501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
-
#178 Én is most vettem ilyet. Nekem ugyan ez van!
:-(
Valaki hlep! -
Cricket #174 Még egyszer,a legfontosabbat majdnem elfelejtettem.Milyen márkájú legyen a kártya. -
Cricket #173 Segítsen valaki!Akarok venni tunerkártyát,de nincs nagy gépem( P II 466 Cel.Tudom egyes fajták már kisebbeken is tök jól mennek(a drágábbak),de a legfontosabb az lenne ha olyan szoftver lenne hozzá ami időzített felvételt is tud.Magyarul programozható lenne a felvétel. Előre is köszönöm! -
Anee #169 Valakinek van Terratec Cinergy400-as kártyája?
Mért van az, hogy ha veszek fel Composite bemenetről Xvid kodekkel és Microsoft hanggal akkor 66.8 megánál egyszerűen megszakad és abbahagyja a felvevést?????????????????????????????????????a tv progin kivül mindent újratettem de semmi -
redapple1 #168 Tudtok véleményt monani a "WinFastTV2000XPDeluxe" tv tuner kártyárol?Főleg digizésre szeretném használni!Mielöbbi választ kérnék! Köszi -
csinkin #167 Ha valaki találkozott az alábbi problémával és tudja mi okozza illetve tud rá gyógyírt kérem segítsen!!!
Pinnacle PCTV Pro kártyával 15 csatornát fogtam be (egyébként nincs is több), de két csatornán (DunaTV illetve MTV 2) csak kép van hang helyett pedig csak zúgás.
Ugyan ezt tapasztalom ha a videót csatlakoztatom (a koax bemeneneten keresztül.
Meg lehet-e szüntetni valahogy ( afinomhangolás nem segített?! -
Netike #166 Segítség! Keresek olyan boltot ahol a TV-Out-os kártyámhoz vehetnék kb. 5 méteres RCA és video kábelt. -
t. Füly #163 :) nm -
#162 Ahh letöltöttem egy frisebb verziót és megy. kösz mindenkinek a segítséget!!! -
#161 jobb klikk a filmre, load subtitles nincsen!! -
t. Füly #160 Jobb kilkk a filmre-->load subtitles-->majd meg adod az elérési útvonalat -
#159 Ok megvan elindul, a sub feliratfájlt hogyan adjam meg hogy játssza le??? -
moNTo #158 Jaja, ha a kodek fel van telepítve, onnantól bármivel le lehet játszani. -
moNTo #157 Az ideális megoldás a te esetedben a huffyuv codec, veszteségmentesen tömörít , 1200-as celeronnal 720x576-ban rögzít egy barracudára, és nem dobál el frame-ket.
http://math.berkeley.edu/~benrg/huffyuv.html -
t. Füly #156 RadLight is lejátsza (szerintem), és még feliratozni is tud. -
moNTo #155 http://www.google.com/search?q=xvid
-itt van a codec, telepítés után a sima windows mediaplayer lejátssza -
#154 Hello! Bocs hogy ide írok, de azt akarom megtudni hogy milyen lejátszóval lehet lejátszani az xvid formátumot? Vmi olyasmi kéne ami ingyenes ill. tudja kezelni a feliratfájlokat! Ezer köszönet! -
#153 jaigen, a helyek:
http://www.jpg.com/video/mjpeg.htm
http://www.morgan-multimedia.com
regisztráció astalavistáról -
#152 Picvideo, vagy Morgan MJPEG
Amúgy milyen szoftvert használsz? -
t. Füly #149 Nekem egy PixelView Playtv Prom van azzal digizek egy WinVcr nevű progival.Ez azért jo mert egyből mpegben viszi be és akkor nem foglal olyan sok helyet.Felbontás 384x288.Nagyobban nem sikerült még.Hanggal nincs gond minőség se rosssz szoval tudom ajánlani. -
#147 ATI 7500 all in wonder milyen? van vkinek tapasztalata? -
BlaBlus #141 Nekem az uj nvidia detonator driver -el volt problemam, csak a primary -re rakta ki a mplayer -es kepet... Ezert vissza raktam a regit :)) -
BlaBlus #140 mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 384x288 pixel méretben, 25 kép/másodperc ... Ez mennyire TV minoseg? Nagyon gaz?
