11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    fizetések...
  • Rudee
    Van egy másik fajta is, ha ezzel nem menne akkor fölrakom azt is.
  • Rudee
    És kész.
  • Rudee
    Na már jön, csak kicsit lassú.
  • Rudee
    Akkor minnyá leszedem és felrakom vhova.
  • Rudee
    Esetleg a TOTAL.CLUB.MANAGER.2004.UPDATE.V1.1.NOCD.CRACK-DEViANCE?
  • Magic Boy
    Olvasd el a 2666-os hozzászólásomat!Ha a bennmaradás a cél akkor van egy éved, hogy építs 1 jó csapatot fiatalokbol!
    A Internek biztos van jó utánpótlása és tartalékcsapata!
    Adj el mindenkit akit tudsz az ifiböl pótolni!Majd nézzél szét a piacon! Csináld azt amit én töltsd fel a keretet 20 év alatti játékosokkal!Nyomass napi 3-4(amenyit elbír a csapat)edzést és bízz meg a játékosaidban!Ez a szép edzői kihívás!!!!!

Más csak a szezon végén ajállanak fel másik csapatnál esdzői állást?
    Mit jelent az edzési ikon sarkában megjelenő kis fehér háromszög benne egy 8-assal???
  • FrezeR
    hali. én még nem sokat játszottam vele, mert nem volt idő a forditás miatt. de a mentésem éppen tegnap ment tönkre, idegesitő mert elmentettem szépen a multkor, most tölteném be erre kifagy. nem tudom miért van ez:(
  • robotnyk
    kicsit több kreativitást, egy www-t kéne beírni elé
    ez közvetlen a krekk linkje
  • BaziJoe
    Köszi már megtaláltam de nem tudnál esetleg 1.1-es crack-et is mert amit irtál az jelenleg sajna nem megy.
  • BaziJoe
    Ezt egyébként mért kell ennyire idegesen elöadni én csak annyit kérdeztem,ha valaki tudja fejböl az ide írhatná ha nem akkor nem kell vele foglalkozni.Én nemazt kértem,hogy te olvass vissza helyettem! A többit gondold oda!!!!!!!!!
  • AMDFan
    nem legyél már ekkora láma bazzmeg.
    Olvass vissza pár hozzászólást vagy szakadj meg.
    Idegesítő, hogy más napokat foglalkozik a magyarosítással te meg nem vagy képes 3 percet olvasni
  • BaziJoe
    De ha szünet van akkor minek válaszolsz!!!
  • Joke
    Baszki, szünet van, nem érsz rá elolvasni 10 jozzászólást?
  • BaziJoe
    Sziasztok a TCM2004-hez keresem a fordítást honnan lehet leszedni?
  • Magic Boy
    Én most a Leight-el játszom és csak egy kapust vettem(csak 1 volt)a többi posztra az utánpótlás csapatbol hoztam fel embereket!Én mindig szöveges módban játszom le a meccset és napi 3 edzést tartok(többet nembír el a csapat(de szerintem a rómával kipróbálhatod a napi 4 edzést is))az a lényeg, hogy a csapat fáradtsága 20 alatt legyen és bízz meg a játékosaidban akkor is, ha rosszabul megy neki(ne változtasd a kedőt gyakran)!Én a 4-4-2-nek azt a verzióját játszatom a mikor 2 felfutóhátvéd,gyémánt középpálya és 2 ék van!A leight-et a 22.(legutolsó)helyre rangsorolta a progi a ligában és jelenleg a 4. vagyok 4 fordulóval a vége előtt!!!!!Ja és nemárt megnézni a kariernél, hogy mit kell tenni a csapat játékával és azt begyakorolni!!!
  • savafan
    Valaki tudna egy működő patch lelőhelyet? Olyat ami a crack-elt verzióhoz jó. Illetve a magyarosítás az alatt is fut? Eddig csak tesztelgettem a játékot (magyarosítás szempontjából) de most már szeretnék komolyabban is foglalkozni a játékkal. És akkor már a javítottal mennék neki ha lehet:)
    Előre is köszi!
  • AMDFan
    Azért az idegennyelvek közül mégis az angol a legemberibb.
    A németet semelyik nem tudja "alulszárnyalni". Vááááá De ebbe nem menjünk bele :)
  • AMDFan
    Sziasztok!
    Boldog Karácsonyt!
    Leírhatná mindenki, hogy hol tart a játékban a nagy magyarosítás közben.
    Én kemény 6,5 óra játékidővel a LASK Linz csapatával feljutottam az osztrák első osztályba, és megnyertem a kupát. Most kezdem a második évem. 77-es értéke van a csapatomnak.

