11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
billy76 #8459 nem jelenik meg magyarul...
a magyar bajnokságot (NBI) viszont magyar ember készíti el a játékhoz, az fullos lesz...
a 3d része amiben le lehet játszani a meccset az teljesen megújul, jelenleg azért nincs demo, mert ezekkel van egy kis baj (nem fér bele 850 Mb-ba...
amiről beszélsz az a fusion , elvileg van ilyen funkció, de szerintem döntsd el melyik játékkal akarsz játszani, mert ez nem volt sose az igazi...
a hétvégére elvileg lesz demo, jövőhétvégére pedik teljes játék...
addig számoljátok hányat kell még aludni... .-)
-
#8458 Sziasztok,
Megunva a 08 bugjait,idén beruházok és a 09-et eredetiben szeretném megvenni.
Csak két kérdésem lenne.A 08-ban volt játékosmanager rész,ahol a meccset le is tudtad játszani.(Na itt volt az általam szídott hibák tömkelege)
Kérdés:A 09-ben is benne lesz?
A másik csak pletykaként jutott a fülembe,kipróbálni nem tudtam.
Igaz-e a hír,hogyha a gépeden fent van a fifa09 és játszol a fifaM09-el akkor a meccset lejátszhatom a fifa09 felületén?
Válaszokat köszönöm. -
owen20 #8457 sziasztok!
Ki mit tud lesz e magyar fifa manager09-ünk?
Jó lenne ha magyarul is kiadnák mint a fifa09-et de ha akár egyszerüen le lehetne magyarositani!
Sziasztok! -
danz #8456 Sziasztok !
TCM2004-gyel játszok és az lenne a kérdésem hogy minek függvénye az hogy valakit felhozhassak a tartalék csapatból.
Vannak olyan játékosok akiket simán lerakhatok vagy felhozhatok,tetszőleges számú próbálkozással is ,viszont vannak olyanok akiket miután leraktam a tartalékba az istennek se tudom őket visszahozni ( a gomb amire kattintani kéne/lehetne az szürke)
Pl azért raktam le őket mert sokan lesérültek és csak foglalták a helyet a keretből, viszont mostmár egészségesek és szeretném visszarakni a kezdőbe őket.
Van akit csak próbaképpen raktam le , és azóta se tudom felhozni.
Ez programhiba lenne vagy a játékos "besértődött" vagy mi ? :)
Előre is köszi.
-
#8455 Itt kapirgalj
http://www.fm07.de/publish/en/home/news/news.html
-
#8454 A FIFA Manager 2009-ről lehet már valamit tudni? -
pauli #8453 a vista az egy kalap F*S, semmi nem megy rajta rendesen. Biztos hogy azért nem indul el a játék a 2. patch telepítése után. Nem a játék a vicc, hanem a vista :-), dobj fel egy xp-t, jobban jársz ;-)
Andretti: én is jártam így hogy egyszer csak 15-szörösére ugrott a játékosok fizetése. Nálam az volt a baj, hogy feldobtam az 1. és 2. patcheket, és ez rendesen megkavarta a régi játékmentést. leszedtem a peccseket és egyből jó lett a játékosok fizetése. Persze lehet hogy nálad más a baj -
van der vaart #8452 Üdv manager-ek!! Még mindíg várom a segítséget hogy is tudnék továbbmenni a csapatommal ha minuszos vagyok!! Vagy hogy hogy tudom átvinni az 1ik helyről a másikra a pénzt hogy naggyából jó legyen!! De ha kölcsönt veszek fel az se jó!! :( Vmilyen megoldás csak van! Mindent megnyertem a csapatommal de nem enged! A játékosaimat nem tom eladni mert túl sok pénzt érnek :S help üdv -
karajjj #8451 az a baj, hogy tga-ba vannak, de tényleg megoldottam a háttér színkódjával :D
meg utánna találtam teljes logo pack-ot is, szóval ez kilőve :P -
skristof #8450 hello
nézd meg a többi képet, PNG-be vannak, nyisd meg PSel mondjuk és látni fogod h melyik az a színkód ami átlátszó lesz a játékban (általában vmi rikító ocsmány szín) -
karajjj #8449 holla
lenne egy olyan kérdésem, hogy az fmhungaryról leszedtem a magyar bajnoksághoz a kiegészítőket és azok a logók működnek is, de amit én csináltam a barcikához, annak ottmarad a fehér vagy fekete háttér :S
hogy kellene azt elmenteni, hogy a háttér ne legyen benne? -
#8448 Fene tudja mi van. Eddig nem volt ilyen gond, valami nálad lesz.
