Box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
mellesleg ki ez a seka? megint nem lesz egy nehez meccs szerintem..
Szánalmas ez az offtopikolás amit folytatsz az SG fórumain amikor kiengednek 1 órára. Rájöttem, hogy egyvalami valóban az erõsséged, te vagy a rekorder a legtöbbféle nickname mögé bújkálás világrekordjában. Viszont szerintem a kutya sem kiváncsi rád, mint ahogyan valószínüleg arra sem, hogy én milyen sportágat ûzök sikeresen, vagy sikertelenül. A véleményemet azért leírnám továbbra is, hiszen nem az 50-es években vagyunk azt hiszem. Az én véleményeimre tõled rendszeresen személyeskedés volt a válasz, ezért vitapartner soha nem voltál, ezért fenntartom a korábban alkotott véleményemet rólad veszteském. :)
Vesztes? Nem én irigykedem mindenkire. Váháháá :)) - vita lezárva | dikki
Te nyílván, több éves profi futballkarriert magad után tudva fikázod a focistákat. (amikor a fociról vitatkoztunk veled, olyan égbekiáltó hiányosságokra derült nálad fény, hogy majdnem a hajamat téptem, tehát ez nem igazán valószínû. vagy csak gyorsan felejtesz).
Nyílván hivatásos autóversenyzõ voltál, talán még az F1-et is megjártad, ha véleményt tudsz mondani egy Baumgartnerrõl. Nyílván. (szerintem ez kb. annyiban igaz, hogy van jogsid).
És szinte biztos, hogy mestere vagy a boxnak is.
A KÖVETKEZTETÉS TEHÁT: te nem a saját szürkeséged miatt vagy irigy másokra (mindenkire), hanem pancsernak tartasz Baumgartnereket, Erdeiket, mert õk csak 1-1 sportban értek el kiemelkedõ eredményeket :)))
Magyarázd a bizonyítványod. Lúzer.
és válaszoltam egy ostoba tanulatlan ember primitív személyeskedésére.
:DDDDDDDDDDD
Görbe tükör, Ramore.
Link Pls!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Egyébként meg a 3 pontban adott levezetés tükrözi a valóságot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Magyar focisták: jó, fikázza õket, tényleg nincs semmi eredmény. Mondjuk ha van, pl. ZTE-Manchester vagy Loki@UEFA, akkor legalább annyit kéne mondani GG. De nem, akkor is fikázni kell õket - jó.
Baumgartner "Barom" Zsolti: hát a magyar állam pénzén, hûû meg háá, tehetségtelen, fúj, le vele, kis szar, stb.
De hogy már egy Erdeit is szarozni, bundával gyanusítani, szarozni kell: lol@Ramore.
Valszeg egy, az életben sikertelen kis szar, akinek nem volt gyerekszobája, és mások sikereit betegesen irigyli.
Éppen ezért nem nagyon foglalkozom már vele. :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Madár mesterien boxolt, nem hittem volna, hogy ennyire jól helytáll a meccsen...
V9ykn8_TZL0
Más nem is próbálna meg jobb belátásra téríteni de én megpróbálom, még ha valszeg nem is fog sikerülni. Ha én azt mondom fehér, Te akkor is azt mondod fekete.
Igazából csak arra válasszólj, hogy Gonzi miért bundázná meg (a lóvén kívül) a saját meccsét és adná oda WBO világbajnoki övet.
Mondjad, ne kímélj minket.
Szóval?
Alaposan meghálálta az UBP beléje vetett bizalmát.
Madár utálok hol vagytok????
persze tudom, hogy te sem vetted ezt komolyan

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Remek box volt korrekt és tiszta. Szinte semmi ráfogás, fejelés. Megérdemelten nyert Erdei. Nagyon sokat készülhetett mert ilyen szálkás még soha nem volt. Eddig mindig kicsit jóllakot napközisként ment a ringbe.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.