Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Megint összehozták valami feka alkoholistával.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
az királyság lenne :)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
ja hogy ez élõ, akkor kevesebb a reklám :))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BADE
Klicskóék is jobban tennék,ha átmennének a K1-be!:))

Punker
a "szakkomentátor" dumája után átlagosan 3-5 perc reklám szokott lenni....

Punker
csak 7 perc reklám volt az elsõ bevillanás elött...

BADE
Éjfélre mûsorra is tûzik a meccset:DD

Punker
na lassan kezdõdnek a meccs elötti reklámok

Igen okostojás, láttam azt a meccset. Azon a gálán játszott Erdei és Grigorian, amikor Koko kikapott a Chacon-tól.

Ramore
és te láttad azt a meccset mert én nem, tegnap én is verekedtem az úszógumis Pacallal és képzel kiütöttem. Mit szólsz, nagyokos! Elhiszed?
Punker
Klicsko meccset nézitek majd?

Úgy jön ide, hogy egyik mérkõzésén Grigoriannal öklözött Erdei. Grigorian szépen padlóra küldte, rá is számoltak. Azt a menetet Erdei valahogy végigvitte valahogy, aztán egy vagy két menettel késõbb kiütötte Grigoriant.û
Látom nagyon tájékozott vagy... fröcsögésben

Ramore
hogy jön ide Grigorian???
Na, õ tényleg pacal volt... sõt!
Ha meg Erdei padlózásánál tartunk: azért Grigorian-t nem nevezném noname-nek...

Ramore
ez a johnson hogy a túróba tudott igy elhizni???
Jano
Inkább a Klicsko meccsen röhögjünk! :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ramore
most is dagadt, az úszógumi ott ficeg a derekán. padlózni pedig a nagy és komoly ellenfelektõl sem elõnyös, nemhogy noname ellenfelektõl, mert az már szégyen.
Szerintem kurvára nincs már sok felesleg rajta - amikor az univerzum-nál kezdett, még volt rajta úszógumi... de most már nem nagyon...
És ha yol emlékszem, kétszer padlózott... mégis õ nyert - nem tudom miért vagytok ennyire ellendrukkerek.

Ramore
erdei "pacal gombóc artúr" zsolt végre ki fog kapni. ezidáig is került már padlóra a válogatott bohóc ellenfelek hatására, de most véglegesen lent fog maradni!
Erdei + gonzales??? hat ez lol lesz..
Loál János
Tényleg szenzációs meccs volt. Barrera esett-kelt. :D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Persze, csak maradjunk a tényeknél mert mielõtt negnézetem volna a meccsett, addig azt hittem Ramore hozzászólása miatt, hogy címmeccs, pedig valójában nem az volt és semmiféle cím nem volt a tét.
Persze ez mit sem von le Pacquiao érdemébõl és tényleg nagy szó, hogy legyõzte Barrerát.
Evil
A "hiaba" kijelentessel azert en csinjan bannek.Egy B. t megverni nem mindennapi teljesitmeny, johetnek itt a kifogasok, de a lenyegen mit sem valtoztat, hogy kegyetlen verest kapott B.
Ezzel P. igenis rengeteget nyert, fogalmazhatnank ugy, hogy kinyiltak elotte a kapuk.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Ramore, megnéztem a meccset de ez nem címmeccs volt, így hiába verete meg Barrerat nem lett világbajnok.
Evil
megy az ismetles a sport1 en

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Ramore
részletkérdés, õ a legjobb! :)
Pacquiao, nem pedig Paquiao.
Ramore
Én elõre megmondtam, hogy ez lesz az év meccse, és tessék! :)
Evil
ismetlek valamikor a meccset?Sajna pont a lenyegrol maradtam le. :( ,de igy utolag mar nagyon banom, sokfelol hallom ,hogy kivetelesen jo mecs volt, ami az utobbi idoben rafert a profibox ra.

Ramore
A hülye "szakértõk" nem ismerték saját bevallásuk szerint Paquiao-t. Már ez szégyen, majd a szerintem várható gyõzelem bekövetkezése után meglepõdve állapítják meg, hogy Paquiao jó bunyós és még biztos sokat fogunk hallani róla ezután. Vicc! Szerintem jó bunyós volt, világbajnok bunyós lett, jövõ legnagyobb bajnoka lehet!
Instict
eszméletlen pali ez a Paquiao. fantasztikusan küzdött szerintem. csak a buzi bíró idegesített.

Ramore
Mekkora meccs volt, Barrera kikapott, mint az állat!
Instict

sanzik
tenyleg nagyon jo volt,de en nem maradtam fent,most neztem meg delelott az ismetlest
Instict
komoly volt nagyon, megérte fennmaradni szerintem miatta.

sanzik
dehogynem...
Instict
Barrera meccset senki nem nézte?

Punker
dettó én is átkapcsoltam a filmre :)))

LOÁL
Lemaradtam a meccsröl.Reklám alatt átkapcsoltam másik csatira és amire visszakapcsoltammár modták hogy az Erdeji nyert.Hát mondomhogy a f..ba.2 pecre kapcsoltam át.nem lehetett tul hosszú:)

max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Punker
nana nem lenne királyság, viszont a valódi viszonyokat tükrözné és mint tudjuk az igazság mindig fáj.......

Ramore
Madárt a padlón látni nem lenne újdonság, hiszen már többször is megtörtént noname ellenfelek ellen, nade Pacalt a palón fekve kiszámolni, az lenne a királyság!
Evil
gondolod letrejon?

Ramore
Nem baj, ha lesz egy kis szerencsénk, hamarosan jön Pacal elsõ igazi pofára esése. Nevezetesen Gonzales elleni kiütéses veresége. De várom már!!! :))
Ramore
hát nem láttunk már elég ilyet tõlük???
Ez gyalázatos volt... Az Univerzum miért mindig ilyen gagyi ellenfeleket szerzõdtet, ezt nem vágom.

Evil
hat eleg szengyen es gyalazat, hogy egy kisvilagbajnoknak ilyen ellenfelet keritenek, megha felhozo tetnelkuli meccs is.Koszonjuk universum, meg sok ilyen 1 perces merkozeseket akarunk latni.

zaki
hallom, 1. menetben kiütötte a francia csáveszt?

jó meccs volt a mai :DDD
Ramore
ha az rtl közvetítésre gondolsz, akkor ott Erdei "Pacal Gombócartúr" Zsolt fog alibizni, ha az éjjeli sport1 las vegasi gálára, ahol Barrera vs. Paquiao meccsre, akkor könnyen meglehet, hogy az év meccsét láthatod.

Punker
milyen meccs lesz a mai? valami címmérkõzés vagy csak a szokásos RTL KLUB ökörség?