KREED

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adler30
Ebben a játékban van a multiban mentési lehetõség?

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

adler30
Õszinte és mély tisztelet ébredt bennem e játék megteremtõi iránt,hogy egy csodálatos és egészen egyedi világot álmodtak meg a bitmezõkre.Úgy tisztelgem elõttük,hogy egy full hd-s monitorral jelenítem meg a játékot.Hiszen e programban festõi tájak,szinte élõ környezet van.

Maxtreme
Egy 2003/2004-es játékért 4 magos cpu-t? sztem nem lesz elég neki.. <#buck>

adler30
Na akkor izé.........khm.Ezt a pörgést nem kéne erõltetni.
Hogy témánál maradjak megvan a Kreed demója egy ideje,és már unom.De más játékom nincsen egyenlõre,egy haverom eladná a teljest 6500ft-ér.Azon gondolkodom hogy érdemes e négymagos procit vennem e játékért.

Vass Gábor
Ezt a játékot hol lehet letölteni?

Ivan Pjodr
Üdv!
Valamiért elég lassan mozog az egér, mégha a játékban max-ra is állítod az érzékenységét, de ha megkeresed a cfg fájlt, abban átírhatod a maximális értéknél nagyobbra is, így már jó lesz.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

soulhunter
vki meg tudná mondani,hogy az egerem miért iszonyuan lassu akkor is,ha a sensitivy-t maxra nyomom?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

na hogy azt a jó istenit, errõl a szarságról kellett annyit írogatni? teljesen beleéltem magam hogy egy dúmhárom.már tavaly megjelent oroszul, de most angolul is. és mivel már többen a topicba azt írták róla hogy jó, kipróbáltam. még egy ilyen szörnyû játékot! minek csinálnak ilyeneket? 3-4 évvel ezelõtt is jobb fps-ek voltak!

Tom3
Már nem kell.
Tom3
A 12 file-t honnnan tudom ingyen meg szerezni?Mert az ami most van hibás.
Glpetyus
A graf elmegy,de a játék szar :/

Adam5
Ez is kreed? Mert a grafja sztem ezek tök jó.

Argon
Oké, köszi!

Ivan Pjodr
a setup.msi-filet indítsd el, de lehet nem ez a neve, de az .msi biztos

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Argon
Egyszerüen nem idul el a game. Valaki tudna segíteni? Rákattintok a setup.exe file-ra és nem indul el, de még megsem forgatja a cd-t a meghajtó és vadiúj.
Elõre is köszönöm a választ!

köszi. asszem az alien hajót még megnézem oszt annyi.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Glpetyus
Semmi más nem lesz...sajna elég szar a gém :(
Nem sokkal a vége elött letöröltem...dögunalom :/

khm.
lesz még más is mint végiggyalogolni a pályákon (és a rohadt eldugott szellõzõjáratokon), legyilkolászni mindenkit és megnyomni néhány gombot?
azért kérdem, mert a sztori és világ érdekesnek tûnt, de ezt maga a játék nem nagyon mutogatja. a naplóbejegyzések laposak (pedig ezzel fel lehetett volna dobni), szinkronhangok szánalmasak. 1szóval 1elõre a hangulat hiányzik, pedig pont abban bíztam nagyon.
szóval: érdemes folytatni? most kerültem el a tokugaváról marslakó-fogságba.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Shep
céges gép 1200@1500 celeron 256 sdram gef2 mx400 64MB-on megy, csak kevés az xpnek a 256 ram, de játszható a game.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ivan Pjodr
sajna nincs

Tom3
van coop-ja?
Tom3
na itt az sg-n találtam videot és demot is
Tom3
na valaki?
senki nem tudja a gép igényét?van demoja?vissza olvastam 1kicsit de 1 videotnak már nem kó a linkje :(
Ivan Pjodr
Valaki érti a játék végét? Én olvasgattam az üzeneteket, meg a naplókat, de nem tudom összerakni, hogy mi van a végén...

