FTP Server
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincsen, vagy fülük botját dem mozdítják - c'est la vie (ilyen az élet). Máskor nota bene (jól jegyezd meg): warezért ne fizess, mert csak ráfázol.
köszi
Másrészt az OAI szervernek nincs sok köze az FTP szerverhez.
Harmadrészt Internet Information Services.
Futtatni szeretnék egy programot, de mindig azt írja ki, hogy Internet Information Server 4.0 vagy higher kell hozzá. Na már most én letöltöttem a Internet Information Server 7.0 Managert, de még igy is ugyan az a hibaüzanet. A 4.0-t sehol nem találtam, csak mindenféle kiegészítõt hozzá, Help please!
Az elõbbi (a különbözõ tartalmak elérése- tehát pl xyz.smsforce.hu) nem csak az smsforce-tól függ, hanem a feltöltõtõl.
Az utóbbinál meg neked kell feltölteni.
Egyébként is: warezért fizetni dõreség.
lenne egy kérdésem. regeltem a forcesms.eu-ra(vagy smsforce) és nem találom rajta mit kersek. lehet hogy átverés? ha valaki reglt oda akkor légyszi írjon
FTP szerverrel küldeni távoli számítógépre (kliensre) aligha tudsz bármit is küldeni (nincs ami fogadja a küldött adatokat). Esetleg az FTP szerverrõl tudják letölteni.
Másrészt keyloggert más gépére küldeni és az ott szerzett adatokat felhasználni BTK-ba ütközõ bûncselekmény.
Harmadrészt az általad említett szoftver helyett van ingyenes alternatíva - Cerberus, Filezilla,...
Itt már válaszoltam rá.
Hogy lehet egy total commanderbe feltöltött mappához 777-es jogot adni?
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ha egy kicsit olvasgatod a forumot, ezt is es mashol is, sokan buktak, akik ilyesmivel foglalkoztak.
es a neved a postan megvan, ha utanvettel kuldted a penzt, komoly eselyed van egy rendorsegi latogatasra.
Szívleld meg, amit irtam.
Egy picit off a téma ezért elnézéseteket kérem!
Sajnos nem tudom miért, de megszûnt az az oldal ahonnan eddig gammákat szoktam rendelni 😞 Keresnék v.mi újabb megbízható forrást, aki olcsón ír új játékokat (fõképp) és postázza õket vidékre. Az eddigi forrásom teljesen korrekt, megbízható, olcsó volt de már pár hónapja az oldal is megszûnt 😞
Ha tud valaki ilyet légyszi privibe írja meg nekem!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Ajánlanám a hacker32.atw.hu-t mert ez az én lapom ráadásul smswebes de van ftp is. 160 ft 3 nap. Próbáld ki! Ennyi cuccos többet ér mint 160 Ft de most megkaphatjátok ennyiért.Ne szalasszátok el!Szerintem jövõ héten
regisztráljatok mert akkor lesz kész az egész állomány feltöltése.De már most is van fenn cuccos.Ha nem láttok valamit ami a listán rajta van akkor azt még nem töltöttem fel.De akkor is fenn lesz pár napon belül. Warez letöltések 160 Ft./3 nap
cim: ftp.fsn.hu
anonymous a szerver
tipp: fogalmazd meg rendesen mit akarsz, mert így a fene se érti.
Ha valakinek kell valami mp3,játék,progi az dobjon mailt nekem:[email protected].Én küldök neked egy reg lapot amit visszaküldve kapsz ingyen pass-t meg user-t az FTM-re amin rajta lesz a progi!
Szívesen!
HacKer32<#banplz>#banplz>
honnan lehet usename-t és jelszot szerezni
kérni kell a szerver tulajától
tudna nekem vlaki segiteni hogy honnan lehet usename-t és jelszot szerezni mert azt kér hogyha csatlakozni akarok!!
vagy mondjatok egy oldalt
webszerkesztés > Egyéb hasznos leírások
pl. Serv-U
magától nem fogja a windows ezt sen engedni, sem tudni.
Segítsetek S.O.S
Szeretne valaki FTP-n keresztül csatlakozni a gépemhez de nem tudom beállítani, hogy elérjen. valaki letudná írni részletesen hogy kell??
Köszi
WinCD hozzáadás
Bulletproof FTP Server 2.15
http://www.bpftpserver.com
Bulletproof FTP Client 2.3
http://www.bpftp.com
Vagy ezen kívül még a Serv-u is jó program.

használni.
http://www.argosoft.com/applications/ftpserver/download.asp ról tudod leszedni.

war-ftpd bonyolultabb megbiztható biztonsagos, tobb beallítasi lehetőséggel bír.
ezek eleg jok
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me