Nincs magyarítás! Ezt fent is leírták már. -
The Best #8447 Sziasztok nincs magyarositás a játékhoz? -
Al Ashrad #8446 Ez a játék egy vicc! Format C:, vettem egy originál vistát, felraktam a gépre, teljesen jogtiszta, felraktam a drivereket, felraktam a játékot... az első patch után szokás szerint elindult, bár meg kell mondani már vacakolt, a kezdőfelületnél nyomjon le egy gombot ugye, nem reagált a játék a gombokra, mint xp-nél. No sebaj, gondoltam, mert egérrel be tudtam lépni. Semmi nincs a gépen csak az alapvető dolgok + warcraft 3, de nem képfile, szóval csak ez a két játék. Felrakom a kettes patchet nagy bátran, és mi történik? Emulátorprogrammal való ütközést észleltem! Mondom eldobom az agyam. Ráadásul a Warcraft3 sem megy, kanin szoktam játszani, elindítom és lefagy. Frissítsek videó drivert vagy mit csináljak? A fifával már a ...öm televan. Ráaádul a nagyszerű Editorban nemtudok menteni, sehogysem, akkor mi a lófüttynek van editor, ha nem lehet használni? -
Al Ashrad #8445 Persze, hogy az vagyok én vagyok az egyetlen felhasználó... -
skristof #8444 amit mond, nézd meg h van-e írási engedélyed a mappára
windóznál pl rendszergazda vagy-e -
Al Ashrad #8443 Na most komolyan kéne help :)
Az editort szokta valaki használni? Nemtudok menteni benne. Vicc ez az egész játék... At least one error occured during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.
Ezt írja ki. Mit tegyek?... -
engine #8442 Al Ashrad-nak ment a válasz természetesen :) -
engine #8441 Illetve, ha csak 1-2 részlegen negatív de összességében pozitív, akkor ejnye-bejnye, de maradhatsz.
Viszont én is úgy tudom, hogy a teljes túlköltekezést nem nagyon tudod megoldani...esetleg sírhatsz pénzért a főnökségnél, ugyanezen menüpontban, meg a saját pénzed betolhatod a klubba. Ha mázlid van el adhatod a csapat néhány játékosát jó pénzért.
De többet nem hinném, hogy tehetsz. -
#8440 Ebbe én nem tudok segíteni, nem találkoztam még ilyen problémával.
Vaan: Kötöl egy szerződést a klubbal, ők megadják, hogy
salary: 12 millió
transfers: 8 millió
construct: 4 millió
misc: 2 millió
Ha bármelyik mínuszba megy, akkor tudsz az egyikből a másikba tenni így kiegyenlítve a túlköltekezést. Viszont egy szezon júl 01-től következő év jún 31-ig tart. Ha ebbe az időbe te negatív összeget hozol ki bármelyik részlegben elküldhetnek. -
Al Ashrad #8439 Kéne megint egy kis help! Gépet nem raktam újra, első patchel játszok és kész. Már így is sokkal jobb a 3d meccs is bár nem tökéletes, és még számos javítást vettem észre. Azonban: playe manager vagyok és állandóan lesérülök :( Mi a francot csináljak? 70-es a training százalékom, még lejjebb vigyem? 72es a staminám, 73 volt csak a sérülés miatt csökkent. Azt hittem az kell a sérülés elkerülésére. Mi kell (még)? Nem akarok állandóan lesérülni... -
van der vaart #8438 Igen-igen,ez mind megvan,de ha én frankón túlköltekeztem akkor még a "nyári szünetben" sem tudok vmit csinálni???? Kb mennyi összegre kell lemennem hogy legyen vmi eséllyem a folytatásra?? -
#8437 Van a játékban egy költségvetés "budget" nevezetű ablak, ez megjelenik mikor leszerződsz a csapathoz, ott meghatározzák a fizetést, a leigazolást, építkezést és egyéb költségvetéseket, hogy milyen összeg áll a rendelkezésedre.
A játék közbe te ezt tudod módosítani, ha elveszel az egyikből és hozz teszed a másikhoz, ha pl nem akarsz építkezésre költeni, akkor azt nyugodtan át rakhatod az igazolásokhoz, így ki tudod egyenlíteni!
