501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
-
izb #301 Te jó ég!!!
Más alaplapra nem futotta???
-
#300 sziasztok
most estem át egy alaplapcserén és procicserén.(konfig. AMD64 3200+ Venice...ASROCK 939 dual sata2 alaplap ..2x512MB dual ddr...GFFX5200.)
van egy V-STREAM tv-tuner kártyám amin a conexant cx23883-as chip csücsül.
nos az a problémám bármilyen programmal akarom használni nem ad képet...ha VHS-ről szeretnék valamit digizni vagy csak a tunerrészét akarom használni az eredmény minden esetben fekete képernyő.
a hozzáadott program a Cyberlink power director ill power vcr.
próbáltam már jópár programmal de semmi eredmény....
az előző konfigon(Athlon 2800+ Msi K7N2 alaplap) rendesen működött...
átraktam egy másik gépbe ott is rendesen müxik......
mi lehet a gond??
a processzor???
tud erre valaki megoldást???
üdv -
Kigyo #299 Megköszöném kiprobálom ezzel is -
#298 tárhelyre tudok feltölteni neked pinnacle hez valót ( bt878 ) -
Kigyo #297 Sziasztok
Az lenne a problémám hogy van egy 1000 éves noname tvtuner kártyám (chip bt878lg tuner).winfos Me alatt nincs is vele semmi probléma de a Xp már nem akarja feltelepiteni A gyári cd-jén nincsen Xp program A gyártot nem ismerem igy nemtudom honnan frisitsem a progit.Probálkoztam más gyártok progijával de nem akarelindulni.
Tudna nekem valaki tippet adini?
Kösz elöre is -
bazsi123 #296 köszi az infókat, szenvedek egy sort még :-) -
#295 A TV tunerek nagyobb bemenő jelszintet várnak mint a tv készülékek, videók, stb. Emiatt rosszabb a képminősége. Úgy tudsz rajta segíteni legegyszerűbben, ha a géped mellé teszel videót, és azon keresztül viszed a gépbe az antenna jelét.
A kábel rövidítésével a jelszint emelkedik persze ( hiszen csökken a kábel csillapítása ), de az - a szélsőséges esetektől eltekintve - nem befolyásol jelentősen.
-
izb #294 Állítsd a régiót Germanyra.
A hurkoktól nem lesz sem rosszabb a kép sem jobb.
-
bazsi123 #293 sziasztok
vettem egy avertv go 700 fm plus tvkártyát. koaxkábel bedug, telepít, alapbeállítások elvégez, auto-csatornafelismerő lefuttat - eredmény: felemás. csúf, hangyás, zizis kép. a hang jól jön ellenben
kérdéseim:
a koax a szomszéd szobából fut át hozzám, a drága elég hosszú, van benne 1-2 csavarintás, hurok. ez változtatható persze, le lehet vágni belőle. a lényeg. a zizis kép lehet annak az oka, h túl hosszú-hurkos a kábel? tudni kell még azt is, hogy a kinti elosztóról bejövő kábel előbb a videoba csatlakozik (másik szobában tv van), és a videonál lévő elosztóból kúszik a pc-be. tehát a leglényegebb lényeg: mitől lehet zizis a kép? :-)
a tuner setup-ja egyből hungary régiót ajánlott fel. hagyjam így, vagy keressek-próbálkozzak másikkal?
láma vagyok, eddig sose volt tunerem, ezér inkább kérdezek. lehet, hogy hüjeségeket :-)
köszi! -
#292 nekem is kéne hasonló info..
persze sehol nincs meg, nem bírtam megtalálni legalábbis.. így csak win alatt tudom használni a kártyát. -
#291 köszi a segítséget, közben találtam drivert.
már csak be kéne kötnöm az antennát, hogy kipróbáljam :) -
izb #290 Ezt figyuzd meg!
Marha jó kis kártya,és olcsó,nekem is ilyen van.
Asus Tv tuner card
Ja és a konfigodon tökéletesen fog futni,dvd felbontásnál is.
Felvételnél.
Ára 10000ft körül van. -
#289 Vagy az is lehet, hogy régi Miro - már nem léteznek, felvásárolta őket a Pinnacle. -
#288 Talán Pinnacle (PCTV) lehet, azokon van ilyen chip.
De inkább rakd fel az Everest-et és azzal pontosan kiderítheted. -
#287 szereztem egy tv-tunert, de nincs hozzá driver.
a chipe BT 848 felirat van, de nem tudom kideríteni, hogy ki gyárthatta ezt a kártyát.
valaki tudna segíteni, hogy milyen kártya ez?vagy valakinek van esetleg ilyenje? -
#286 A gép konfigurációja lényegében lényegtelen - kivéve, hogy legyen egy jó nagy merevlemezed. A filmekkel foglalkozás sok helyet igényel.
