11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    qködik=müködik és legfeljedd=legfeljebb
    Ezt hogy tudtam így elírni??
  • Nasheem
    Elvileg qködik ha az ajánlatnál az igenre klikkelsz, majd az összehasonlító panelen a csere gombra. Persze az is szükségeltetik hozzá, hogy a játékosokkal megeggyezzen a két klub.

Azért vagyok benne bizonytalan,mert nekem még soha nem ajánlottak olyan cserét amit elfogadtam volna. Többnyire a 30 feletti faszikra jelentkeznek be ilyen szándékkal, de cserébe hasonló korú és legfeljedd fele olyan skillq csávókat ajálgatnak, ami ugye nem olyan jó bót.
    Ha én tettem vkinek csereajálatot akkor meg elhajtottak mint a magzatot, hiába volt a piaci értéke magasabb az emberemnek 10-15%kal. ÉRdemesebb eladni és a kapott zsetonért bejelentkezni a cserealanyért.
  • Suikotsu
    huh, CM4 már megvan végre, mostmár csak a TCM
    kéne. Valami oldalt ismer vki honnét lehet leszedni?
  • FrezeR
    uninstall. aztán ujra felinstall majd a pacheket felrakod ,elinditod a játékot, majd rögtön kilépsz, felteszed a magyaritást elinditod ujra és jó lesz!
  • skristof
    cm4 oldal: www.cmhungary.tk
  • skristof
    hi!
    tudja vki, hogy hogy lehet a TCM-be játékost cserélni? Nekem jönnek az ajánlatok, de én hol tudom megajánlani a játékoscserét?
  • FrezeR
    én egy új játékot kezdtem mert az eredményeimet jelző ablak elszaródott..folyton kilépett ha ráklikkeltem:( most a Morecambe-vel vagyok, 5. hely az angol conference-ben, haladunk, haladunk:)
  • Suikotsu
    ha valaki tudja honnét lehet leszdni a Championship Manager 4-et vagy a Total Club Manager 2003-at, azt nagyon de nagyon megköszönném (leginkább a TCM2003 kéne )
    köszi! :))
  • skristof
    nah, mivan? nagy itt a pangás!!
    amugy megnyertem a bajnokságot! 11 ponttal voltam lemardva az elsőtől, és végül 7 ponttal lettem bajnok...
  • skristof
    nah, megnéztem.... ott ahol le lehet venni átadolistárol, ott lehet átállítani...
    Zidane meg ahogy néztem 18-as, szal kereshet egy keveset... Beckham nálam most 15 körül mozog... De adja a golpasszokat rendesen.. Tud vki jo kis fiatal igazolásokat? Amugy az ificsapat (Youth team) kb mikor bevetheto a nagycsapat edzéseibe? Mikor érdemes szerződést ajánlani nekik?
    Kristof
  • skristof
    hi!
    azt toom, hogy ott tudom átadolistára tenni, de hol tudom megváltoztatni az értékét? Mert kitettem 30M-val Veron-t :)) de ez azért tulzás... Lejebb seholsem toom venni... lehet, hogy vissza kell venni listárol, aztán megint ki? majd kiprobálom...
    Kristof
  • Nasheem
    Milyen skillel kér 65k-t Becks? Nekem egy 18.0-as Vianna 75k-t kért:-(. Mi a faszt kereshet Zidane?

Egyébként ha van méni kes-ed, érdemes inkább aláíráspénzzel kiváltani a magasabb heti gázsikat, mert összköltségben jobban jössz ki így. Igaz ezt rögtön ki kell perkálni.

Nekem Egy Bl gyözelemmel végzödött menetelés kb 40M-et ért, telt házakkal és UEFAs pénzekkel együtt. Csak a döntö megnyerése egy 10-es asszem, de majd megnézem pontosan. Ha jól csinálták meg akkor valószínü, hogy függ attól is a kasza, hogy hány ponttal és góllal mész tovább a csoportokból.