Viszont ha túl költekeztél akkor nincs mit tenni. -
van der vaart #8436 Üdv!! Szinte biztos hogy emiatt rúgtak ki! Túl sokat költöttem el játékosvásárlásra!! Tudnál esetleg segíteni?? -
#8435 így semmit, mivel csak annyit írtál hogy kirúgtak anyagi helyzet miatt valószínűleg, de ha még ebbe se vagy biztos, akkor mi se tudunk segíteni. -
van der vaart #8434 Üdv Managerek!! Megcsináltam 1 évet,de sajnos kirúgtak (gondolom anyagi helyzet miatt)!! Mindent megnyertem és mivel egy elég jó csapatot sikerült összeraknom,ezért szeretnék vmilyen megoldást erre a helyzetre!!! Remélem vki tud segíteni hogy tovább mehessek!! Előre is köszönöm!! -
#8433 Igen előfordúl. -
#8432 Tapasztalt 08-as menedzserektol kerdezem, hogy a 08-ban is olan hulye a meccsek lebonyolitasa, mint a 07-ben, vagy csak nalam van ez? En meg 07-tel jatszom. Szoval arrol van szo, hogy a bajnokit hetfon jatszom mindig. Serie A, es szerdan van bajnokok ligaja, de soha nem toljak el a bajnokikat, ha nemzetkozi, vagy olasz kupa meccs van, igy elofordult mar olyan, hogy hetfon bajnoki, kedden Klub Vilagbajnoksag, szerdan Bajnokok Ligaja. Ez teljesen irrealis, nem valos. Szoval 08-ban is vannak ilyenek?? Esetleg bug? -
#8431 Gép újra telepítése? Kicsit idő igényes, de lehet megoldja!
Nekem futott a patch-el is, igaz nem eredeti a játék. -
#8430 valami hiba a 2. patchel?? -
Al Ashrad #8429 Már nincs egy emulátor sem a gépen... akkor, hogy ütközik bele? -
Al Ashrad #8428 Megtettem. Az első patch után elindult a játék, a második után azonban a szokásos hibaüzenet! Mit tegyek :(?
Ezenkívül van más gond is. Az editorban nemtudtam elmenteni a dolgokat... -
#8427 Én is arra gondolta így első körben.
Próbáld leszedni a játékot majd újra telepíteni az egészet, de emulátor nélkül. -
Al Ashrad #8426 Emberek. Nagyon nagy az én problémám! Eddig tökéletesen működött a játékom. Feltelepítettem az első és a második patchet. Ezután el akarom indítani a fifa manager 08 játékot és azt írja ki, hogy Emulátorprogrammal való ütközést észleltem. És nem indul el a játék. A patcheket szeretném megtartani, rengeteg bugot megold. Mielőtt valami okos elkezdene magyarázni: EREDETI a játékom, 12 ezer forintot költöttem rá, regisztrálva van az ea honlapján... Mi a lópityulát jelent ez a kiírás? Máshol olvastam, hogy esetleg a daemon tools, vagy az alcohol 120 kavarhat be. Ezeket leszedtem, nincsenek a gépen, de továbbra is kiírja ezt a hülyeséget. Nem értem mért azt bűntetik, aki eredeti játékot vesz! -
#8425 Játékos szerződésben valami? esetleg másik csapatnak, akivel társúltál vagy minek hívják. -
Andretti #8424 Ez a szitu már ingame előző évben is így volt csak akkor még ki tudtam termelni a pénzt hogy ne legyen gáz... most azóta nem játszottam vele, egyrészt vártam hátha ír valaki vmit, másrészt az ember kedve elmegy ha tudja hogy évvégéig 40 millás hiányt kell kitermelni :S -
#8423 Ez nagyon érdekes! Próbáltál tovább játszani? Akkor is ugyan ez a szitu volt!
-
Andretti #8422 Hello mindenki,
Érdekes dolgot tapasztalok már sokadszorra... és egyre borzasztóbb a dolog.
A játékos fizetésekről lenne szó: 2012ben járok... nem elég hogy előző évben a kellemes 450k-s heti fizetés helyett plusz 600 és 300k-t vont le minden hónapban a game és csak publicra menéssel sikerült a 20 millás évi költségvetéshiányt 2 millára csökkenteni (miközben az azelőtti évben 21 millát zsebeltem be profitként a feljutás+bennmaradásnak köszönhetően) Idén még rosszabb, mint a képen is láthatjátok a heti fél milla helyett nem is tudom... vmi 2 millát fizetek legalább. Namost jól látszik így csődbe megy a klub, viszont van némi energia a játékban nem hagynám abba. Nem tud-e valaki patchet, javítást, vagy leírást a hiba okozójáról? A szerződésekben semmiféle ekkora túlköltekezést okozó záradék nincs, és fogalmam sincs a hiba eredetéről, de mostmár durván szembetűnő
pls help!!!
-
billy76 #8421 nálam a játék főkönyvtárában az usar mappában van egy kits könyvtár...
ha nincs akkor hozd létre.. -
billy76 #8420 azok tapasztalataim szerint mennek...