Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kisebb klubbokat támogatni kell, cserébe megszabhatod, hogy minimum milyen százalékban játszon. Gazdag klubboknak lehet megéri. Egy csomószor jártam úgy, hogy kölcsönbe elvitték a játékost és betették a tarcsiba :P (persze olyan csapat ahol nincs reserve bajnokság)

Nagyobb csapatok fizetnek cserébe garantálod, hogy a kölcsönjátékosok min 80%-ban pályára lépnek és nem játszhatnak kupameccsen az anyaegyesületük ellen. + opciójuk van a játékosaidra (bár ebben nem vagyok biztos-> volt már a cooperation egyesület bejelntkezett egy nagyon jó játékosomra és több jelentkezõ volt, de õvé lett végül) van egy olyan kitétel is, hogy u21 option (vagy tetõled vehet meg u21-est, vagy te vehetsz tõlük-> nem tudom még) Nekem eddig nem sikerült még kölcsönbe sem hívnom játékost, mert hiába lehetne elvileg, ha nem engedi az anyaegyesület. Még kicsi vagyok (4-ed osztályba kerültem fel épp)biztos azért.

Ez a "kisklubboknál a kiscsapat akar játékost adni nekem" dolog nekem is fura. Szerintem baki.

két centirõl mellé: composure, consistency, finishing jah, és confidence
Utóbbit csak gyõztes meccsekkel lehet orvosolni (pl szezon közbe iktatsz egy frendlyt valami kiscsapattal és erõlteted a bénázó játékost pl: targetmanre állítod)

Szerintetek mi lehet pontosan az agility? Arra már rájöttem, hogy nagyon fontos.

Hali!

A hivatalos oldalon fent van a pár nap múlva megjelenõ javitás részletes listája!!
Üdv mindenkinek!!!
narumon
Más: Valaki mondja már meg, hogy mire lehet használni a másik klubokkal kötött szerzõdést? Nagyobb klubb nem foglalkozik velem, angliában vannak kicsit akikkel lehetne szerzdõni de a csik csak akkor lesz zöld ha adok nekik pénzt. Itt valaki irta, hogy õ kapott pénzt. (vagy akkor õ nagyobb klubtól kapta a pénzt?) Nem teljesen értem az alanti szöveget sem, hogy õ akar nekem kölcsönadni játékost (aminek persze semmi értelme, vagy én adhatok neki?) Szal az a lényeg, hogy mostanában elég sok jó ifista játékosom ért be és adtam nekik szerzõdést de ugye játszatni nem tudom õket eladni meg nem hiszem hogy jelen állás szerint megérné. Tudom azt csinálni, hogy egy kis klubbnak kölcsönadom õket? (az offer for loan az nagyon nehézkesen mûködik). Szóval hogy is van ez a szerzõdés?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Valaki emlitette itt, hoyg a szuper csatára két centirõl is mellélõdözi a labát. Most az enyém is elkezdte. MI volt ott a megoldás?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

thx, akkor nyugodtan építkezek

éves költség
A mainteance havi, heti, vagy évi költségként van megadva az épületeknél?

Raylee
Ha sokan ugy szeretnének magyarul játszani ezzel a játékkal, mint pl. én, nos akkor SIKERÜLHET A projekt.
FORDÍTÓKAT VÁRUNK jelentkezzetek .
Bõvebben itt rayleea MENÜ - FRISS HIREK
vagy irjatok SKRISTOFnak.....
EGGYÜTT SIKERÜLHET

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Aradebil2
az elsuper gameplay patch nagyon szar,az alap kameraállásban semmit sem látni olyan stadionokban ahol fedett a lelátó,a játékosok sosem sprintelnek,sok a robotmozgás,több mp-s gondolkodások

ja próbáltam. hát azon kívül hogy az egyik kameraállást elbaltázták (2 szögletzászló környéke nem látszik)
amúgy semmi változást nem tapasztaltam.

Még egy észrevételem van az eddigi 3D-s fikázáshoz.
A játékosok annyira gyengén fejelnek, hogy azt már el se hiszem. Jön egy erõs beadás és az ember képtelen 5 méterrõl úgy kapura fejelni, hogy ne pattanna kettõt még a gólvonal elõtt. Védõk dettó.
matula77
Megvan, köszi!

