KREED
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Hogy témánál maradjak megvan a Kreed demója egy ideje,és már unom.De más játékom nincsen egyenlõre,egy haverom eladná a teljest 6500ft-ér.Azon gondolkodom hogy érdemes e négymagos procit vennem e játékért.
Valamiért elég lassan mozog az egér, mégha a játékban max-ra is állítod az érzékenységét, de ha megkeresed a cfg fájlt, abban átírhatod a maximális értéknél nagyobbra is, így már jó lesz.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Elõre is köszönöm a választ!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Nem sokkal a vége elött letöröltem...dögunalom :/
lesz még más is mint végiggyalogolni a pályákon (és a rohadt eldugott szellõzõjáratokon), legyilkolászni mindenkit és megnyomni néhány gombot?
azért kérdem, mert a sztori és világ érdekesnek tûnt, de ezt maga a játék nem nagyon mutogatja. a naplóbejegyzések laposak (pedig ezzel fel lehetett volna dobni), szinkronhangok szánalmasak. 1szóval 1elõre a hangulat hiányzik, pedig pont abban bíztam nagyon.
szóval: érdemes folytatni? most kerültem el a tokugaváról marslakó-fogságba.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
senki nem tudja a gép igényét?van demoja?vissza olvastam 1kicsit de 1 videotnak már nem kó a linkje :(
Valaki tudja a rendszerkövetelményét?megjelenést?
A konfigom az aláírásomban.
Azzal lenne a gond?
Mit csináljak, hogy jó legyen a hang/kép a demóban?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Azon a részen csak szerencsével és qrva sok ugrálással lehet átjutni...
Ha ez az a rész amikor ilyen csillék "leesnek" a végén és az felett van vmi nyilás ahova látszólag nem lehet átugrani...akkor jelentem átlehet
Qrva sokat szenvedtem vele annó de vhogy sikerült:)
Sok sikert...
ahol csillék mennek a víz felett?
nah én is itt akadtam el...
http://gaborszantai.co.uk/
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
én nekem elindult a game most tettem a gépbe egy jobb alaplapot és újrainstalláltam az xp-t most meg nem megy a game a 2.cd-t nem veszi be a telepítõ démon látja be is mountolom de nem mûxik ! talán az a fix fájl kellene? azt is próbáltam patchelni az 1.cd-t irta de uccse mûxik segítsetek plííz!!
(különben ténleg nem valami szépség ,azokról az elbaszott fejû mutánsokról nem is beszélve 

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
)
Ha esetleg nVidia-s VGA-d van, akkor a videokártya beállításaiban a Színkorrekció lapon is feljebb tudod rakni a fentiek értékét (inkább csak a Gamma-t tedd fel kicsivel feljebb).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amúgy a 3.5 - ös beállítással jólett a cucc.Mármint nem lett jobb a game , csak jobban kezelhetõ.
"vessetek a mókusok közé" :)
"vessetek a mókusok közé" :)