11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Utólag? Semmit :D

Amúgy két dolog:
    -ha a szerződése több mint 1 évre szól akkor a csapat (azaz a te) beleszólásod nélkül nem igazolhatják a játékost, szóval egyszerűen nem fogadod el az ajánlatukat. Ha elfogadtad akkor mi nevetünk egy jót. Én biztosan...
    -ha a szeződése kevesebb, mint 1 évre szól, akkor bármely csapat aláírhat a játékossal a lejárat utáni időre vonatkozón (ezt hívják free transfernek a játékban) a csapat (azaz a te) beleszólásod nélkül, de ez esetben te egy fityinget sem kapsz, szóval az ötmilliós ajánlatos dolgossal ez nem fér össze. Ilyen esetben előre kell gondolkodni és időben szerződést kell hosszabbítani. Ha ezt elmulasztottad akkor szintén jót nevetünk. Én biztosan...

De amúgy felesleges aggódnod, mert egy Barcelona csapattal ultra könnyű a játék, 100 milliós budgetből és 20/20 körüli reputationből nagyon egyszerű bajnokságot/kupát/bl-t, mindent nyerni.

A hasonló hibák elkerülése végett pedig kezdj játékot egy negyedosztályú angol csapattal. Na onnan tuti nem fogják elkapkodni a játékosaid :D
  • van der vaart
    üdv managerek!! Fontos!!! 2.-ik évadomat tolom a Barcával a Fifa Manager 08-ba,minden király,de Ronaldinho-t akaratomon kívül átigazolja a játék 1 klubhoz 5millió euróért,mikor a játékos közel 60millió euró!! Gondolom azért akar átigazolni,mert nem kap elég játéklehetőséget!! Mit tudok tenni,mert nem akarom hogy elmenjen!!! előre is köszi
  • Andretti
    Translations.huf
    (C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\fmdata\eng -> Eredeti helyére bemásol)

A Team menüpont, az összes almenüvel már magyar.
  • billy76
    meccs text módban segítenék, bár nem nagyon tudok angolul, de próbát meg ér...
    csak segítsetek, hogy mely sorok azok (nem akarom mindet átnézni)... :-)
    megpróbálom, elküldöm átnézitek, ha jó lehet publikálni...
    a tcm 2004 azon részeit, melyet lehet azt felhasználnám...
    :-)
  • billy76
    egyik ágon a nagyszülei magyarok...

azért, hogy Howard EU-s ként ne legyen külföldi (USA állampolgár)...
    az meg hogy beszél-e magyarul, vagy csak beírták oda részlet kérdés, az biztos, hogy amikor a Man Utd-be szerződött emlékeim szerint nem tudott magyarul interjút adni...

:-)
  • takibalint
    Koszi. Mindenesetre a 07-ben a magyar van beirva msodiknak. Gondolom nem a szerkesztok talaltak ki, hanem valahonnan szedtek az infot. megegyszer koszi
  • Andretti
    hehehehehehehehe :)
  • skristof
    drend nem véletlenül tűnik ám el a szpemed
  • Andretti
    És, hogy egy kis kedvet adjak abban, hogy BÍZZATOK, VÁRJATOK, JÁTSZATOK:

Translations.huf
    (C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\fmdata\eng -> Eredeti helyére bemásol)

És végső soron aki tényleg jól tud angolul, és képes kitartani a projekt mellett: SEGÍTSETEK, mert 82.997 sor az sok!
  • skristof
    Üdvözlet Managerek!

Örömmel tudatjuk, hogy végre elhárultak a technikai nehézségek a fordítás megvalósítása elől, így némi tapasztalattal a hátunk mögött újult erővel vágunk bele az idei kalandnak - reméljük most már sikerrel.
    Vállalkozó kedvű, angolul jól tudó fordítókat (max 4-5 fő) keresünk tehát, akik a játék megszállottjai!