A játékosokért kért értéket a játékos privát ablakában az "átadólistára tesz" fülre (a jobb alsó sarokban asszem fentröl a 2.) karrintva egy ott megjelenö csúszkán állíthatod 0-tól a nem eladóig. Alatta 4 pontban választhatod ki, hogy eladó legyen e a srác, vagy kölcsönözhetö.
  • skristof
    hello!
    örülök, hogy megint van itt élet :))
    az árucikkes dolgot kipróbálom....
    amugy télleg az a legeccerűbb, ha megnyerek vmit:)
    bl-továbbjutásért most asszem 5M-át kaptam... a győzelem mennyit ér? és a bajnokság megnyerése?
    a csökkentett fizetéssel egy baj van: Beckham most keres 52k-t, de amikor meg akarom hosszabítani a szerződését 65k alatt szoba sem áll velem... :))) szal ez itt asszem nem fog menni.. :) nah, mind1, megprobálom elsozni Veron-t... most 30M-ért van kinnt... :)) amugy hol lehet ezt átállítani... ugy értem, hol lehet lejjebb venni ezt az értéket??
    Kristof
  • Joke
    Add el azokat a balf*sz játékosaidat, mint pl bechkham, gigs. stb, akik caska pénzedet zabálják, és vegyél helyettük jobb, kevesebbe kerülőket:)

Na de komolyan, ez jó megoldás lehet. A másik, nyerjél meg mindent, abból sok lóvé jön be:)

25 milkó az bazi sok ám! Legalábbis nálam:) olyan január-február körül mindíg pénzt kell felvennemm, mert elfefogy, de aztán év végére ugyebár megnyerek mindent, és még sokkal több lesz:)

De mintha ezt Frezer is megkérdezte már volna! Kölcsön, játékoksok fizetésének csökkentése, reklámok, ilyenek. Jah, és ne vegyél minden évben bazi drága játékosokat jó sok pénzért(én ezt csinálom, ezért nincs pénzem:) )! Na ennyit tok mondani, remélem segített!
  • Nasheem
    A legjobb bevételszerzési forrás szerintem a transfer list gyakori és alapos böngészése. Néha nagyon jó boltokat lehet megcsípni. Én a Romával nyomulok, és nem ritka, hogy átmenetileg 40 játékosom is van. Ebbol max 20at játszatok rendszeresen, de többi az vagy épp felkerült ifista, vagy csak átmenetileg foglalkoztatot "árucikk". Többnyire 0ért veszem öket, és bár egy évig áll benne a zsetonom, söt ha kölcsönadni nem sikerül még fizetnem is kell, de így is jo kis haszonnal továbbadhatoak.

A második pedig a jegybevétel. Ha MUval vagy akkor neked sem lehet gond egy bövitett stadiont megtölteni szurkoloval, így építkezz bátran.

A reklámokhoz sajna nagyon nem értek, mert nem tudtam eligazodni azon a menün, igaz nem is nagyon akartam, így arról fingom sincs, hogy azokból mennyi lé nyerhetö. Én inkább felvettem egy 5ös marketingest, hagy szenvedje ö helyettem.
  • skristof
    szasztok!
    elég kihalt a topic....
    azért kérdezek: MU-val kezdtem a szezont, de most év vége felé már nem akar a pénzem felfele menni (sajna csak 25M van...)! Azért nem, mert tul nagyok a kiadásaim, ugye? Szerintetek mi a leghatásosabb ÉS legjobb modszer ezek csökkentésére? Várom az 5leteket...
    Kristof
  • FrezeR
    persze hogy a TCM-ről beszéltem:)
    Igen valóban sok játékosnak nagy a fizetése, de ezzel mit tudok kezdeni?
    A reklámokat igy nem tudom fejből de azt hiszem minden tele van. Ahogy elnéztem kölcsönt max 1millió 200ezret tudok felvenni az meg elég kevés...már sajnos:)
  • Joke
    De, de mi lenne ha a Fifa 2003 forumában kérdeznéd ezt meg? Na ott válasazoltam rá!
  • snoopdogydog
    Nem tudja valaki hogy a fifa 2003 -hoz hol lehet leszedni kiegészítőket????
  • Joke
    Ht mondjuk vegyél fel kölcsönt. Elég hosszú időre is fel lehet venni. Igaz vissza kell fizetni. Ha viszont mindíg minusza mész, akor avlszeg túl sokat keresnek a játékosok. Azzal kéne valamit csinálni. Gondolom van pár kölcsönvett játékos, azoknak ált. nagy a fizetésük. Sajna minden nem megy egyszerrre. A reklámokra figyelj oda, a stadion tele van vele? Mert használd ki az egészet reklámra! Ennyi jutott eszembe!
  • Joke
    Meliykben, melyikben, ez nem kérdés! A TCM-ben!
  • a.carkey
    Melyikben?
    TCM
    CM4
    ?
    :(
  • FrezeR
    persze, nem kell fikázni semelyiket, mindenkinek az tetszik ami. Izlések és pofonok.
    Kérdés: hogyan tudnám növelni a pnzemet egy az angol conference-ben szereplő kis csapatommal:) mert csak megyek megyek minuszba lefelé...nincs semmilyen bevételem. Tipp?
  • konoko
    Hattrick rulez =)
  • FrezeR
    köszi szépen a tippeket srácok! :)
  • Joke
    Teljsen igazad van!