Help!
    Ilyenkor gyökeresen meg szoktam változtatni a taktikát.
    Ha például sok gólt kapsz akkor állj át 5-3-2 -re ha keveset rugsz akkor 3-4-3 -ra ha meg mindkettő akkor szólj a Fergusonnak :)
    Na a viccet félretéve ha sok jutalmat adsz akkor talán megindulnak a győzelmek de hosszú távon az sem tesz jót.
  • FrezeR
    Help: azért 1-2 erősebb játékost megtarthattál volna aki húzza a csapatod, szerintem ha nincs akkor szerezz be egy sztárcsatárt, egy két jó védőt meg egy kapust, és próbálj meg ugy edzeni a fiatalokkal, hogy mindig a leggyorsabban elérhető képességek legyenek az elsők. játszasd a csapatod sokáig ugyanazzal az összeállitással. Néha adj kis jutalmat a győzelemért. ennyi jutott most eszembe egyenlőre
  • robotnyk
    talán itt
  • Lacesz
    Champions Manager 2003-2004-hez keresnék magyarositást? Tudna valaki segíteni?
  • FrezeR
    boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Neruel
    Rendben! Köszi!
    Küldöm, amint elkészült!
  • Joke
    Bíztosítok neki helyet szívesen, ha gondolod.
  • Neruel
    Üdv!

Bár karácsonyi ajándéknak szántam, sajnos csúszik egy pár napot. De 27-re legkésőbb elkészül a magyar bajnokság. Ha valakinek kellene, az szóljon, és küldöm, de ha valaki esetleg fel tudná tenni egy oldalra, ahonnan bárki letöltheti, az lenne a legjobb.
  • b-type
    thx mindent, és főleg: boldog karácsonyt, a tcm2004 fordítóinak, és az azt használóknak. :))
  • Joke
    Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • bigfoot
    Boldog Karácsonyt!
  • GmorpH
    Így is iszonyú nagy munkát vállaltatok azzal, hogy lefordítjátok, és mindezt csak a mezei felhasználók érdekében. Azt hiszem mindenki csak hatalmas köszönettel tartozhat azoknak akik a munkát végezték/végzik ezzel kapcsolatban.
    Részemről nagyon köszönöm, sokkal jobb így játszani a játékkal, hogy emberi nyelven szól hozzám.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és hasonlóan sikeres újévet kívánok mindenkinek.
  • [Jakuza]
    Ja es mindenkinek, kaptam egy-ket emailt a javitassal es tanacsokkal. Azokat megcsinaltam es feltettem.
    Szal most csak ez a frissites, sajnos most igy az unnepek kozeleben szinte semmi idom sincsen forditani.
  • [Jakuza]
    Freezer aztan karacsonykor nehogy neki alljal am forditani. :)
    Elso a csalad aztan johet a szorakozas. ;)
  • [Jakuza]
    Koszonjuk a forditok neveben.
    Mi is sajnaljuk, hogy nem keszultunk el karacsonyra, dehat nem kis feladat a forditas.
    Legkozelebb majd szolunk az EASportnak, hogy 4 hettel hamarabb adja ki a TCM-et , hogy a magyar forditas is elkeszulhessen az unnepekre. :)
  • Magic Boy
    Az jó ha az e-mailok,az interjuk,és a cikkek nagyrésze már kész van!
  • FrezeR
    na készen vannak a riportok, ezt volt a java talán innen egyszerübb lesz. még 774 email van hátra 722 van készen. Hali
  • skristof
    talán, ha 1általán még műxik:
    www.ghud.uw.hu
  • skristof
  • laczoo
    www.cmhungary.tk
    huncm.freeweb.hu
  • b-type
    'reg. redondo, crack csak akkor kell ha nem bolti :), (de akkor nagyon). 1ébként nem minden esetben..olvasd el a pecs leírását. sorry ennél konkrétabban nem 'tok, még nem raktam fel. ciao
  • FrezeR
    ja 3 nap?:) jó poén:)) igaz jó lenne karácsonyra befejezni amolyan ajándék gyanánt, de egyedül az nem megy sajnos