek utan -
#63 win xp vel lefagy -
Homaly #62 Win XP-d van, allitsd at a programkompatibilitast win95-re, es akkor kidobja full screen-be -
#61 nem tudom, nekem full screenbe indul el -
#59 és ez mi pontosan? -
#57 nforce-on olvastam én is hogy kijött vmilyen új -
#56 nem megy a gepy-s [email protected] -ra egy magyarosítást plz! -
#55 GG !
van új? -
#53 jó az oldalad! be is tettem a kedvenceim közé -
#52 en neha szoktam.
Magyar Transport Tycoon Deluxe Oldal
(en csinaltam akit erdekel ....) -
#51 je megcsináltam... -
#50 baszki valamért nekem nincs hang -
Nyiri #49 JAJAJA -
#48 stem=szerintem -
#47 stem az 1ik legjobb játék (a kategóriájában) -
#46 Szokott még egyáltalán valaki ezzel a játékkal játszani? -
Borg #45 En szeretem a jo nagy interkontinentalis vonatokat:)
Egyik sarokbol a masikba, jokis 4 savos lampas "highway" aztán ezernyi vonatot ra, amik a térkép minden pontjáról futkoznak össze:)
mammothtrains is jo dolog pl, mert a nagy allomasba legalabb ugyanolyan nagy vonatot is zavarhatsz... -
#44 Én csak a szélesebb, kombinálható állomásokat szoktam bekapcsolni (szvsz ez a patch legjobb és leghasználhatóbb újítása), meg magasabb max. állomás-, max. járműszámot állítok be, a többi funkcióra nemigen van szükség a terepasztal-mánia kiéléséhez. ;) Szvsz a legjobb az benne, ha engedjük az ellenfelek folyamatos érkezését, aztán mikor az egyik jól összekeveri az útjait, felvásárolni és szépen leoptimalizálni. :) Meg úgy általában az új, gyorsabb eszközök kihasználása, miközben a városfejlődést is nyomatod a buszokkal és a goods-okkal, aztán meg már nem tudsz hová építkezni. A legnagyobb városom 6-7 kisebb városból épült össze és kis hézagokkal csaknem elfoglalta a térkép egyik sarkát. Valami 50 busz járt csak azon a környéken, plusz a helyijáratú vonatok körpályán. :)
-
Borg #43 ja, a file neve ttdpatch.cfg legyen.
Ezekkel a beállitásokkal amennyire lehet élethű, és egyben az új funkciókkal ellátott a működés.
(az autorenew 12 a bűnös, az öreg szerelvények automatikus lecserélésében..VBT) -
Borg #42 Ha valakit érdekel, a patchelt verzióhoz itt az én általam irt config file, csak bele kell tenni TTDbe, és már ezekkel az új beállitásokkal, opciókkal megy.
servint 800
nonstop on
morevehicles 2
mountains 03
curves 05
trains 120
spread 30
largestations on
loadtime on
mammothtrains on
presignals on
extpresignals on
debtmax on
enginespersist on
fullloadany on
selectgoods on
generalfixes on
moreairports on
planecrashcontrol 5
bribe on
showspeed on
autorenew 12
feederservice on
officefood on
longbridges on
multihead 0
A leirás, hogy mi mit engedélyez a patchelt verzióban (1.8.1) annak itt van a magyar nyelvű leirás:
leirás -
Borg #41 Ja, en par napja ujra nyomatom:)
Bejon ez a nagy allomasok, nagy vonatok, előjelző lámpák, stb fejlesztések, teljesen új távlatai vannak a játéknak.
És persze hátrányai is:)
Pl egy betöltött játékot akartam az alábbiak alapján továbbfejleszteni (2070+, max számú vonat+pár repülő.. mind maglev, az egész egy rendszerben...szal bonyi).
Beállitottam (a hülye fejemmel :) a patchben hogy automatikus szerelvényfelújitás 12 hónappal a max kor után. Namost ez elég megterhelő pénzügyileg:) Volt 220 milkó dollárom (sivatagos pálya), ahogy betöltöttem lement -100milkóra, és még mindig csökken (bár lassan) :)
De ez még semmi, azt is beállitottam, hogy újfajta módon kezelje a fulload/unloadot, meg a nonstopot. Ez azt eredményezte, hogy amelyik (MINDEGYIK) vonatnak unload be volt állitva, az ott nem kap pénzt érte, csak lerakja mint en-route rakományt.. (a patch szerkesztői ezzel a többvonalú ellátást segitik elő, ami nagyon jó is, csak itt kis átrendezést igényel) tehát minden unload parancsot le kellett vegyek simára, hogy keressenek is a vonatok.
