11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#1653 gyerekek ne vesszen a topic:) tessék irni ki hol jár a csapatával?? hajrá! nagy átigazolásokat fantasztikus eredményeket ide:)) hajrá! -
#1651 Ezt írta Jakuza: "Te osszeteveszted szerintem a Fifa adatszerkesztojevel, de annak semmi koze sincs a dologhoz"
Ennyire hülyének azért ne neézzél! -
#1650 Nem tévesztem össze. A Fifa 2003 Episode 2 full magyar lesz, és nem hexaeeditorral csinálják. beszéltem Hedge-vel, és ő mondta, hogy van hizzá progi. A Fifa 2002 már meg is van csináva full magyarra. De azt mondta, hogy a TCM-hez is kipróbálták, és ahhoz nem jó. De az is igaz, hogy a fifánál nem str kiterjesztésűek a nyelv file-ok. Én csak azt gondolom, hogyh esetleg az ea kiadott a fifához egy nyelveditort, akkor a tcm-hez miért nem ad ki? -
#1649 De utana neztem most es ilyen hogy str szerkeszto nem letezik.
Te osszeteveszted szerintem a Fifa adatszerkesztojevel, de annak semmi koze sincs a dologhoz. -
#1648 Hol van az az editor ?
Mert en nem hallotam rola.
Mert ha van, szerintem siman lehet a tcm2003at is editalni vele. -
#1647 Én csak azt nem értem, ha a FIFA 2003-hoz kiadtak egy progit, amivel lehet szerkeszteni az english.srt-t, akkor a TCM-hez miért nem adnak ki ilyen progit? -
#1646 Mar vegigneztem oket, de nem talaltam, a regiek inkabb a Doom wad filejet editaltak.
Sajnos megoldast en sem talaltam, a problemara. -
#1645 figyeljetek! az emailes részek leforditásához valamilyen WAD editorra lesz szükségünk ezért arra kérek mindenkit hogy majd keressen rá a neten erre a témára és ha találtok valamit akkor itt osszátok meg velem velünk, hogy hátha le tudnánk forditani ezt is! köszi -
#1644 Na a link meg lemaradt: http://wco.fw.hu -
#1643 Talán próbáld meg itt: -
Kabát Peti #1640 Hali!M?er ezt kicsit LQrták a játék yíársa közben:(((Ez a helyzet!És nemtom de sztem prem.manager 2003 nem is fog kijönni,mivel TCM 2003 néven fut tovább!Na erről ennyit!HAJRÁ TCM!!!! -
#1637 Total Clubb manager 2003 milyen? -
#1636 kijott a cm4 demo penteken, egesz jo lett, remelem jon mar hamar a jatek is -
#1635 Maya kapcsold ki az autosave-t hátha segit... -
Maya #1634 Nasheem,
Nagyon köszönöm a segítséget, de van egy kis gon!!
Mi az oka annak, hogy a program, az első edző meccs után automatikusan kilép és nem fut tovább a játék??
Nálad is ezt csinálta?
Vagy ok erre az 1.21-es pacsika?
Várom a válaszodat!
Üdvözlettel,
Maya -
Nasheem #1632 Figyuzzátok, a CMesek megkezdték a visszaszámlálást. 110nél tartanak megjelenésig. Csak azt nem tudom, hogy milyen egységben mert ismerve a határidőket jó ha kijön jövő ilyenkorra:-))))). -
Nasheem #1631 Hali!
Az english.str "csak" magyarítás, a badges pedig "csak" az összes csapat címerét tartalmazza. Szedd le valahonnan (pl ghud-tól) a hungary.zip-et amiben van egy country23.sav fálj (ha jól emlékezem), és a magyar neveket tartalmazó fáljok. Ezeket bemásolva az eredetik helyére teljes lesz kishazánk update-je.
Elindulni pedig úgy tudol, hogy az országok kiválasztásánál sárgítod a "sejj a mi lobogónkatr" is, majd csapatválasztásnál klikk Borsodi liga, klikk kívánt banda és már meg is vagyol.
Ja és ha már ghud-nál vagy egyéb lelőhelyen jársz javallom, hogy kapkodd le a 1.21es pacsit is, mert javít néhány további bogarat.
Gratulálok a választásodhoz, tuti jó játékra tettél, jó szórakozást!!! -
Maya #1630 Sziasztok,
tegnap felraktam a TCM2003-at és fel is patcheltem az új 1.2-essel, sőt letőltöttem a magyar csapatok kiegészítését is (az English.str és a Badges fileokat).
Nem értem, hogyan lehet behoznia menűben, hogy a Magyarbajnokgággal induljon a program!!
Aki tud , kérem szépen segítsen és magyarázza el nekem!
Ha hosszú, akkor írjon a [email protected] mail címemre.
Köszönöm szépen!
