590
A DOOM 3 ellenfele.
  • adler30
    Ebben a játékban van a multiban mentési lehetőség?
  • adler30
    Őszinte és mély tisztelet ébredt bennem e játék megteremtői iránt,hogy egy csodálatos és egészen egyedi világot álmodtak meg a bitmezőkre.Úgy tisztelgem előttük,hogy egy full hd-s monitorral jelenítem meg a játékot.Hiszen e programban festői tájak,szinte élő környezet van.
  • Maxtreme
    Egy 2003/2004-es játékért 4 magos cpu-t? sztem nem lesz elég neki..
  • adler30
    Na akkor izé.........khm.Ezt a pörgést nem kéne erőltetni.
    Hogy témánál maradjak megvan a Kreed demója egy ideje,és már unom.De más játékom nincsen egyenlőre,egy haverom eladná a teljest 6500ft-ér.Azon gondolkodom hogy érdemes e négymagos procit vennem e játékért.
  • Vass Gábor
    Ezt a játékot hol lehet letölteni?
  • Ivan Pjodr
    Üdv!
    Valamiért elég lassan mozog az egér, mégha a játékban max-ra is állítod az érzékenységét, de ha megkeresed a cfg fájlt, abban átírhatod a maximális értéknél nagyobbra is, így már jó lesz.
  • soulhunter
    vki meg tudná mondani,hogy az egerem miért iszonyuan lassu akkor is,ha a sensitivy-t maxra nyomom?
  • steweee
    na hogy azt a jó istenit, erről a szarságról kellett annyit írogatni? teljesen beleéltem magam hogy egy dúmhárom.már tavaly megjelent oroszul, de most angolul is. és mivel már többen a topicba azt írták róla hogy jó, kipróbáltam. még egy ilyen szörnyű játékot! minek csinálnak ilyeneket? 3-4 évvel ezelőtt is jobb fps-ek voltak!
  • Tom3 #582
    Már nem kell.
  • Tom3 #581
    A 12 file-t honnnan tudom ingyen meg szerezni?Mert az ami most van hibás.
  • Glpetyus
    A graf elmegy,de a játék szar :/
  • Adam5
    Ez is kreed? Mert a grafja sztem ezek tök jó.

• Argon
    Oké, köszi!
  • Ivan Pjodr
    a setup.msi-filet indítsd el, de lehet nem ez a neve, de az .msi biztos
  • Argon
    Egyszerüen nem idul el a game. Valaki tudna segíteni? Rákattintok a setup.exe file-ra és nem indul el, de még megsem forgatja a cd-t a meghajtó és vadiúj.
    Előre is köszönöm a választ!
  • galocza
    köszi. asszem az alien hajót még megnézem oszt annyi.
  • Glpetyus
    Semmi más nem lesz...sajna elég szar a gém :(
    Nem sokkal a vége elött letöröltem...dögunalom :/
  • galocza
    khm.
    lesz még más is mint végiggyalogolni a pályákon (és a rohadt eldugott szellőzőjáratokon), legyilkolászni mindenkit és megnyomni néhány gombot?
    azért kérdem, mert a sztori és világ érdekesnek tűnt, de ezt maga a játék nem nagyon mutogatja. a naplóbejegyzések laposak (pedig ezzel fel lehetett volna dobni), szinkronhangok szánalmasak. 1szóval 1előre a hangulat hiányzik, pedig pont abban bíztam nagyon.
    szóval: érdemes folytatni? most kerültem el a tokugaváról marslakó-fogságba.
  • Shep
    céges gép 1200@1500 celeron 256 sdram gef2 mx400 64MB-on megy, csak kevés az xpnek a 256 ram, de játszható a game.
  • Ivan Pjodr
    sajna nincs
  • Tom3 #570
    van coop-ja?
  • Tom3 #569
    na itt az sg-n találtam videot és demot is
  • Tom3 #568
    na valaki?
    senki nem tudja a gép igényét?van demoja?vissza olvastam 1kicsit de 1 videotnak már nem kó a linkje :(
  • Ivan Pjodr
    Valaki érti a játék végét? Én olvasgattam az üzeneteket, meg a naplókat, de nem tudom összerakni, hogy mi van a végén...
  • Tom3 #566
    Az #1-ben látott rendszerkövetelményn nem hiszem hogy ez.
    Valaki tudja a rendszerkövetelményét?megjelenést?
  • Glpetyus
    Hát akkor elég igénytelen lehetsz...://
    (nem rossz értelemben mondom)
  • Gareth
    Én végigvittem a játékot és szerintem ez egy tök jó cucc lett.
  • KranaZoli #563
    Letöltöttem a Kreed demóját, hazavittem, kicsomagoltam, elindítom az EXE-t. Vmi keggyetlen brutál viselkedés fogadott :( A kép vibrál. Aztán beállítom 1024*768-ra, elviselhetőbb. De gondolom nem ilyennek kéne lennie. A hang is ögencsak gyengének tűnt... Aztán elindítanám. Introduction... Ugyanúgy szar a kép, hang zéró.

A konfigom az aláírásomban.
    Azzal lenne a gond?
    Mit csináljak, hogy jó legyen a hang/kép a demóban?
  • Glpetyus
    a nehéz(szar) részek csak ezután jönnek igazán...
  • Gareth
    Hmm... azzal próbálkoztam én is, de baromira nem akart összejönni... akkor próbálkozom vele tovább.
  • Glpetyus
    HI all!
    Azon a részen csak szerencsével és qrva sok ugrálással lehet átjutni...
    Ha ez az a rész amikor ilyen csillék "leesnek" a végén és az felett van vmi nyilás ahova látszólag nem lehet átugrani...akkor jelentem átlehet
    Qrva sokat szenvedtem vele annó de vhogy sikerült:)
    Sok sikert...
  • Gareth
    Én 4 napja nem tudom.
  • koliz
    na senki nem tudja a választ??????????????
  • Gareth
    Én is, hét szentség, hogy valami szellőzőátjárót nem vettünk észre srácok.
  • G_ArchAngel #556
    forgó híd, futószalag?
    ahol csillék mennek a víz felett?

nah én is itt akadtam el...
  • koliz
    Skacok elakadtam azona pályán ahol egy terem televan "fénysorompokkal" onnanátjutottam valami forgo hidon van itt valami futoszalag de sehol kijárat SEGITSÉG
  • fitutufi
    de nekem is ment csak most xp install és most nem segítsetek mert tuti ha valakinek nem megy simán akkor kell a fix fájl!
  • Shep
    hát nem tudom wincommanderben rányopmtam és jó volt mindenféle fix nélkül
  • fitutufi
    nem jó különben Kreed.msi fájl van de nem műxik!!!!!!segítsetek
  • Shep
    az msi kiterjesztésű fájlt indítsd és jó lesz asszem setup.msi