Elvárások:
    -magas szintű angol nyelvtudás
    -folyamatos munkavégzés
    -kitartás
    -napi lejelentkezés online csatornán

Amit nyújtunk:
    -a managerközösség megbecsülése
    -segítség
    -jó társaság

Jelentkezni Andrettinél és nálam PM-ben, MSN cím melléklésével.
    Kérjük, tényleg csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalni tudják és megbirkóznak a feladattal, mert az elmúlt évek során is mindig eltűntek az emberek.

kristu
  • Andretti
    Ez több dologtól függ: online letöltött verzió esetén azt hiszem 5 a telepítési korlát, de már nem emlékszem. Offline cd-s verzió esetén 3 telepítést rebesgettek, de pontos információt NEM tudok erről.
  • gator
    emberek ! van valami korlátozás hányszor lehet feltelepíteni a játékot ugyanazzal a seriallal ??? valaki ?
  • Andretti
    Igen, ezt már emlegették, hogy vmelyik nagyszülője Magyarországról kivándorló személy volt. Ez könnyen megeshet, hiszen akkoriban nagyon sokan vándoroltak ki. De hogy tud magyarul az szinte kizárt, amit én láttam az alapján annyit tudok mondani hogy vegyesházasság esetén csak annyit tudnak a gyerekek magyarul hogy egészségedre meg köszönöm. Ennyit valószínűleg ő is tud, többet kétlem.
  • Andretti
    Folytathatjuk amit elkezdtük két éve :)

Február végéig nincs zh-m szóval addig én a madárnál is szabadabb vagyok. A huf converter működik, smooth as baby's bottom. Részleteket sztem privát folytatjuk.
  • skristof
    nem kamu
    magyar származású, tán nagyszülei azok
    bár h tud-e magyarul :)))

Andretti - fordítást koordináljuk? ha Te is benne vagy akkor beszállok én is
  • Roland815
    Tim Howard félig magyar származású, legalábbis úgy tudom.
  • takibalint
    Egy kivancsi kerdes. Tim Howard az amerikai kapus, aki a Man Unitednel is vedett az adatlapja szerint angolul es magyarul is beszel. A 07-ben ez van az adatlapjan. Ez igaz, vagy kamu. Valaki tud errol valamit??
  • billy76
    köszönet "killergyerek" nicknevű embernek az fmhungary fórumáról, hogy megosztotta velünk, hogy van ilyen dekodoló...
    én megnéztem, hogy működik és felraktam a netre a fordítható változatot...
    én nem érzem magam angolul jól tudónak, ezért kellene egy angolul jól értő ember aki szakmailag összefogná a leendő fordító csapatot...
    szerintem kis csomagokat kéne fordítani, azt ellenőrizni és folyamatosan publikálni az eredményt bármely kis %-os magyarítás is jótékonyan hat a játékosokra...

sőt szerintem a football manageresektől (fm hungary) nagy segítséget lehetne kapni, hísz ők a játékukat már magyarították és sok közös van a textekben, a szaknyelv ugyan az...
    szerintem...
    tehát fordítók kerestetnek, de kalandorok kíméljenek... :-)
  • Andretti
    Egy kis ízelítő mindenkinek

Nem photoshop, in-game kép!

Ezt azért linkelem ide (is), hogy billy kapjon egy kis hátszelet. Igen, confirmed, működik a huf fordító (oda-vissza) szóval aki komolyan tud angolul, az dobjon egy msn címet. Okulva a két évvel ezelőtti tapasztalatokból, olyanok ne jelentkezzenek akik fordítóprogit használnak, mert eszméletlen balgaságokat raknak össze, és oké hogy segíteni akarnak, de azzal csak ártanak hogy kiosztott részeket pocsékul csinálnak meg.
  • billy76
    toborzás folyik, még forró a hír...
  • Andretti
    Király, fifasoccer.ru-ék csinálták meg tavaly is a 100%-os orosz konverziót, idén végre publikálták a huf converterüket is. Tuti hogy még megbánom, de count me in. Hányan vagytok fordítók eddig?
  • billy76

innen letölthető a translations.txt, a huf convert is
  • billy76
    emberek

a translations.huf sikeresen dekódolva .txt formátumban, lehet fordítani...
    a huf converter nálam van, de bárki letöltheti az oroszoktól, így nincs akadálya a visszakódolásnak...
    a fmhungary-ra próbálom felrakatni a fájlt, ill a saját oldalamra...
    más csak fordítók kellenek...
    a tcm 2004 fájljait (angol és magyar fel tudom ajálni kezdésnek...
    fórum:

http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1552
  • Andretti
    ha visszaolvasnál tudnád hogy van új crack az update 2-höz, de ha ennyire se vagy képes akkor miről beszélünk?

Az update 2 viszont kicsit bugos, és tönkreteheti a mentést, de mivel én a vanillaval játszok erről csak mások elbeszélése alapján tudok nyilatkozni.

