Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott az lenne a feladat, hogy ne essek ki... mert ez a keret azért nem olyan hûde erõs a 3. osztályhoz. Ha kölcsönbe / eladnám a 36 éves gólvágomat, aki 5 meccsen 9 gólt lõtt eddig (nem minden meccsen játszatom, mert sérülékeny, meg má öreg 😄), akkor kb 3 embernyi fizetést megspórolnék, viszont a bentmaradás erõsen kétséges lenne, mert a többi "gólvágó csatárom" átlagban 20-24 éves és jó, ha minden negyedik meccsükön betalálnak. Van egy szupertehetségem, de õ még nem elég fejlett, kölcsönben van, így nem tudná pótolni. Ezek ám a nagy gondok. Lehet az lesz, hogy félévig kölcsönadom az öreget, ezáltal legalább félévnyi fizetést megspórolok. További ötletek? 😮 Nem lenne jó csõdbe vinni egy ilyen jó kis csapatot.
A feljutással kapcsolatban pedig valószínûleg a játék az egyenes ági feljutást érti feljutás alatt, és a play-off-os feljutást nem. Emiatt nem bug, hanem concept "hiba" vagy felfoghatjuk feature-nek is. Ez van, így kell játszani.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Na ennyit mára.
matthias92:
Szerintem a spanyol/német harmadosztály vagy a svájci másodosztály jó kiindulási pont. Esetleg kipróbálhatod a magyar nb3-at, ha nagyon nagy kihívásra vágysz, a #9475-ös hozzászólásban ott a tesztadatbázis, nem árt neki némi tesztelés.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
kezdek egy játékot, szerintetek spanyol, német, vagy svájci alsóosztály (mondjuk heted, vagy hatod) legyen?
Én azért vagyok mínuszos,mert építettem jó pár youth camp-ot 😊
üdv,pal
Most jöhet a tippeljük meg Yurij életkorát: a smiley-k ból én 13-14 évre következtetek. Tehát nem te veszed meg a játékot, hanem apucit megkéred, hogy ugyan már legyen oly kedves. Ha idõsebb vagy akkor meg csak neked ciki hogy a magyaron kívül semmit nem értesz.
Mert 13-14 évesen igazán makoghatnál már valami idegen nyelven. Orosz, német, angol, olasz, francia mindegyik rendelkezésre áll a játékhoz. Mások nyelvvizsgát csinálnak 13-14 évesen, neked úgy látszik csak alpári fórumhozzászólásra telik.
Alulinformáltságod meg már csak hab a tortán, hogy olyanba sikerül belekötnöd, aki évek óta abban segédkezik, hogy elkészüljön végre egy magyarosítás. Nem baj Yurij, egyszer majd eljön a te idõd és sikerül a porba gyaláznod valakit, ami után verheted a melled.
Ha ilyen a következõ generáció, ki fogja a Fifa Manager 2025 magyarosítását megcsinálni???
andretti meg azért írta amit írt, mert te az x edik ilyen egyszer felírok a fórumra mikor lesz magyarítás gyerek vagy, és õ rengeteg energiát feccelt a magyarításba, nem sokan segítettek, de kérni, sõt követelni mindenki tudott...
az FM hez azért van magyarítás, mert évek óta mindig megcsinálják hozzá, míg ehez 5 éve volt utoljára és annyi az új szöveg, hogy a rendelkezésre álló fordítók számára képtelenség volt a feladattal megbírkózni...
egyébként ha adhatok tanácsot augusztusban ne vedd meg a játékot, novemberben jön az új a fifa manager 10...
Nehogy már te mond meg mikor veszem meg,kisgyerek.
Kérdeztem nem követeltem te fogyatékos!!! <#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Üdv
katt
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
van egy kérdésem hogyan lehet megvenni egy futball klubot aki már vet az kérlek írja nekem le nagy vonalakban legalább miket csináljak és kb mennyi zsé kell hozzá!!! várom a válaszotokat!!! Elöre is köszi!!!!
Merchandising,kit,shirt number alatt a jobb oldali kis 10-es mez,és utána ott tudod cserélgetni a mez számokat.
Üdv,pal
Lenne egy kérdésem:az egyik játékosom az év végén azt kérte tõlem,hogy a következõ idényben adjam oda neki az 1-es számú mezt.Meg is ígértem neki,viszont fogalmam sincs,hogyan és hol kell ezt beállítani.Szóval ha vlki tudja az írja meg.Köszönöm
ui.: 09-es manager,csak azért írom,mert vannak akik 08-ról is szoktak beszélni.
Üdv
Szeretnék veled este beszélni, mert lenne egy-két dolog, amit tisztázni szeretnék... Köszi az eddigi adatbázisos segítségeket, de ha van egy kis idõd, légyszi szánj rám pár percet
Köszi:
Qkacka
Tudnivalók:
-Ajánlott hozzá az update 2, de nem szükséges.
-NB1, NB2, NB3 kicsit módosított 1-2-8-as verziója, de csapatok szintjén 100%-os.
-Az adatbázis a játékhoz igazodva 2008 júni 1-én indul, de van pár fix igazolás benne (félévkor, évvégén), így frissul idõközben az adatbázis.