Tom3
Az #1-ben látott rendszerkövetelményn nem hiszem hogy ez.
Valaki tudja a rendszerkövetelményét?megjelenést?
Glpetyus
Hát akkor elég igénytelen lehetsz...://
(nem rossz értelemben mondom)

Én végigvittem a játékot és szerintem ez egy tök jó cucc lett.
KranaZoli
Letöltöttem a Kreed demóját, hazavittem, kicsomagoltam, elindítom az EXE-t. Vmi keggyetlen brutál viselkedés fogadott :( A kép vibrál. Aztán beállítom 1024*768-ra, elviselhetõbb. De gondolom nem ilyennek kéne lennie. A hang is ögencsak gyengének tûnt... Aztán elindítanám. Introduction... Ugyanúgy szar a kép, hang zéró.

A konfigom az aláírásomban.
Azzal lenne a gond?
Mit csináljak, hogy jó legyen a hang/kép a demóban?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Glpetyus
a nehéz(szar) részek csak ezután jönnek igazán...

Hmm... azzal próbálkoztam én is, de baromira nem akart összejönni... akkor próbálkozom vele tovább.
Glpetyus
HI all!
Azon a részen csak szerencsével és qrva sok ugrálással lehet átjutni...
Ha ez az a rész amikor ilyen csillék "leesnek" a végén és az felett van vmi nyilás ahova látszólag nem lehet átugrani...akkor jelentem átlehet
Qrva sokat szenvedtem vele annó de vhogy sikerült:)
Sok sikert...

Én 4 napja nem tudom.
na senki nem tudja a választ??????????????

Én is, hét szentség, hogy valami szellõzõátjárót nem vettünk észre srácok.
forgó híd, futószalag?
ahol csillék mennek a víz felett?

nah én is itt akadtam el...

http://gaborszantai.co.uk/

Skacok elakadtam azona pályán ahol egy terem televan "fénysorompokkal" onnanátjutottam valami forgo hidon van itt valami futoszalag de sehol kijárat SEGITSÉG

fitutufi
de nekem is ment csak most xp install és most nem segítsetek mert tuti ha valakinek nem megy simán akkor kell a fix fájl!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
hát nem tudom wincommanderben rányopmtam és jó volt mindenféle fix nélkül

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fitutufi
nem jó különben Kreed.msi fájl van de nem mûxik!!!!!!segítsetek

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
az msi kiterjesztésû fájlt indítsd és jó lesz asszem setup.msi

fitutufi
figyuzzatok!
én nekem elindult a game most tettem a gépbe egy jobb alaplapot és újrainstalláltam az xp-t most meg nem megy a game a 2.cd-t nem veszi be a telepítõ démon látja be is mountolom de nem mûxik ! talán az a fix fájl kellene? azt is próbáltam patchelni az 1.cd-t irta de uccse mûxik segítsetek plííz!!(különben ténleg nem valami szépség ,azokról az elbaszott fejû mutánsokról nem is beszélve

ez 1 nagy fos....

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ibrik
Ja és a NOGRP már angol verzió.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Vedd feljebb a játék video beállításaiban a Brightness vagy a Gamma értékét - ha van olyan (vagy a monitor fényerõszabályzóját )
Ha esetleg nVidia-s VGA-d van, akkor a videokártya beállításaiban a Színkorrekció lapon is feljebb tudod rakni a fentiek értékét (inkább csak a Gamma-t tedd fel kicsivel feljebb).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali. Segítség kéne. A NOGRP verzió milyen kiadás szerintetek? euro, amcsi, vagy mi? Verzióját nézve 1.04. Másik kérdés: miért teljesen fekete minden az elsõ pályán? Semmit sem látni. Nincsen túl szar gépem, hogy az legyen már a baj...
Jólvanna ;).Csakúgy beakartam kiabálni ,de így sikerült
Amúgy a 3.5 - ös beállítással jólett a cucc.Mármint nem lett jobb a game , csak jobban kezelhetõ.

"vessetek a mókusok közé" :)

Glpetyus
nekem nem kell htx:)

cl_mouse_sensitivity

"vessetek a mókusok közé" :)

Glpetyus
max lejjebb-feljebb rakod ha szar...

Glpetyus
annyira kb.

Oldal 1 / 12Következő →