1229
minden ami box
-
#669 Erdei vs. Gonzales; Ugye rögzitette valaki? Sajna nem láttam.
Link Pls! -
Prank #668 te nem ezt teszed? -
#667 Persze, egy fogyatékos ember primitív fröcskölődését tükrözi, nem a valóságot. Aki nem mozgott még soha életében bokszberkeken belül, az honnan veszi a bátorságot, hogy ebben a topikban (meg az összes többiben is) okoskodjon és egyedüli fegyvere ként személyeskedjen elbújva egy felhasználói név mögé? -
#666 Én is rálátok pl az útra de még nem lettem tőle autószerelő.
Egyébként meg a 3 pontban adott levezetés tükrözi a valóságot. -
#665 szerintem nem, valamicske közöm van bizonyos küzdősportokhoz, ez ugyan nem tartozik ide, de emiatt van rálátásom a dolgokra. -
K.András #664 Madár ügyben szerintem is igaza van... -
#663 pedig tök igaza van -
#662 egy olyan lúzert, mint te dick, senki nem vesz komolyan. eredj vissza a kórtermedbe és bújj vissza a paplan alá, ne rontsd tovább az SG fórumait. -
#660 Jah. 3 pont már egyértelműen megad egy egyenest.
Magyar focisták: jó, fikázza őket, tényleg nincs semmi eredmény. Mondjuk ha van, pl. ZTE-Manchester vagy Loki@UEFA, akkor legalább annyit kéne mondani GG. De nem, akkor is fikázni kell őket - jó.
Baumgartner "Barom" Zsolti: hát a magyar állam pénzén, hűű meg háá, tehetségtelen, fúj, le vele, kis szar, stb.
De hogy már egy Erdeit is szarozni, bundával gyanusítani, szarozni kell: lol@Ramore.
Valszeg egy, az életben sikertelen kis szar, akinek nem volt gyerekszobája, és mások sikereit betegesen irigyli.
Éppen ezért nem nagyon foglalkozom már vele. :) -
#659 Jó boxolt,csak szerintem túlságosan is visszafogottan,nem egyszer kapott akkorát Gonzales,hogy "megfordúlt" a feje,akkor még rá kellett volna húzni 1-2-öt. -
Prank #658 nem baj, szükségünk van összeesküvés-elmélet terjesztőkre, így legalább több érvet tudunk gyűjteni a mi oldalunkra:)
Madár mesterien boxolt, nem hittem volna, hogy ennyire jól helytáll a meccsen... -
#656 Én az Universum Box Promotion-t fikázom! Nem tudsz olvasni! A bokszolók csak bábuk ebben a játékban, amelyiknek a neve: Biznisz -
#655 Ezzel az emberrel nem érdemes vitázni. Az a mániája hogy a magyar sportolókat fikázza. -
#654 Te is tudtad a választ magadtól! Szerintem az UBP egyszerűen ezzel a forgatókönyvel adta át az övet Tigristől Pacalnak. -
Sefo #653 Ennyire Te sem lehetsz csökönyös.
Más nem is próbálna meg jobb belátásra téríteni de én megpróbálom, még ha valszeg nem is fog sikerülni. Ha én azt mondom fehér, Te akkor is azt mondod fekete.
Igazából csak arra válasszólj, hogy Gonzi miért bundázná meg (a lóvén kívül) a saját meccsét és adná oda WBO világbajnoki övet. -
#652 Ez a meccs hű mása volt a Koko-Robinson Üllői úti mérkőzésének. Karcolás, illetve sérülés nélküli végkifejlet mindkét félnél, ezzel szemben egyoldaló bunyó, az ellenfél szembe tűnően passzív, tudatosan az ellenfél kesztyűjére üt. Más fórumokban is észrevették többen is a hasonlóságot a két meccs között. -
Sefo #651 Azt felejtsd el. Roy Jones valószínű, hogy már nem boxol félnehézsúlyban. -
Sefo #650 Köszöntelek körünkben. :-)
Mondjad, ne kímélj minket.
Szóval? -
#649 Mivel mással, BUNDA BUNDA BUNDA! :) -
Sefo #648 Valami abnormális dolgot bizos kitalálnak. :-)))) -
#647 Gondolkoznak, mivel jöjjenek holnaptól fikázni. :-) -
Sefo #646 Gyönyörü volt!!! Én sem számítottam, hogy ilyen jól megoldja a helyzetet.
Alaposan meghálálta az UBP beléje vetett bizalmát.
Madár utálok hol vagytok???? -
#645 respect neked is...nem kell itt semmit vérkomolyan venni :)
persze tudom, hogy te sem vetted ezt komolyan -
#644 itt vagyok, és ha visszaolvasol látod hogy elismertem hogy tévedtem...... -
#643 pacal verte a száját speedy gonzaleznek, aki ma inkább egy csigára emlékeztetett!!! madár király volt!! nem hallom az örökös kritikus hangokat???? hol vagytok??? mintha ez egy másik ERDEI lett volna?! respect! így tovább! -
MrTressy #642 pedig benne lehetette volna a pakliban.De jó meccs volt madár nagyon jól boxolt nem néztem volna ki belöle az eddigiek alapján.Csak igy tovább :) -
#641 Ríszpekt! Madár! Soha rosszabb Magyar bokszolót!! -
#640 jó hogy nem fogadtam arra hogy kiütik.... -
#639 Mwhahaha :)) -
#638 Na jöhet Roy Jones Junior:)) -
Madmaxx #637 Szép!
Remek box volt korrekt és tiszta. Szinte semmi ráfogás, fejelés. Megérdemelten nyert Erdei. Nagyon sokat készülhetett mert ilyen szálkás még soha nem volt. Eddig mindig kicsit jóllakot napközisként ment a ringbe. -
#636 édesanyját a hugával összekeverni, hááát :))) -
#635 tényleg nem volt rossz, sőt szerintem ez volt az eddigi legjobb meccse, de ettől függetlenül szerintem a Tigris megenné reggelire. -
#634 Jó volt. -
Kunyik2 #633 yeah -
neménvoltam #632 igen -
Sefo #631 Szoltál valamit Ramore????????????????? -
Kunyik2 #630 feltették a kezét már pacalnak? -
#629 megérdemelte Madár, klasszisokkal jobb volt -
Gabe18 #628 Hát nem tudom,de riporter a hangja alapján most gazdagodott meg valami fogadóirodánál.Teljessen kész van az ember...