Ha csak a VHS-ből indulnánk ki, akkor elég lenne egy sima video-digitalizáló is, de mivel te TV-ből is akarsz felvenni, ezért tunerkártya is kell.
Legjobb, ha egy all-in-wonder Radeon videokártyát veszel - csak az a probléma, hogy még használtan is viszonylag sokba kerülnek, viszont a szolgáltatások miatt megéri, hiszen egy kártya ellátja a videókártya, videodigitalizáló és TV-tuner feladatát. -
#285 hi!
TV-ből, VHS-ről szeretnék magamnak avi-kat készíteni. A gépem Abit NF7S 2.0 AMD Athlon 2600. Ehez mit lenne érdemes vennem? Ja az oprendszer XP... -
lala007 #284 nem tudtok valami jó fm rádió vevő progit tv tunerhez
-
sirdond #283 igen, közben megtaláltam :D -
#282 theater mode. -
sirdond #281 és nem tucc egy oldalt, vagy egy topicot ami ilyennel foglalkozik? -
izb #280 Anno annak idején Nvidiás cucnál csináltam olyat,hogy a tv-én ment a video anyag,és én közben dolgoztam a gépen.
Utána kéne nézni még fórumon de elviekben az Ati is támogatja ezt a dolgot. -
sirdond #279 nekem most egy ati all in wonder 9600-asom van. azzal megoldható? -
izb #278 Megfelelő videokari kell hozzá,de megoldható! -
sirdond #277 aha, ez több mint valószinű :D
megpróbálok majd beswzerezni egyet. tudom hogy off de melyik a jó? ami nem túl drága de mégis jól teljesít.
on:
azt meg lehet oldani hogy ha két képernyőt kötök a gépre, akkor ez egyiken filmet nézek a másikon meg vmi más? -
izb #276 Szerintem az lehet a bibi,hogy az alaplapi integrált cuccos nem bírja a strapát!
Próbáld meg kisebb kép felbontásban,vagy egy pci ban egy normális hangkártyát. -
sirdond #275 hi all
vettem tunerkártyát, öszekötöttem faszán meg minden, működik is, csak a hanggal van egy kis bajom. nem akar mindegyik csatornát stereo hangot adni, és amikor stereo hangot ad, akkor az egyik hangfal erősebben szól mint a másik.
plz help. -
pandorra #274 A gépem konfigurációja : AMD 800 Mhz , Ati radeon 64 MB videokártya,Windows XP,integrált hangkártya . -
izb #273 Milyen géped van??
Milyen hangkártyád??
stb... -
pandorra #272 Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni tv kártya ügyben ,van egy 878a chipes tv kártyám ,és bejön a kép ,hang ,minden nagyon szépen ,csak akkor van baj ,ha rögzíteni szeretnék egy filmet vagy bármit a gépre ,mert nagyon cserszeg a hang és nem lehet semmit hallani ,a kép viszont nagyon jó lessz.Próbáltam mindenféle beállítást a hangkártyán ,de sehogy sem tudtam megoldani a problémát.Mi lenne a megoldás szerintetek. Elöre is köszi az ötleteket. -
izb #271 Állítsd Germanyra az országot. -
lala007 #270 Sziasztok!! Lenne egy hatalmas problémám. van egy asus (philips chippelésű) tv tunerem de csak az mtv1 hangja jön be. bármely más csatorna(rtl klub, tv2) hangja nem jön be
kérem segítsen vki -
marcus13 #269 vagy esetelg egy TV TUNERKÁRTYA HAUPPAUGE WINTV-PCI-FM? -
marcus13 #268 HellÓ MIndenki! Szeretnék venni tv tunert, de nem tudom milyet, kinéztem egy leadtek winfast dv2000, de nem tudom még konkrétan, ha valaki tudna segíteni, akkor előre is kösz! -
szedrik01 #267 Szia!
köszönöm a segítséget de ez sem segített továbrais csak sistereg. -
#266 Az hogy kisebb rátával dolgozik még nem zavarna, mert annyira nem látszódik visszanézve, viszont emiatt káccol a szinkron. -
#265 Nem tudom mi történt a gépemmel, mjpeg3 ba ezelőtt simán vett fel max fps el, most 20 körülival, amikor 25 re van állítva :(
Tipp? -
#264 És hogy tudsz vele fölvenni DivX -be? Mert én hónapo óta nyúzom de még nem sikerült... -
#263 pinnacle pctv pro
brutto 15e Ft
távirányitos -
#262 és finomhangolással állíts kicsit utána.