Igen, sok embernek megvan az eredeti játék.
  • Rendynho
    Itt mindenkinek megvan az eredeti játék? Nincs vmi olyan patch hogy a tört játékba ne rúgjanak ki szezon végén? Vki segitsen!!! előre is köszy
  • ironstef
    köszönöm larvin
  • gator
    Nincs limit hogy hanyszor lehet feltelepíteni ?
  • Andretti
    tanulj meg angolul douchebag, aztán csináld meg ha annyira kell...
  • hungary27
    ezzeh a játékhoz mikor leszmagyaritás jó lenne ha lenne már
  • Larvin
    az update 2 csinálja, megvárni az update 3 at ami javítja majd (valamikor februárban) vagy uninstall és tedd fel az update 2 nélkül
  • ironstef
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom, remélem tud valaki segíteni!
    Már a második szezon végénél jártam gond nélkül, amikor a játék kitalálta, hogy mindig amikor a mentést be akarom tölteni elszáll, és ledob az asztalra! Elég bosszantó, nem tudok játszani, és nincs ötletem!
    A gépem elég faja...
    Előre is köszi
  • billy76
    ja nagy meló lesz...
    az nb3 azért kéne, hogy ne magam generáljak csapatokat, de muszály lesz...
  • Larvin
    de lehet, ha angliában kezded másképpen alakul (lásd MTK)
  • Andretti
    Aston Villa most is 4. real life, jó csapat az. In-game 5. legjobb csapata van, és a motor most így hozta ki az eredményeket. 2011-ben már volt bajnok, mondjuk azóta csak 5.-10. helyek, ez most egy szerencsés évük volt. West Hamnek ez inkább csak kiugró eredmény, bár ezzel egyidőben F.A. kupa döntősök is, de 2013-óta 5.-10.-ek ők is. 2009, 2011, 2012 másodikok voltak. Amúgy nem a kiscsapatok jönnek fel, hanem a nagycsapatok esnek vissza. Asszem 2008-2009 környékén a Chealsea játékosállománya vmi 600 milliót ért, mostanra eltűntek az óriás szupertsztárok, és a legdrágább játékos egy 56 millát érő brazil a barcaban.

http://andcorp.extra.hu/mostexpensivesquads.JPG

Ezen is jól látszik, hogy az Arsenal kivételével azért jelentősen kisebb az angol csapatok értéke mint mondjuk 2008-ban. Ott vannak a nagyon jó játékosok, meg sztárok, de csak 40-50 millát érnek nem 100-at mint C. Ronaldo. És ezzel kicsit ingadozóbb a nagycsapatok játéka, lásd Liverpool-Chealsea-Manchester United 8.-9.-10.
  • Andretti
    Akkor sikeres keresést, kétlem hogy létezik. A fifahungary elég jól számon tart (és tartott) minden létező magyar kiegészítést. Amúgy épp elég munka megcsinálni az NB2-es csoportokig a friss adatbázist, már annak is örülnének sokan.
  • Larvin
    hogy lett az aston villából és a west hamből ilyen jó csapat? beújítottak valami milliomost mint a manchaster city?
  • Andretti
    2021, Anglia, Premier League:

http://andcorp.extra.hu/2021_3matches.JPG

"Három meccsel a bajnokság vége előtt a liga meglepetéscsapata, a frissen feljutott Fulham (7.) még mindig versenyben van a nemzetközi kupában indulást jelentő helyekért. Nem lesz azonban könnyű dolga, hiszen ellenfelei az elmúlt 9 évben 6 bajnoki és egy UEFA kupa elsőséget szerző Manchester City (6.), a méltán neves, de manapság csak patinásnak tartott Liverpool (8.) amely 2006-os F.A. kupa győzelme óta nem szerzett semmilyen serleget, és az Abramovic által már egyre kevésbé támogatott, 2018-ban még triplázó (PL, F.A., SuperCup), Chealsea (9.) mely csapat idei eredménye már bizonyosan az évezredben jegyzett leggyengébb szereplése lesz, hiszen a 2001-ben és 2002-ben is 6.-ként végző csapat azóta csak egyszer, 2014-ben nem jutott a BL-be, mivel 5. lett az angol bajnokságban. A "kis" Fulhamnek, mely 10 év után viaskodik ismét a Barclay's Premiershipben, ezen három nagyágyúval kell megküzdenie, ám ne írjuk le a londoni csapatot, hiszen Anglia 9. a világ 22. legdrágább keretével rendelkezik, és a csapatot irányító Mr. Andor Szalontai nevét a 2018-ban UEFA kupa döntőt játszó Debrecen kapcsán már ismerhetik a focirajongók. A kelet-közép európai kiscsapatot 10 év alatt a világ 2. legkedveltebb klubbjává emelte, olyan sztárokat kinevelve, mint a 35 válogatott meccsen 30 gólt szerző Daniel Drinkwater vagy a 44 válogatott meccsen 41 gólt szerző Evandro Brandao. A sors iróniája, hogy a csapat legnagyobb sikerekor a, még mindig csak 31 éves, sikeredző már a Craven Cottage kispadját koptatta. Valamint figyelemre méltó, hogy az elmúlt hetekben, a világ legértékesebb játékoskeretei listán 22. helyre került Fulham éppen a Debrecent előzi meg ezen a listán. (http://andcorp.extra.hu/mostexpensivesquads.JPG) Nem kis jelzés ez Európának, új vetélkedő kopogtat a nagycsapatok játéktermébe. Az elkövetkezendő három hétben minden kiderül, és mindenki derül. Kivéve aki nem..."