A nonstop meg olyan lett, hogy most pont hogy azokon az állomásokon NEM áll meg, ahova a nonstop téve van a menetrendben, nem pedig addig megy nonstoppal. Szal ezt is delete mindenhol, mert igy volt jópár vonat ami csak ideoda ment az állomások között:)
Nameg módositanom kellett a lámparendszereket a nagyobb kereszteződésekben, állomásoknál, hogy kihasználja az új presignalozás előnyit. Ezt ugyan automatikusan is módositja, de nem tökéletesen...
Meg valamiért a cargo payment (fizetett árak a cuccokért) is lejjebb mentek, a patchel, mintha elöröl kezdödne az áremelkedés...
Szóval régi mentés betöltésénél akad némi galiba, de amúgy sirály igy játszani vele:) -
#40 Jé, jó látni, hogy újra divatba jött TTDx-ezni (a hwsw is foglalkozott vele). :) Nagyon helyes.
"One game rule them all!" ;)
-
Borg #39 magyaritással csak ovatosan, mert nem 100%osan kompatibilis, és macerás némileg az installja is.
Meg személy szerint ugyis angolul szoktam meg. -
#38 Itt is fent van: http://fearklan.uw.hu/0day.html
Mellette van az XP/2K patch es a magyaritas is! -
#37 műxik már a download? yee -
Borg #36 TTDLX PATCHELT (nagyállomások,sokvonat stb), ANGOL windows verzió! 2k/XP alatt is megy
(donwloadsnál az elsö letölthetö stuff)
Fullscreenben futtatáshoz a parancsikonra nyomsz, fullscreent bepipálod + win95 compatibilyti mode. XP alatt sirályul megy nekem:)
+magyaritás innen:
MAGYARITÁS!
Enjoy.. -
Borg #31 Ja jó móka:) ezzel is el lehet lenni órákon át, mint TTDvel..
Apropó arra hogy hogyan lehet a banktol loant felvenni, arra rájöttél már? Mer én nem találom sehol.
Meg vasuti atjarokat utakra hogy lehet tenni? -
Borg #29 Ez a trains and trucks tycoon egész király:)
Minden TTD fan próbálja ki:)
Vonatos és teherautós személy és teherfuvarozást kell megoldani, csakugy mint TTDben.
Viszont itt full3Ds környezet van (OpenGL, vagy D3D), teljesen körbe lehet forgatni a nézetet, dönteni, süllyeszteni, zoomolni meg minden.. és szép domborzatos térképek vannak meg minden...
De persze ennek megfelelően bonyolultabb is mint TTD, elsőre elég nehéz a kezelése (van tutorial).
Viszont pont olyan feeling, mint TTDben, mikor megérkezik a vonatod a goodsal, és kaszál az állomáson:) -
Borg #28 Ezt a trains & trucks tycoon-t nézte már valaki? most jött ki
Amugy majd kipróbálom ezt a TTDt, de nekem nem indult el XP alatt, pedig azt a siteot néztem én is.. -
#27 ott az elöször megemltett oldalon (.co.uk) a peccs, azzal simán beindul XP alatt, minden javítással, mindennel. -
Borg #25 XP alatt megy valakinek? -
#24 Heeeelp! Hol tudnám letölteni? Se a pretender, se a HVD zóna(vagy mi) nem megy!Magyar szerverről lenne jó és fullban! -
#23 blabla :) -
#22 Kiprobaltam, siraly! :) Meleg, amikor 4x olyan hosszu a vonat, mint az allomas :) Nem baj beraktam 10 mozdonyt :))))))))
PyRex -
#21 UUUUhhhhhh :))))))))))))))))))) -
#20 http://publish.uwo.ca/~jdrexler/ttdpatch/index.html
itt a ttdpatch is, meg a doksi is hozzá.
megy a vonat megy a vonat...
...erre a barom nagy állomásra -
#19 ???