-Pénzügyek szintjén közel vannak a reálishoz a magyar költségvetések.
-Megjelenõ nézõk szintjén is közel vannak a reálishoz a várható nézõszámok (7 eurós (2000 Ft-os) jegyárak mellett!).
-A játékoserõsségek nagyjából valóságosak az NB1-ben. Az NB2 erõsen, az NB3 nagyon erõsen túlértékelt.
Több nem jut eszembe. A hibákról írjatok ide, nem volt tesztelve, bármi elõfordulhat, felelõsség csak a használón van.
a tcm 2004 scripje miatt (nincs uefa csoportkör) én is fejtegetem, ha gondolod cseréljünk tapasztalatot...
a fordítók száma oly csekély volt (bár aki fordított, az dolgozott lelkesen)a fordítandó anyag olyan hatalmas, hogy nem lehetett siker...
elõre mondtam, hogy a Fifa Manager 2010-nek a magyarításához lehet alap, de szerintem a mostaniakat látva abból se sok várható...
aki magyarul akar játszani beéri ennyivel, vagy játszik a részletesebb Football Manager 2009-el magyarul...
ez van...
Légyszi írj majd, hogy hogy állsz az adatbázis scripteléssel, vagy mi a helyzet. Nem siettetni akarlak, csak érdekel , hol áll a projekt?
köszi
Qkacka
3-3 döntetlen a Stoke cityvel, a középmezõnybõl a rájátszókig (3-6) ugrottam fel, a csapat jól játszik mostanság. Kiejtettem a Cardiffet a FAkupából, az isten megint valami elsõosztláyúval hozott össze, szerintem azis meglesz😊
Ismét továbbfejlesztem a stadionomat, most 27000 fõ befogadására lesz lehetõségem. Körül-belül három hónapig fog tartani a bõvítés. Remélem legalább rájátszással sikerül elsõosztályba jutni.
#9406:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip
Letöltöd, és a benne lévõ translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be, akkor egy kis része magyar lesz a játéknak.
Köszi, sziasztok.
Magyaritás van hozzá? ha van honnan tudom leszedni?
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
A pénzt is megértem, h minuszba rakta a fõnök! Bár kb. 2 hónap telt el a szezonból és amit költekeztem az nem sok, csupán kicseréltem a kispadot jobbra semmi más! A klub is inkább profitált eddig, sõt ha most bejutok a UEFA kupába akkor még remélem kapok kis pénzt is... Itt is vannak hasonló pénzdíjak mint a bajnokok ligájában? V az ott szerzett pénzt csak a szezon végén kapom meg? Amúgy a Koppenhágával vok.
Ez az igazolás pénzügyi szempontból értelmetlen. Még ha meg is engedheted magadnak, hogy szerzõdtesd a játékost, az sok problémát vetne fel a csapaton belül. Vedd figyelembe azt is, hogy lehetnek még befejezetlen tárgyalásaid más játékosokkal. Ha azok sikertelenül zárulnak akkor esetleg visszatérhetsz ezen játékos szerzõdtetéséhez.
chriss21:
A csapat, illetve a tulajdonos meghatároz egy általad felhasználható budget-t (büdzsé-t), pénzügyi keretet, amelyen túl nem nagyon költekezhetsz. Ha egy területen túlléped a meghatározott összeget, akkor szankciókkal (korlátozásokkal) válaszolnak. Mivel az igazolásokra szánt pénzen túl még sokat költöttél, ezért a csapat most nem engedi, hogy újabb játékost igazolj. Vedd figyelembe, hogy év közben a jegyeladásokból nem tudod fedezni a játékosok fizetését, annak nagy részét a szponzori pénzekbõl állod (amit év elején egy összegben kapsz meg, kivéve a nemzetközi tv-s díjakat, a kupasorozatok jutalmát, és a több részletben kapott egyéb bevételeket), és ha azt elköltöd év elején, akkor év végére csõdbe megy a klubb, ezért van a budget.
A csapat aktuális pénzével nem te rendelkezel (maximum befektetési szinten) hanem az igazgató (chairman). Nem egy teljhatalmú uralkodó vagy a csapatnál, hanem egy manager, vannak feletteseid.
Persze ha cheat-el az ember a pénzzel, akkor az más, de akkor meg felesleges játszani és értetlenkedni...
Csak a -2.5 milliót nem értem ettõl függetlenül mert majdnem minden játékosra ezt írja ki!
Ennek az igazolásnak nincs pénzügyi értelme. Még akkor is, ha meg tudod engedni magadnak, hogy megjelöld a játékost, ez sok gondot a csapatban okozna. Figyelembe veszi azt neked szintén másik játékosoknak lehetnek megoldatlan ajánlataid az asztalon. Ha nem esnek le, azután lehet, hogy képes vagy, hogy menj, hátrálj be ennek a játékosnak.
Tudja vki ez mit jelent? Pedig van 1.2 milkám vásárolni de a transfernál az van, h -2.5 millió...<#conf>#conf>
This singning does not make financial sense. Even if you can afford to sign the player, this would cause a lot of trouble in the team. Bear in mind that you also may have unresolved offers on the table for other players. If they don't come off then you might be able to go back in for this player.