-
BlaBlus #139 Szeretnek TV kartyat venni, jo lenne ha normalis minosegben mpeg -et elo tudna allitan tv -n nezheto minosegben. Van ilyen kartya 20-30e kozott? En talaltam 13e ert egy Leadtek TV2000 XP Deluxe -ot, az szerintetek alkalmas erre (a videomat szeretnem kivaltani vele, kb hetente 1-2 orat rogzitenek...)?
http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/multimedia/TV2000_XP/TV2000-XP-deluxe.asp -
inaki ramirez 1 #138 hello
megszeretném kérdezni hogy mi van az hogy a tv kimenetes kártyát/gf4 mx 400/képét kivezetjuk a tv-re ,akkor minden láthato de amint pld a media playerrel elkezdek lejátszani bármien filmet egybol egy rozsaszin paca jelenik meg.amint a filmet lekapcsolom egybol a tv-n is vissza áll a windoz képe.
hogy lehetne ezt kikuszobolni??????
thnx!!!!!!!!
az oprendszer term.windoz xp!
-
Yeahhh #134 Köszi!
Kép OK. de a hang borzalmasan halk....
Valami megoldás? -
Yeahhh #132 Hali!
lehet hogy láma kérdés,de van egy geforce 3 ti 200 tv outos kártyám.Erősitő nélkül hova kell kötnöm hogy tudjak tévén filmet nézni?Esetleg a videóba vagy közvetlenül a tv elején mint egy kamerát.? -
#126 köszi Hankey az ötleteket, próbálkozom. -
Yeahhh #125 Köszi...
-
Yeahhh #123 Szóval ha egy ilyet veszek akkor a cablecrypt is menni fog az xp-n? -
Yeahhh #119 Tv tuner kártyát szeretnék venni.A kérdésem az lenne hogy xp alá melyiket ajánljátok, digizni nem akarok de fusson rajta el egy olyan progi amivel upc kódolt adásokat lehet dekódolni..Ja és 10 és 15 ezer között legyen az ára max.
Köszi -
#118 Pixelview pro kártyán pár adónál függőleges zavaró csíkok lathatóak. Állítólag az lehet az oka hogy a kártya csatorna szelektivitása gyenge, tehát az egymáshoz közel lévő csatornák zavarják egymást. Mi erről a véleményetek? -
Bad Joe #117 Próbáld ki ezt a progit a LIfeview Flyvideo 2000-hez, saa731x chiphez való: Fly2000 -
izb #116 Végülis van olyan kártya ami használható??
Asus az digizésre kircsi,de tuner van valami ok elfogadható árban?? -
Bad Joe #115 A Wayjet kariról ITT nem sok jót mondanak... -
Bad Joe #114 A FlyDS WDM driveren keresztül kezeli a kártyát, ergo mind1, hogy milyen chip van benne. Van valami "Safe mode" is benne nem BT8x8-as kártyákhoz. -
MISIKE01 #113 Segítség!!!!! Pinnacle studio pctv kártyám van. valaki azt
mondta, hogy ennek a kártyának a távirányítója tanítható.
igaz-e ez? Ha igaz segítsen valaki, hogy hogyan kell
tanítani!!!!!!!!!!!!!
-
Bad Joe #112 > Rendkívűl jó minőségű felvételek képkocka kihagyás nélkül ...
... megfelelően gyors proci mellett :-)
Teljesen átlagos tunerkártyának tűnik, még abban sem vagyok biztos, hogy sztereó. Az is kérdés, hogy milyen csip van rajta, mert a honlapon csak egy "-" van a chip oszlopban (BT878-as kártyáknál kiírták). Persze csak akkor lehetne okosat mondani, ha kipróbálná az ember. Mindenesetre én csak BT878/879-es kártyát vennék, mert másféléhez nehéz szoftvereket találni. -
#110 biztos, hogy nem 3000-est akartál írni? mert a 2000-esen BT csip van, és mono
a 3000-es Philips és sztereo -
Bad Joe #108 Fent van: upload/FlyDS könyvtár