Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
oroszláneledel :)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Tuvok
Jah, mintha az utcáról hívtak volna pár embert a látszat kedvéért. Ahhoz képest, hogy címvédés, eléggé alultáplált meccs...

Punker
soha nem hallottam róla.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
lol ez hatalmas meccs millió nézõvel.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

az meg nem is olyan sok ..
mellesleg ki ez a seka? megint nem lesz egy nehez meccs szerintem..
Punker
10 perc reklám.....

Loogan
lassan már kezdõdik

Ramore
Dikkma elvtárs!

Szánalmas ez az offtopikolás amit folytatsz az SG fórumain amikor kiengednek 1 órára. Rájöttem, hogy egyvalami valóban az erõsséged, te vagy a rekorder a legtöbbféle nickname mögé bújkálás világrekordjában. Viszont szerintem a kutya sem kiváncsi rád, mint ahogyan valószínüleg arra sem, hogy én milyen sportágat ûzök sikeresen, vagy sikertelenül. A véleményemet azért leírnám továbbra is, hiszen nem az 50-es években vagyunk azt hiszem. Az én véleményeimre tõled rendszeresen személyeskedés volt a válasz, ezért vitapartner soha nem voltál, ezért fenntartom a korábban alkotott véleményemet rólad veszteském. :)

Vesztes? Nem én irigykedem mindenkire. Váháháá :)) - vita lezárva | dikki
Dikkma
T. Ramore.
Te nyílván, több éves profi futballkarriert magad után tudva fikázod a focistákat. (amikor a fociról vitatkoztunk veled, olyan égbekiáltó hiányosságokra derült nálad fény, hogy majdnem a hajamat téptem, tehát ez nem igazán valószínû. vagy csak gyorsan felejtesz).
Nyílván hivatásos autóversenyzõ voltál, talán még az F1-et is megjártad, ha véleményt tudsz mondani egy Baumgartnerrõl. Nyílván. (szerintem ez kb. annyiban igaz, hogy van jogsid).
És szinte biztos, hogy mestere vagy a boxnak is.

A KÖVETKEZTETÉS TEHÁT: te nem a saját szürkeséged miatt vagy irigy másokra (mindenkire), hanem pancsernak tartasz Baumgartnereket, Erdeiket, mert õk csak 1-1 sportban értek el kiemelkedõ eredményeket :)))

Magyarázd a bizonyítványod. Lúzer.

és válaszoltam egy ostoba tanulatlan ember primitív személyeskedésére.

:DDDDDDDDDDD

Görbe tükör, Ramore.
Ramore
Nem, én leírtam az UBP-rõl a véleményemet és válaszoltam egy ostoba tanulatlan ember primitív személyeskedésére.
units
Erdei vs. Gonzales; Ugye rögzitette valaki? Sajna nem láttam.
Link Pls!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

te nem ezt teszed?
Ramore
Persze, egy fogyatékos ember primitív fröcskölõdését tükrözi, nem a valóságot. Aki nem mozgott még soha életében bokszberkeken belül, az honnan veszi a bátorságot, hogy ebben a topikban (meg az összes többiben is) okoskodjon és egyedüli fegyvere ként személyeskedjen elbújva egy felhasználói név mögé?
Kandurex
Én is rálátok pl az útra de még nem lettem tõle autószerelõ.
Egyébként meg a 3 pontban adott levezetés tükrözi a valóságot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ramore
szerintem nem, valamicske közöm van bizonyos küzdõsportokhoz, ez ugyan nem tartozik ide, de emiatt van rálátásom a dolgokra.
K.András
Madár ügyben szerintem is igaza van...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Kandurex
pedig tök igaza van

Ramore
egy olyan lúzert, mint te dick, senki nem vesz komolyan. eredj vissza a kórtermedbe és bújj vissza a paplan alá, ne rontsd tovább az SG fórumait.
dikki*yysw
Jah. 3 pont már egyértelmûen megad egy egyenest.

Magyar focisták: jó, fikázza õket, tényleg nincs semmi eredmény. Mondjuk ha van, pl. ZTE-Manchester vagy Loki@UEFA, akkor legalább annyit kéne mondani GG. De nem, akkor is fikázni kell õket - jó.
Baumgartner "Barom" Zsolti: hát a magyar állam pénzén, hûû meg háá, tehetségtelen, fúj, le vele, kis szar, stb.
De hogy már egy Erdeit is szarozni, bundával gyanusítani, szarozni kell: lol@Ramore.

