KREED
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahol olvastam hogy 3..3,5 re kell..!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
olvastam visszább hogy a config ban kell keresgélni..de én nem találtam semmi ilyet...😞(
valaki árulja el....)
köszönöm😊!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
autosave_burg6_ep3

autosave_tig4_ep3
-nál járok, de passz, hogy hogyan tovább. Ez egyébként a conf2_ep3 utáni.
Arsenal hol akadtál el? Szerintem nem lesz könnyû leírni a mega pályák miatt

Azt tudom hogy ezek az autosave-ek voltak már:
Ezeken az automentéseken vagyok túl:
autosave_asp1_ep1
autosave_asp1_ep2
autosave_asp1_ep3
autosave_asp1_script2
autosave_conf2_ep1
autosave_conf2_ep2
autosave_conf2_ep3
És most bojongok mint állat nem találok semmi érdemlegeset amivel tovább lehetne jutni 😞
Next PC upgrade: 2022
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Members of the Quake3World forums are talking about Kreed. They seem to know that Burut used textures from various id shooters for their FPS Kreed.
(Merci à NoFrag pour l´info)
“...Shockwaves and a few others are from Jedi Knight 2. Also, the notice the flame thrower effect has just been ripped completly from RtCW?...”. Hmmm...
Quake 3 world forum
Az igazság az, hogy az elsõ 5 perc után közel álltam az uninstallhoz. De, mondom, adjunk egy esélyt neki. Most már ott tartok, hogy "élvezem" is. Rá kell hangolódni a gémre, el kell nézni azt a pár hibát, melyet elkövettek a designerek, és még jól is lehet szórakozni.
Az egér lassúsága kiborított. A játék fõ könyvtárában van a cfg fájl. Csak át kell írni, egy egyszerû szövegszerkesztõvel. A mouse sensitivity alapból egy, ha maxra toltad a játékban, én a 3-at javaslom.
Sajnálom a készítõket. Hatalmas bukás lesz, pedig nem ezt érdemelte volna.
törölve...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A baj az hogy láttam demóját is...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
http://www.3dgamers.com/screenshots/games/kreed/
"vessetek a mókusok közé" :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
.Persze nem lessz az év játéka az biztos."vessetek a mókusok közé" :)
A 6-ot már nem fogja elérni.
De én amint mondtam végigviszem egyszer azt annyi kiirni sem érdemes.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Kábé 2 éve van kábelnetem és emléxem, hogy annakidején volt sláger az alpha demo-ja (az is csak azért, mert valamelyik tesztelõ közzétette...)
Azóta eltelt 2 év és még mindig semmi... "Talán 2005-ben megjelenik..."
Na ennyit a Doom-ról.
Lehet, hogy szuperjáték lesz, de fílingben sosem fog felérni a régi jó DOS-os õseihez.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
sazl : c

Talán ennyi pontot meg is érdemel ha nem kevesebbet.
Ma amikor Painkiller,meg Far Cry van a piacon.De nem is mondok ilyet,a saját stilusában a Halo,vagy Unreal 2 is rommá alázza ezt a szutykot.
Nem lehetne hogy ezt inkább az oroszok megtartsák maguknak?