Freezer: Szerintem a parancsok meg embertől függ. Nyílván való, hogy a Robi Carlos -nak valami támadósdit kő beállítani, a Hierronak meg kőkemény védekezést. Szerintem leglábbis. Egy bizti. A középső védő legyen kemény, ha túl sok a sárga lap, vagy esetleg a piros, akkor egy kicsit a keménységből vegyél vissza! A védők a széleken meg nem árt ha felfutnak, persze, ha nem árt, ha alapból olyan stílusuak is. TA többi meg változó, de mondom, nagyon függ az egyéntől!
  • [Jakuza]
    De ez biztos. :)
  • skristof
    hello!
    az asszem a "hajtást" mutatja, alatt pedig a percek vannak...
    Tehát, hogy a meccs bizonyos idejében (asszem negyedórásak ezek az idők) mennyire hajtsanak a fiuk a pályán! De ez (ha jol toom) függ a moráltol, hogy mennyire tudod felnyomni az értéket... És szerintem minnél magasabb ez a szám, annál jobban fáradnak is... DE ez nem biztos....
    Kristof
  • FrezeR
    Sziasztok fanok én azt szeretném megkérdezni mi a legjobb egyéni "parancs" az egyes posztokon, értem ez alatt hogy támadj, legyél agresszivebb védekezz..stb. természetesen TCM-ben)
    Még egy kérdés, a taktika menüben mit jelentenek bal felső sarokban azok a számok sorban egy kockában zöld oszlopok végülis, és ha ráklikkelek néha lehet növelni, ill csökkenteni. Pl. 6 5 5 4 5 5 5. alatta pedig számok vannak kötőjellel Pl 17-34 34-47 stb hm?
    Köszi!
  • Joke
    Áh, ott nem érdemes senkit! Jáccani sem érdemes vele:) Inkább TCM- ezzél, abban van sok jó fiatal játékos, aki ráadásul olcsó is:)

De komolyan, dobd félre az a szart, és jácc egy jobbal, a TCM 2003 -al!
  • a.carkey
    Okszi. Tudom mi a kiddie, a manager részére gondoltam ..., hogy talán, esetleg, vki látta már ?!
  • [Jakuza]
    Gyermek jatek azt jelenti a kiddie.
    Es nuked. :)
  • a.carkey
    Sziasztok! Mit tudtok erről az új manageről? A címe:
    Tactical Manager 3
    Azt írja az nforce.nl, hogy "kiddie". Mi ez? PS átirat?
    :)
  • Joke
    Mert magyar vagy, és akkor csak magyar csapatok közül választhatsz. Ennyi.
  • FrezeR
    Sziasztok
    Az miért van hogy nekem be van jelölve az összes liga és mégis amikor pl kirugnak akkor nekem csak 3 magyar klubb ajánl munkát és csak az a 3 és semmi más csapat!!
    Egyébként én azt hiányolom ebből a játékból hogy az előző részhez képest itt nem mehetek el idény közren más csapathoz, ha szerzödést ajánlanak.
  • skristof
    jolvan, már megtaláltam a gamecopyworld-ön ami kell.....
  • skristof
    na! senki sem tood segíteni? lécci vki!
  • skristof
    Hello!
    Lenne egy kérdésem: megvan a game. crac-elve simán elindult, de vmi hülye szövegeket irogatott... reinstall, peccsek aztán ujra nocd crack, főmenü bejön, de ha kattintok kilép!!!
    Mit kell csinálni, h yoo legyen?
  • Joke
    Ha a szerződésed a vége felé közeledik, akkor jelentkeznek csapatok. Nem jut weszembe a menüpoont neve. Na ott van,ahol nyelveket tanulhatsz, mennyire szeretneka szurkolók. Na ott van jobb oldalt egy rész ahol lesznek majd a csapatok. Aztán amelyikre ráklikkelsz, az majd ajál szerződést! Ha azt elfogadod, akkor majd a a köv. szezont mannál a csapatnál kezded. Ennyi. ha jó edző vagy, több csapat is jelentkezni fog, tehát érdemes várni, egy erősebbre.
  • Joke
    Van elég hely a vinyódon?MErt ha nicsn, enm is tudja elemnteni... Nem tom, de talána szomszéd fórumban kérezd meg.