501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
  • HUmanBandi
    Én is most vettem ilyet. Nekem ugyan ez van!
    :-(
    Valaki hlep!
  • Cricket
    Még egyszer,a legfontosabbat majdnem elfelejtettem.Milyen márkájú legyen a kártya.
  • Cricket
    Segítsen valaki!Akarok venni tunerkártyát,de nincs nagy gépem( P II 466 Cel.Tudom egyes fajták már kisebbeken is tök jól mennek(a drágábbak),de a legfontosabb az lenne ha olyan szoftver lenne hozzá ami időzített felvételt is tud.Magyarul programozható lenne a felvétel. Előre is köszönöm!
  • Anee
    Valakinek van Terratec Cinergy400-as kártyája?
    Mért van az, hogy ha veszek fel Composite bemenetről Xvid kodekkel és Microsoft hanggal akkor 66.8 megánál egyszerűen megszakad és abbahagyja a felvevést?????????????????????????????????????a tv progin kivül mindent újratettem de semmi
  • redapple1
    Tudtok véleményt monani a "WinFastTV2000XPDeluxe" tv tuner kártyárol?Főleg digizésre szeretném használni!Mielöbbi választ kérnék! Köszi
  • csinkin
    Ha valaki találkozott az alábbi problémával és tudja mi okozza illetve tud rá gyógyírt kérem segítsen!!!
    Pinnacle PCTV Pro kártyával 15 csatornát fogtam be (egyébként nincs is több), de két csatornán (DunaTV illetve MTV 2) csak kép van hang helyett pedig csak zúgás.
    Ugyan ezt tapasztalom ha a videót csatlakoztatom (a koax bemeneneten keresztül.
    Meg lehet-e szüntetni valahogy ( afinomhangolás nem segített?!
  • Netike
    Segítség! Keresek olyan boltot ahol a TV-Out-os kártyámhoz vehetnék kb. 5 méteres RCA és video kábelt.
  • t. Füly
    :) nm
  • Kis Szabó [PT]
    Ahh letöltöttem egy frisebb verziót és megy. kösz mindenkinek a segítséget!!!
  • Kis Szabó [PT]
    jobb klikk a filmre, load subtitles nincsen!!
  • t. Füly
    Jobb kilkk a filmre-->load subtitles-->majd meg adod az elérési útvonalat
  • Kis Szabó [PT]
    Ok megvan elindul, a sub feliratfájlt hogyan adjam meg hogy játssza le???
  • moNTo
    Jaja, ha a kodek fel van telepítve, onnantól bármivel le lehet játszani.
  • moNTo
    Az ideális megoldás a te esetedben a huffyuv codec, veszteségmentesen tömörít , 1200-as celeronnal 720x576-ban rögzít egy barracudára, és nem dobál el frame-ket.
    http://math.berkeley.edu/~benrg/huffyuv.html
  • t. Füly
    RadLight is lejátsza (szerintem), és még feliratozni is tud.
  • moNTo
    http://www.google.com/search?q=xvid
    -itt van a codec, telepítés után a sima windows mediaplayer lejátssza
  • Kis Szabó [PT]
    Hello! Bocs hogy ide írok, de azt akarom megtudni hogy milyen lejátszóval lehet lejátszani az xvid formátumot? Vmi olyasmi kéne ami ingyenes ill. tudja kezelni a feliratfájlokat! Ezer köszönet!
  • direwolf
    jaigen, a helyek:
    http://www.jpg.com/video/mjpeg.htm
    http://www.morgan-multimedia.com

regisztráció astalavistáról
  • direwolf
    Picvideo, vagy Morgan MJPEG
    Amúgy milyen szoftvert használsz?
  • t. Füly
    Nekem egy PixelView Playtv Prom van azzal digizek egy WinVcr nevű progival.Ez azért jo mert egyből mpegben viszi be és akkor nem foglal olyan sok helyet.Felbontás 384x288.Nagyobban nem sikerült még.Hanggal nincs gond minőség se rosssz szoval tudom ajánlani.
  • Mike
    ATI 7500 all in wonder milyen? van vkinek tapasztalata?
  • BlaBlus
    Nekem az uj nvidia detonator driver -el volt problemam, csak a primary -re rakta ki a mplayer -es kepet... Ezert vissza raktam a regit :))
  • BlaBlus
    mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 384x288 pixel méretben, 25 kép/másodperc ... Ez mennyire TV minoseg? Nagyon gaz?
  • BlaBlus
    Szeretnek TV kartyat venni, jo lenne ha normalis minosegben mpeg -et elo tudna allitan tv -n nezheto minosegben. Van ilyen kartya 20-30e kozott? En talaltam 13e ert egy Leadtek TV2000 XP Deluxe -ot, az szerintetek alkalmas erre (a videomat szeretnem kivaltani vele, kb hetente 1-2 orat rogzitenek...)?