A minap ezt a cikket olvastam egy angol futballújságban, és hát mit mondjak, a hír igaz, de a helyzet nem ilyen rózsás. 3 meccs: Portsmouth (20.), Arsenal (3.), Aston Villa (1.). Evidens hogy csak akkor beszélhetünk esélylatolgatásról, hogy ha a már matematikailag is kiesett csapatot megverjük. Lássuk a meccs eredményét:
    http://andcorp.extra.hu/2021_portsmouth.JPG
    Nagy nehezen de csak sikerült ezt a 3 hazai pontot begyűjteni. Létfontosságú három pont volt ez, és a többi csapat eredménye is kedvezett számomra kismértékben:
    http://andcorp.extra.hu/2021_table36.JPG
    Innen kezd izgalmassá válni. Legalább 3 pontot szerezni kell, mert se a Chealsea se a City nem fogja könnyen adni a bőrét. Jön az Arsenal. Igaz hogy kiütöttem a ligakupából egy sima 2-0-s győzelemmel, de a bajnokságban kikaptam tőle 2-4-re (2-1-es vezetésről...). A mostani meccs eredményére azt kell mondanom hogy reális, de nekünk most semmiképp sem jó:
    http://andcorp.extra.hu/2021_arsenal.JPG
    A Chealsea veresége, és a City X-e még mindig ad reményt. A 7. helyen állunk, de azért még nagyon messze a vége. Mellesleg a Chealsea attól az Aston Villától kapott ki, akihez most megyek vendégeskedni... lehet rágni a körmöket.
    http://andcorp.extra.hu/2021_table37.JPG
    Watford (16.) - Manchester City (6.)
    Aston Villa (1.) - Fulham (7.)
    Liverpool (8.) - Southampton (20.)
    Everton (17.) - Chealsea (9.)
    Arsenal (3.) - Manchester United (10.)
    Az 5 kiemelt csapat 3 ponton belül tartózkodik, szóval innen még bárki lehet 6. és 7. Igen, szerintem is ellenem szólnak az odds-ok, de már a 10. hellyel is bőven felülteljesítem a Stay Clear Of Relegation éves célt, szóval nincs vesztenivalónk. Pozitív előjel hogy otthon jók voltunk egy 2-2-re. Cél tehát: pontot, pontokat szerezni Birminghamban! Ha szerencsénk van 1 pont is elég, ha nincs szerencsénk, akkor szerencse nélkül kell nyerni.

És eljött a meccs napja, 2021.05.23.:
    http://andcorp.extra.hu/2021_astonvilla.JPG

Az eredményt már tudjuk, az Aston Villa ezzel bajnok lett, de ez minket nem vígasztal:
    http://andcorp.extra.hu/2021_table38.JPG

"NO WAY!" Ennyit tudtam mondani...
  • billy76
    kösz, de nekem az kellene amit lentebb írtam...
    ami még a neten fel lelhető a játékhoz itthon és külföldön az meg van, de amit keresek az nincs....
  • Andretti
    Nekem már csak a game CD-i és a mentéseim vannak meg, a magyar patch nem. De amúgy érdemes ellátogatni néha az FM Hungaryra, végülis a legnagyobb focimanager gamekkel foglalkozó oldal, és ha megnyitod a következő linket máris megtalálod amit kerestél. Sőt, lehet megtalálod a game magyarosítását is, és talán pár évnyi frissítést is. Sok sikert.
  • billy76
    a TCM 2004-hez régebben létezett egy hun patch, ami - NBI, NBI/B, 2 csop NBII, 6 vagy 8 csop NBIII - nekem nincs meg...

esetleg nincs meg ez valakinek ?

adatbázis frissitéshez kellene...