11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    jolvanna, csak szoltam...
    nekem lázadni! :P
    inkább lázadj a rendszer ellen! :)))
  • [Jakuza]
    Mar regen ki van javitva.
    Meg ezt is Újdonságok? = Újdonságok, pedig ez alapbol is kerdojellel volt irva.
  • Revenge
    Barátnőt hogy lehet keresni?:D
  • skristof
    jakuza: vetted?? :P
    vagy mit szolsz??
  • [Jakuza]
    Nekem johet.
    Peeet es Freezer , ti hogyan alltok ?
  • b-type
    ez a gáz a warezba 1 ilyen játéknál, anno a 2003 magyar kézkönyvel jelent meg, és jó volt, csak a játék..az angol maradt. ill. 1× raktam rá magyart de az nem volt akkor még jó. többet nem is próbálkoztam.
  • b-type
    munkaerő piac-v.mely gombbal rákatt-szerz.ajánlat. Nem minden edzőt tudsz megszerezni, van amihez épület kell, ill. lehet hogy már van, ha karcsu akkor azt előbb ki kell rugni. (lehet hogy érdemessebb tov.képezni) le kell pörgetni a hetet, és meglátod hogy sikerült-e, ha nem azt is kiírja hány %-os volt az ajánlatod, és hová szerz. helyetted. :)
  • mrteo
    nem találtam lehetőséget rá, de feltehetően én bénáztam el valamit...
  • zaki
    de itt találsz magyarítást a játékhoz, és itt van a magyar oldala a játéknak
  • zaki
    itt a játék topicja
  • b-type
    ha adtál, nehézségi szintől függően, kell a csillagokig elmenni. (a 2 ált. muszáj)
  • b-type
    hi
    adtál neki szerz.ajánlatot?
  • mrteo
    Kérdés: hogy lehet leigazolni edzőt?
    A munkaerőpiacon kiírja, hogy van pl. asszisztens, de csak OK gombot ad, azt ha megnyomon nem történik semmi, az alkalmazottak között nem jelenik meg az ember.
    mit kell csinálni, hogy le tudjam szerződtetni?
  • [Jakuza]
    Nem ertem, mostanaban az X3as accomon levo cuccokat allandoan letorlik.
    Felkell ujra tennem ra.

TCM 2004 Magyaritas
  • mrteo
    Pechetek van, tegnap délután még működött a link.
    Tényleg minden tisztelet a fordítóknak, tegnap éjjel a magyarított verzióval játszottam, és még így is néha átláthatatlannak tűnt.
  • b-type
    Ma este jön jakuza, bizt. gatyába rázza a '22 linket, én is nehezen bírom, de addig inkább mással játszom.
    srácok, mindenképpen pályaság, és elismerés a fordításért. :)
  • Joke
    Az sem jó egyébként, meg tesztelni akartam a legújabbat. De ha nem akkor nem.
  • laczoo
    megfigyelő?
  • Joke
    Bzzeg, gyere ki a hóra azt lerendezzük:) Egyébként azt hittem ide raktátok fel a legfrisebet, mert ugye Jakuza nincs.
  • skristof
    szerintem a goal reached-nél, nem?!?!?
    szal amikor elérsz egy vmit, amitért kapsz pl. 100 manager pontot... nah, ezt jol elmondtam...
    meg lehet, hogy nagyot tévedek ám... :))
  • skristof
    akkor #2222
    mit kötexel?!?!? :P
  • Revenge
    az oldal nem található 404-es laphiba
  • Joke
    Bazira nem jó a link!
  • skristof
    http://users.atw.hu/x/t/xtremetuning/database.zip