Neuman
Húzd a balra a kurzort, ott megjelenik egy ablak, a többi már ismerõs lesz, ha játszottálk a 07-el

!!!HALA MADRID!!!

matula77
Hol tudom megnézni a BL csoport állását?Játszom a BL meccseket, de nem tudom hogy a csoportom hogy áll.

narumon
Most nézem egyébként hogy fifa manager 06-ban sokkal normálisabb volt a 3D meccsnézés. Méretre sokkal jobban hasonlit a valósághoz. A 08-ban nagyon nagy a tömeg, túl nagyok a játékosok a pályához képest.

Miként lehet az editorral alsóbb (magyar nb II.)ligákat készíteni, esetleg valahonnan letölthetõ-e ily' fajta dolog?
narumon
ÉS próbáltad már?

Neuman
Kipróbáltam a spanyol patchet, de nem tetszik, reálisabb a játékosok nem fáradnak szinte semmit egy mérkõzés alatt, viszont idegesítõ ahogy játszanak!

!!!HALA MADRID!!!

FrezeR
nem tudni mit is javít majd de nincs kizárva, hogy a gameplay-t is. viszont érdemes figyelni a hivatalos fórumot, mert lelkes userek csinálnak mindig gameplay pacth-ot és folyamatosan fejlesztik is.

Aradebil2
gameplay javítás is várható?mert az utóbbi idõben közel álltam ahhoz 1*-2* h leb*sszam a monitort xD

<#eljen>

én 31-re tettem a síma party-t :) szilveszter :P

FrezeR

az elsõ reménysugár :)

Announcement Official Update
Date: 23/11/2007

Today we would like to inform you that the update of FIFA Manager 08 is now completed and just some final tests are remaining. They will still take a few days – but we hope we have some really cool new additions to the game for you.

Stay tuned, we’ll soon give you more information.

Aradebil2
én a christmas partyt olyan 7-8-a körül tartottam,23ra sima partyt raktam

23-ra tedd!

a big birthday meg a szülinapod (kerekszámoknál pl:30)

narumon
Más; hogy raktok be a naptárba Christmas partyt pl? Mert látom a bookingoknál de akármelyik napra megyek decemberben nem lesz aktiv. Persze Január elején meg megkapom, hogy nem volt Christmas party és ezért az atmoshphere zuhan. Ugyanez van a Big Birthday partyval.

megveszed eredetiben

narumon
Beállítottam ezt és valóban jobban játszik a csapatom fõleg védekezésben viszont azóta zsinoron jönnek a 0:0 meccsek. Az 1 szem csatár fent nemigen tud mit csinálni, nagyon könnyen szerelik. Viszont kipróbáltam, van egy középpályásom akit nagyon ritkán tudnak csak kilökni a labda mellõl, ha õt rakom fel csatárnak ott õt is rögtön szerelik. Akármelyik csatáromat rakom fel mindegyik a kapu mellé lõdözi (a legjobb, hogy amikor nincs már bent a kapus sem, akkor is mellé lödõzi az ötös vonaláról) és továbbra is átlag 3-4 kapufát rúgok egy meccsen. :(

legújabb daemon tools, vagy fixed exe

srácok... ilyen esetben mi a teendõ... ???

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

touch az labdakezelés

Ha szponzorral megromlik a viszony akkor felbontja a szerzõdést?

az a skill hogy Touch az mit takar?
narumon
IGazából nem tudom, hogy mire jó, én most LVL6 manager vagyok, de semmi változást nem tapasztaltam.

Aradebil2
szintet mikor lehet lépni?a szezon végén?
és mit ér?mer pl én level 1es vagyok 1 fél szezon után,és már SerieB-s csapat is keresett már meg

narumon
"Ti mennyire szoktatok foglalkozni a Player,- Team trustal?
Mert én nem nagyon és eléggé lecsökkent, néhány játékosnál!"

Én foglalkozok és ugyanannyira lecsökkent.

Neuman
Nekem még nem sikerült cooperálnom, nem tudtam velük megegyezni, lehet túl sokat kértem? :D

!!!HALA MADRID!!!