Valszeg egy, az életben sikertelen kis szar, akinek nem volt gyerekszobája, és mások sikereit betegesen irigyli.

Éppen ezért nem nagyon foglalkozom már vele. :)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

BADE
Jó boxolt,csak szerintem túlságosan is visszafogottan,nem egyszer kapott akkorát Gonzales,hogy "megfordúlt" a feje,akkor még rá kellett volna húzni 1-2-öt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nem baj, szükségünk van összeesküvés-elmélet terjesztõkre, így legalább több érvet tudunk gyûjteni a mi oldalunkra:)
Madár mesterien boxolt, nem hittem volna, hogy ennyire jól helytáll a meccsen...
Ramore
Én az Universum Box Promotion-t fikázom! Nem tudsz olvasni! A bokszolók csak bábuk ebben a játékban, amelyiknek a neve: Biznisz
Davidus
Ezzel az emberrel nem érdemes vitázni. Az a mániája hogy a magyar sportolókat fikázza.

V9ykn8_TZL0

Ramore
Te is tudtad a választ magadtól! Szerintem az UBP egyszerûen ezzel a forgatókönyvel adta át az övet Tigristõl Pacalnak.
Ennyire Te sem lehetsz csökönyös.
Más nem is próbálna meg jobb belátásra téríteni de én megpróbálom, még ha valszeg nem is fog sikerülni. Ha én azt mondom fehér, Te akkor is azt mondod fekete.

Igazából csak arra válasszólj, hogy Gonzi miért bundázná meg (a lóvén kívül) a saját meccsét és adná oda WBO világbajnoki övet.
Ramore
Ez a meccs hû mása volt a Koko-Robinson Üllõi úti mérkõzésének. Karcolás, illetve sérülés nélküli végkifejlet mindkét félnél, ezzel szemben egyoldaló bunyó, az ellenfél szembe tûnõen passzív, tudatosan az ellenfél kesztyûjére üt. Más fórumokban is észrevették többen is a hasonlóságot a két meccs között.
Azt felejtsd el. Roy Jones valószínû, hogy már nem boxol félnehézsúlyban.
Köszöntelek körünkben. :-)
Mondjad, ne kímélj minket.
Szóval?
Ramore
Mivel mással, BUNDA BUNDA BUNDA! :)
Valami abnormális dolgot bizos kitalálnak. :-))))
Dikkma
Gondolkoznak, mivel jöjjenek holnaptól fikázni. :-)
Gyönyörü volt!!! Én sem számítottam, hogy ilyen jól megoldja a helyzetet.
Alaposan meghálálta az UBP beléje vetett bizalmát.

Madár utálok hol vagytok????
djemba-djemba
respect neked is...nem kell itt semmit vérkomolyan venni :)
persze tudom, hogy te sem vetted ezt komolyan

Punker
itt vagyok, és ha visszaolvasol látod hogy elismertem hogy tévedtem......

djemba-djemba
pacal verte a száját speedy gonzaleznek, aki ma inkább egy csigára emlékeztetett!!! madár király volt!! nem hallom az örökös kritikus hangokat???? hol vagytok??? mintha ez egy másik ERDEI lett volna?! respect! így tovább!

pedig benne lehetette volna a pakliban.De jó meccs volt madár nagyon jól boxolt nem néztem volna ki belöle az eddigiek alapján.Csak igy tovább :)

Kandurex
Ríszpekt! Madár! Soha rosszabb Magyar bokszolót!!

Punker
jó hogy nem fogadtam arra hogy kiütik....

Dikkma
Mwhahaha :))
BADE
Na jöhet Roy Jones Junior:))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Szép!
Remek box volt korrekt és tiszta. Szinte semmi ráfogás, fejelés. Megérdemelten nyert Erdei. Nagyon sokat készülhetett mert ilyen szálkás még soha nem volt. Eddig mindig kicsit jóllakot napközisként ment a ringbe.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Loogan
édesanyját a hugával összekeverni, hááát :)))

Punker
tényleg nem volt rossz, sõt szerintem ez volt az eddigi legjobb meccse, de ettõl függetlenül szerintem a Tigris megenné reggelire.

0ppika
Jó volt.

http://epica.nl

yeah
igen
Szoltál valamit Ramore?????????????????
feltették a kezét már pacalnak?
Loogan
megérdemelte Madár, klasszisokkal jobb volt

Hát nem tudom,de riporter a hangja alapján most gazdagodott meg valami fogadóirodánál.Teljessen kész van az ember...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.