zuzzatok!
  • Revenge
    Sziasztok!nekem is belinkelné valaki a magyarosítást,hogy honnan lehet letölteni?
  • b-type
    + a csoportos edzés, itt amig nem alakul ki, rendezd ugy hogy te csak pár kevésbé fontos alakkal gyakorolj, és a távlatinál álítsd be a kivánt fitnesst (fokozatossan)+ amit még akarsz. jó játékot
  • b-type
    szasz, mr. macho, vannak nálam sokkal hozzáértőbbek, de amíg ök nem..addig:
    -én vennék egy jó edzőt.
    -a morált a beszélgetéssel(szerzödések),vidámpark,étterem (naptár), meg jó szerepléssel, esetleg szerz. hosszitással.
    -teamw. sok meccsel folyamatossan nő.
    -teh. milyen gyorsba fejlődik(hosszu távra lényeges, de akkor nagyon)
    -tech. edz. hát nekem a 2004-nél ugy jön le, hogy a kombináciokra van hatással.
    a taktikai szint nagyon fontos, és szvsz kell egy pár jó beosztott, jól edzeni nem konnyű
    czövi
  • skristof
    hejj
    Peet: föleg, h nemis 1800 hanem 18.000 sor!! :)) bazzeg! :P
    amugy nem volt sok időm jáccasni, de ami már a főmenöben szembetünő, és sztem zavaró:
    Menedzser különlegességek = Extrák
    -Pontszámlista = Eredménylista/ Legjobb eredmények
    -Hitelképesség = Készítették
    Újdonságok? = Újdonságok
    EA SPORTS Különlegességek = (EA SPORTS) Előzetesek
    ezek mind a fömenüben vannak, közvetlen a játék inditásakor...
    ha lessz időm jáccani(talán szünetben több idöm lessz), gyűjtöm majd még az elirásokat...
  • Mr.Macho
    nincs valakinek egy "tökéletes edzésterve"? Pontosabban egy olyat próbálok kidolgozni amiben a következők benne vannak:
    -fitness ha nem is növelése de legalább szinten tartása
    -fatigue ne legyen több a meccs előtt, mint 45
    -egyéni képességek (és esetleg taktika) legalább lassú, de állandó fejlesztése

Természetesen egy átlagos hétre gondolok, azaz egy meccs a hét végén...

Kérdéseim is vannak:
    -Mit jelent ha egy edzésterv jobb alsó sarkában van egy kis jel?
    -Mivel lehet a morált növelni? (nem a meccsre vontakozó beállításokra illetve plusz pénzre gondolok)
    -Mivel lehet a teamwork-öt növelni?
    -A játékosok tehetsége pontosan mire vonatkozik, mennyire fontos ez a mutató?
    -Mire jó a technika edzés? Miben különbözik a cselezéstől(dribbling)?

Előre is köszönöm a segítséget!
  • mrteo
    Köszönöm, mielőtt félreértenétek elolvastam a hozzászólásokat csak nem voltam biztos, hogy melyik az aktuális letöltési hely. mert a #2478-on is van egy link.
    üdv
  • mrteo
    sziasztok! Minden elismerésem azoknak akik ezt a játékot forditgatják. Sajnos én max. konyhai nyelven beszélek németül, és ráadásul nekem az angol verzió van meg . (és alig értek belőle valamit)
    Valaki tud olyan magyar oldalt ahol alapvető infókat tudnék olvasni a játék kezelésével kapcsolatban?
    És ha nem túl nagy pofátlanság az aktuális magyarítást le lehet tölteni valahonnét?
    köszi
  • bigfoot
    szerintem van értelme hogy csináljátok csak hireszteljétek el mer lehet hogy aki az előző részt lefordírotta nem kezdi e el mer vele lehetne együtt fordítani
  • [Jakuza]
    Meg birjatok ki nelkulem 2 napot.
    Most havertol irok.
    Szerda este erkezem haza.
  • skristof
    akkor nem ugyanaz a kettő....
    bár a tied is a textmod, meg az enyémis az..
    csak az enyém 1800 sor! :P
    amugy mobimouse rulz!! :)))
  • FrezeR
    Nem tudom George még Peeet aki tudja hogy hogy áll a dolog, talán ő meg tudja neked mondani mibe kezdj bele, mondjuk nekem is elkelne a segitség az emailekkel, mert én csak lassan tudok haladni.
  • George28
    Nagyon szívesen segítek csak mondjátok meg mit mert annak nem látom értelmét, hogy ketten ugyanazt csináljuk Jakuza elérhetetlen....
  • FrezeR
    minden segitség jól jön George, szerintem egyeztess Jakuzával szivesen fogadjuk a segitségedet
  • skristof
    én arra gondolok, ami ~18.000 sor, és a textmod a meccsnél!!!! azt fordítod??? mert lehet, h énis bevállalnék valamit!
    jah, bugreportom este érkezik!! :P
  • b-type
    jakuza kávézhatnál már :)
  • skristof
    fordítja már valaki a textmodot???
    asszem a Textm.txt az..
    szoval fordítja már valaki?
    amugy honnan lehet szedni a legfrissebbet?