Üdvözlettel,
Maya -
Kabát Peti #1629 Jól tood! -
Nasheem #1628 Melyiket? Az új még meg sem jelent, ha jól tom. -
Kabát Peti #1626 Ehh:)Civesen!Az AFPM2003ról annyit,hogy vannak benne nagyon nagy húzások mint például a tarcsi csapat-felnőtt csapat meccse egymás ellne,meg utasítások+ilyenek a játékban,viszont a meccset jobb ha nem nézitek meg,mert csak elájultok!Egy az egyben hasonlít egy FIFA szerű focis játékhoz,ami 93ban készült,de a nevét nemtom!Szal ilyyen a meccskötbeni grafika!De sebaj!:)Ha már a meccsnél tartunk,nem tuggyátok,hogy hogy lehet az t a nagy trükköt véghezvinni,hogy nem akarom megnézni a meccset,hanem csak simán kilöki a resultot?Mer idegesítő végignézni,és nem látom eskü,h hol van ilyen, pl.:hogy Quick meccs,vagy hasonlók!?!?!?!?!?!?!!?!?HELP!!!:))))) -
#1624 :))))) Asszem ebben eggyetértümk:) -
Kabát Peti #1623 Én mondom,eddig csak a menük közül böngészgettem,de nekem mint dizájn teccik!Sztem tőcsd le egy próbát megér!!!! -
Nasheem #1622 Nagy a csönd srácok! Meguntátok a TCMet vagy mindenki adóbevallást készít?
Az Alex Fergussonról valami bővebb infó? Érdemes letölteni? A mértetéből ítélve gagyi lehet, de mint tudjuk nem a méret a lényeg!
Kicsit idegenkedem tőle, mert már a névadó és bandája sem igazán a kedvencem, és nincs túl nagy kedvem full 10es skillű Bekkemekkel és Nisztelrojokkal szemvedni... -
Nasheem #1621 Lehet, hogy az aszisztens hosszú "sz"? Egyébként meg tök mindegy, mert úgyis értitek, a nyelvtan érettségim meg már rég letudva:-). -
Nasheem #1620 Én próbálkoztam szorgalamasan, tudományosan, találomra és kipróbáltam vagy két tucat longplant, de a jobban sikerültekkel is max olyan eredményt tudtam elérni, mit egy 5ös szintű aszisztenssel. Bár ez lehet, hogy az én hibám:-((. Tényleg a különböző szintű aszisztensek változtatjág a terveket, vagy az elején a választásnál eldől, hogy mit ad be, és utána csak a hatása függ az man ass szintjétől?
Találkoztam a minap egy érdekességgel! Két meccset zúztam le egymás után. Előbb egy BL csoportmeccs a Lens-szal, majd egy bajnoki. Közte nem is volt lehetőségem a csapathoz nyúlni, aki kezdett az első, rögtön folytatta a 2.on is. Ez azért élőben ritkán fordul elő:-)). -
#1619 nyugi Peti:) csak gondoltam ha ez egy játékfórum akkor szóljon a játékról, egyébként csak poénból szóltam:P szóval nekem az kellene hogy mondjatok eredményes és hosszu távon megvalósitható edzésterveket! mert ez elég lényegeges elem ugye.. -
Kabát Peti #1618 Persze FreezR,várjuk hozzászólásodat!!! -
#1617 most hogy megbeszéltétek a randit visszatérhetünk a játékhoz? ;) -
Kabát Peti #1615 OK Gusztee!Akkor talizzunk szerdán Újpest kpontnál a Smatchnál,hátul a parkoló részen,14:35kor!Az neked hogy hangzik??? -
Kabát Peti #1613 http://hdc.warez.hu
Egészségetekre!!! -
Nasheem #1612 Lelőhely van hozzá? A warezcenteren nem találom:-( -
Kabát Peti #1611 Elég yó mármint a menüje,mert egyelőre csak annyit tudtam megézni a Sir Alex Ferguson's Player Manager 2003(ISO)ból!Van egy pár apró ötletes dolog!Na majd ti is osszátok meg tapasztalataitokat!
-
Kabát Peti #1610 OK Guszti!Regisztráltalak!De nekem sajna a péntek mégse yó!Ellenben szombat délután 3/4ed kettő WestEnd???És akkor a részleteket majd mobilon+dumáljuk! Wallace: Ha már játszott az előző csapatában vmelyik kupameccsen (ez esetben BL),akkor nem játszhat a te csapatodban a BLben!És akkor csak a következő BL szezonban vetheted be!ezek a szabályok,ha yól tom! Na csőőőő -
#1608 friss -
#1607 Milyen ez az új manager, ami ma jött ki? -
#1606 ha úgy vetted, hogy már péládul ment a bl első csoportköre, akkor a második csoportkör előtt megint felteszi a kérdést, hogy kiket akarsz regisztrálni. Na akkor tudod az újonnan vett játékosodat is. Asszem viszont, ha a msáodik csoportkör közben veszed, akkor már nem játszathatod, mert nem lehet már regizni. De leeht tévedek, nem tom, ilyen nekem még nem volt. Szal szerintem csak akkor tudod, amikor a többi játékost is regized. -
Kabát Peti #1603 Guszti vagyok!sorry hogy nem írtam,de látod,mi a szitu!Naszal Duna Plaza alsó ,metró felöli bejárat???Melyik nap??? -
Kabát Peti #1601 WOW!Sorry !Vagyok GUSZTI!Csak a mélem kb.128napja nem néztem meg!Bocsikaaaa!Mingyá +nézem,mit írtál! -
Nasheem #1599 Telepítette más is az 1.21et? Hogy tudom kikerülni a cd-t? NoCd patch van hozzá?