http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/multimedia/TV2000_XP/TV2000-XP-deluxe.asp
  • inaki ramirez 1
    hello
    megszeretném kérdezni hogy mi van az hogy a tv kimenetes kártyát/gf4 mx 400/képét kivezetjuk a tv-re ,akkor minden láthato de amint pld a media playerrel elkezdek lejátszani bármien filmet egybol egy rozsaszin paca jelenik meg.amint a filmet lekapcsolom egybol a tv-n is vissza áll a windoz képe.
    hogy lehetne ezt kikuszobolni??????

thnx!!!!!!!!

az oprendszer term.windoz xp!

• Yeahhh
    Köszi!
    Kép OK. de a hang borzalmasan halk....
    Valami megoldás?
  • Yeahhh
    Hali!
    lehet hogy láma kérdés,de van egy geforce 3 ti 200 tv outos kártyám.Erősitő nélkül hova kell kötnöm hogy tudjak tévén filmet nézni?Esetleg a videóba vagy közvetlenül a tv elején mint egy kamerát.?
  • vaskalap
    köszi Hankey az ötleteket, próbálkozom.
  • Yeahhh
    Köszi...
  • Yeahhh
    Szóval ha egy ilyet veszek akkor a cablecrypt is menni fog az xp-n?
  • Yeahhh
    Tv tuner kártyát szeretnék venni.A kérdésem az lenne hogy xp alá melyiket ajánljátok, digizni nem akarok de fusson rajta el egy olyan progi amivel upc kódolt adásokat lehet dekódolni..Ja és 10 és 15 ezer között legyen az ára max.
    Köszi
  • vaskalap
    Pixelview pro kártyán pár adónál függőleges zavaró csíkok lathatóak. Állítólag az lehet az oka hogy a kártya csatorna szelektivitása gyenge, tehát az egymáshoz közel lévő csatornák zavarják egymást. Mi erről a véleményetek?
  • Bad Joe
    Próbáld ki ezt a progit a LIfeview Flyvideo 2000-hez, saa731x chiphez való: Fly2000
  • izb
    Végülis van olyan kártya ami használható??
    Asus az digizésre kircsi,de tuner van valami ok elfogadható árban??
  • Bad Joe
    A Wayjet kariról ITT nem sok jót mondanak...
  • Bad Joe
    A FlyDS WDM driveren keresztül kezeli a kártyát, ergo mind1, hogy milyen chip van benne. Van valami "Safe mode" is benne nem BT8x8-as kártyákhoz.
  • MISIKE01
    Segítség!!!!! Pinnacle studio pctv kártyám van. valaki azt
    mondta, hogy ennek a kártyának a távirányítója tanítható.
    igaz-e ez? Ha igaz segítsen valaki, hogy hogyan kell
    tanítani!!!!!!!!!!!!!
  • Bad Joe
    > Rendkívűl jó minőségű felvételek képkocka kihagyás nélkül ...

... megfelelően gyors proci mellett :-)

Teljesen átlagos tunerkártyának tűnik, még abban sem vagyok biztos, hogy sztereó. Az is kérdés, hogy milyen csip van rajta, mert a honlapon csak egy "-" van a chip oszlopban (BT878-as kártyáknál kiírták). Persze csak akkor lehetne okosat mondani, ha kipróbálná az ember. Mindenesetre én csak BT878/879-es kártyát vennék, mert másféléhez nehéz szoftvereket találni.
  • direwolf
    biztos, hogy nem 3000-est akartál írni? mert a 2000-esen BT csip van, és mono
    a 3000-es Philips és sztereo
  • Bad Joe
    Fent van: upload/FlyDS könyvtár