A több csapattal való kooperálásra én is gondoltam, de visszaüthet a dolog. Talákozott valaki olyannal, hogy egy társklubb bejelentkezett a játékosáért? Mert elméletileg opciójuk van a játékosaimra. Gyakorlatban hoyg nézhet ez ki?
Az edzõtábor nagyon hasznos, de nagyon drága, fõleg kiscsapatoknál.
A teamtrust és a morál kéz a kézben járnak. A morál pedig lehúzza a confidence-t. Ha kicsi az önbizalom, akkor év végén szintet veszít a játékos. Morált partykkal lehet orvosolni, confidence-t pedig gyõztes meccsekkel, ahol az illetõ játékos szerepet kap és jó osztályzatot lehetõleg (ajánlom a frendly-t akár szezon közben is egy kiscsapat ellen, vagy jó az U19 is ellenfélnek)

én szoktam, még az elején beállítottam minden játékosnál hogy ki mire számíthat, aztán nem nagyon van sértõdés, meg azért néha dícsérem a játékosokat. A trust átlagos szinten mozog, viszont nem látom a jelentõségét (talán karrier módban lehet ez érdekes)

viszont rájöttem valamire. 3 csapattal is kooperálhatok, most összeszedtem ebbõl 3,6 millió eurót és a nagy részét infrastruktúrára durrantottam el, a maradékból meg megpróbálom kibekkelni szezon végéig... jövõre viszont 3 kooperációból annyi lóvét szedek be amennyit nem szégyellek és elzavarom a csapatot edzõtáborozni minél többször, mert egy-egy edzõtábor után sokat fejlõdnek a játékosok. Kiváncsi leszek ha tikitakiban tolom az edzõtáborozást mi lesz az eredménye.
Neuman
Ti mennyire szoktatok foglalkozni a Player,- Team trustal?
Mert én nem nagyon és eléggé lecsökkent, néhány játékosnál!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Mikor új játékot kezdel a Select manager modnal, van egyk is betû rész, amit be lehet pipálni, azt valszeg kihagytad!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
így van.

!!!HALA MADRID!!!

akkor ezek szerint nem kapcsoltam be valamilyen pipát...
Neuman
A játékosoknak látod a leveljét, mert ha nem, akkor az elején nem X-d be, azt a bizonyos pontot(nevét nem tudom).

!!!HALA MADRID!!!

"Ha rámész a csapat adataira ott is megtalálod, de mikor lépteteda napokat ott is kiírja a két csapat közti különbséget, mint a team level, energy, fittnes, stb..., hirtelen ezek jutottak eszembe.
Newman, ez jó! "

Bocs Neuman <#awink>

Na szóval ha léptetem a napokat, akkor én annyit látok hogy form, fitness, confidence és energy, a First teamnél meg sehol sem látok ilyet és a csapatinfónál sem...
ha vastag lenne a pénztárcája, lehet, hogy mégis :D

Halihó!
Szerintem király lett ez a rész is. 6-od osztályból fel küzdeni magát a "manager"-nek az jópofa dolog:) Úgy gondolom lvl.1 menagert nam alkalmazna
magyar elsõ vonalban lévõ csapat sem:D
narumon
"a team levelt hol látjátok?"

Mindenhol ezt irja. A First teamnél alul, meccs közben felül.

Neuman
Ha rámész a csapat adataira ott is megtalálod, de mikor lépteteda napokat ott is kiírja a két csapat közti különbséget, mint a team level, energy, fittnes, stb..., hirtelen ezek jutottak eszembe.
Newman, ez jó!

!!!HALA MADRID!!!

a team levelt hol látjátok?

Én így nyomulok (spanyol division E-t megnyertem<#vigyor3> alapított klubbal saját anyagból dolgoztam, tehát nem igazoltam senkit)

Team taktik 3-1-4-2
alapból minden normál (pontosabban minden csúszka a középsõ állásban van), a tacklingot roboust, illetve Always crossing és Crossing By line van még belõve.

Individual order:
3 DC ebbõl egy pressingje Defending third, másik kettõ Own half, Forward runs NEVER!! a többi beállítás=csapat taktika

1 DM pressing Own half, Forward runs Sometimes, vagy eggyel visszább (nem tudom most annak mi a neve)a többi beállítás=csapat taktika

LM,RM Positioning Attacking, pressing All over, Forward runs Always, a többi beállítás=csapat taktika

2 CM ebbõl egyik Positioningje Attacking másiké Normal, pressing mindkettõnél Own half, Dribbling pipa(fõleg) a Dribbling skilltõl függõen az egyik CM-nél be van másiknál nincs bekapcsolva, Forward runs Sometimes, a többi beállítás=csapat taktika

2 ST mindkettõ Attacking, pressing All over, Dribling pipa be (mer' jól cseleznek) Forward runs always, a többi beállítás=csapat taktika

Csak ismételni tudom Newman-t, ez a beállítás nem biztos hogy nálad is mûködik!